Blöt katt

När jag klev innanför dörren strax innan åtta ikväll så förflyttades jag till varma Italien av dofter som pasta, tomatsås, tonfisk och basilika. Med kurrande mage svävade jag mot de underbara dofterna av nylagad varm pasta. Att jag inte ätit något under dagen tog jag garanterat igen efter att ha lyft på grytlocket.

Hörde en suck bakom mig och jag gjorde en kort paus i glufsandet och kollade upp.
- Jaha, ingen lunch till mig imorgon då.. suckade pappa och vände på klacken.
Oberört fortsatte jag att sleva in sked efter sked i gapet som om det gått år sedan jag sist såg en matbit.

Grytan är i princip slickad och magen ser ut att innehålla en två månaders gammal bebis. Oj va mätt jag blev! Ställde ner mjölkglaset på bordet, knäppte upp första knappen på byxorna och lät magen ta den plats den ville. Fick en impuls av att snöra på mig springskorna och dra ut i spåret en sväng. Men samtidigt visste jag att Idol precis hade börjat på tv4 och jag ligger redan efter i avsnitt. Jag måste ju hänga med, det är ju faktiskt en skyldighet! Sedan fanns det ännu ett skäl till att inte dra ut och springa ikväll, imorgon är det nämligen religionsprov som kallas läxförhör. Men det är aldrig bara ett läxförhör. Kanske skulle öppna boken i reklampauserna?

Till sist satt jag där, på trappan, och snörde på mig skorna. Lurarna i öronen och taggad till tusen på att varken dega i soffan eller läsa om riter och hokuspokus ! Här ska det fanimej springas!

Tvåhundra meter senare känner jag några droppar i huvudet och hoppades innerligt att det var regn. Men man ska vara försiktig med vad man önskar... Tre sekunder senare öppnade sig himmelen och jag stod där chockad och kollade upp mot de mörka höst molnen. Vad fan hände? Det kändes som att någon hade tömt en swimmingpool över mig!

Några sekunder gick och jag stod stilla, fortfarande lite chockad, regnet smattrade hårt mot asfalten och forsar hade redan bildats längs trottoarkanten. Jag kunde fortfarande se mitt hustak, det var inte svårt att vända hem och värma sig. Springa kan man ju göra när som helst, när det inte regnar.

Men sen är det den där jävla vinnarskallen i mig som sätter stopp för att vända tillbaka och ge upp något som jag påbörjat. Det ska slutföras och det ska göras bra!

Tjugo minuter eller 5 kilometer senare dundrade jag in genom dörren och föll ihop på dörrmattan. Blöt likt en katt som försökt dricka vatten ur toalettstolen och lam i hela kroppen efter att kämpat med att springa i kläder som verkade tyngre än jag själv. Svetten blandades med regnet och andetagen nådde nästan upp i samma takt som rapparens ord från min dunkande iPod. En lyckad runda helt enkelt.

Amanda


TILL MIN KÄRA KUSSE!!


Hej Elin!! Det här ett par uggs ;) Universums skönaste vinterskor :D

Puss
<3

Jacket.


Jag gjorde det idag! Jag köpte min stora kärlek..Vi kommer trivas ihop :)

//Linnea

snart är det jul igen

nu när jag sitter här med en kopp varm choklad i handen, lite tända ljus och det  är kolmörkt och kallt som tusan där ute också så känns det nästan som om det är vinter och julen är snart här.. det är lite mysigt. men det är mycket vi ska hinna med innan jul! jag ska tillexempel fylla år, jag ska hinna ta körkort tänkte jag och massa mer!

idag hann jag med att gå på stan och köpa en vinter jacka och ett par uggs:) så nu är jag väl uttrustad inför vinterns kalla dagar.

nej nu ska jag ta och börja plugga religion, kanonkul! fick nämligen reda på idag att vi har prov imorgon. alltid lika uppdaterad och förberedd, hmm det har börjat bli en dålig vana att panik plugga kvällen innan eller i bästa fall på bussen samma morgon.. jag tror att jag måste rycka upp mig på den biten. det är ju kanske inte så bra att börja sacka efter när man bara har gått i skolan i 3 veckor..

pussochgodnatt

Give Me A Piece Of It.

Jag drunknar snart, jag måste tillbaka NU!













<3

It's automatic

Jävla skit dag säger jag bara kan man ha mer otur än det jag har haft idag?! Nej jag tror inte det. Allt började ganska bra jag vaknade gick ut med Svante, pluggade lite åkte till skolan, där hade vi prov gick okej. Gick och fikade gick in på Cubus där jag skulle köpa en tröja, fungerade mitt kort? NEJ så klart inte, det har tydligen blivit avmagnatiserat så nu har jag beställt ett nytt.. Gick vidare jätte irreterad och helt plötsligt så PANG gick min väska sönder, kul, kul. Bestämde mig för att gå in på lindex iallafall för att prova världens snyggaste stickadetröja, kunde jag ha den nej den passade perfekt men den stickdes så jävla mycket. Fyfan då bestämde jag mig för att dra hem.

Nu sitter jag här..Allt känns lite bätte, lyssnar på Tokio Hotels nya singel, jag skiter fan i att alla hatar dom och att dom enligt folk suger, jag tycker dom e bra så det så. Jag måste bara berätta en rolig sak om just Tokio Hotel, jag hade en "gamal" kompis för ett tag sedan som jag spelade en Tokio Hotel låt för, hon bara "Shit vilken super bra låt, jag älskar den, vilka e det som har gjort den?" Jag svarade Tokio Hotel då sa hon "Ne men fan den suger!" haha! Sorgligt!

Aja nu ska jag åka skridskor, håll tummarna att jag inte bryter armar och ben. Pusspåer

Lyssna!!!!!!!

Kalllt och jag hatar plugg!

Sitter och kurar med den största stickade halsduken jag kunde hitta och med en kopp te i handen under mitt varma duntäcke och försöker värma liv i mina isbitar till fingrar!
En timmes hårt pluggande har satt sina spår i både hjärna och fingrar och jag känner mig värdig en liten paus.

Just nu hatar jag plugg och speciellt hatar jag sveriges språkhistoria som är sjukt ointressant och stressande dagen innan prov.

MEN som tur är finns det sjukt många bra saker den här veckan; studentfest, studiebidrag, en väldigt lyckad körlektion (ingen punka, inga stora misstag) och en chill helg med de finaste!
Så jag skiter i att plugget halvt dödar mig, att det känns som Antarktis utanför fönstret och att det är kolmörkt som lakrits, för egentligen så gillar jag hösten!

Men nu ska jag försöka fortsätta med svenska- helvetet och se om det kan bli ett lyckat prov imorrn!
Btw, imorn ska jag åka skridskor! (Japp, det är höst!)

// Erika


Up In The Club We Just Broke Up.

Asså det är typ fysiskt omöjligt att plugga just nu, det finns så mycket annat som lockar. Jag menar vem vill inte liksom se Beyonces video från VMA när hon gör Single ladies super bra eller när lady gaga ser ut som en tönt på VMA.. Hmm eller helt enkelt bara lägga sig och kolla på SATC hela natten. Nej men det kan vi ju inte göra eftersom vi har prov i morgon, kul! Haha! Måste plugga, jag försöker verkligen intala mig själv att jag måste P L U G G A!!!!!!

Ojoj hur ska detta sluta?!

AJA Plugga, Plugga, plllluuuuuggaaaaaaaa!!

Pusspåer


Pluggit.

Nu sitter erika och jag och pluggar Svenska, eller jag har tagit en paus nu, har pluggat typ hela eftermiddagen så. Jag säger bara en sak, hata svensk språkhistoria!! Aja som skrivet ska det bli skönt att ha det gjort.
Juste imorgon får jag money, fy fasiken så härlig då ska det shoppas mina vänner :D

Ne nu ska jag fortsätta vara duktig, plugg, plugg och åter plugg på er.

//Linnea<3

It's alright, I survived, I'm alive again



Cuz of you, I made it through every storm
What is life, what's the use if you're killing time
I'm so glad I found an angel
Someone
Who was there when all my hopes fell
..

<3


Lazy Sexy Weekend

The fact that we don't see each other often
just makes it more electric when we do.




Wish You Were Here.

Söndag en söndag som är precis som alla andra söndagar ganska chill. Idag vaknade jag tidigt och gick ut med hunden kom hem och kollade på massa avsnitt av The Hills somnade och sov as länge vaknade och gick ut med hunden igen och nu sitter jag här, har pluggat en stund också, jäklar asså jag har ingen motivation för det här vem sjutton bryr sig om språkhistoria liksom?! Aja det ska bli skönt att ha det gjort iallafall.

Åhh jag blir så irriterad, har typ världens konstigaste känsla i magen, varför vill den inte bara försvinna?! Jag trodde att det var över. Gaaahhhh! Jag blir galen, varför? varför? varför? varför? varför? varför? varför? I hate u? Fan!

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't here
It's no air, no air..


...

Linnea

sm final

idag red jag första kvalet i sm. superbra gick det! marco var jätte fin, vi var nolla och kom 6a:) det känndes lite coolt att rida in när läktarne var helt fullsatta:) så nu taggar jag för final imorgon!


bästa marco<3

OMG!

Vilken kväll säger jag bara!
Den började oskyldigt med flum på Citygross, middag hemma hos Linnea och sedan tänkte vi att: "oj va skojigt det skulle vara att färga hår", så det var jag som satte mig på pallen, leendes och med den nya hårfärgen i tanke. Hade jag rätt? Knappast, om det inte var så att jag tänkte mig en grå kalufs!

Men som tur är har jag så fina vänner, som börjar asgarva och brummar iväg i snabbaste takt till Coop Forum som tack och lov har öppet till 22.00 på kvällarna!
Hem anländer de med en "mahognyfärgad" färg, som efter att ha kladdats in i mitt hår hellre borde ha hetat "Hej, vill du se ut som djävulen?"

Vid den här tidpunkten börjar jag få panik och med tanke på att Linnea har en hund som är väldigt känslig mot stress, tänker flickorna att lite sprit nog kan göra susen, så att vilken hårfärg som helst ser fin ut!
Så i med sprit och på det igen!

Den här gången är det brunt med blonda slingor som gäller och medan min nervositet stiger i takt med spriten som sprider sig genom kroppen, hör jag ord som "det blir rosa" och "nej, jag tycker det ser mer gult/orange ut".
För att lugna mig själv tänker jag: "Kan det bli värre än att se ut som djävulen himself?" Nej, jag tror inte det. Så med en gnutta glad min, lite sprit, två glada och flummiga vänner lyckas jag ta mig igenom kvällen med en hårfärg som faktiskt ser normal ut!
Jag är glad att jag har så fina vänner som faktiskt finns där i ALLA lägen och en sak har jag lärt mig av den här kvällen; Jag är född att vara blond och dum!

Nej, nu ska jag sova och jag kommer definitivt sova gott inatt! :D

// Erika


Australien

Åhh nedrans järnspikar vad jag längtar tillbaka!






Bondi beach






Indiana Jones?


till umeå

nu har jag suttit och åkt bil i 5 timmar! grattis nu är det bara lika lång tid kvar ..
men att ligga med täcke bak i bilen och kolla på film är kanske inte så dumt ibland ändå ?;)

no matter how hard i try.

Jag orkar inte.


packa!

kom typ nyss hem från stallet, har packat allt till hästen nu. tänkte börja packa lite till mig själv också nu.. men så blev det inte, det blev en kopp té och fastna framför datorn istället..

imorgon drar jag som sagt upp till umeå och SM ! :) jag är taggad!! men bilfärden upp dit imorgon på 10 timmar ser väl inte lika kul ut.. Men malin tänkte till och kom på att om hon är uppe hela natten i natt så kan hon sova i bilen hela dan imorgon (Y)

puss

Don't Forget.

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me.

Höst, nu är det höst. Mysigt tycker jag nya chanser nya möjligheter. Skolan går bra idag känns det som jag har kommit igång bra eller jag har iallafall gjort några läxor :) Mitt hår är snygg igen, jag gillart. Just nu känner jag mig sugen på lyxshake eller kanske inte eftersom det är den ultimata sommardrycken nu kanske man ska börja beställa varmchoklad.

Nu har jag även massa saker att se fram emot: helger, mysiga filmkvällar, partyn, London, höstlov, Gbg och massa mer. Va fan mer kan jag begära jag har allt. Allt är inget, så det så. Jag är lycklig och glad. Jag ler. I'm in love, det ska alltid vara vi. Jag är glad över att jag har dom finaste människorna runt om mig. Det kan ingen ändra på.



Puss Linnea <3

Höst

Kylan kryper in på kroppen och mössan åker på. Vindarna tar ett ordentligt tag i min jacka och leker med mitt hår. Mörkret tvekar inte, utan lägger sig över staden så fort han får chansen.

Hösten är här, och det är så underbart. Jag verkligen älskar det! Blåsten, kylan och mörkret välkommnade jag och bror idag genom att ta en lång promenad bland de gulnande löven.

En paus uppe på Klockberget passade bra!














Pojken som lekte med tändaren



Amanda


Det gör ont

Aj!

Slinga aldrig håret!

Tack o hej!


Who Will I Be It's Up To Me

Sitter hemma hos erika nu, färdig för att gå och lägga mig och kolla på någon mysig film.. Och så mycket brunett som man kan bli och gillar jag det?! Nja jag vet ärligt inte tar nog en tid av vänja sig men vem vet imorgon kanske jag sitter med avfärgning i håret och blir blond igen eller så kanske jag färgar mer, vi får se helt enkelt!

Jaja nu ska jag fixa ..., vad säger jag inte.. Hah! Suck on that. Pusspåer<3

 

Att inte hinna med

Här sitter jag, i mitt fina förkläde (som jag fick i födelsedagspresent av två söta pojkar!), och funderar på livet medan jag väntar på att bullarna ska jäsa klart.
Det var galet länge sedan jag hade tid att baka, det som är så otroligt roligt. Och smarrigt blir det också!

Sedan skolan började har det känts som att tiden inte räcker till på långa vägar. Det är skola, det är hundpromenader, det är körlektioner, det är läxor, det är körteori, det är motion, det är övningskörning, det är sjukhusbesök och en massa mer. Vilket gör att jag knappt får tid att göra det jag egentligen vill göra. Till exempel baka.

Visst det går att fixa och trixa så att jag får rum med en fika eller en sväng till max med tjejerna, men det går oftast ut över läxorna eller andra viktigare saker i vardagen. Och det är inte heller bra i längden.

Hur ska man göra när tiden inte räcker till i alla lägen? Vad ska man prioritera?

Nu rinner min tid ut.. igen. Alarmet ringer.
Bullarna är färdigjästa !!

Amanda

Panik

Sitter med Linneas laptop, försöker överrösta Linneas skrik med Westlifes ljuva toner. Linnea har panik.
Erika har gjort ett försök att färga hennes hår brunt.


Jag ska snart ner till Albertsons och skrämma min körlärare lite idag igen. Inte allt för taggad, men det blir säkert bra.

Något jag är taggad för däremot är HEELG ! Snart dags igen (om man ser på det positivt).


Turistpose i Motala

Boys, Boys, Boys..

Killar är som........
-Toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.
-Golfbollar, går från hål till hål.
-Luft, man klarar sig inte utan dem.
-Vulkaner, sprutar när de blir heta.
-Blandfärs, hälften nöt, hälften svin.
-Ballonger, uppblåsta eller urblåsta.
-Körsbär, omogna eller alldeles för gamla.
-Parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.
-Svin, tjejer är djurvänner
-En alvedon, man tar en och går och lägger sig.
-Cigaretter, först tänder man dom, sedan suger man dom, och sen tar man en ny.
-Datorer, felprogrammerade.
-Bin, de sticker hela tiden.
-Tuggummin, smaken försvinner.
-Rosor, lika taggiga och jävliga.
-Torg, har stånd i alla väder.
-Bakelser, först kladdar de ner en och sen blir man tjock.
-Bussar, missar man en kommer alltid en annan.
-Löv, torra och blåsta

SÅ DET SÅ! Puss KVADRATEN


Everyday Feels Like A Monday

Jahopp så vare måndag igen att helgen alltid skå gå så sjukt fort, jag fattar inte.. Men men i helgen har jag hunnit med att kolla på typ tio avsnitt av The Hills, varit på bio "Flickan som lekte med elden" och druckit latte och lyxshake. Haha! Asså jag känner mig helt slut idag, va fan jag har ingenting att se fram emot den här veckan..Tråkigt.
Ne måste sätta upp lite planer så jag kan ha något att se fram emot, dagarna går så mycket fortare då!

Just nu sitter jag på lektion, slutar strax då ska vi hem och färga håret, blondett here i come. Aja det var väl nått att se fram emot, nu måste jag lyssna på redovisningarna som pågår förfullt där framme..



Chanel!!!!!!!

//Linnea<3

Måndag.. igen..

Nu sitter man i det gamla vanliga plugget igen och har ångest för dom icke gjorda läxorna. Jag har fortfarande inte kommit in i min gamla vanliga pluggrutin och jag tror inte jag kommer göra det heller, så dags att sänka målen kanske?
Men för en gångs skull känner jag mig riktigt utvilad på en måndag och det beror antagligen på att jag har haft en riktigt lugn helg för en gångs skull! Jag har till och med hunnit med att sova hemma och det var ljusår sen jag sov hemma en helg, men skönt var det!
Dessutom har jag hunnit med att gå på bio, Flickan som lekte med elden, och den var riktigt, riktigt bra! Kul att en svensk film för en gångs skull är bra, så den kan jag tipsa om!

Nu är det cirka en timme kvar på den här skoldan och efter det bär det av till Linnea för att färga hår och sen ska jag utmana ödet på körskolan igen, men sist gick det riktigt bra så jag får väl hoppas på en favorit i repris igen!

Men nu är det back to business igen som gäller! Adios!

// Erika

hemma

nu är jag hemma från karlstad igen. igår hoppade jag marco 1.40. var lite skrajj innan eftersom jag gick omkull i fradags.. men det gick så himla bra! shit jag har nog aldrig ridit så bra! vi var nolla och kom placerade:) det känns super i och med att på onsdag drar vi upp till Umeå och Inne SM!! jag är så fett taggad!

imorgon har jag sovmorgon till 12.30,  sweet! sen eftre det blir det körlektion igen. nu väntar té, glass och Hem till Midgård! puss på det
// mallan<3

L O V E



Fint.

karlstad

nu har jag precis varigt och ätit en god frukost buffé här på hotellet, gott var det. nu håller jag på och tagga om till dag två på tävlingen. igår gick det ju inte så bra.. underlaget i ridhuset var piss dåligt så när jag och marco kom i slutet på banan så gick vi omkull :( men nu är det en ny dag med nya möljigheter;)

puss
//mallan<3

Elektronparbindning

Tror hon seriöst att jag ska lyssna på hennes snack om molekyler och elektroner när man kan surfa i mobilen? En helt underbar och beroendeframkallande uppfinning som kanske leder till ett lägre betyg, men jag har dock mycket roligare under skoltimmarna;) puss å kram amanda

09-09-17

Jahapp, då ligger man i sin egen säng igen, efter mormors visit som kostade mig mitt rum i cirka två veckor, men desto skönare är det nu att krypa ner i sin 90- säng (som nu känns gigantisk) och känna att jag faktiskt har saknat den! Så jag vet någon som kommer sova gott inatt..

Den här veckan har som alla andra veckor gått jättefort, men ändå har den varit liite roligare för den har innehållit roadtrips, halkkörning (bland det roligaste jag gjort), beröm från körskoleläraren, shopping, hål i öronen, tidiga skoldagar och kärlek från alla håll och kanter, så jag är riktigt glad när jag sitter här och knappar på burken! :)
Dessutom är det ju fredag imorn och fredagar betyder numera att vi slutar klockan elva, för att sedan bege oss till Coffeehouse där den tradiotionella fredagsdosen kaffe inhandlas. Den här helgen kommer dock inte bli så händelserik som dom brukar bli, eftersom två av oss är sjuka och inte så taggade för varken krogen eller roadtrips, men jag ser fram emot en riktigt lugn och skön fredagskväll med film, godis, mat och mycket mer. När jag tänker efter kan jag inte komma på senaste gången vi hade en lugn fredagskväll, men livet är ju för kort för att man ska hinna ta det lugnt jämnt!

Men nu kan ja knappt hålla ögonen uppe längre och det finns några tänder att borsta, så jag säger tack för mig och godnatt!

// Erika



Somewhere Only We Know

Har precis kollat klart på en super mysig film, druckigt té och tagit hostmedicin hmm trevlig kväll eller nått. Iallafall imorgon blire att palla sig upp till skolan för att gå på naturkunskapen, kul eller inte men efter skolan ska vi vara lite spontana igen :D Efter det blire att inhandla godis och hyra film för vi ska ha myskväll. Krogen planerna blev inställda eftersom både jag och mandiz känner oss krassliga. Tråkigt men vad sjutton fler helger kommer. Ett besök hos Max ska vi också hinna med, det var så länge sen vi var där nu. Nu ska jag sova, Svante kom precis och puffade bort mitt täcke och började bädda, superbra att man kan använda han som en värmekudde när man fryser, min fina Vantis.

God Natt.

 

 

//Linnea<3

 


Hej herr snuva, du är inte välkommen här

Så fort skolan sätter fart igen, vindarna vänder och löven gulnar. Ja, då kommer den där förjävliga Herr Snuva och klampar ohövligt in genom porten, utan att ens knacka först! 

Men trots att jag sa till honom att han verkligen inte var välkommen varken in i mitt hus eller förbi mitt immunförsvar så steg han på ändå. Armbågade sig förbi mitt kära försvar in till min näsa, mina öron och ner i min hals där han hela tiden ska envisas med att kittlas.

Nu tror jag att jag snart hostat upp både honom och mina egna lungor, för det börjar kännas lite bättre. Gäster som stannar för länge är alltid ett ganska jobbigt problem, framför allt när de kommer oinbjudna.

Trots att jag börjar bli bättre är jag inte så taggad för helg som jag brukar vara. Beror kanske på att jag inte är tillräckligt kry för krogbesöket vi hade planerat för morgondagen. Eller för att kvadraten inte har några roadtrips inbokade. Eller kanske för att jag längtar efter en mycket speciell person.

Men helgerna brukar alltid bli så bra, trots att det inte finns några planer. Kvadraten gör det vi är så bra på. Vi är spontana.

Mitt spontana jag skaffade en till piercing i örat idag. Imorgon kanske hon vill ha en tatuering!

Vi lever bara en gång, kom ihåg det.




Manda


Getting There

Känner mig bättre nu, skönt. Har varit hemma från skolan idag vilket leder till att man knarkar té, MTV, LeLove, Elle, Vogue och bra filmer. Imorgon ska jag till skolan, en lektion sen blire myskväll med resten av kvadraten, nice. Pusspådet<3


Paris

Nu har jag tänkt, Paris, det är dit jag vill på höstlovet. Så vad säger ni flickor hänger ni på eller inte?
Shopping, Kärlek, Vänner, Fina kvällar, Party, Eiffeltornet, Metro, Mat = Underbart.



//Linnea<3

55 dagar kvar!

idag är det exakt 55 dagar kvar till jag också fyller 18 år! nu är ju som sagt hela kvadraten 18 år.. förutom jag. men snart ska även jag bli vuxen!

nu sitter jag i sthlm och pluggar psykologi och dricker cola, jag tog cola zero för att försöka vara litte nyttig. undrar om det spelar någon roll.. jag skulle hit till min ostiopat för att fixa min rygg men på vägen hit fick jag reda på att han inte kunde för att han var hemma med sjuka barn. jag hatar sjuka barn.

ikväll bär det iallafall av till karlstad för att tävla! taggad till tusen!

puss
//mallan<3

Don't just..

”Go after him, fuck, don’t just sit there and wait for him to call, go
after him becaus that’s what you should do if you love someone, don’t
wait for them to give you a sign cause it might never come, don’t let
people happen to you, don’t let me happen to you, or him, he is not a
fucking television show or a tornado.There are people I might have
loved, had they gotten on the airplane or run down the street after me or
called me up drunk at four in the morning because they need to tell me
rignt now that they love me and because they cannot regret for the rest of there
life that they didn’t tell me they loved me. Fuck I always thought that i’d be the only
one doing crazy things for the one I love. But I was wrong, people do crazy things
for the one they love. And you know what, I Love You, so don't be suprised if I
do crazy things around and for you. Because if I don't I will regret if for the rest of my life."




LeLove

Det känns som det mesta Kvadraten tar inspration ifrån just nu är LeLove. Men klandra oss inte för det, för LeLove är underbar. Snar kommer det nog en mer bloggtid igen..Det är värt att vänta på.



Vi gillar Lelove<3

/Kvadraten

Update från tevesoffan!

Vi blondiner skriver inte bara våra löften i blyerts, vi är spontana också! Idag slutade det med två nyfriserade och glada tjejer med extra hål i öronen! Och imorgon bär det lite spontant iväg till Eskilstuna, där vi ska överleva halkbanan och komma ett steg närmare körkortet (förutom Linnea som redan har det)! :)

Jaha, det var nog det vi orkade med att skriva vid den här tiden på kvällen, så nu är det bums i säng som gäller! hejsvej!






things i like about coffee

Coffee is hot
Coffee makes me excited
Coffee is good enough to have every day 
Coffee smells good
Coffee makes you nervous sometimes
Coffee gives you warm and fuzzies
Even when coffee is too strong or too week it's still good






Things I like about you

Pretty much the same as coffee
And who knows, maybe you taste good and keep me up all night, too.

Le Love

chilldag a la mallan

var uppe med tuppen och åkte till stallet för att hinna träna innan jag skulle till skolan idag, smart tänkte jag. när allt var klart titta jag på klockan och tänkte shit var snabb jag var det är ju jätte lågnt kvar till tåget går. jag tog det lugnt, lyssna på musik, tog en låång duch, kommer ut och tittar på klockan och märker att jag smart som jag är har tänkt en timme fel. så när jag står där i handuk märker jag att tåget går om 3 minuter! det var ju lite kört för min del så det var bara att stanna hemma och chilla istället, det var ju ifs väldigt skönt.. det blev att äta glass och titta på hem till midgård! sweet!

nej nu ska jag vara lite duktig och plugga körkortsteori!
eller??

puss
//mallan<3

HURRA

Okej, jag vet att det är väldigt tidigt, men för sjutton: JAG HAR HITTAT MIN BALKLÄNNING :D YYYYEEEEEEEYYHHH!! DET KAN INTE BLI BÄTTRE, DET SA KLICK! DEN KOMMER IFRÅN SASS & BIDE och kostar några guldpengar, men vad gör det man går bara på studentbal en gång i livet. och den ser verkligen inte ut som alla smaklösabalklänningar som vissa kommer med, den är cool. IIHH DET HÄR GJORDE MIN KVÄLL!

Höstmys!



Jahapp, då är man hemkommen från övningskörning och fotbollsträning och sitter nedkrupen i soffan me datan i knät! Känns som att det är så många kvällar framöver kommer se ut, eftersom hösten är här och kvällen börjar vid halv åtta, men jag gillart! Och dessutom kommer hösten med fler anledningar till mysiga filkmkvällar och långa sovmornar! Hösten är mysig helt enkelt och speciellt mysig är den då man har någon fin person att bry sig om och krypa ner hos! :)

Den här helgen har varit helt fantastiskt bra iallafall och har innehållit mycket skojigt födelsedagsfirande (så tack till alla som gjorde helgen superbra! <3) och jag måste säga att det är lite skillnad på att vara 18 istället för 17! Kanske är det för att jag har ännu ett år i bagaget eller så är det helt enkelt bara för att den ljuva åldern 18 bidrar med massa nya förmåner! Men vuxen tror jag aldrig att jag kommer bli, men nu är jag det på papper iallafall! :)

Så nu blickar jag framåt mot ett roligt år med massa nya möjligheter och jag börjar mitt liv som arton med ett besök hos farbror frisör imorrn, för man kan ju inte se ut som en rishög i håret när man ska försöka se vuxen ut! :D

Men nu ska jag nog bjuda mig själv på en kopp te, en sak som jag aldrig kommer växa ifrån, och kolla på någon mysig film! Puss och kram skumbanan och ha en trevlig kväll!

Förresten, krya på dig Amanda! ;) <3

// Erika


You Belong With Me, VMA

Best Female Video: Talylor Swift. Jävla Kanye West han e ju störd som förstör för en 17 åring. Idiot. Visst Beyoncés video tycker jag också var bättre men va fan.



För er som inte vet så gick Kanye West upp på sen mitt i Taylor Swifts tacktal och tar micken ifrån henne och säger att Beyoncé har bästa videon, omoget.


//L

Så Det Så

You Lift me up, when I am falling
You're my friend, when I was calling
Now I'm on top of the world
Top of the whole wide world
Yeah, you've always been believing
Gave my life a whole new meaning
Now I'm on top of the world
Top of the whole wide world.




oj, vilken visa.

Laptopen ligger och värmer mina ben. Täcket är uppdraget under näsan. Rullgardinen håller morgonen utanför mitt rum. På bordet står koppen som för två minuter sedan innehöll té. Tre stycken alvedon har gått åt under natten. Försöker att lyssna på lite bra musik för att inte somna om igen. Men musiken envisas med att dansa med mitt huvud. Det gör ont.

Okej, jag erkänner. Jag hade kanske tänkt att stanna hemma idag. Bara för att jag kände mig lite trött eller gosig. Men nu är jag inte bara trött, utan rejält förkyld också.. och något gos får jag inte heller.

Så här sitter jag, i min numera väldigt stora säng, med humöret lika högt upp som Linnea svävar efter en Cosmopolitan (NOT!).

Nej. Om det här är ett straff för handlingen som jag aldrig hann utföra så är jag ledsen! Det kostade mig en körlektion, kaffe me tjejerna och mys me pojkvännen. Inte värt, verkligen inte värt det.

Det ska aldirg hända igen. Jag lovar.

eeey, jag leavar.


Arrriiiiiiibbbaaaaa

Okej, jag mår skit är väldigt förkyld. Men vafan elli kom hem ifrån magaluf idag så vi har druckigt drinkar eller bara irish coffe och cosmopolitan :D Jäklar vad kul. hihi! Det var värt att fira :D

Lalalallalalalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.




//Liinneeeaaa<3


And It's Bad News

Jag har lyckats blivit sjuk, tagit sönder min Ipod och Mobi och min dator ville inte starta, det här bara på några timmar. Eller jag blev sjuk inatt, men men. Det här är ingen bra dag, förutom att SÖTASTE ERIKA FYLLER 18 ÅR. STORT GRATTIS ÄLSKLING ♥.
Nu ska jag dricka té och tycka synd om mig själv, hur fan klarar man sig utan musik, mobil och jag vill bara bli frisk. Tur att jag har en rolig vecka att se fram emot iallafall, supermini roadtrip på onsdag med flickorna det ska bli kul :D

Jävla Otursdag.

Helvete.


Jag drar snart utomlands.

//Linnea


ARTOOOON!

TILL AMANDA, MANDAN, MANDIZ, KANINEN, SAMANTHA (ELLER VAD MAN NU VILL KALLA HENNE) SÄGER VI ETT STORT GRATTIS! 18 FÖRFAN! PUSSPÅDEJ! <3<3


Ticktack

Oj, nu är man bra nöjd. Halvligger i sängen med en skål müsli och datorn. Väntar.. och väntar...
Har fått värma mig hos min prins i några timmar också. Inte helt fel (: Imorgon är det ju party som gäller, så egentligen borde jag sova ordentligt nu. Men jag menar det är bara MINUTER kvar tills min frihet knackar på dörren. Och jag vill gärna vara trevlig och välkomna den med all kärlek!

4 minutes spelas i lurarna, vilket stämmer ganska väl. If you want it, then you've got it.. !

1 fakkin minut kvar !! :D

NUUUU ! 00.00 ! Grattis till mig ! 18 ååååååår !

 

Fan. Jag börjar bli gammal


L O V E.

His hello was the end of her endings,
Her laugh was their first step together
His hand would be hers to hold forever,
His forever was as simple as her smile.

An ocean couldn’t prevent it.
A New York minute wouldn’t let it pass.
Does the universe decide for us,
Which love will fade and which will last.

He said she was what was missing.
She said she instantly new.
She was a question to be answered.
And his answer was “I do.”



//Linnea

Standing on the rooftops, Everybody scream your heart out

Nu sitter jag i trädgården med laptopen i knät. Musiken dunkar antagligen ända ner till torget. Värmen fick mig att flytta stolen ner under äppelträdet och slänga byxorna i gräset. Vad har hänt? Är sommaren tillbaka?
Här sitter jag, nästan som den där tjuren. Fast han hade en korkek och jag har bara ett äppelträd. Men filosoferar gör jag ändå. Om allt mellan himmel och hav, men mest om vad som sker under vårt eget tak.

Det har varit en väldigt tuff period hemma, det är det fortfarande, men nu vet jag ändå att jag har många flyktvägar. Flyktvägar som jag antagligen kommer att behöva utnyttja fullt ut om det här ska fortsätta. (Tack!)

På nätterna ligger jag ofta vaken, jag har inte lust att sova. Jag vill klättra upp på taket och skrika allt vad jag har. Jag är inte ledsen, jag är inte rädd, jag är inte vilsen. Jag är bara rent ut sagt förbannad.



Hur klarar du dig? Jag kan hjälpa dig. Hoppar du så hoppar jag.

 


Ett Drygt Hej

Var det som behövdes, hej på dej. Jag är bättre än dej!





Sorry I Don't Mean It

jag menar inget illa fast det låter illa, jag vill inte såra någon men jag sårar folk. Försök att inte ta åt er. Jag är verkligen inte arg, jag hatar att vara arg, även fast jag låter arg. Förlåt och jag älskar er massor. men jag hatar humörssvängningar, ena sekunden super glad andra helt fuckt up.


Love u.

<3

Kiss Me

Okej pojkar det är så här det ska gå till! Bara så att ni vet liksom!



Okej, är vi överens?! :D

Puss

SnyggMax

Bara för att jag har nog världens bästa vänner, fyfan hur skulle jag klara mig. Det är sjukt vad mycket som har kommit upp i min hjärna idag. Jag mår så bra och jag har insett saker som jag aldrig skulle ha insett förut. Éfter vårat allvarliga samtal blev allt bra och vi hoppade hopborg och snackade med SnyggMax, det är ödet, seriöst hur många åker till Motala och saknar någon som är där. Helt sjukt. ShitMyBritt vad jag är glad. Lycka. Ihh!

Okej jag skulle lägga in en snygg bild på Zac Efron här men fungerade det? Nej! Aja jag är lycklig för det <3

//Linnnnnnneaaaaaaa

I want you to know, That it doesn't matter.

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even with our fists held high
It never would have work out right, yeah
We were never meant for do or die
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop

I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
But someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go


You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone
Ahhh already gone, already gone, already gone

Remember all the tings we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye


You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone


plötsligt är jag inte så emot bröllop i kyrka längre...



Så där vill jag också gifta mig :D hahah


I used to believe in forever, but forever is too good to be true.

Just nu hatar jag allt som heter något med sjukvård, akuten och sjuksjöterskor dom sakerna kan bara slänga sig i väggen. Jag blir så arg, igår när jag var på akuten blev vi dåligt bemötta och idag när vi prata med dom fattade dom ingenting. Nu ska vi allafall avvakta tills imorgonbitti. Visst jag får bara ondare och ondare i revbenen, ryggen, höfterna och lungorna. Men jag orkar inte med sjukhus. Om det inte blir super mycket värre såklart...Vilket det verkar bli. Jävla skit helvete, jag orkar inte.

Nu måste jag äta massa smärtstillande så jag iallafall orkar med kvällen.

Förlåt om det blev ett super negativt inlägg men skit samma det är så här jag känner.



PRASSELONLINE

NU JÄVLAR ÄR KVADRATEN ETT REGISTRERAT UF!

PUSSPÅDET.

Number 7


<3



You and I are going to be okay. You know that right?



Home sweet home..!

Ja, nått i den stilen, hemma är jag i alla fall. Sitter vid datorn, där jag leker mångsysslareN^ och varierar facebook med CSS, Spotify, tedrickande, kolla film och självklart uppdatera på vår kära blogg. Härligt att vara kvinna och kunna göra allt på en och samma gång. Men det tar på krafterna att vara hona också.

Sen i fredags har jag, Linnea och Erika varit ute på fri fot i landet och besökt platser som vackra Motala, Linköping och Norrköping. Och det vi haft i tankarna har varit en enda sak ; SHOPPING!

Vi har försökt att vara duktiga (dvs ekonomiska) och satte för ungefär en vecka sedan upp ett shoppingförbud(!). Då man bara får shoppa några gånger i veckan och då bara saker som resten av gänget godkänner! Alltså väldigt nödvändiga saker. Sedan är det en dag i månaden man får shoppa vad man vill. Nu gjorde vi ett litet undantag under den här resan.. Vilket kanske inte var det smartaste vi kommit på.

Men inte fasen blir man lycklig av att hålla plånboken tätt intill hjärtat hela tiden. Däremot blir man lycklig av att ha Luke Perry på bröstet ! Så det så!

Torra ögon och konstanta gäspningar brukar vara ett tecken på att det snart är dags för mig att krypa ner under det där fluffiga, väldigt inbjudande, duntäcket. Och det är precis vad jag hade tänkt att göra just nu. Imorgon ska jag göra en underbar sak! Jag ska sova ut (i alla fall till 9) och sen ska jag hoppa av en kurs och byta en annan. MItt schema kommer vara det bästa ! 

Pusspådet

Amanda 


090906

idag har det bara varigt en mysdag. det började med att åka och rida min kära djur (odjur?). sen åkte jag och mamma till nått outlet och shoppade:) det blev ett par nya skor och några tröjor. man blir alltid glad av att shoppa. vi åkte sedan vidare till stockholm och gick ut och åt på restaurang:) nu sitter jag här i lägenheten och är super trött så det får nog bli en tidig kväll ikväll.

puss
//mallan

Nu Kör Jag

On and on
This love I feel for you goes on and on
It's something you can't lose
You're gonna find
This heart of mine
Withstand the test of time
On and on
Can't you see this is where you belong
I've got so much you've givin'
Let down your guard
And let these arms
Shelter you tonight

I know that what I feel is deep
And when I play, I play for keeps
I know that you've been hurt so bad
But this is something meant to last.

Love Love Love.

Love Love Love

It Took Me A Really Long Time To Get Here, But I'm Here, You're The One.

Konsten att tänka

Sitter hemma hos Linnea, i väntan på att Erika ska komma och hämta oss så att vi kan bege oss iväg på vår efterlängtade roadtrip till Motala! Fötterna klappar mot golvet i takt med Johan Palms tonårsdunk. Jag brukar göra så ibland, sätta igång musik som jag egentligen inte tycker om, för då är det så enkelt för tankarna att bara vandra iväg vart fan de vill.
Just nu sitter jag och tänker på ordspråket "Allt ont för något gott med sig". För det stämmer verkligen in i mitt liv för tillfället.
Allt, och då menar jag ALLT, har verkligen varit en pest hemma den senaste tiden. Inget har funkat och jag har verkligen kännt att jag inte har fått någon ro, utan det ända jag gjort är att skrika, kämpa emot och vara arg hela tiden. Det tar verkligen på krafterna har jag märkt. Hur orkar vissa gå runt och vara arga förjämnan?

Men allt skrikande och hotande länade sig till slut. Och även om jag har förlorat en person i livet så hittade jag tillbaka till en annan och kom henne ännu närmre.

Allt blev helt plötsligt så mycket lättare att acceptera.



För Ja E Så Sjukt Bra

Asså Polisen borde anställa mig som utredare, vem vare som kom på allting då? Jo jag! Wallander morden är en pice of cake!

Det var rätt.

Sådetså.


Ooh, I want you!

Tänkte precis utropa ; Thank God It's Friday!! Allt vad jag orkar. Men jag hejdade mig. Av tre skäl. 
1. Det är ju faktiskt inte fredag än förrän om några timmar. 
2. Det jag skulle behöva efter en vecka som segat sig fram i snigelfart är att få mysa ner mig intill mitt element.
Och nu den stora 3an: Det är ju först nästa helg som det smäller på riktigt!!

Den 11e och 12e december, alltså nästa helg, är det som sagt halva kvadraten som fyller vuxna! Det känns så bra att man äntligen får tillåtelse att göra sakerna som man som 17åring inte kunnat. Jag kan helt plötsligt köpa cigaretter, gå ut på krogen, skaffa körkort, köpa 2.5or på ICA, vara med och bestämma vilka som ska styra landet och mycket, mycket mer. 

Även om man inte kommer att göra allt man får så känns det skönt att veta att jag faktiskt kan om jag vill! 




Kanske inte hade tänkt att krama toaletten efter första krogbesöket direkt, men tequilarace kan jag lova att det blir !! :D

//Am


Emma Lee

Asså jag gillar inte alls Johan Palm, men eftersom Malin älskar honom så tänkte jag lägga upp hans första singel (?) Emma Lee.. Var så söt Malin ;)



Tihi!

Puss

RÄTTELSE: OKEJ MALIN ÄLSKAR INTE INTE JOHAN PALM HON HATAR JOHAN PALM..SÅ DET SÅ!


Eller?

090903

jaha nu sitter jag här och väntar på mina flickor som har engelska, som jag då slipper, yeey! själv slutade jag ju kl 11 men det blev lite shopping och fika, som vanligt;P

jag har ett litet dilemma. de andra har som sagt startat ett shopping-förbud för att inte göra av med så mycket pengar. väldigt bra måste jag säga men frågan är nu om jag också ska ingå detta pengasparande och ekonomiska avtal. det skulle vara väldigt hälsosamt för min kära plånbok, men om jag skulle klara detta är frågan? hmm

medans jag sitter här och funderar så känner jag att jag blir väldigt sugen på att resa bort ett tag, ett tag att komma bort från allt. det skulle vara väldigt skönt. istället för att vakna på morgonen, upptäcka att man har försovit sig, stressa till bussen, överkonsumera coca cola för att hålla sig vaken, plugga, åka hem, plugga mer, rida, inte kunna sova och sen vakna till en lika dan dag igen.. fatta istället att vakna när man vill, äta frukostbuffé, chilla ner till stranden, sola, bada, bara ta det lugnt lixom. jo det låter väldigt lockande.

nu fick ni lite allt om ingenting
//mallan<3

Hur menaru nu?

Okej? Konstigt? Ja lite! Jag Fattar Inte!


<3

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

You're not the person that you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt
.

Jaha..fan

09-09-01

En sån här dag är det ju inte svårt att hålla humöret på topp; solen skiner, det är varmt, flickorna är glada, projektarbetet fungerar finfint och den dagliga kaffedosen gjorde sitt! Sen är det ju ett litet minus att man tvingas sitta instängd i plugget en sån här fin dag, men eftersom det här är sista året (och den sista 1:a september) i plugget, så är det inget att hänga läpp för!

Dessutom har det fungerat bra med våran ekonomiplan och förutom en kaffe har jag lyckats hålla mig borta från allt som har med shopping att göra! Finns kanske en rik framtid för mig med?

Nu sitter jag iallafall med en kopp te i handen, mysig musik i lurarna och drömmer mig bort till om sisådär 9 månader, då dagen med stort D börjar! Jag pratar såklart om studenten och just nu känner jag mig inte mer än redo att ta studenten! Jag har alltid haft en slags tryggghet i skolan, en trygghet av att alltid veta vad man ska göra, veta var man ska vara osv. men jag är ganska så klar med det nu! Jag vill bli vuxen helt enkelt, iallafall på pappret :D och då passar det ju bra att man fyller om mindre än två veckor!

Men nu är ju studenten ganska långt bort, så jag ska nog ta och ta mig igenom den här veckan till att börja med! och som en början ska jag ta och krypa ner i min säng som ser ganska så mycket inbjudande ut! (något jag älskar med hösten är att duntäcket åker fram igen) :D

// Erika


Don't Hate The Game, Hate The Player

Också vart man sjukt till slut, jätte kul. Ne men känner mig faktiskt mycket bättre nu, har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen. Jag har sovit flera timmar, kollat på Gossip Girl och bara chillat. Sen på eftermiddagen kom världens bästa hem hit och piggade upp mig massor dom åkte till och med och köpte glass till mig!!! Slå det, det är kärlek. Hah! Love u. Imorgon ska jag iallfall gå till skolan, sen så blir det den dagliga latten på max (?) Tihi!

Just nu ligger jag i sägen och lyssnar på McFly, funderar lite på om jag ska ta och göra lite Te och sen kolla på nån bra film. Jag längtar super mycket till helgen, motala here we come :D Ska bli skönt att komma iväg lite.

I should have known much better
But it's so hard I can't forget you
You keep playing me around
But I'm trying so hard to impress you
You put me under so much pressure
And I just wanted you to let me know you care...
Jag saknar dej..Fan.



11 månader kvar.. Helt sjukt.

//Linnea<3


SATC

Jag gillar det.

"We're so over we need a new word for over."

"Are we simply romantically challenged, or are we sluts?"

"Some people are settling down, some people are settling and some people refuse to settle for anything less than butterflies."

"Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high."

"It takes half the amount of time you dated someone to get over them"

"The only thing worse than a liar is a bad liar"

"I love you, but I love myself more"

"No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends."

"If you can only have one great love, then New York city just may be mine. And I don't want nobody talkin' shit about my boyfriend."

"It took me a relly long time to get here, but i'm here, you're the one"

"And we were dressed from head to toe in love... the only label that never goes out of style."

"Women come to New York for the two L's: Labels and Love."

"I thought I'd still be in extreme pain. But I feel nothing."

"It wasn't logic, it was love."

"They say nothing lasts forever; dreams change, trends come and go, but friendships never go out of style."

"We're getting married. Should we get you a diamond? No. No. Just get me a really big closet!"

Jag längtar tills juli nästa år.. :D


Puuss




RSS 2.0