Turn The Light Off

Boy you're my temporary high
I wish that when I wake up you’re there
To wrap your arms around me for real
And tell me you’ll stay by side..

1,2,3 I Don't Need You With Me

Sitter här hemma med Erika, det har varit en hel dag på stan, sen direkt hem till mig för en tupplur och nu är vi igång igen. Väntar just nu på mat. Sen ska det färgas hår. Tror jag iallfall. Förresten har ni hört brittans nya låt? As bra är den, sök på 3 på youtube så kommer den upp..

Nu: Mat!

Linnea

BrummBrumm!



Stort grattis till finaste Erika som klarade körteorin idag !! Det kom inte direkt som någon överraskning, men ett glädjerus fick jag allt !!

Hoppas att ni firar ordentligt idag ! :D

Pussar från Västerås <3

fourteen



idag har jag bara tagit det lugnt. var i stallet och red marco och bambi. åker på tävling imorgon. nu blir det film och äppelpaj.
det är i dag exakt 14 dagar kvar till jag fyller 18 år !

I Heart NY







And now I see your face drop, baby.

Linnea

You could be a sweet dream or a beautiful nightmare

Hemma från en super trevlig kväll :D Sitter och kollar på kläder, imorgon köper jag mina snygga skor som jag hittade på stan, sen skulle det verkligen inte sitta fel att knalla runt så här heller:


Nån som har ca: 30480 kr över...?

Puss

lovdagar

nu är jag hemma igen efter mysiga dagar hos linnea<3 vi har bakat kladdkaka, kollat på amerikanska helt oförutsägbara filmer ;) och bara haft det mysigt. idag var vi nere på stan och vi han till och med att klämma in lite shopping innan vi träffade erika och tog en fika. jag köpte två stickade tjöjor, precis vad jag behövde tyckte jag :)

nu blir det att sätta sig framför brasan med popcorn och kolla på tv !

WILL U MARRIE ME?



Vi har kollat på the proposal, en amerikansk film som man redan i början vet slutet på..

Jag skulle säga: JA!



Kräsen?

Värken i benen vill inte lägga sig efter att ha sprungit från affär till affär på jakt efter både det ena och det andra. Bror skulle ha ett par skor och en jacka. Mamma ville ha en snygg partyblåsa att ta på sig till någon kommande fest. Resten av sällskapet var antingen hungriga eller kaffesugna.

När vi sprungit runt i cirkus fyra timmar kom vi på att vi var tvugna att vända hemåt för att ta ut hundarna. Trötta i skallen av allt kackel inne i gallerian och värkande fötter efter att ha sprungit mellan klädhängarna och provhytten satt vi nu i bilen igen.

Då går det upp för mig. Fan, jag hann ju inte köpa något själv! Alla andra var mätta, nöjda och belåtna. Men det ända som var nöjt hos mig var min plånbok! Detta är då inte okej. När man ändå är i huvudstaden, och verkligen behöver ett par vinterskor, så kan man då inte hitta just detta paret som man vill ha!

Problemet kan ju vara, jag säger inte att det är det, men det kan vara så att jag vet exakt vad jag vill ha, exakt hur den skon (eller vad som helst annat för den delen) ska se ut och exakt hur den ska kännas och låta. Så om det är något som inte stämmer, om den pyttelilla märket på skaftet inte satt där i min tanke, så funkar det helt enkelt inte!

Kräsen? Jo kanske. Tur (eller ska man säga skicklighet?) att jag har en sån underbar pojkvän i alla fall ! (;

Manda

LÖN

Now the question is: Färgning & Hårförlängning eller MonkiBoots? Eller Båda? Hjälp!





S V Å R T !  ! ! ! ! ! ! !



tävling!

den här helgen har varigt toppen ! det var tävling i södertälje båda dagarna. marco var superfin och det slutade med en 2:a plats i 1.35 på lördagen och en 4:e plats i söndagens 1.30 !




<3

I Will Be There

I väntan på mat sitter jag och lyssnar igenom gamla Britney Spears låtar! Kommer ni ihåg I will Be There? Från hennes första album, min favorit låt när jag var liten ;) Snart kommer Erika hit också, vi ska fika (som vanligt?) på stan, mysig. Jag har verkligen inga planer för kvällen, vilket så klart känns skönt.. Det kanske bara blir så att jag är hemma med familjen och kollar på någon härlig film.

Nu ropar mamma att det är mat! Ciao



Linnea

Krikon

Sitter hemma hos mormor och morfar i deras mysiga lägenhet som ligger i utkanten av vår kära huvudstad. Kall, stel och fortfarande en aning illamående efter gårdagen sitter jag nu här framför den otroligt sega datorn (trodde att det inte existerade långsammare datorer än de vi har hemma!) i väntan på att de äldre ska komma hem från systemet. Efter att kvällens dryck inhandlats blir det nog en tur på stan, shopping var ordet!

Det var riktigt roligt och flummigt igår, och så hade det väl fortsatt även efter tolvslaget, om det inte hade varit så att det gick lite för fort..! Men sånt händer även den bästa!

En chrilleboooi-puss till söta Linnea som körde hem mig! Tack !


/Manda









tillägnat bror

detta inlägg är tillägnat min kära bror som just nu är i egypten och chillar me den kompis. han åkte i morse och ska vara borta i en vecka.







jag måste säga att det ser inte helt fel ut jämfört med regnet som piskar mot rutan här hemma i trosa ..


B&J



Bara för att det e fredag och för att vi har fått goda nyheter..Och såklart för vi e så bra!!!

Linnea & Erika

Fredag hela veckan?

Äntligen lov och äntligen sovmornar! Den här fredagen känns lite bättre än vanligt för nu betyder det att helgen varar hela veckan, skönt!
Lovet kommer i perfekt tid och det invigs med party och en tripp till Stockholm för att hälsa på en kär barndomsvän!
Sen ska det också jobbas stenhårt med projektarbetet, det ska sovas lääänge, det ska mysas och det ska firas Halloween! Ett riktigt roligt lov helt enkelt!

Men nu ska jag sticka och mätta min kurrande mage och sen bär det av till stan för att träffa flickorna! Ha en trevlig fredagskväll!

// Erika


Äntligen lov! :D

Det handlar om att bjuda på sig själv..

Också blir det lätt så att det blir många flumbilder när man har en webbcam..









Pusspådet

Linnea

I Hate That I Love U So..

Efter en omtumlande dag, med massa saker som hänt, känns allt bättre igen. Min älskade morbor mår faktiskt bättre vilket måste tyda på bra saker. Iallafall idag va det dags för möte med en webbdesigner.. Det gick skit bra och nu fattar jag precis allt som ska hända med våran hemsida. Prassel kommer bli succsé!

Snart kommer Erika hit också, vi ska riskkapital utav bara den!!

Förresten ringde min engleksa lärare mig idag, hon tyckte vårat nya projekt var mycket bättre så det blir england i slutet av november!!! Jätte kul!!! :D







SÅ JÄVLA SNYGGT, INSPRATION? EH JAAAAAA!!

Linnea

värsta resan ever

nu sitter jag här med nudlar och en tänd brasa och chillar. slutade 11 idag, rätt nice!

efter en fika med flickorna tog jag tidiga bussen hem och tänkte att jag kan ju ta en välbehövlig liten tupplur i bussen hem brukar va rätt skönt. så upp med ipoden och på med musiken. hinner lyssna på ca 2 låtar innan den dör. jag som är beroende av min ipod. hinner väl åka i 10 min innan busschaffisen kör fel.. det innebär att vi måste åka till vagnhärad och vända för att sedan åka tillbaka till tystberga och vända för att sedan åka tillbaka till vagnhärad och sedan till trosa. busschaffisen kommer också på att han ska försöka köra ikapp tiden så det var ju ingen lugn resa direkt, jag trodde att jag skulle dö.

jag säger bara älska länstrafiken!

imorgon blir det iaf resa till flen med ekonomiklassen, ska nog bli kul hoppas jag. sen kommer äntligen det efterlängtade höstlovet!!


.....



Och på tal om inget så saknar jag sommaren;
solen, friheten, solbrillorna,
sommarkläderna, solbränna, solblekt hår, glass
, Romholmen, picknicks,
sena nätter, havet, sovmornar, värmen, islatte, grillat, milkshake.



Äntligen hemma!

Efter en sån här dag är det otroligt skönt att få slänga sig på sängen, dricka en kopp varm te och njuta av en ledig kväll utan plugg. Idag har varit en sjukt fullproppad dag och jag har hunnit med att skriva prov, besökt miljarder olika företag (känns det som) med vårat projektarbete, gått riskutbildning på körskolan och jobbat häcken av mig helt enkelt! Det har också hunnits med en mysig lunchdejt med Linnea på Coffehouse där vi fick en hel del trevliga tips av våra vänner i kassan om hur vi ska göra rätt för oss i livet! Det märks att vi har köpt för mycket kaffe där i sommar....

En sån här dag inser man också hur lite tid man egentligen har. Det finns så mycket saker man vill göra och så lite som man faktiskt gör tillslut. Tiden räcker aldrig till och skulle jag göra en lista på allt jag vill göra, skulle den ta mig år att skriva. Jag säger som Hellmut Walters; "Det är synd att det finns tidtagare, men inga tidgivare"
Men ikväll har jag iallafall bestämt mig för att trotsa tiden och unna mig själv en sjukt bra film!
Så nu gäller det bara att välja en film, vilket inte alltid är det lättaste, men jag får väl ge det lite tid...

// Erika

09-10-22

Nu sitter jag har igen i min stora mysiga säng, sitter och fixar lite med engelskan som går förvånats värt super bra :D det känns riktigt skönt inför imorgon.

Idag var en chill dag då jag valde att ligga kvar i min säng imorse och bara sova vidare, så underbart. Sen bar det av till ett möte med våran rådgivare i vårat företag..

Sen har det bara arbetats hela dagen med Prasselonline och nu tror jag verkligen att allt kommer fungera super bra.
Nu ska jag sova, har jag pluggat? Nej men vad gör det om hundra år? Ingenting!!

hah!


Snooze

När visaren på min väckarklocka slog över till kvart över sju idag hade jag inte samma hemska, tunga huvud som skriker "Jag vill inte!!" till svar när jag frågar om vi ska försöka ta oss upp ur sängen.

Om det beror på att några glas vin igårkväll fick mig att sova gott, eller för att jag inte tänker tvinga mig och huvudet upp för att jag har valt att jobba UF hela dagen igen, det vet jag inte. Men det var så otroligt skönt att kunna klicka några gånger på snooze-knappen, vilket jag aldrig gör annars.

När jag väl klev upp (knappa timmen senare) för att rosta lite bröd och koka vatten, såg jag det alldeles gråa höstvädret utanför fönstret! Det såg så rått ut, men ändå mysigt. Ett rikitgt sitta-hemma-i-soffan-under-filten-tillsammans-med-pojken-väder? Men eftersom att den drömmen ändå är svår att förverkliga så ska jag se till att jobba häcken av mig idag för att hålla mig varm (det ger inte samma effekt dock)!



Idag vill jag göra affärer!





Lärling

Jag stoppade ner näsan i glaset och doftade på vinet som kyparen precis hällt upp i mitt glas. Jag skulle kunna säga att doften var mullig och sval i grönäpplig stil eller att smaken hade sötmogna men svala pärontoner och små kaffetoner, precis som jag hört pappa säga så många gånger.
- Smakar jättegott, sa jag och nickade åt mannen i det fläckiga vita förklädet.
 Han fyllde på glaset och log. Han tänkte säkert att han gjort ett bra val. Men för att vara ärlig så hade han säkert kunnat ge mig ett korkskadat vin och jag skulle säkert inte kännt någon skillnad.

Det är svårt att känna sig vuxen när man inte lärt sig livets alla begrepp och sånger. Jag kan dricka vin, jag tycker att det är riktigt gott också, men jag kan fortfarande inte säga om det smakar regnskog eller har inslag av stall i doften.

Nu hoppas jag att ni ser detta som en metafor. För det jag egentligen menar är att det finns så himla många saker som man kan göra men inte helt ut eftersom att vi inte förstår det. Vi är inte fullärda, och kommer aldrig bli.

Men så länge vi inte snackar religion, så är jag mer än villig att lära mig av alla livets erfarenheter! Jag vill lära mig, öva, bli bättre och bli bäst. Precis som min far, som blev utsedd till Årets Bästa Företagare i Nyköping i år! Bra jobbat pappi!


Tyckte att jag kände smaken av grön äpplighet.. kan det stämma?

Manda


vs.

vad vinner?

plugga om religioner och bara inse att  ju mer man läser ju flummigare blir det..

eller sitta framför brasan med bror , en kopp varm choklad ock kolla på dubbelavsnitt av prison break

ja hmm svårt val, behöver granskas

09-10-20 (och blä för plugg)

Ska försöka att hålla vårat nyinförda löfte att skriva minst ett inlägg om dan på bloggen och jag antar att jag börjar nu när jag i vanlig ordning sitter med datan i knät och en kopp te i handen. Har för stämningens skull tänt ljus i hela rummet och på nått sätt hoppas jag väl på att de ska få mig att plugga religionskunskap till provet imorrn, men än så länge funkar de inte!
Jag har verkligen tröttnat enormt på allt som har med skola att göra just nu och varenda morgon är det en kamp att ta sig upp ur sängen. Men jag antar att de flesta känner som jag och på fredag får vi ju lov i en vecka, vilket kommer riktigt riktigt behövligt!
Har aldrig känt mig så välförtjänt av ett lov som nu, fast jag har jobbat mycket sämre än nånsin, men jag antar att jag bara har för höga krav på mig själv.

Idag har i övrigt varit en riktigt rolig dag (om man bortser från kampen att ta sig ur sängen på morgonen) och hela dagen har vi jobbat med vårat projektarbete. Vi hann till och med med ett besök på banken och det mesta som rör förberedelserna av projektarbetet är nu klart och det är ju inte helt fel!

Tror att jag ska avsluta kvällen med att kolla på en mysig film, nu när min mysiga pojkvän har åkt hem, eller så överväger jag att öppna religionsboken och försöka ge den en chans, men jag vet att filmen kommer att vinna, så lika bra att jag går och väljer en film då :).

Btw Linnea, så gillar jag den nya layouten starkt! ;)

Godnatt!

// Erika



TYCK TILL!

Flickor säg vad ni tycker??

Gillar ni det?

SATSNING

*UNDER UPPBYGGNAD* Kolla in här om ett tag igen..

SATSNING

*UNDER UPPBYGGNAD* Kolla in här om ett tag igen..

I´m...

I’m a liar because I wont tell you everything.
I’m stupid because sometimes im wrong.
I’m ugly because my face isn’t perfect.
I’m a pushover because I like making people happy.
I’m a loser because I’m a not friend with your group.
I’m fake because I’m too nice.
I’m weird because I’m not like you.
I’m fat because I eat when I’m hungry.
I’m clingy because I don’t like to be alone.
I’m insecure because I care about what people think of me.
I’m no fun because I'm not always hyper.


Don’t try to tell me who I am
Because   
I already know.




This is real life

Ligger och lyssnar på Flipsydes låt This Is The Life för kanske trehundrade gången, så as bra.

Snörade även på mig löparskorna idag igen och drog ut i regnet och sprang, det var härligt idag, borde regna varje dag när man ska springa. När ja kom hem vare bara att duscha sen äta. Och nu ligger jag här, ska stänga av datorn när jag har skrivit klart och sen fortsätta läsa Om Jag Kunde Drömma.

Förresten är skissen av min balklänning klar nu =D det känns inte helt fel..

Linnea

I'm just breathless



Den här låten förklarar extremt bra hur jag känner just nu! Lyssna och tänk!

<3

SHIT

Jag känner för att shoppa men jag orkar inte åka ner på stan.
Jag känner för att sova men jag är för trött för det.
Jag känner för att äta men vill jag inte.
Jag känner för att kolla på film men jag orkar inte sätta på nån.
Jag känner för att träffa han jag vill verkligen träffa han men fegheten sätter emot.
Jag känner för att inte göra ett skit och det fungerar...




Linnea




Screw Monday

Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
I want to shoot
The whole day down, down, down... shoot it all down!!


Från ingenstans så kom jag på att ge er rådet att lyssna på The Almost - bra skit!


Vimmel på Tellus!


Som många andra Fredagar spenderades gårdagen på Tellus och här kommer lite vimmelbilder!







I choose My Choice

God Morgon alla Kvadraten Lovers ;) Vaknade precis efter en mycket trevlig natt på tellus som dock avslutades ganska tidigt. Men jag var glad iallafall hade ju fått världens godaste och snyggaste drink där liksom ;) Sen hem bums i säng, idag ska Kvadraten ut till Trosa och kolla på världens bästa Malin när hon tävlar och vinner. Sen bär det nog av hem till henne en stund :D

Alltså jag är så jävla glad just nu rent utsagt, varför vet jag faktiskt inte men det är skönt att vara back on track.
Nu ska jag äta frukost!

Ciiiaaaoo



Linnea

Tellus

Nu är det dags igen, för tre fjärde delar av kvadraten, att göra Tellus till den bästa krogen i stan. Vi förar hemma hos Linnea å snart är det dags att dra oss ner mot stan !

De e så det ska vara !

Pussssssssss


Hot

Precis hemkommen från en promenad med hunden i höstkylan. Så underbart att kunna skutta runt och sparka i de färgglada löven och göra rökringar (nästan) utan rök!
En långprommenad i skogen ska jag absolut hinna med i helgen!

Just fan, det är ju helg nu! Fan va skönt. Den här helgen ska jag verkligen sluta tänka och bara njuta. Så se upp alla där ute, Amanda har helt stänkt av hjärnan och tänker inte bry sig om något annat än att må bra!

You can talk all you want
But my skin is really thick
I'm the leader of the crowd
And my game is really slick
I'm unstoppable, unstoppable!!


Do I Dare?





Ska jag eller ska jag inte? Blondin eller Brunett?

Linnea

I Don Care About Cold

Det är svinkallt ute. Någonting jag inte bryr mig om överhuvudtaget, jag ska ha min skinnjacka på mig.

Friday again!

Med en kopp te i handen och ett par trötta ögon är dagen nu startad! Hade egentligen tänkt att stanna hemma från skolan idag, men mitt goda samvete sa nej och nu sitter jag istället här och huttrar (det är tom. frost ute!) och ångrar beslutet att inte stanna kvar under duntäcket.
Men, det är ju trots allt fredag och det innebär att jag bara behöver spendera två timmar i plugget, vilket också innebär att jag klockan elva är ledig i några dar, skönt! Och en fredag som den här innebär ett krogbesök och tjejmys, vilket jag nästan aldrig kan tacka nej till!
Så ha en bra fredag, nu ska jag gå och njuta av min! :D

//Erika


Barncancerfonden

Jag måste få ha en åsikt om en sak nu bara, jag sitter och kollar på TV sen blir det reklam och såklart och som planerat kommer barncancerfondens reklam upp den visar fyra stolar och på tre utav stolarna sitter det glada barn och den fjärde stolen är tom. Vilket självklart får en att reagera vilket är helt rätt, jag menar jag sitter ju just nu och skriver om den. Men en sak har jag tänkt på, undrar om dom har tänkt på alla familjer där "det ofattbara" har inträffat nu menar jag inte just i cancer utan i andra jobbiga sjukdommar, ska familjerna behöva bli påminnda varje dag om "det ofattbara" speciellt när man kanske är inne i en jätte jobbig period eller i en bra period. Jag tycker absolut inte att dom gör fel det är en jätte bra reklam men det känns jobbigt att behöva sen den där tomma stolen, eftersom man själv inte kanske relaterar reklamen just till cancer utan till nått annat eftersom man bara hör just "det ofattbara", det är bara något man inte kan udgå. Eftersom man tänker på det varje jävla dag som går. Och som sagt är det inte lätt varje dag. Utan det kan vara sjukt svårt. Somsagt så är reklamen jätte bra, men det är själva relaterandet som inte riktigt fungerar. Det fungerar säkert jätte bra för familjer och människor där "det ofattbara" helt enkelt inte har inträffat. Men sen finns det just familjer där "det ofattbara" har inträffat..

Det tåls att tänka på tycker jag.




UPDATE: Nu vill jag tillägga en sak, jag har verkligen ingenting emot barncancerfonden överhuvudtaget, men om man tänker bort att det är just barncancerfonden och tänker enbart på upplägget av reklamen så kanske ni fattar vad jag menar?

Linnea

Chokladpraliner

Så var det dags igen att sätta på sig löpar skorna och ut och springa i spåret intervaller var det tänkt, blev det så ne ne inte alls det lockade mer att sätta på en underbart bra film och äta premium chokladpraliner så fick det bli också! Chokladpraliner och Twigliht. En allmänt bra kväll. Som också bestod av några timmars sovande.

Jag kom och tänka på en sak när jag åt mina fina chokladpraliner som min kära mor köp till mig, TACK, det finns ett ordspråk som jag alltid har lärt mig ifrån det lyder "Flowers says I'm sorry, chocolate says I LOVE YOU" Något att tänka på kanske?! Vad vet jag.



Nu ska jag shoppa! Så det så! Puss


I used to rule the world

Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
Once you go there was never, never an honest word
That was when I ruled the world





MYRANZ

Liksom Manda tänkte jag göra lite reklam för min egna blogg ;) Titta in på MYRANZ

Pusspådet<3

Tjena Tjena Mittbena

Nu har jag, liksom Lexi, en blogg vid sidan om Kvadraten. Så kika gärna in på www.pointless.devote.se !

Jag kommer självklart inte sluta blogga på Kvadraten (;

Manda


RUN BITCH RUN

Med en återfunnen motivation tog jag tillfället i akt att faktiskt plugga lite, vilket känndes bra då jag hann med att göra redovisning och beskattning, religion, PA och engelska.Men nu när jag kollar tillbaka på kvällen är motivationen borta igen hur sjutton orkade jag med allt det där? Aja bra är det väl iallfall.

Efter mitt pluggmaraton bestämde jag mig för att jag skulle slänga mig i soffan och kolla på TV gjorde jag det? Nej! Jag snörade på mig springskorna och stack ut på en runda, en runda som bestod av lugn uppvärmning följt av as jobbiga intervaller när jag kom flåsades hem och höll på att trilla ihop på dörrmattan på grund av trötthet (hmm eller kanske dålig kondition?) fick jag den super idén att jag kanske skulle kunna köra lite crosstraining också tänkt och sedan gjort en kvart blev det, så nu är jag definitivt helt super slut som människa och funderar allvarligt på att börja om som hund.. Ne kanske inte riktigt men en dusch ska det med all rätt bli nu. Sen blire att krypa ner i den nybäddade sängen och läsa lite..Om jag kunde drömma är en bra och fin bok nästan omöjlig att lägga ifrån sig.

Förresten har jag kommit fram till att springrundor är bra tänkrundor, jag beslutade många bra saker idag. Och med all säkerhet var dom de rätta. Det känns bra och det snurrar inte lika mycket i mitt huvud längre.

Puss<3




En bra dag tillslut!

När jag inte trodde att den här dan kunde bli mer jobbig, visade det sig att den inte blev så tokig iallafall. Anledning? Jag klarade ett sketet teoriprov på körskolan och är nu ett litet steg närmare en lyckad uppskrivning, så jag kommer kunna sova gott inatt och "Även en resa på tusen mil börjar med ett steg", så jag antar att det här var mitt första steg. En töntig sak att prata om kanske, men minsta lilla glädjestund räcker för att göra min dag bra iallafall.

Annars har den här dagen varit en trött dag, en dag då vi fick se att flera timmars arbete var helt i onödan, besvikelse, men också en dag då vi har ställt upp för varandra och helt enkelt genomlidit ännu en dag som för oss närmare The Big Day. Så för att avrunda så har det varit en bra dag, trots nedgångar! Och jag säger bara att det är tur att det finns så fina flickor som alltid (no exceptions) finns där för en och det gör faktiskt varenda dag bra. För när man sitter i sitt hörn, tjurig, ledsen, otacksam eller vad det nu kan vara, så räcker det att tänka på vad man faktiskt har och jag måste säga att jag inte kunde vara mer lycklig lottad, så bye bye dåliga dar!

Men nu var det nog tjatat om dåliga dar och jag ska bege mig ut för att göra av med lite energi, hejsvej!

// Erika


www.leloveimage.blogspot.com



kaos.

kaos är vad min tillvaro är just nu. när man tror att allt ska lugna sig dras mattan undan för ens fötter igen.

resa bort nån stans, ja tack!

HE HAVE A GUITAR.


And I dream about him and his guitar.

You Spin Me Right Round Baby Right Round

Det snurrar i mitt huvud just nu av oändligt många tankar..

Tur att Kvadraten finns just nu.

Dom säger lyssna till ditt hjärta men jag vet inte äns vad mitt hjärta känner. Kommer jag göra rätt eller helt fel?


cha cha

linneabooi här,

just do it



Manda

Skoltrött?

Igår hade mitt huvud drabbats av de vanliga syndromet "måndagströtthet", som oftast inträffar en gång i veckan på just måndagar. Denna "sjukdom" brukar medföra symptom som social okompetens, arga blickar och en förmåga att slänga ur sig spydiga kommentarer hit och dit. I och md att jag förklarat detta så hoppas jag att ni som känner er drabbade förstår.

Men trots denna trötthet satt jag kvar framför datorn in på småtimmarna igår, utan någon speciell anledning förutom den att jag hade lust till det.

När jag väl kröp ner under täcket och lade mitt tunga huvud på kudden somnade jag på minuten! Sov som en stock gjorde jag också.. i några timmar.

Det var fortfarande mörkt, näst inpå kolsvart i mitt rum när jag vaknade av något hemskt ljud. Jag låg kvar och undrade om jag hade hamnat mitt i en skräckfilm, ljudet kom närmare och närmare. Efter några långa sekunder kände jag igen ljudet. Det var den förbannade väckarklockan såklart! Först nu förstår jag vad Lexi menar med att melodin jag använder som alarm på mobilen är så skräckinjagande.

Jag tog upp luren från golvet, och stängde av alarmet. Såg att jag tydligen hade somnat med den i handen medan jag skrev ett sms. Men så långt som att skicka iväg det hann jag inte innan ögonen föll ihop.

Klockan stod på 7.16, otroligt att det kan vara så mörkt så här dags! Min lust att gå upp, klä på mig och gå till skolan tangerade just nu med noll. Varför ska jag göra det för, när sängen är så otroligt skön, varm och gosig!?

Trots detta kämpade jag mig upp, drog på mig sockar, och klampade ut till datorn. På tre klick och en scroll hade jag helt plötsligt fått en ledig dag. Fantastiskt.

Hann knappt krypa tilbaka under täcket innan nästa alarm gick. Mamma. Som skrek åt mig att gå upp. Jag svarade att jag var på väg (vilket jag inte var).
Ååh, underabara, varma duntäcke vad jag älskar när du håller om mig och värmer mig...

du-DUNKDUNKdu-du-DUNKDUNK!
Neej, inte det också! Jag lät näsan sticka upp över täcket och såg till min förtvivlan att klockvisaren inte hade flyttat sig längre än till 7.34. Och nu gick lillebror igång med sitt kråmande framför spegeln samtidigt som han lät sitt technodunk dåna över hela övervåningen!

Jag gömde huvudet bland kuddarna, och försökte med all min kraft somna om igen. Men det var omöjligt. Så nu sitte jag här, ca en timme senare. Jag har hunnit med en frukost, sätta igång tvättmaskinen, gosat lite med hunden, städat lite på mitt rum samt rensat ut lite kläder ur min garderob!

Snart ska jag knata ner till skolan för att träffa Kvadraten och prata projektarbete. Men det är det enda jag kommer göra på skolan idag.. sen ska jag sova!


Det är skönt att vara 18 år och kunna bestämma själv när man är sjuk (skoltrött), men det kanske inte är helt rätt?

Manda


Känner för att...

Känner för att springa tills jag inte kan andas, bara för att det känns så bra.
Känner för att dansa hela natten lång, som om ingen ser, bara för att visa att jag inte lyssnar på vad folk säger.
Känner för att tappa upp ett varmt bad, sjunka ner och ligga kvar under vattenytan, länge...länge, bara för att se vad som skulle hända.
Känner för att sitta uppe hela natten och krypa ner i sängen när väckarklockan ringer imorgon bitti, bara för att visa att jag inte bryr mig.
Känner för att sätta mig på första bussen mot närmsta flygplats och köpa en enkelbiljett till första bästa destination, bara för att komma bort ett tag.


Bara för att jag förtjänar det.

fel ?

vad sak man göra när allt går fel?
alltid så har man ups and downs i livet.. nu känns det som om jag har nått båtten men ändå så sjunker jag mer.



you left me out there
in the early morning rain
why would you believe me now
I'm only trying
to protect my point of view
I want you to let me in

Try to fit a square into a circle.

Träning, Träning, Träning nu börjas det igen, underbart. Idag blev det först vanlig löpning sen intervaller sen crosstraining och sist men inte minst styrka. Nu jävlar ska jag bli s*al. Så det så. Nu ska jag nog ta och plugga lite om jag orkar.. Annars så lockar det ju just nu väldigt mycket med The Hills och té.

Ne nu ger jag upp. C ya.


Nu är det nära!

Morgonen startades med fjärilar i magen och en puls som var mycket högre än normalt, men klockan 11.15 gick jag lycklig ut från Körskolan med ett bevis på att Uppkörningen är bokad. Fy fanken va skönt det känns, men som vanligt kommer jag säkert göra en jättetabbe och misslyckas, men jag hoppas att jag för en gångs skull ska kunna hålla mina nerver (och mina klantryck) i styr, så att jag får det efterlängtade kortet snart och slipper trängas på bussar med svettiga gubbar, skrikande småbarn och tjuriga busschaufförer. 
Men jag har ju trots allt tagit mig så långt som till en bokad uppkörning och trots punkteringar, misslyckade vändningar, panikbromsningar och annat skoj, så är jag faktiskt riktigt nära en uppkörning nu och jag är mer än glad! 

Men nu ska jag återgå till lektionen (som för övrigt är dötrist) och försöka göra någon nytta! 

 // Erika


Fyllo!

Här har ni en skoj bild från krogen i fredags! Skoj var det allt ! Hahaha, kolla in fyllot i mitten !!;D



Denna bjuder jag på..!

Fest botar allt, taggar inför fredag ! :D


Sleepless

Ortoligt hur allt kan vända på bara några sekunder. Hur hela ens värld verkar vändas upp och ned av bara några få ord.

Mitt tidigare inlägg idag känns nu så himla flummigt nu. Hur kan man inte oroa sig!? Jag oroar mig för att sjunka ner i något jag inte klarar av att ta mig upp ur igen.


<3 Världens bästa Milton


Vette fan om jag orkar alltså..!


I don't wanna be anywhere but here.

Mysfaktor på hög nivå är det här idag. Jag och Erika har tänt ljus och nu myser vi bara, girltalk for sure. Idag iallafall är ännu en jobbdag avklarad och det blev tillochmed lite övertid, det gillar vi. Sen var det bara att åka hem och packa och sen ut till Ican. Vi har hunnit springa och äta alldeles för många kanelbullar samtidigt som ican agerade lärare åt mig, har jag nämnt att jag hatar Redovisning och Beskattning!?

Aja nu är det iallafall en toppen vecka att se fram emot, förutom då att min lilla söta vove ska opereras imorgon. Men annars så blir det som vanligt, vänner, kaffe, SMS, skola, plugg, musik, S H O P P I N G (?) och party såklart.

Ne nu ska jag hoppa i sängs! Puss



Ooh, by the way, by the way
I've found someone who gives me space
Keeps me safe
Makes me sane
Found someone to take your place
Now I'm safe in his arms
And I decided only he can play with fire ♥



Allt kommer att bli fint

Nu sitter jag här igen, det söndag. Tekoppen är tom och ljuset från datorn lyser upp rummet. Regnet smattrar med jämna mellanrum mot runtan och gamla favoriter spelas upp i Spotify. I denna nostalgi jag dras in i kan jag inte låta bli att sitta här och bli lite filosofisk. Eller jag känner mig så i alla fall.

Tankar som dimper ner i mitt knä är såna som hur livet såg ut för bara några år sedan och hur förändrat det är idag. Hur kommer mitt liv att se ut om 5 år? Vilka kommer finnas kvar i mitt liv? Vilka kommer bara vara ett litet kapitel i min kommande memoar och vilka kommer följa med som en röd tråd genom hela boken? Kommer det att lyckas?

Ja, ni förstår säkert att jag får ganska ont i knät av alla dessa stora och tunga tankar.
Men det bästa är att jag inte behöver ha dem där. Jag kan lägga ner dem på golvet så länge, för jag bryr mig inte.

Jag deppar inte över att mitt liv förändrats, eftersom att allt blev så bra. Jag oroar mig inte om vad och när jag ska läsa vidare. Det löser sig alltid! Jag oroar mig inte över vilka som kommer finnas i mitt liv om 5, 10 eller 15 år. Jag vet att de som betyder något särskilt kommer att finnas där! Jag vet att så länge man lägger sin själ i något så lyckas det, oftast.



Allt kommer att bli fint Manda


Sensommarminnen....





















Hittade lite roliga bilder från sommaren på kameran, så vi tänkte att vi skulle dela med oss! :D puss!

MEN VAFAN HÄNDE?

Jävla skit match. Bollen var inte över linjen. Nu måste Ungern spela lika mot Portugal ikväll, jag har inte gett upp hoppet än. Sverige ska till VM. Så det så. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. En Payoffmatch skulle verkligen inte sitta fel, verkligen inte.


HOTTIE!





jag säger bara OMFG! Simon Kjær.. *dregel*
Ja trodde inte danskar kunde vara så snygga..

Danmark-Sverige, Baby.

VM-kval, vi ska vinna. 0-0 försa halvlek, 0-1 i andra. hmm undra hur det här ska sluta.

KRIGA!

Straight Through My Heart.

Lalallalallllalaaaaa :D :D :D :D 

Puss

Vi tycker synd om er

Can you hear them?
They talk about us
Telling Lies
Well, that's no surprise
Can you see them?
See right through them?
They have no shield
No secrets to reveal

It doesn't matter what they say
In the jealous games people play.

Our lips are sealed

There's a weapon
Which we must use
In our defense
Silence
Spreading rumors
So far from true
Draged up from the underworld,
Just like some precious pearl

It doesn't matter what they say
In the jealous games people play.

Det måste vara jobbigt eller? Att hela tiden vara avunsjuka på andra?

haha vi skrattar bara åt er!

Puss

In my mind you and me in a secret affair..

Korgen vi taggar med vin. Bara så att ni vet liksom. Hahahah! Sen så går musiken varm i högtalarna också. Trevligt. Idag blir jag också längre än 167 cm, klackar here i come liksom.


Tack Helena för Tacosen, den var super mumsig :D

//Linnea


Vi Stöttar.

Nytt attentats försök mot club tellus i morse, idiotiskt, men det stoppar inte Kvadraten! Vi kommer gå dit i dag och dansa hela natten lång i höga klackar. Så det så. Det ska bli super ikväll!

 

<3


UTGÅNG

Tacos. Vin. Drinkar. Musik. Dans. Smink. Plattång. Outfits. Skratt. Trams. Tjejer. Underbart. Påfyllning. Dunkdunk. Klackarna i taket. Tagga. Utgång. Rök. Dansgolv. Baren. Folk. Lampor. Disco. Mer dans. Påfyllning. Leva. Hoppa. Dansa. Inte sitta still. Lite för mycket. Var är mina nycklar? Jag har tappat bort min mobil! Alla börjar springa runt, runt. Kan inte hitta min drink eller pojkvän! Vilken klubb är vi på? Jag minns inte. Men det är okej. Dansa!





bilder från Le Smoke


Wake Up Dreams Do Come True

Det är så sant, drömmar blir till verklighet.. Det gör en lycklig.

!

Jääääääääääääävla kärring !!

Blonde goes orange goes brunett!

Nu har även den tredje i gänget blivit brunett och vi känner att det är dags att byta motto snart..
Den här gången kom turen till Amanda och den här gången visar vi exklusivt steg för steg hur processen fortskred! Titta och njut!

BEFORE


STEG 2: ORANGE (som skulle ha blivit rött)


STEG 3; I MED DEN BRUNA FÄRGEN OCH KAPISH, VOILÁ!


Sen blev det självklart några fler bilder, eftersom vi var otroligt lättade över att Amandas hår varken vart orange, grått, lila eller grönt!




Välkommen i gänget Amanda!! :D

// Erika

You're so good to me, baby

When I fall asleep with his arms wrapped around me,
my head on his chest listening to his heartbeat,
fingers entwined, I feel so safe,
so protected and loved that
I never want this feeling to end...

Manda


Battlefield

Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battlefield

One word turns into a war
Why is it the smallest things that tear us down?
My world's nothing when you don't
I'm not here without a shield
Can't go back now

Both hands, tied behind my back with nothing
Oh no, these times when we climb so fast to fall again
Why we gotta fall for it now

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for...

Aja..

Things I like about coffee;



*Coffee
is hot
*Coffee makes me exited
*Coffee is good enough to have every day
*Coffee smells good
*Coffee makes you nervous sometimes
*Coffee gives you warm and fuzzies
*Even when coffee is too strong or too weak, it's still good

Things I like about you;
* Pretty much the same as coffee
* And who knows? Maybe you taste good and keep me up all night, too!

http://www.leloveimage.blogspot.com

Den här "dikten" har säkert varit på bloggen tidigare, men jag lägger upp den igen för jag tycker den är mysig!

MEATBOLLS



Ser ni likheten giiiiirls????? HAHAHAHAHAHAHA!! VI SVIMMAR.. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
PUSS ERIKA OCH LINNEA!

Home.

Lika bra att vara hemma, jag orkar inte. Det blir definetivt så att jag blir hemma idag, imorgon och på torsdag. Visst jag kommer säkert missa en del, men vad gör det om hundra år. Jag behöver bara vara med mig själv några dagar. För att hitta mig själv igen eller nått (?) äh fy fan vad poetiskt det blev, jag är bara arg och trött på allt ta inget personligt eller nått. Man kan inte alltid vara på topp. Det går snart tillbaka till normalt det vet jag men så länge låt mig bara vara. Förresten så hoppas jag att den här jävla huvudvärken och magvärken som förföljer mig kan ta och sluta snart. Jävla skit helvete.

Jofama By Kenza, så sjukt snygg.


Kenza Bag SEK 395, Jofama - NELLY.COM
Min nya? Ja! Tack! 395 :- Så värt det.

//Linnea<3

An American Girl In Paris.

Nu sitter jag här igen och nu märker jag att hösten är här, helt sjukt, hela förra hösten kollade jag på Sex And The City och nu gör jag det igen. Haha SATC är alltså min höstgrej tror jag och tillsammans med latte kan det bara inte gå fel. Pluggar franska gör jag också, kul :)

Aja idag vare skola som vanligt, latte på lunchen och ett besök hos fröken doktor, vilket gick strålande skuttade ut där ifrån med ett leende på läpparna och åkte till City Gross med mammi och handlade lite. Och nu som sagt sitter jag här ;)

Erika kommer om ett tag..Trevligt. Jag hoppas på att det blir några fler SATC avsnitt då ;)




//Linnea

Plugg? Nej tack!

Sitter febrilt och försöker öppna ekonomiboken som ligger och glor på mig och eftersom vi har prov imorgon skulle det vara en ganska bra idé att faktiskt göra den till viljes, men om sanningen ska fram så orkar jag verkligen inte!
När till och med min lärare undrar vad som har hänt med mig sen förra året, tänker jag att det kanske är dags att börja plugga igen, men så är frågan om jag mådde bättre förra året än nu och på den frågan kan jag inte annat än svara ett stort NEJ, så min ekonomibok kan få ligga kvar där och glo, för jag tänker inte öppna den iallafall! Det viktigaste här i livet är inte att få MVG på alla prov, eller plugga timmar i sträck, utan det allra viktigaste är att fånga dagen (och livet) och det är precis vad jag gör nu, så plugget kan ta sig långt bort!

Utöver att överväga att öppna ekonomiboken så väntar jag snart besök av några gamla familjekompisar som ska fira min 18årsdag (i efterskott såklart) och det är ju aldrig dumt att bli firad och få paket!
Efter det brummar jag iväg till Linnea ikväll, för att tillbringa natten där och imorgon väntar skolfoto, så jag hoppas på att Linnea kan ge mig en total makeover inför fotot imorrn, så att jag slipper se ut som en uppstoppad bäver eller nått i den stilen! Däremot är jag glad att jag för en gångs skull kan le på ett foto utan att skämmas, för jag har ju varit tandställningslös sedan den 13 mars (en av de bästa dagarna i mitt liv!)

Men nu ska det firas 18åring, hej hopp... ja ni vet!

// Erika


(Jag bjuder på en fin bild från Le Love också!)

Armén nästa?



Här kommer en bild från Torsdagens studentfest som bjöd på massa skoj!
Och jag säger bara de; om vi inte kommer in i armén är det ju något som är fel! :D

/ Erika


drömmar

Sitter och funderar på om vi för all framtid kommer hamna i den sitsen att det finns så mycket andra saker man vill göra än de vi faktiskt måste göra. Antagligen är det så.
Försöker sitta och nöta in allt som har med bokföring, bokslutstablåer, kassarabatter och amorteringar att göra. Men det går inte så bra som jag skulle önska att det gjorde.

Det känns som att tankarna hela tiden vandrar iväg till lugnare ställen där smällarna från när min lillebror sitter och rockar loss på guitarhero inte existerar. Där ingen bryr sig om bokslut. Där jag kan lyssna på den musik jag vill, hur högt jag vill. Där ovälkomna prov accepterar att de är ovälkomna. Där det bara är du och jag tillsammans med höstens regn smattrandes mot glasrutan.

Gör misstaget att ta blicken från fönstret och ser mina tjocka ekonomiböcker. Drömmarna skingras och jag dras tillbaka till verkligheten igen. Får väl lov att försöka lite till..

Manda


Can I Stay For A While? Stay Forever..

Ligger just nu och kollar på Noting hill, underbar film måste jag säga. Har saknat att titta på såna fina filmer hela sommaren bestod ju av mestadels skräck.. ;) Iallafall igår vare som sagt första STUDENTFESTEN. Sjukt kul så klart!!! Kom hem sent till mig gick upp tidigt släpade iväg mig till skolan något jag ångrar lite..
Fast efter nårgra kaffe var jag fit for fight igen, haha! Efter CH åkte jag och Erika hem till henne sen till mig igen. Fick ryck och möblerade om. Fint blev det. Efter det blev det Sex and the City maraton, även fast vi sov oss igenom dom flesta avsnitten ;)

Ne fy fasiken vad jag älskar Noting Hill tror nästan att det blir Love Actually sen också, en riktig klassiker kväll helt enkelt, mysigt. imorgon blire plugg hela dagen, har Redovisning och Beskattings prov på Tisdag så nu jävlar ska jag plugga järnet.


Aja hoppas ni får en fin Fredaskväll! :D




Puss


fredag!

jag måste bara säga att det är väldigt segt att ha en låång håltimme efter lunch för att sen ha sin sista lektion och sluta kl halv 3 på en fredag när resten av befolkningen slutar kl 11.. så nu sitter jag i datasalen och försöker att fördriva min tid. att vara smart och plugga lite under tiden är inget alternativ, trötthets skalan i mitt huvud är för hög för det.

igår var resten av kvadraten på studentfest, jag vill också. men snart people kommer jag också! bara 40 dagar kvar!!

puss

Studentfest!

NU börjar vi tagga! Studentfest ikväll och vi ska vara militärer, vilket passar oss utmärkt, för vi e ju så tuffa (hmm)! I alla fall så ska det bli riktigt skojigt och det är första studentfesten för året, vilket får oss att inse att studenten faktiskt inte är sådär rysligt långt bort!

Aja, nu ska det blodas och krigas, peace out!

RSS 2.0