Lärande

Oj vad jag har lärt mig mycket idag.
Äggnudlars koktid är inte alls 3 minuter som det står på paketet, snarare typ 8 min och då är dom fortfarande hårda.. hmm.
Champinjoner krymper till super liten storlek när man steker dom.
Dom blir också brända när man häller soja på dom.
Häll inte soja på dom för då går brandlarmet. Eftersom högvärme och soja inte fungerar så bra ihop. Det blir rökutveckling.
Brandlarm är omöjligt att få att sluta låta.
Föutom om man använder snön.
Vilket man inte ska göra för då halkar man på de sen när man går ner från pallen som man använd till att nå upp till brandlarmet. Vilket resulterar i blåmärken.




Det konstiga är att allt det där hände på kanske 5 minuter. Haha!

L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Vad vill du säga till oss?

Trackback
RSS 2.0