i need me

I need time
Love
Joy
I need space
Love
I need me

Say hello to the girl that I am,
You're gonna have to see through my perspective.
I need to make mistakes just to learn who I am,
And I don't wanna be so damn protected!

There must be another way,
'Cause I believe in taking chances.
But who am I to say,
What a girl is to do.
God, I need some answers!

I tell them what I like,
What I won't,
And what I don't.
But every time I do, I stand corrected.
Things that I've been told,
I can't believe what I hear about the world, I realize
I'm overprotected.

I don't need nobody tellin' me just what I wanna,
What I'm gonna,
Do about my destiny.
Nobody's telling me just what I wanna do,
I'm so fed up with people telling me to be
Someone else but me.




But I need me.



Inte den bästa dagen!

Sitter här med en sliskig C-vitamindryck i handen, för att se om mitt huvud vill sluta snurra snart, men det verkar inte fungera! Kanske snurrar det bara för att jag är så otroligt arg och besviken och ledsen för Amandas skull, som verkligen har haft en tuff dag! Det är aldrig lätt att hålla humöret uppe när ens bästa kompisar mår skit!

Kanske snurrar det också för att det virvlar en väldans massa tankar på plugg, körkort, shoppingförbud, födelsedagar och annat småplock i huvudet, men jobbigt är det iallafall!

Något som är positivt är iallafall att körlektionen idag gick otroligt bra och förra lektionens punka känns inte sådär jättejobbigt just nu! Någonting säger mig att jag kanske får det där magiska kortet inom en framtid iallafall!

Men nu orkar jag inte med mitt huvud längre och min säng ser väldigt inbjudande ut, så jag tror jag ska göra den till viljes! Hoppas på en bättre morgondag! Godnatt!

// Erika


!

Asså fy fan säger jag bara !

sweeet!

jag säger bara sovmorgon till halv 1, inte helt fel!:)
vaknade upp hos bella helt själv vid 9, åkte hem, gick och la mig och kollade på film. nu upp och börja fixa sig för att snart ta ett tåg in till skolan. jag älskar mitt schema!!

<3

v 36

Nu tar vi den nya veckan med storm. God Morgon!

Nu är det bara 40 veckor kvar till studenten.

Puss

Confession

Ja måste erkänna arctic monkeys och molotov jive är inte alls helt fel.. Tack Mandiz.
Förresten finns det många super bra låtar på din ipod :D

"I thought it would be hard but I'm OK
I don't need you if you're gonna be that way
Because with me, it's all or nothing"


LOVE


västerås

Efter att ha spenderat mindre än två dygn i Västerås så har jag kommit fram till att min pojkvän inte är så udda ändå. En sväng ner till centrum och vi mötte allt ifrån sjungande fyllesvin till bärfismosare och stolpjuckare. Så jag hoppas att Emils flytt till Västerås inte kommer göra honom knasigare än vad han redan är.. vilket jag tidigare inte trodde var möjligt.
Förvänta er inte något tjusigt inlägg nu, för här sitter jag och kämpar för att hålla ögonen öppna.

Dagen har varit väldigt mysig, i en mysig stad med en ovanligt mysig pojke. Låg kvar i sängen till ungefär tre på eftermiddagen(!). Efter en frukost på sängen (underbart!) så blev de dusch och sedan tågade vi ner mot centrum.
Knatade runt ett tag innan vi hittade en mysig pizzeria. Efter de blev det en promenad och sedan bio.
Sedan var vi ju såklart tvugna att lira lite CSS(; haha. Måste säga att jag tycker att det är riktigt skoj!

Nu ska jag ta å krypa ner i sängen med snyggingen!

Pusshej

Lördagkväll och laddning!

Uppladdning inför kvällen sker med ansiktsmask och hårinpackning! Skönt säger vi och sen bär det av på 18årsfest och sen vidare på partiee! En skön lördagkväll helt enkelt! :)



:D
//L & E


stockholm horse game

nu sitter jag här i vår huvudstad med ett internet som är lika segt som torkad sirap(Y) tävlingen är i full gång och resultaten är vel inte på topp men jag är rätt nöjd ändå. marco hoppar som en gud! sen är det ju bara jag som ska hänga med också. det är skönt att vara lite ledig och komma bort även om vi bara gått i skolan i en vecka;P

ajannu ska jag gå och äta och kanske blir det grönan ikväll?:)

puss så länge // mallan

Smiiile!

Med bara två shoppinggalna kvadratenmedlemmar kvar här i staden Nypan, har dagen hittills spenderats på stan! Väl nere på stan upprättade vi en ekonomiplan som innebär mindre shopping men mer upplevelse, kan man säga för nu gäller det att spara pengar om vi ska ha råd med alla kommande äventyr! :)

Vi har också gått runt i ett lyckorus hela helgen och den svacka det har snackats om är som bortblåst med hösten! Sommaren och dess upplevelser är förbi och bortglömda och nu är det hösten som ska bli den bästa! Nya upplevelser, födelsedagar, mysiga och mörka höstkvällar, kärlek och allt vad man kan tänka sig och med ens känns hösten lite mindre mörk.
Jag tror att vi alla är redo för nya tag och dessutom redo att njuta av det sista året i plugget! Och skulle någoting gå fel så har vi alltid varandra! :)

Jaha, det var lite om ingenting egentligen, men vi skulle också vilja skicka en hälsning till Amanda som just nu befinner sig hos sin kärlek i Västerås: ta det lugnt din kanin och vi saknar dig!
Och en liten hälsning till Malin som kämpar för att slå Malin Bayard och de andra elitryttarna: Vi tror stenhårt på dig och du är saknad här hemma du med! Se till att vinna nu! :)

Puss och kram skumbanan // Lexi Och Erika


Always remember to Smile!


I never meant to brag, but I got him where I want him now!

Nu sitter jag, eller för att vara exakt så ligger jag, framför datorn i Emils lägenhet. Har glasögonen på näsan, en cider brevid laptopen, vindruvor i munnen och en härlig känsla i magen som jag inte vet om jag kan få ut i fingertopparna. Är det lycka? Är det kärlek? Eller är jag bara mätt och belåten efter all tacos? Ingen aning men allt känns helt klart toppen!

För bara en vecka sedan kändes inte allt så här bra. Vi (om inte alla, så de flesta på Kvadraten) hade en svacka då det var mycket nytt som hände. Vi trodde antagligen att detta inte skulle leda till någe bra. Men ordspråket "Allt ont leder till något gott" kan man absolut säga stämmer i vårat fall.

Erika fick lära sig att säga ifrån och stå upp för vad hon tycker och tänker. Linnea fick lära sig att hon duger precis som hon är och att hon kan bara hon vill. Malin vet jag är en vinnarskalle, precis som jag, och du kan bekämpa de där bestarna hur lätt som helst! Jag, ja.. vad har jag lärt mig av Kvadratens svacka, kanske att " den som väntar på någe gott, väntar aldrig för länge" (;

Vi har ju fått höra att vi lär av våra misstag. Men jag skulle hellre säga att vi lär oss när vi lyckas. Det är då vi får den här härliga kicken som gör att vi vill armbåga oss ännu längre fram i kön på MAX. 

Så se upp där ute. Kvadraten har kommit tillbaka från sin svacka och är både starkare och kvickare i både tunga å fingertoppar än någonsin! 




Kaxiga? Kanske det. Lyckliga? Oja!

//AM 


Skolan

FREDAG FREDAG FREDAG! Jag är så glad för det. Inte nog med att jag ska bli brunett utan jag får också en caffelatte från Max och inte minst får jag vara med mina flickor. Bio står på schemat. super mys. Lalalala jag är GLAD :D Förresten sitter vi i skolan nu, haha vi missade våran enda lektion idag också men vad gör det egentligten för vi är ju studenter. Tihi!
Undra hur det här året kommer sluta..det är väldigt lätt att bara vända sig om och sova vidare på fredagar då vi bara har en lektion.. Haha ne men nu måste jag skärpa mig inte ska jag sova vidare utan nu är det plugga som gäller (A) eller?

Förresten är jag super glad för en annan sak också, men det får ni veta lite senare.. :D
Nu ska leta lägenheter. Pusspådet.

<3

Fredag!

Och poff pang så blev allt bra igen och sagan slutar lyckligt! Precis så känns det och det är härligt att se ett leende på alla flickor igen! Vet ni? Svackor kommer alltid, vare sig man vill det eller ej, men fasen så skönt det är när man tar sig upp igen!
Och vem kan vara deppig på en fredag? En fredag som innebär kaffe latte, hårfärgning, snyggMAX, biobesök och kärlek? Inte är det jag iallafall! Så nu ska jag njuta av helgen, hoppas ni gör det med! :D

// Erika

You Just Don't Care.

No.. I'm Not Alone.




If You Don't Believe Me Just Look Into My Eyes, Cuz The Heart Never Lies.






















27/11-08<3

LoveGame

And Just Like That I'm Back In The Game Again. Let's Have Some Fun This Beat Is Sick I Wanna Take A Ride On You'r DiscoStick.

När man tror att allt har skitigt sig så hittar man sin väg tillbaka. Äppelpaj är gott. Jag är Glad. Lycklig och Jag Ler.

<3


tears are words the hard can't express

att ge sig in i något som man vet bara kommer att såra en i slutet är väldigt dumt men också svårt att förstå vi den stunden speciellt om man trodde att man kunde lite på personerna. saker som man bara ångrar efter men det går ju inte att göra det ogjort.


nu är jag så fruktansvärt glad att jag har er tjejer som alltid gör att man mår bättre<3

Even though we've changed and we're all finding our own place in the world, we all know that when the tears fall or the smile spreads across our face, we'll come to each other because no matter where this crazy world takes us, nothing will ever change so much to the point where we're not all still friends<3


back to normal

nu är den först veckan i skolan avklarad:) ialla fall för mig:) jag måste säga att jag faktiskt är glad över att vara tillbaka till den normala vardagen, plugg, shopping på rasterna, fika och mera plugg. det gäller att se positivt på det när man ännu kan. det har ialla fall varigt en mysig vecka och jag tror att vi kommer att få ett kanon år!

nej det blev ingen novell jag hann skriva men nu måste jag iväg och packa både för mig och hästarna för det är nämligen tävling i stockholm i helgen.)
puss på er // mallan<3

Say What?

*BORT TAGET*

En sak till måste jag säga, jag hatar att vara arg på människor..Det känns inte som att det är min personlighet, nee jag vill att det ska gå tillbaka till det som var förr då var jag glad och inte arg. Jag måste ta tag i det här och bli glad. Jag vill vara glad. GLAD Jag vill bli GLAD! Jag ska bli GLAD. Om det betyder att jag måste glömma er så okej då måste jag göra det. JAG SKA BLI GLAD. Min GLADHET före eran.

GLAD.

Pusspådet.



Kul, Jätte Kul

Asså ni ska bara veta vilken skit kväll det har varit, allt bara kommer som en våg över en, kul, jätte kul verkligen! Först börjar allt med att flickorna och jag skulle ha filmkväll, super mysigt så klart. Men sen så bara kommer allt skit, dumma föräldrar som inte fattar någonting, hallå jag är faktiskt 18 och jag bestämmer över mig själv men nej "så länge du bor under det här taket så bestämmer du ingenting" Men tur att jag ska flytta då. Jag och Erika åker ner på stan, då får jag reda på mer dumma saker som man bara vill radera ur minnet följt att fett många panikattaker och jobbiga tankar. Är du/ni nöjda nu? När du/ni har fått mig att må så här? Jätte kul. Asså en sak måste jag verkligen lära mig, att säga ifrån jag har varit alldeles för snäll. Men inte nu längre, kom inte här och tro att allt ska bli bra igen för det kommer det inte bli innan du/ni agerar annorlunda. Jävla fegisar, som inte kan stå för det dom har sagt bara för att dom tror att alla ska hata dom. Men visst är det så du/ni vill ha det så fine, jag kommer iallafall inte finnas kvar för er då. Bara så att ni vet. För den här gången har jag flickorna som finns här och stöttar mig till 1000% och det är en sak som jag verkligen är super lycklig över. Tack Mandiz, Erika och Malin som står ut med mig när allt skit händer. För annars hade jag inte alls orkat! Tack! 

Ibland får även jag världens mest positiva och glada person, dåliga dagar men det är väl så det är antar jag, men nu är det bara att blicka framåt och inte kolla bakåt. Jag är faktiskt fortfarande lite positiv.. Och vet du jag kommer komma tillbax starkare än förut.



Förlåt om det blev ett jobbigt inlägg med massa stavfel men jag orkar inte rätta, hoppas ni står ut iallafall. Nu ska jag sova. God Natt.

(och ja, jag vet jag har skrivit samma på min andra blogg..)

soon





Sånt jag inte tycker om: föräldrar som inte fattar ett skit. Mesiga killar. Att bo hemma. Att det inte finns lediga, billiga lägenheter i närheten. Att jag ändå inte har pengar till en lägenhet. Att jag måste söka nytt jobb. Citygrillens pommes frites. Att det är veckor kvar tills jag bli myndig. Att sommaren är slut...

Men jag älskar att det snart är fredag <3

//AM


<3

"Im tired of trying, im tired of lying, i know ive been smiling but inside im dying"
 
"Some Girls Are Nice, Some Girls Are Bad... I come in both flavours im the best you ever had!"


"If you judge people, you have no time to love them!"
 
"You know your in love when the hardest thing to say is goodbye"
 
"Wherever you go, whatever you do, i will be right here waiting for you, whatever it takes, or how my heart breaks, i will be right here waiting for you.."
 
"Friends Are Like Stars... You cant always see them but you know there always there"
 
"In the cookies of life, your friends are the chocolate chips!"

"I wish i could bubblewrap my heart in case I fall, and break apart"

"I'm a little dazed and confused,
Life's a bitch and so are you.
All my days have turned into nights,
'Cause living without, without, without you in my life.
And you wrote the book on how to be a liar,
And lose all your friends,
Did I mean nothing at all?
Was I just another ghost that's been in your bed?

'Cause this is the last time,
I give up this heart of mine,
I'm telling you that I'm
A broken man who's finally realised.
You're standing in moonlight,
But you're black on the inside,
Who do you think you are to cry?
This is goodbye."

IF YOU LOVE SOMETHING GO FOR IT OR ONE DAY YOU WILL BE MISERABLE ABOUT IT!

<3

Fix You

Jävla skit asså  jag börjar bli sjukt, fast jag V Ä G R A R! Nu jävlar blir till att gör mig själv frisk tills imorgon för jag vill inte missa sista lektionen på dagen imorgon, för det kommer en mycket viktig person (läs: underbar) och föreläser, hur ska det här sluta?! :D

Ne nu måste jag sova, MÅSTE BLI FRISK, FRISK, FRISK!!

Peppa!

Pusspådet



<3

En fin låt helt enkelt!



Om man känner för att gråta lite.. Som jag.

Åh, vad jag älskar sömnlösa nätter!

Rubriken var, som jag antar att ni fattar, fullsmockad med ironi!

Jag känner så väl igen det. Det börjar med att jag vänder och vrider på mig några gånger men hittar inte rätt ställning. Sen är det svårt att blunda, för så fort jag stänger ögonen så vimlar det av bilder och ljud, helt omöjligt att koppla av. Då försöker jag med att ligga med ögonen öppna, tyst och lugnt, men fortfarande omöjligt att somna. Så jag sätter i lurarna och klickar igång lugna listan på podden.
Men i takt med de stämningsfulla rytmerna så spinner hjärnan igång och jag förstår att jag aldrig kommer att somna.

Sömnlösa nätter har jag haft många utav, och jag vet att det oftast är svårt att hitta ett botemedel. Så jag vandrar, som ett spöke med håret rakt upp och påsar under ögonen, runt i det gigantiska hus vi bor i och bara väntar på att en god fé ska komma och slå en knock out på mig med sitt spö. Var håller John Blund hus när man väl behöver honom?!

Upp på vinden för att kolla ut ur det lilla dammiga fönstret, fortfarande lugna listan i lurarna, att se staden om natten från det här lilla fönstret brukar göra mig lugn och sansad. Även denna gång lyckades den lilla staden lägga en varm hand på min skakiga axel. Men fortfarande, för mycket som snurrar, runt, runt, runt.

Och med tunga erfarengeter inom området så vet jag att detta kommer att fortsätta åtminstonde några timmar till...

Varför föddes jag inte med lite mindre bekymmer att klura ut? Jag tänker alldeles, alldeles för mycket. Hade varit mycket lättare att bara glida på en räkmacka genom livet utan att behöva reflektera, värdera och summera allt som har en inverkan på det livet jag lever idag.

Eller låt mig i alla fall få lite sömn, så att jag orkar tänka imorn. För att inte tänka alls fungerar ju inte heller. Allt ska vara lagom, precis allt.

Jag är inte lagom någonstans.

Knock out, please!


September

Okej ska jag vara helt ärlig så har jag redan bytt månaden till september i almanackan, varför vet jag inte egentligen men det känndes bättre så, tror nog att det beror på att det kommer hända så mycket kul i september och månaderna som följer. I'm done with augusti helt enkelt! haha!

Iaf nu sitter jag och lägger över nya låtar till Ipoden, höstlåtar måste jag verkligen säga! Perfekt för när man ska åka bussen till och från skolan nu, hoppas jag inte glömmer bort hur man kör bil nu... ;) Förresten är jag överlycklig över vårat schema, att få sluta 11 på fredagarna är inte helt fel! :D

Imorgon är det PA dag hela dagen och som ni kanske läste i inlägget innan så har vi Ä N T L I G E N kommit på vad vi ska göra, hurra säger jag bara, trodde faktiskt inte att vi skulle komma på nått så bra. Ett UF företag blir vi iallafall mer kan jag nog inte berätta just nu. Efter skolan imorgon ska vi shoppa så klart, haha som vi har sett fram emot den 25 augusti hela sommaren ;)

Nu ska jag chillafilm med mig själv för första gången på typ massa månader, konstigt, haha! Men sov gott nu alla söta!



Juste förresten finns det en stor risk att jag kommer hamna på samma buss som en viss sjukt dum person imorgon, hmm inte kul alls..

Puss

Början till slutet?



Idag var början till "slutet!" Sorgligt kan tänkas, men jag vet att vi kommer hålla ihop och den här sommaren är för evigt! Och det här är inte början på slutet, det här är början till början! Tjejor, ni är bäst!


How can i make it anymore obvious?

Första dagen i skolan avklarad nu då! Härligt! Det bästa med allt är att kvadraten har kommit på PA! Yyyeeeyy suck on that! Det kommer bli så bäst, vi lovar att hålla er uppdaterade om vad som kommer hända :D
Iaf nu sitter vi hemma hos mandiz, ska snart åka till mig, vi e så sjukt bra! Jahopp nu vet ja inte riktigt mer vad jag ska skriva, men men vad gör det.. pusspådet <3


I am yours to keep

Under en väldigt lång tid har jag trott att jag inte skulle bry mig om det som jag länge insett till slut skulle inträffa. Alla har ju helt enkelt drömmar som ska uppfyllas, och måste därför ibland plugga vidare för att nå dit de vill. Det är ju bara så det är. Men man kan ju ha roligt fram till dess!

En sommar full av värme, heta kroppar, smältande glass och galna fester som har toppats av en gnutta kärlek har nu flugit förbi. Och jag har inga klagomål alls på det som hänt. Så skulle man kunna leva året runt. Men under just den här sommaren har det i bakhuvudet hela tiden funnits en tank på att The Real Life börjar den 24 augusti och därmed splittras stora delar av det gänget som hängt ihop stora delar av Sommaren 09.

De flyttar, va roligt för dem! Hoppas att det får det riktigt skoj och jag önskar dem all lycka i studier och allt runt omkring! Så var de med det, lätt som en plätt. Så hade jag sagt för några år sedan, eller jaa.. några veckor sedan till och med.

Men när detta händer de som står en lite extra nära, det är först då man fattar vad som egentligen händer. Kontrakt, nycklar, adressändringar, flyttkartonger, internetuppkopplingar, bilturer, nedräkningar... vem skulle ana att jag, Amanda Dahlgren, skulle inte bara reagera, utan också känna en liten klump i magen inför framtiden? Jag hade ingen aning.

Jag brukar alltid ta allt som det kommer, leva i nuet och inte tänka på vad som väntar runt gatuhörnet. Nu är jag rent ut sagt lite skakig i benen, trevar med armarna efter kikaren och försöker se in i framtiden utan att riktigt få in någon bra skärpa och kan därför inte riktigt se hur de kommande dagarna, veckorna och månaderna kommer att se ut.

Många frågor dyker upp i huvudet, hur ska det gå till? kommer jag klara det här? kommer det att hålla?  och hur F*N kommer man till Västerås på bästa och snabbaste sätt så att jag kan få vara med min pojke!?!?

Jag hatar Västerås...



men jag tycker verkligen om dig.

För Det Kan Va Tufft






Bra. Tack Malin! <3

//Linnea<3

what a feeling

Jag vet det har varigt en dålig uppdatering från min sida.. jag ska bättra mig nu.

Men nu när jag äntligen sitter här så kan jag passa på att berätta om min sommar. Det har nog vart den bästa sommaren hittills måste jag säga. Även fast att jag jobbade nästan alla veckor så känns det ändå som att jag har hunnit med massor! Det har varigt en väldigt rolig sommar och speciellt så har mina fina vänner gjort den ännu bättre! De gör alltid att man känner sig mycket gladare och jag är så glad att jag har er<3


Det känns ändå lite konstigt att sitta här och veta att det sista sommarlovet är slut om två dagar. Jag tycker att et ska bli kul att börja skolan igen men ändå känns det som att det är så mycket som kommer att ändras snart. Det var vårat sista sommarlov och nu ska vi börja vårat sista skolår.. det här är lixom slutet på så mycket men ändå början på så mycket nytt..


Nu ska jag till bussen för att åka till nypan och träffa resten av kvadraten:)

Puss så länge// mallan


<3<3<3

I was so in love with you
There was nothing I could do
Wouldn't give me the time of day
Now you wanna be with me
You say you wanna be with me

Because I told you, you'd live to regret it,
and now I don't wanna make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had.

Back rubs, good love, my stuff
That's what you missed out on
My touch... so much we could have
You miss,
My kiss,
My lips,
The love I had for you
Our song, so long

I will always be The Best You Never Had..



<3


:O

Hoppsan

Förlåt

Oftast så är jag en väldigt lugn och sansad person. Men när jag blir väl blir arg så exploderar jag. De gjorde jag imorse och det var fel. Grejen är att jag är nog lite av en dubbelmoral jag me. Jag bryr mig ibland och ibland inte alls. Men det beror väl kanske mer på att jag inte vet hur jag vill ha det.
För er som tog åt er av mitt tidigare inlägg vill jag nu säga förlåt till. Det var inte rätt att bara hoppa på så som jag gjorde.

Peace, Love and understanding. Manda


dubbelmoral - äh va fan, lägg ner!

Nu sitter jag har helt nyvaken i min stora sovtröja, mitt rufsiga hår och nördbillorna på, och jag är så jävla förbannad!!

Dagen började fint med en morgon promenad me hunden straxt efter sju, solen sken, hösten låg i luften och allt kändes super. När jag kliver innanför porten så väger jag en springtur mot sängen, men även idag vägde sängen mer, konstigt nog. Och tro det eller ej, men två extra timmars sömn gjorde mig ännu gladare!
Jag studsade glatt ner för trappen fixade iordning en skål med müsli och satte igång datorn (i vanlig turordning).

Nu är ni nog ganska spända på att få höra vad det är som gör mig så förbannad. Men grejen är den att det är ingen stor grej utan problemet är att jag har alldeles för kort stubin och kan explodera på nollkommanix. Så detta måste ni ha i bakhuvudet.

Trots detta så måste jag ändå skriva ner mina känslor så att jag inte lyfter upp kylskåpet och slänger ut det genom köksfönstret (då skulle jag inte få någon lunch). Plus att om det skulle hända så när väl adrenalinet sjunkigt och jag kommer till sans igen så måste jag ju städa, och det vill jag inte.

Dubbelmoral; att vilja men att ändå inte vilja, att säga något som man senare inte vill stå för, att stå för något som man ändå bryter mot. Som djurvänner som slår ihjäl myggor. Som Al Gore som åker jorden runt i sin privatjet och blir upphämtad av sin privatlimosin för att snacka om den "Globala uppvärmingen". Som de som säger att porrfilmer "fyller ett behov" men att deras egna döttrar ALDRIG skulle få nyttja sig av något sådant för att skrapa ihop pengar till hyran. Som "Det är klart att ungdomar måste få vara ute och roa sig. Det minns man väl hur det var när man var ung...Men det ska vara långt ifrån där jag bor och MIN unge ska vara hemma klockan sju. Nykter!" eller "Klart att du ska kalla mig pojkvän, bara ingen ser, hör eller vet om det!"

Get It Over With

Det är som när man drar bort ett plåster, man samlar mod, drar bort det snabbt, det gör sjukt ont, men sen känns allt bättre. I värsta fall kanske man måste sätta dit ett nytt plåster och gå vidare eller så i bästa fall så behöver man inte det om det inte blöder längre.. Vi får se vad som händer idag.




I don't care what they say I'm in Love with you..

When You Look Me In The Eyes

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK MANDIZ OCH EMOT FÖR I NATT! SJUKT SNÄLLT GJORT UTAV ER <3

Ett tips till alla som precis har tagit körkort, sitt inte ensama ute i bilen vid skavsta och lyssna på musik vid midnatt, och framför allt backa aldrig för långt utan att kolla, speciellt där det finns djupa diken :O! Men om ni nu ska trotsa och göra det iaf ta med er mobiltelefonen så ni kan ringa om ni hamnar i knipa och får panik ;) Tillexempel när man tror att bilen ska explodera! En sak till ibland så får man bryta mot lagar, men bara när ingen ser :) Hoppas ni har lärt er nått nu! Eller jag kan lära er en till sak som jag har lärt mig den här sommaren som handlar om bilar, kolla alltid jätte noga på lappen vilken tid det står för om man inte gör det så får man böter..

Fast kvällen bestod inte bara av saker att lära sig utav, utan den bestod också utav typ 8 flygplan och ett sjukt fint stjärnfall och många bra tankar :)

Nu ska jag äta, puss


Av: Linnea


Snuvigt värre!

And here we go again; snoret rinner, halsen bränner och huvudet dunkar i takt med The Killers. Jag vill bara säga en sak; jag hatar att vara sjuk och speciellt hatar jag att vara sjuk sista veckan på lovet, då man ska njuta av sista tiden i frihet och tjäna som mest pengar på jobbet, för det är precis vad jag gör.
Men då är det någon som bestämmer att jag ska vara sjuk och det vill säga isolerad hemma med köttbullar och mackaroner, filmer och mängder av te!
Nej, tacka vet jag att inte vara sjuk!
Men som tur är går det över ganska fort och jag hoppas på att redan imorgon kunna njuta av lovet igen!

En dag som den här har jag också kunnat ägna åt att räkna timmarna som det är kvar tills skolan börjar igen och är det inte av att jag är sjuk som jag får frossa, så är det av skol-ångest! Det är ju ta mig fasen mindre än en vecka kvar och bara en enda underbar helg i frihet återstår!
Men som jag har tjatat om så många gånger innan, så har jag ändå haft det bästa sommarlovet i mitt liv och inte ens en skolstart kan förstöra det, så jag kommer stå utanför skolportarna i punktlig tid på måndag morgon och ta emot 3:an med öppna armar.... eller inte, men något i den stilen och för att tänka positivt så är det inte långt kvar till varken höstlov, jullov, sportlov, påsklov eller STUDENT! Ja, det här är ett bra år! Det bästa året! :D

Men nu ska jag gå och smälla i mig ett lass kletmackaroner och köttbullar och vänta på att någon gör mig frisk! Byebye!

// Erika


<3

Jag är kär i kärleken, och otroligt rädd, rädd för att bli få ett brustet hjärta..



It's a Love Story

Closed off from love I didn't need the pain
Once or twice was enough and
it was all in vain
Time starts to pass before
you know it you're frozen

But something happened
for the very first time with you
My heart was melted to the
ground found something true
And everyone's looking
round thinking I'm going
crazy, baby

I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I keep bleeding of love..


Trying hard not to hear but
they talk so loud
Their piercing sounds fill
my ears try to fill me
with doubt
Yet I know that the goal
is to keep me from falling..
 
Oh, but nothing's greater
than the rush that comes
with your embrace
And in this world of
loneliness I see your face
Yet everyone around me
thinks that I'm going
crazy, maybe..



<3

I Bet There Is Heart All Over The World Tonight <3














hah!


Syskonkärlek

Efter att ha varit på barnkalas i över två timmar har jag insett meningen med syskonkärlek!
Syskon står upp för varandra, hjälper varandra då livet känns lite tungt och de finns alltid där, alltid, till den dagen man blir vuxna och familjen blir nummer 2.

Jag har insett att jag är någonstans mittemellan. Min systeryster är fortfarande tillräckligt ung för att bo hemma och fundera över framtiden, men tillräckligt gammal för att åka iväg till Mallorca i tre veckor och kanske stanna där hela hösten.
Det är vid sånna här tillfällen, när huset ekar tomt och personen man stör sig på, älskar att reta och alltid kan sno kläder av, inte är där längre och man inser det fina med att ha ett syskon!
Och det är vid sådana här tillfällen man oroar sig för att flygplan ska krascha, eller självmordsbombare på Mallis ska få för sig att spränga min älskade syster i luften! Det är  också vid sånna här tillfällen man känner sig som en storasyster som vill se efter sin lillasyster!

Men jag har också tre lugna veckor att se fram emot; ingen som väcker mig när jag har sovmorgon, ingen som skäller på mig när jag gör något fel, ingen som ser när jag snor kläder i syrrans garderob!

Men vad jag egentligen vill säga är att jag älskar min syster, för hon fungerar inte bara som en syster, hon är också en bästa vän, en förebild och någon att luta sig emot, så jag hoppas för ditt eget bästa att du kommer ha en jäkligt skojig tid på Mallis och att du kommer hem utan bortsprängda armar och ben eller alkoholberoende!
Puss till dig Elli och vi ses i höst! <3

// Erika

Äntligen Fredag!

Nu kan jag äntligen pusta ut efter ännu en jobbvecka och ett evigt springande med post hit och dit! Skönt säger jag och nu har jag en lång och skön helg att se fram emot!
Denna helg invigs med bilturer i en mustang, besök hos ett kusinbarn och chill med de underbara flickorna! Kunde inte vara så mycket bättre om jag får säga de själv!

Tyvärr så har ju även det roliga ett slut och med en jobbvecka kvar (och alltså en vecka kvar till skolstart!!) börjar jag få lite ångest! Var tog sommaren vägen? Men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte fundera så mycket på det, för satan så roligt jag har haft det! En oförglömlig sommar helt enkelt!

Nehe, nu har jag rensat samvetet och skrivit ett inlägg (som jag har varit dålig på på sista tiden) och ska istället förflytta mig till duschen för att rensa av mig allt post-damm och njuta av ledigheten! Trelig helg!

// Erika

Bara För Att Det E Så!



Efter många svimmingsanfall idag har ja äntligen lugnat ner mej skönt :) Nu ska ja åka och hämta erika! C ya! Puss 

I Can Do What She Can Do, So Much Better!

Sådeså!


Någonting Nytt :O

Med risk för att bli totalt nedröstad av mina flickor, så gjorde jag en ny header :) Hoppas ni tycker om den (Jag har sparat den gamla om ni vill byta.) Puss älsklingar <3

/Lexi

090810

Har varit väldigt dålig uppdatering på bloggen från min sida i sommar, men allt har sin naturliga förklaring; Jag har helt enkelt haft fullt upp med att njuta av den bästa sommaren i mitt liv och glömt bort den stackars bloggen!
Men nu när jag ändå sitter här och känner mig lite sjuk och smårisig, så passar jag på att skriva lite!

Sommaren har varit en blandning av allt man kan önska sig och om det är någonting som jag har saknat, så är det pengar, men inte en enda tusenlapp i världen kan göra mig mer lycklig! Den bästa lyckan som finns är att skratta, busa, bada, sola, chilla, prata och leva livet med de fina människor jag har haft turen att få vara med i sommar!  
Om det finns någonting som kallas "att hitta sig själv" så är det precis vad jag har gjort i sommar och aldrig förut har jag blivit så glad av bilturer, bad, filmkvällar osv. som denna sommar och även de stunder då vi bara suttit och inte gjort någonting alls, har jag aldrig varit uttråkad, aldrig!

Jag både längtar och fasar för den dagen den här sommaren tar slut. Om två veckor är det dags att säga hejdå till sena nätter, oplanerade små utflykter och känslan av frihet, men som tur är, är jag inte ensam och med ett år kvar i bagaget med mina fina vänner, vet jag att den här sommaren aldrig kommer försvinna! Jag kommer alltid att minnas den som den bästa och det sista sommarlovet i mitt liv hade aldrig kunnat vara bättre!
Och som man brukar säga; man ska sluta när det går som bäst och väljer man att se det så, så kunde det inte vara bättre än att börja skolan om två veckor!

// Erika




It's Lexi Bitch

Jag har ett nytt smeknam som jag faktiskt gillar; Lexi, varför det blev Lexi vet jag inte men det var iaf farfars brors fru som sa det igår, hon e typ 80 år och hade lite svårt med namnen! :) Jag gillar Lexi!! Haha! Vad tycker kvadraten om det?!

Puss

Natt

Hoppsan hoppsan, egentligen borde jag verkligen sova nu, ska ju upp supertidigt imorgon för att åka till E-Tuna! Men är jag trött? Nej! Inte ett dugg faktiskt....Det är alltid så, när man måste sova är man inte trött, hur sjutton ska jag göra nu då, ju mer jag tänker på det ju piggare blir jag, kul! Verkligen jätte kul! Iallafall jag har haft en superduper bra kväll :D Ne nu måste jag sova wish me luck!  私の幸運を祈ってください。;) Hahaha det där va whis me luck på japanska bara så att ni vet ;)


Puss*

Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby


Med risk för att bli tjatig på hela love fronten så lägger jag in en super gullig text från Britneys låt :)



<3


I want, I want so much... I'm breathless.

I want your smile always, and your grimaces too.
I want your scar on my lips, and I want your disappointments in my heart.
I want your strength in my soul and I want your soul in my eyes.
I want to believe everything you say, and I do.
And I want you to tell me what's best when I don't know.
And when you're lost I want to find you.



WE DON'T CARE!

Okej nu har jag suttit här i kanske en kvart bara försökt få fram ett bra inlägg men nej jag skriver några rader sedan raderar jag allt :( Hmm nu e jag där igen fast den här gången har jag bestämt mig, jag tänker inte radera. Iallafall ad vill jag ha sagt då, jo framförallt att den här sommaren har varit den bästa i hela mitt liv, det går inte att beskriva den lyckan jag har haft. Och igår blev den ännu bättre för då kom baby hem, underbart! Och jag kom fram till att det e två hela veckor kvar innan skolan börjar igen , men vad gör det egentligen för jag längtar redan lite jag menar sista året för helvete, det ska bli bäst! Även fast jag har världens ångest vad som händer efter skolan, men som amanda har skrivit här nedan, klarar SATC tjejerna det klarar vi det! Vi är BFF! Och det kan fan ingen ändra på.

Ne nu måste jag äta frukost, snart kommer älskade ican hit!

Puss*

040809

Nu känns det som att jag är den enda av oss fyra som uppdaterar regelbundet här på Kvadratens blogg. Men med risk för att bli lite tjatig så skiter jag i det och fortsätter skriva. För att få några minuter med knapparna under fingrarna är mycket värt för min del.
Detta beror antagligen på att jag är en sån där person som tänker alldeles för mycket men som inte alltid delar alla tankar och all fakta som snurrar i maxfart i skallen på mig. Jag tycker helt enkelt att det är både lättare och skönare att skriva ner mina tankar (självklart inte alla tankar, för de som känner mig väldigt väl vet att allt inte skulle se så bra ut här på bloggen! Fniss!) .

Idag har jag haft fullt upp i skallen, mer än vanligt faktisk, och när det mixas med en förjävlig arbetsmiljö, kvav luft och dåliga luftkonditionering så är det som att man kan känna dessa tunga tankar dunsa runt i skallen som om säkerhetsbältenai en karusell har slutat fungera men att karusellen fortsätter att snurra så att alla barnen studsar runt helt galet därinne.

Just nu känner jag mig som en trasa, urvriden på all dess energi. Den är alldeles torr och är näst intill oanvändbar. Hur lätt är det att göra rent med en torr trasa? Nej, precis vad jag menar, det är ganska hopplöst.
Så för att trasan ska kunna fungera som vanligt igen behöver den en gnutta vatten och några kramar.

Precis som jag.

//Am

Finns det något som går så fort som tiden?

Tillbaka på jobbet, trött efter en helg som gick galet mycket för fort. Och trots att jag försöker att gå till sängs i tid för att sedan vakna upp pigg och glad så verkar det vara något som inte stämmer. Är mitt samvete inte tillräckligt rent? Eller tänker jag för mycket? Kanske är det en blandning? Vad vet jag, men inatt låg jag i alla fall vaken mellan 4 och 6, inte de bästa timmarna att ligga somnlös.

När jag ligger där och anstränger mig för att försöka somna om, klockan ska ringa en timme senare, så kommer jag att tänka på hur fort tiden går. Eller snarare springer! Sommaren har verkligen sprungit iväg, 5 veckor har vi fått strosa runt i nypan utan vår kära Malin, 3 veckor har jag matat, underhållit och torkat dregel på gamlingarna, jag har precis påbörjat min sista vecka här, och vips så blir man medveten om att skolan och därmed sista gymnasieåret ligger så ofantligt nära nu !

Vi tjejer har pratat både väl och länge om den här sista tiden på gymnasiet, men vi har nog aldrig kommit så nära sanningen om att det är där det tar slut förrän nu. Då alla våra "gamla" kompisar tagit studenten och flyttar hit och dit för att plugga vidare, så börjar helt enkelt sanningen om verkligheten och vår framtid komma ikapp.

Och otroligt nog, hur lika eller olika vi än är vi fyra, så har vi inte samma drömmar, inte någon av oss. Vi vill alla olika med våra liv och flytta till olika delar av Sverige, och till och med världen för att plugga vidare. Några av oss vet inte riktigt och andra har klart för sig vad de vill göra. Allt känns så osäkert.

 Men jag vet i alla fall att trots om Malin rider världen runt, Linnea blir kändisstylist i USA, Erika blir journalist för någon stor tidning i England och jag hamnar i Australien som dykarledare, så kommer vi att hålla ihop! Det är en sak som är säker.

När jag tidigare har sett på min framtid så har jag sett ända fram till studenten, ÄNDA fram dit. Det är nog dags att försöka lita hårdare nu, öka styrkan på framtidsbrillorna och försöka se längre bort. För snart är vi faktiskt där tjejer, snart är vi i framtiden som vi inte sett särskilt noggrant på. Det må vara lite läskigt, men vi har ju alltid varandra.

Det har var ett inlägg för att försöka få oss mer peppade, för att deppa genom trean kommer inte göra vår framtid bättre! Kom igen nu, upp med hakorna och blicka framåt ! Vi kommer att få det så galet roligt tillsammans, det är jag bergssäker på!


Klarar dom det, så klarar vi det !

//Am


?

The time has come to say goodbye, the sun is setting in the sky.
The truth turned out to be a lie.
It's over. Over.
Hum yourself a lullaby.
This is the end but baby don't you cry. </3


RSS 2.0