When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies.

Jag har inte mycket mer att säga än att dagen har varit super BÄST!
Ville bara att ni skulle veta det!
Nu signar en trött men väldigt GLAD Linnea ut.
Puss



What´s your secret? Oops, I´ve got my period.


Ge mig sol, bränna, bad och massor med Fred&Kärlek!


Sömnlös största delen av natten då katten trodde att hon hade någon slags äganderätt på sängen. Hon försökte hela tiden påminna mig om sin ensamrätt på den 120 cm breda ytan genom att sakta putta mig lite, lite närmre ut mot kanten. Och jag är självklart för snäll för att göra något åt problemet. Jag är glad över det sängsällskap jag får i veckorna. Så medan 1 kilo katt låg och snusade på 1,1 meter madrass låg jag på resterande och såg klockan ticka allt närmre 06.00. Nog för att hon är en katt, och väldigt lätt att knuffa undan, men hon blir så sur så att det är ett jävla hitte på! Hon kan vara sur i veckor. Och det vill jag inte riskera, då jag utan att skryta är hennes absoluta favorit i familjen (in your face!!).
Men hon kan även liknas vid min kära Emot. Han har en tendens att breda ut sina stora muskler över min säng och även där är jag för snäll för att säga ifrån. Mannen sover ju bara för fasen! Och om jag skulle säga till så skulle jag väl utsättas för straff, till exempel no-touch eller liknande. Och det är ju näst intill lika frustrerande som att sitta fastbunden i en stol och tvingas kolla på medan andra smaskar i sig choklad.
Anyway, det jag skulle komma till var i alla fall att när klockan tickade över till 06.00 så började min telefon ljuda ut de härliga tonerna av Jönssonligans signaturmelodi. Dags att gå upp och gratta mamma på 40+ dagen. Hon slutade fylla år för några år sedan och fyller nu varje år 40+. Awesome! Ska jag vara ärlig så har nog både hon och jag tappat räkningen totalt.
Efter att ha sjungit för henne, med våra vackra morgonstämmor gick jag i säng igen. Förkyld och jävlig. Dags att sova vidare.
Det tog inte lång tid innan jag vaknade igen och kunde inte somna om. Så jag gjorde en kraftansträgning och tog med mig täcket några steg ut till soffan och blippade igång teven. Där har jag nu legat och degat i ett antal timmar.
Nu ska jag nog ta ett bad och sen se om jag kan bedöva min ömma hals med litervis hett té!

Coming out your mouth with your blah blah blah

Kunde inte sov inatt vilket leder till trötthet. Vilket i sin tur leder till huvudvärk och hemma från skolan. Så dagen har då spenderats hemma, tills jag kännde mig mycket bättre och kunde iallafall vara lite social och fika på stan. Lite shopping hann vi med också, jeans, tröja och skor blev det idag. Jeansen är förjävligt snygga kan jag lova. Det är kärlek.

Jag har funderat lite, jag kan om jag vill och om jag vill då kan jag. PUNKTSLUT. Så är det bara, det ska ni veta. Puss till dej som verkligen förstår mig och som också kan om du vill. lalalaa. Det kanske är lycka iallfall.
Det tror jag. lallalaaa ♥♥

Nu ska det sovas. God Natt och Sov Gott Alla Fina, Speciellt DU.


I'm just like you. Except that I'm WAY Awesomer!

Precis som jag jag just sa till min kära vän Erika, så kan ingenting, och då menar jag INGENTING (förutom alldeles för mycket alkohol, men detta är endast en parantes) hindra mig från att äga dansgolvet! Och just nu är jag i ett riktigt bra mood till att göra det också (damn!) men det lär hålla i sig tills på fredag.
Fredag, fredag, fredag!

Säg mig hörde jag er ljuda fredag?
OhYes!
Åh.. På fredag är det girls night out och jag hoppas att det blir en whining grinding night aswell. Shoppa bästaste partyoutfitten blir det på dagen, sedan SHAKE IT. Ja, jag kan. Även fast jag är vit, in you face!


Manda


Det är Robin Hood jag vill ha!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


I'm In Miami Bitch

Efter en väldigt lång skoldags måndag och träning är jag äntligen hemma. Har iallafall varit väldigt effektiv idag, är nästan helt klar med rapporten och ja har hunnit gjort det muntliga provet med mona, guldstjärna till mig. Känns väldigt skönt att vi bara går fyra dagar den här veckan.

Imorgon laddar jag för husvisning och arbetsintervju, på hemligt ställe ;) Håll alla tummar att jag får det jobbet för det skulle kännas väldigt skönt. Kan berätta imorgon vad det gäller.. Sitter iallafall och lyssnar på "I'm In Miami Bitch" och får då ett väldigt stort sug att utforska den staden också, men det får bli hösten 2011.

Nu: The Hills sen: Sängen!

Natti.


Blondiner!

Snorig, hostig och förkyld men med ett glatt humör ska jag strax ta mig ner till teven för att lyssna på Hollywoodfruarnas ljuva stämmor, men innan det tänkte jag att jag skulle skriva några rader!
Det är alltid dålig uppdatering från min sida på helgerna, men jag ska försöka få ändring på det!

I helgen har jag insett att jag är grymt bra på bowling (nästan iaf), att jag har en väldigt skön ny säng, en väldigt (notera väldigt) mysig pojkvän och att dvd-spelare kan brinna lika lätt som en majbrasa! Det har minst sagt varit en rolig helg, bortsett från den dumma förkylningen som valde att komma! 

Men det bästa är att nu är det bara 1 vecka kvar till påsklov och, hör och häpna, bara 11 veckor kvar till studenten och jag kan knappt fatta det själv, men den dagen går bara att beskriva med ett ord; SåJävlaBra!

Men nu ska jag springa och få i mig lite nässpray och njuta av Maria Montasamis (vet inte hur hon stavar och det gör hon antagligen inte själv heller) och de andra Hollywood- blondinernas spännande äventyr!

Godnatt!



Erika



In For The Kill

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jobbade sista söndagen idag på jobbet. Känns lite konstigt efter en sisådär 6 månader. Firas ska det iallafall göras, fika på voyage blir det ikväll. Att sluta den jobbiga veckan med fika känns faktiskt väldigt skönt. Skönt är det också att man bara går fyra dagar nästa vecka, sen lov.

Ett lov som kommer bestå av jobbsökningar i sälen och en liten resa till Linda och Kalmar. Man kan verkligen säga att det är välbehövligt.

Nu ska vi fixa lite Ben & Jerry's  och krypa ner i sängen och kolla på film. Det gillas.

i'm going down

Den här helgen har verkligen varigt fram och tillbaka om man säger så..  lördagen bestod av att åka upp till stockholm, hem igen, upp till skärholmen, till södertälje, hem igen, snickra möbler och fixa hela natten för att gå upp kl 5 på söndagen för att åka till stockholm igen, fast nu på tävling. Jag är helt slut.

Och som lite extra krydda på det hela har jag inte någon röst längre. När jag väl lyckas klämma fram några ord låter jag som en skadeskjuten kråka. Det låter inte vackert. Jag tycker synd om min vän Tina som fick utstå hela ”jag må hon leva” i telefonen framförd av min vackra stämma.  Det kan inte ha vart vackert.

Nu går jag och lägger mig i några dagar. God Natt<3

M


Kisses Are A Better Fate Than Wisdom.

Natti Natti, sov gott alla söta. ♥



A Place To Crash, I Got You

Go ahead and say goodbye
I'll be alright
Go ahead and make me cry
I'll be alright
And when you need a place to run to
For better or worse, I got you



Men Men Ajdå

Kom precis hem ifrån jobbet, dagen känndes lite väl lång måste jag säga. Sen är jag väldigt irreterad över att jag inte kunde gå ner till Västerport klockan 12.30 idag..Men det kommer väl fler chanser antar jag :) Typ Västerås den 24 april?! Japp jag ska lätt beställa biljetter..
Nu ska jag nog krypa ner i sängen en stund och ta igen nattens timmar. Galet bra. Sen ikväll blir det bowling och film mys efter det.



Puss

Min Värld och Lite Lycka. -Det Betyder Succe.

LE mina vänner LE. LE åt att allt kanske är så jäkla bäst så det finns inte. Eller var iallafall jätte glada, för man mår som bäst när man är jätte GLAD. Jag är jätte GLAD och väldigt lycklig.

En Lyckad Kväll Som Aldrig Borde Ta Slut. Håll Tummarna För Att Den Aldrig Ska  Göra Det.

Nu Ska Jag Sova, God Natt.


Hjärta på dej

Shitty crappy day

Ikväll är det en sån där skön kväll då man inte borde prata med mig om man vill behålla livet. Är så jävla pissed, förbannad och irriterad så att det i skrivande stund lika gärna kan gå ut över vem som helst. Därför tänker jag hålla mig borta från gator och dator denna kväll och låta risktagandet gå ut över brorsan istället. Han har i alla fall en si sådär 50 % chans att överleva. Medan alla andra runt omkring i Sverige har ca 3 % chans. Åt helvete med denna dag och låt morgondagen försvinna fort som fanders. Nu vill jag hem till Täby.

Jag tror att vi alla hade fungerat mycket bättre om vi inte hade utvecklats till detta skitsläkte. Varför förblev vi inte apor??

Wish I could do the Edward run!

Nu är det femmans växel i och gasen i botten! Från att ha legat på latsidan ett bra tag nu tänkte jag fan bli rena rama plugghästen nu! Nu bubblar jag självfallet inte om skolplugg (skolan kan fan fortsätta att pilla stjärt, för dig bryr jag mig inte om), utan plugg mot målet att ta körkortet innan my brother gört! Funtar till och med på om man skulle ta in en assisten av något slag, eller en kvinna i läderdräkt och piska så att jag verkligen gör det jag ska.
Så ja, mig lär ni härmed mest se sittandes böjd över en hög med böcker eller på gymet, cuz I love it!
Fan, har träningsvärk i både ben och röv efter allt grind:ande på dansen i tisdags! Huahua!
Ut å hoppa med nya skor blire ikväll - men NU, plugg!



Nu vet vi vad alla grabbar önskar sig.. och kanske kan vi kvinnor förstå dem lite bättre?
Watch it!



lovley -.-

kul att åka hemmifrån till skolan kl 7 och komma hem 3 från när man inte ens hade några lektioner, lovley! men när jag kom hem så bakade jag och bror en kladdkaka och gick sedan en promenad det var ju lite mysigt iaf!

nu ska jag kolla några avsnitt How I Met Your Mother och dricka the!



Awesome!

M

Rubriker är överskattat

Sitter på jobbet och pluggar, internationellekonomi. Lite spännande är det allt. Fast nu efter att ha suttit här i nästan två timmar börjar det bli lite långdraget, kul då att jag ska gå på föreställningen som är här på Culturum ikväll!

Åh han som sitter brevid mig och knapprar på datorn har godis, hmm kanske ska ta och bli polers med han!? Så sjukt vad godissugen jag har varit hela dagen. Men godisförbud är till för att hållas! Eller??

Nej nu: back to plugget! Cya.






panik

jag vet jag har lyst med min frånvaro, men I'm back!

just nu sitter jag och kollar på studentklänningar, och jag hittar många fina men jag kan verkligen inte bestämma mig.. jag börjar få smått panik. studenten är ju faktiskt här snart och jag har inte fixat någonting. det är långt kvar, det kan jag göra sen.. så har jag tänkt hela tiden mdet börjar ju faktiskt närma sig.

ähh det löser sig - det har helt blivigt mitt nya motto.

M

I Heart New Y-Y-YORK

Jaja Redovisning och Beskattningsprov imorgon, kul verkligen. Jag har iallafall pluggat sen får det helt enkelt gå som det går, som Ican skrev så gör man ju alltid sitt bästa och bättre än så blir det inte.

Jobbigt bara att jag har haft ont i mitt lilla huvud flera dagar i rad, om det nu har bestämt sig för att komma imorgon också, så får det mer än gärna komma efter provet. Det blir aldig som man tänkt sig dock.
Jag vill att det ska bli som jag tänkt mig, "It's My Life And It's Now Or Never" Eller. "Linnea Tänker Inte GeUpp". Vad hände med det? Från och med nu är ingenting omöjligt. Det är en bra inställning tycker jag. Varför ska man gå och tänka på saker man TROR man inte kan göra när man faktiskt kan prova och visst fungerar det inte då så gör det inte det. Men då har man iallafall försökt.

Nej nu ska inte jag babbla mer. Utan bädda ner både mig och mysis i sängen för att sen läsa lite R&B. Sen drömma om att New York närmar sig med stora steg, det är bara en fjuttig månad kvar (haha jaa typ). Det går as fort.


L O V E.

Linns

Har ni borstat tänderna idag?

Jag går på rutin. När klockan ringer, så där okristligt tidigt på morgonen så reser jag mig genast med en kraftansträngning och sätter ner fötterna på det kalla golvet. Sträcker lite på mig innan jag går de två metrarna fram till Klas (min dator) och väcker honom. Han börjar genast spruta ur sig kalasgrymma toner. Ner i duschen. Ut ur duschen. Dansa runt i underkläderna och fixa i ordning allt. Kollar klockan och får panik för att jag alltid tycks vara sen, varje dag. För mycket skaka rumpa på mornarna I guess.
Sen blir det skola. Gå runt i affärer. Dricka kaffe. Träna och shaka lite mer ass. Sen blir det Manda-mys. Och har klockan passerat 20.00 kan jag lova er att det inte blir någe plugg för min del..
Istället blir det dator, lite gameboy (nördigt?) och massvis med té.

Även denna kväll ser ut så här.. Vadå prov imorgon?



Gotta get a life
Oh, mom, I've trïed
Gotta gotta be lonely-lon-lon-lon!

Oh Mandy


Redovisning och bla bla bla!

Ensam hemma, varma mackor, en gosig katt i fönstret, tända ljus, té OCH Redovisning och Beskattning! Är det någonting som kan vara mer glädjedödande en kväll då man är ensam hemma och har det super än ett prov i Redovisning och Bes(traffning)kattning? Jag tror inte det och inte går det lättare att plugga för att jag tänker på just det faktumet!

Men, just nu skiter jag faktiskt i hur det går, man kan ju aldrig göra mer än sitt bästa!

Idag har iallafall varit en superbra dag i övrigt och jag har fått glada besked om att bland annat studentflaket är fixat och att min 120-säng har kommit, vilket innebär att jag kan slänga ut min lilla fjutt-säng och aldrig ägna den en tanke igen! Det är lycka!

Och imorrn blir det till att åka på roadtrip igen! Den här gången till Västerås för att hämta hem pojkvännen som har blivit strandsatt där!

Men nu ska jag ta och hugga in på mina nygjorda varma mackor som ser riktigt smarriga ut! Kan ju hoppas att de smakar lika bra som de ser ut! :D


Erika

Ena, andra, båda?

Idag har jag varit effektivare än jag trodde att jag kunde vara under en dag när det kommer till skolarbete. Det är vanligtvis inte min grej, det där med att sitta kvar efter skolan och försöka disskutera och förstå olika formler och skatteberäkningar. Kan det vara någons grej? Men efter det tyckte jag oxh Erika att vi var bäst (sämst i ämnet) men bäst på att försöka så vi köpte oss lite guacamole och chilichips som vi nu har suttit och knaprat på tills det sprutade eld ur våra gap!
Trillade in på en asos.com en femminutare, och nu är jag förvirrad som en liten kanin som hoppat upp ur fel hål! Hittade självklart en till klänning som jag vill ha till studenten, och den var darn fine foo shoo! Eller den lär i alla fall vara det när den dagen kommer, då en gnutta sol har etsat sig fast i min hud så att jag inte riskerar att smälta ihop med klänningen och försvinner!

Nu ska jag underhålla en snygging som ligger i sin säng å mulnar i takt med kvällshimmelen!

 Tack kära Gud, eller vem det nu är som bestämmer att det ska vara sol! Lööööve it!!

Manda


In fact.. ju äldre desto fler skott.

Att vakna upp denna morgon var som att inse att man faktiskt befann sig i någon del av himmelriket. Väckningen sköttes av Vilmer (knappt två år) knackandes på dörren som tyckte att jag skulle joina vid frukostbordet. Bredvid mig ligger Emil, lite för fin för sitt eget bästa. När jag kommer ner sitter hela härliga familjen runt bordet, knaprandes på mackor och slörpandes på kaffet. Alla förvånade över att se Törnrosa vaken redan klockan nio, med ett leende på läpparna.
Efter det blev det till att springa runt i hela huset och leka "Vilmer borta!!" med följd av en massa härligt barnskratt, finns det något ljuvligare? jagg vet vad ni tänker, " men Amanda, hon gillar ju inte barn?" Och det gör jag inte. Men jag älskar Vilmer, han är inte ett barn med snor och dregel i halva fejset, han är ett knasigt, men rent troll som alltid bjuder på ett leende.
Anyway. Sedan har jag ägnat dagen med att spela bowling med mysiga människor för att sedan låta grabbarna brumma iväg på lan i Västerås. Därefter pumpa mina muskler tillsammans med Erika i takt med gamla godingars dunk. Jag gillar alla sköna männsikor på gymet och sen mår jag så jevfla bra av att få använda de muskler jag faktiskt har! Annars så vill jag bara ge an advice till alla tråkiga, jobbiga och opolitliga där ute: sängaktiviteter är det som gäller, annars blir man bitter. Ett skott i råttan till alla bittra kärrningar är lösningen, alla behöver vi kroppsvård oavsett ålder! In fact.. ju äldre desto fler!
Nu har jag suttit i alla fall nästan en timme med näsan nertryckt i Körkortsboken, trots att jag har prov i Redovisning&Beskatting i veckan, det handlar om prioritering. Känner mig duktig och ska snart smyga in till min sovande bror och sno hans hantlar innan det är dags för mig att hoppa i säng.
Nu har ni fått något att bita i här, med ett antal rader att läsa. Kände att det var nödvändigt då jag lyst med min frånvaro ett par dagar!
________________________________________
Spelade lite ChatRoulett här förut, men inte f-n dyker man på annat en snusk, vart höll denna dude hus då? Är lite kär i honom.




Mandan

Det var någonting som gick snett.

När slutade det handla om att vara sig själv?

Varför ska man helatiden hålla på att spela ett spel? eller agera eller göra vissa som man gör för att det är så man ska göra det. Varför inte bara vara sig själv och skita i och spela spel, för det gör bara andra besvikna. Kan någon egentligen svara på varför man spelar spel i livet?


Från och med nu kommer jag inte vara någon annan än mig själv.

<3

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Lelove


Hopp, Framtidsdömmar och Helg

Efter många om och men så har jag nog fått tillbaka hoppet om mänskligheten. Ibland undrar jag hur vissa människor tänker egntligen. För jag försöker alltid göra det bästa av det som är, för det är väl det som kallas att leva livet?

Jag Tror Inte Du Förstår


Nog om det. Nu har jag också känt på den där stressen som alla har pratat om att man få när man går i trean. Det är ganska jobbigt, speciellt när man är som jag är. Det är verkligen tur att Studenten närmar sig med stormsteg snart står vi där med våra mössor, nyutsprungna från 12 år i skolan. Det ska inte bli annat än underbart. Jag trodde verkligen inte att jag någonsin skulle skriva det här men jag längtar väldigt mycket till december, för då börjar min första verkliga framtidsdröm. Allt kommer vara påriktigt. Ge mig det nu tack. Fast jag måste nog ärligt säga att jag kommer sakna gymnasiet, för dom här tre åren har inte varit bara plugg, utan mycket andra kalas roliga saker.

Helgen var det också, min helg har inte inehållit mycket annat än jobb och plugg. Sen har jag varit tröttare än någonsin. Nu blir det till att börja ta lite C-vitaminer igen, då måste jag bli pigg igen.

/L.S


Jag och mandapanda. Hoppas det va ok att ja la upp bilden?

Härlig helg!

Den här helgen har varit en riktigt mysig helg med chill, mys , en ny säng, bowling och träning!
Jag har kommit på att bowling inte är min starka sida och att armhävningar är något jag är fruktansvärt dålig på och dessutom att jag är kär och galen! Fast det är ju ingen nyhet, men just nu känner jag mig bara lyckligt lottad! Att älska någon och bli älskad tillbaka är nog den bästa känslan som finns och just nu är jag glad glad glad!

Det är också grymt skönt att UF- mässan är över och att man slipper bry sig om den och nu är det bara att fokusera på de sista sketna månaderna av gymnasiet! Nu är det cirkus 2 och en halv månad kvar och friheten (!?) kryper sig allt närmare!

Iallafall, här kommer lite bilder från UF- mässan i Strängnäs!;  


Kaffe och godis på väg till monterbygget = ett krav!


Och flum! :D


Monterbygge!


Coola chauffören!


Nästan färdigt!





Bra jobbat tjejor säger jag!


Nu blir det till att försöka lägga näsan i ekonomiböckerna för min del, även om det aldrig slutar som det ska!

Erika


Lost

Jag har tappat hoppet för människorna i världen, så jag har inte nått vettigt att skriva. Återkommer när jag har hittat hoppet igen. God Natt.

.

NU FLYTTAR JAG. GÅ OCH DÖ.

Uttråkad?! Inte Alls Liksom!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? När jag träffar han kommer jag berätta det! eller vem vet om jag redan har träffat han (A)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Lalalalaaa :D
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Carina min arbetskompis :)
4. Hur lång är du? 165?! Tror ja!
5. Vilken är den senaste filmen du sett? The Edge Of Love!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - "saknar dej mest<3"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, mest smsa tror jag
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? Nyss hoppandes på sin krycksak. mamma då ♥
10. Icke godkänt i något ämne? Inte alls..duktig flicka här juu ;)
11. Mvg i något? Jaa då!
12. När vaknade du idag? jadu runt 8 typ.
13. Vilken är din favoritplats? Högst upp i empire state buildnig.
14. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus, hata det.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Ute i världen nån stans.
16. Hur stor är din säng? 120 cm
17. Vad sover du i? I♥NY tröja och hotpants!
18. Hur många kuddar har du i sängen? : 4
19. Var har du bott/bor?: harg
20. Tycker du om kinamat? kan man säga!
21. Tycker du om kaffe? Jaaa, latte for life ;)
22. Vad dricker du helst till frukost? Vatten..
23. Kan du spela poker? Haha ja kan men mitt pokerface e sämst!
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Jaa det gör ja :)
25. Vill du ha barn? om jag vill, älskar barn!
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska lite Italienska och pyttelite tyska..
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nope det har jag aldrig.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? fika & kläder
30. Är du cool? Om ja e!
31. Kan du snurra tungan? snurra tungan?
32. Vem är den roligaste människan du känner? Ojojoj ja vet inte faktiskt känner många roliga människor.
33. Vad har du för ringsignal? bytte idag till I made it.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? absolut
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min mobil
36. Kan du byta olja på bilen? för komplicerat!
37. Vilken var den senaste boken du läste? Innan Jag Dör, tror jag den hette.
38. Har du haft sex under den senaste månaden? ...........lalal..
39. Dansar du i bilen? Haha lätt, bra musik i bilen slår ju allt.
40. När var du i kyrkan senast? Oj det var skit länge sedan, gillar inte kykor.
41. Hur många hål har du? Hmm hur menar du nu?
42. Har du någon piercing? bara naveln och 5 i öronen ;D
43. Har du någon tatuering? nej, men vill ha
44. Gillar du någon just nu? Det vet man aldirg
45. Har du provat droger? aldrig!
46. Röka eller snusa? -
47. Har du pojkvän/flickvän? nej
48. Vad är ditt mobil nummer? 9876543212
49. Vad ska du göra ikväll? Kolla film och bara sova och mysa.
50. Har du några syskon? En fin liten lillebror.
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? 150 kanske.



Use To Think Baby You Love Me, Now I'm Sure.

Efter igår är jag så otroligt jäkla trött så det blir en hemma kväll för min del. Film-  och mys står på schemat. Jag valde film så det fick bli 2012, bra film såg den på bio i höstas så det ska bli kul att se den igen. Sen om vi orkar blir det kanske en Wallander.

UF-mässa var det som mandapanda redan har sktivit om igår, det var såklart jätte kul. Men jag är ärligt väldigt lättad över att det inte blev något SM för våran del. Superhyperstressadenervvraks Linnea skulle inte orka med det kan jag lova. Men kul var det iallafall och UF hade fixat en galet bra dag och mässa.

Jobbade även idag och det gick faktiskt jätte bra, förutom att det typ ramlar ner massa stora isflak eller nått från taket så det blev lite kris för det går väldigt många människor där på marken. Så hoppas det löser sig imorgon.
Ska jobba imorgon vid tre föreställningar också, sen blir det bara plugg!

Ne nu lockar sängen mer än någonsin tror ja.

/L.S


Hastings! Fick just reda på att jag ska åka och hälsa på Linda på påsklovet! Wiiee det gillas väldigt mycket!


Bloggpaus



Förlåt gott folk men nu har jag en hel del hånglande och mysande att ta igen. Toffleri tofflera det är ja.


__________________________________________________________
In the meantime kan ni ju alltid roa er med en massa skönt dunk i era hörlurar. Cissokho system, (Yirokoto är en favorit.) det är jag i ett nötskal, det får mig att vilja kasta kläderna och dansa runt naken.

Yirokoto!

Sitter hemma nu efter att jag hela dan har agerat jävligt buisness. Uf-mässa is the shit. Nu är jag felt slut i min lilla skalle, efter att ha sprungit å lekt små flickor som kan allting om allting. När vi egentligen inte har någon koll alls.. eller? Men det man inte vet lider man ju inte av.
Najsigt att vi kunde vara allesammans å att min egna sidekick Mallan var på topp. Hon peppar utav bara tusan när jag går på sparlåga. Awesome! Mycket godis, massa people och in fact råkar det vara a whole bunch of people som borde få något hårt uppkört.

Bilder kommer

Puss!

Piña Colada

Jag vågar knappt uttala mig om ifall det finns någon herre bland molnen som bestämmer hur allt ska vara (för om det gör det så lär han bli ganska arg på mig), men just nu så tror jag faktiskt inte att han existerar. För det är då inte någon jävel som har svarat på alla mina böner om att knuffa solen lite närmre vår planet så att snön blir till vattnet och gräset börjar gro.

De små solstrålar som har studsat ner hit den sensate veckan har mest fungerat som en jävla teaser! Nu vill man bara ha mer, mer, mer! Precis som med jordnötter, det går inte att bara ta en!

Jag vill ligga i gräset och utbyta saliv. Bada naken under månens starka ljus. Dricka vin i solen och vara pilsk som en hare med full access till min partner...



Mandii

You Are Always On My Mind

Jag har inte mycket mer att säga än god natt.

Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit

Adam Lambert – Whataya Want From Me

Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes)

Nu sover vi!

L

Oh! Tors tutte, det var nära ögat!

Idag är det måndag och jag har varit ledig. Awesome!
Vi har fixat å donat lite inför mässan på torsdag. Sen så har jag brummat till Linköping för att besöka underbara IKEA. Bråkat med skruvar och hyllor här hemma. Snacka om att ha tummen mitt i handen om man inte ens klarar av att fixa ihop lite IKEAmöbler! xD

Men nu, med hjälp från min händiga mor, har jag ett nytt rum i princip å det känns kalasskönt.

Så här sitter jag nu i mitt nya rum och dricker té tillsammans med snubbarna från Hem till Midgård. Bajskul!

Men snart får jag nog lov att slita mig ifrån Tykes dräggel, Runars superhjärna och Haldans fnitter och hoppa ner i min säng istället (;



MandaPanda

There's just no reason left to try, now it's gone too far, look at where we are.

Jag sitter och äter äkliga nudlar. Spelar lite spindelharpan också, snacka om att jag är super bäst på det. Lyssnar på musik gör jag också, Whatcha Say, om någon undrar. Idag har varit en speedad dag, vi har hunnit med massor (?) inför mässan som typ närmar sig jätte snabbt. Det roligaste var när vi gick in på Coop och köpte upp alla deras Twix..Hmm 152 kr fick vi betala. Om typ två timmar ska jag iväg igen och på dom två timmarna ska jag hinna städa mitt rum, min toalett, plocka undan i köket, träna i 50 minuter. Så egentligen har jag bara 1 timme och 10 minuter på mig. Ni som känner mig vet att jag kommer stressa ihjäl mig. Bra jobbat Linnea, bra jobbat!

Nehopp nu signar vi ut. /L


NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeJ

Fyfan vad tråkigt då, igår kväll spelade Milan mot Chievo med David Beckham i truppen. Sen händer ju det som inte får hända, Beckham sliter av hälsenan!!!!!  :( :( :( :( :( Så nu missar han VM i sommar! Verkligen toppen bra. Eller inte. Fan!! Nu ska jag dö lite. Pusshej. :(


Världens Bästa! :(

Priser bland molnen

Sitter i sängen iklädd mina mysigaste kläder och har snart hällt i mig en halvliter grönt té. Varför köper du så stora koppar mamma? Jag lär ju garanterat kissa på mig i natt.

Sitter och funderar fram och tillbaka och väger ordet Utbildning mot ordet Jobb. Samtidigt som jag blir både förvirrad och arg. De flesta säger att utan utbildning så får du inga bra jobb. Och det stämmer ju självklart eftersom att utan utbildning sinar kunskapen, men hur stort är värdet på denna kunskap.

Jag snackar självklart om att det är så fasansfullt dyrt att plugga vidare efter gymnasiet. Jag fick en liten snilleblixt här om dagen då jag kom på vad jag kanske skulle vilja utbilda mig till. Så ikväll klickade jag mig runt på en massa hemsidor innan jag hittade den rätta. Den rätta fick mig att tappa hakan två gånger.

1. Det verkade rent ut sagt grymt. Proffsig personal. Bra utbildningar. Skön skola. Arbetsmöjligheter.

2. Dyrt som bara fa-an!

Hur kan man egentligen sätta pris på utbildning? Litteratur, rekvisita, personalkostnader, löner, hyra osv. Det hajar jag, men seriöst... Kan efterfrågan på kunskap vara så liten att priserna stiger så högt upp i skyn?



Manda

Ge Mig Dig Ge Mig Livets Alla Frågor

Är så otoligt glad idag, min mammas operation gick bra inatt, vilken lättnad. Stackars mamma, hennes ben var av på tre (!) ställen. Jag lider nått otoligt mycket med henne just nu. Med lite tur får hon komma hem på tisdag. Gipsad och fullt monderad. Som ja ska ta hand om henne då, jag menar hur många gånger har inte hon tagit hand om mig?! Jag har ju varit fotbollsskadad hur många gånger som helst!! Hon är ju världens bästa mamma ♥

Efter besöket hos mamma så är det bara jag och pappa hemma, vi bestämde oss (eftersom jag är ledig imorgon) att ta lite chockladmous (stavas det så? Äh vem bryr sig) med rom och lite annan dricka till det! Haha det känns i benen. Nu ska jag gå och prata pappa-dotter-prat med min pappi, om livets alla jobbiga frågor, typ vad man ska göra när man blir stor. Min pappa har alltid så bra lösningar till saker och ting vilket är otoligt bra. Så nu blir det disskusion med honom om livet. Vilket ämne, men med lite tur så kanske vi löser världsfreden tillsammans! Vem vet liksom!?

Nu signar ja helt ut för ikväll! /L





This Is My Life

Jag kan inte låtabli att få rysningar när Anna sjunger This Is My Life, låten eller snarare texten är förjävligt bra. Ola är fortfarande min stora kärlek, men jag håller nog en tumme för Anna ikväll ;)




UPDATE

Ett stort GRATTIS till Anna som vann! Värdigt! Nu får vi hålla alla tummar och tår för Anna när hon representerar Sverige i Oslo! Grymt kul är det ju också att hon är ifrån Nypan! ;D


Bild från Aftobladet


Linnea

Now It's Late

Vilken jäkla dag! Allt jag egentilgen vill just nu är att bara få vara med min älskade mamma ♥
Men jag ligger just nu i min säng och kollar på melodifestivalen, utan mamma. Ne jag känner mig väldigt hjälplös just nu. Men imorgon får jag träffa henne igen. Jag Älskar Dig Mamma ♥

Your Love Is My Drug

Jag ligger i min säg och lyssnar på bra musik, det är mysigt. Var precis och tränade och det blev mycket roligare när jag mötte Kajsa där också. Kom hem och hittade mina efterlängtade hotpants (som har varit borta sjuktlänge) och en aldeles för stor tröja, de får agera pyjamas. Jag är väldigt trött ikväll känner jag. Men jag ska iallafall lägga mig och läsa lite naturkunskap, det är ju faktiskt intressant.
Sen borde alla lyssna på Ke$ha – Your Love Is My Drug. Ne ni nu signar en trött linns ut!





L




Det Är Nu

pirr.känslor.skratt.förvånad.upptagen.sms.msn.
rolig.förväntansfull.upp.ner.ner.upp.lycka.glad.
fjärliar.mys.kyssar.händer.kläder.träffar.le.
dans.minnen.säker.vill.vill.vill.vill.han+hon.VI.



Helg och sommar

En dag mitt i veckan. Lill-lördag. Onsdag.

Jag är seg i huvudet. Men det är jag för jämnan, så det är inte direkt något Onsdags-syndrom. Men imorn, vackra-underbara-dagen-innan-helg-torsdag, då ska det inhandlas Järntabletter. Det ska tydligen smörja alla muttrar i min hjärna och göra mig pigg. Det vore ju najs, om det fungerar!

Just nu är mitt största intresse (efter att sova) att skapa spotifylistor, med låtar som berör, som inte berör, som jag kan utantill, som jag aldrig hört förr, med roliga namn, bara för att jag kan.

Här har ni en najsig en, eller ja, ingen annan än jag håller ju med mig om vad najsig musik är... Men den påminner mig om helg och sommar.

Emot skulle avsky det här


Nu ska jag borsta mitt hår. Gonatt!

PandaManda

FIGHT FOR THIS


Anything that´s worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitings out of the question
When it gets tough gotta fight some more
I'm gotta fight fight fight fight fight for this love


Diamonds Are Forever

Vilken dag! Som började bra, med plugg typ hela förmiddagen. Sen skulle jag åka till Sunlight för att sola (hade jag iallfall tänkt) men när jag kommer dit får jag reda på att dom har tagit bort solariet. Så då var det bara att åka där ifrån, fick iallafall ett trevligt samtal med min kusin undertiden på sunlight. Så det var ju positivt. Sen var det ju positivit att jag inte kunde sola, mamma har ju precis predikat att man INTE ska göra det! Lilla mamma då♥ Hon är nog världsbäst. Det är så kul, för när vi pratar om nått så tycker hon ibland att jag är alldeles tokig, men sen när hon går ifrån så hör jag hur hon skrattar och skakar lite på huvudet. Haha min fina mamma.

Jag hann idag fika med Ican också, det var mycket trevligt! Förutom att vi var bokstavligentalat tvungna att springa från ett gäng fanboys som tyckte det var jätte kul att stå och flörta med oss genom fönstret på CH. Haha jag har nog aldrig skrattat så mycket och det bästa var ju när vi senare var på väg hem, att vi mötte dom med bilen. Då tröck Ican på låsadörrarna-knappen! Haha! Det var så galet roligt!

Nu har jag precis tagit smärtlindrande till min stackars rygg som inte vill bli bra för femöre. Inte jätte kul. Så nu ska jag lägga mig och kolla på film. Sista delen av Luftslottet som sprängdes.




©© På BÅDA bilderna :D

Linnea

GE MIG!


Ne vet ni vad, nu, NU ska jag ringa och boka tatuerings tid. SÅDETSÅ.

Längtan


Ja vet att det står student 2009, men vafan man blir ju galet pepp när man ser det här, bara tre små månader kvar!!!!!!!!!!!!!

You happened to look and see the tunnels all around me .


Time together isn't ever quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love?
We need time, only time
When we're apart, whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling, do you wish we'd fall in love?
All the time, all the time. ♥

You never make me scream!

Idag har jag haft fullt upp så att säga. För mycket i huvudet, för lite i blodet och alldeles inte lagom mycket kunskap angående teknik.
Men allt ordnar sig nog till slut. Nu blir det sova, lääänge, för min del!

Godnatt världen, nu släcker jag lampan och sluter mina trötta ögon. Ignorerar kurret i magen, då jag redan bäddat ner mig i sängen... orkar inte! Bäst att ladda upp inför morgondagens strapatser, vad nu det kan innebära!



Panda

P.S Jag börjar få shitlocks igen..! Borde kanske börja borsta mitt hår oftare?

Give Me Love, Give Me Love And Don't Go

Förlåt tjejer, men åh! (A)


Give me..

All The Right Moves

Äntligen hemma! Vilken långdag det har varit, skola, sjukhusbesök, ut och ragga tapeter..(hmm..), fira Chris, träna, provköra världens mest underbara bil, SAAB 9-3X och nu plugga. Jag är väldigt trött kan jag lova. Men jag är glad för de. Ne hörrni jag trodde det skulle bli ett långt inlägg, men inte då. Jag vill bara sova nu! Så God Natt Världen!


Från Lelove.

Linnea

MAMMA MIA!

Nu är det snart dags för mig att ta mig till blodcentralen för att ställa mig öga mot öga med vår tids största vampyrer. Det är dags för dem att suga ut ca en halvliter blod ur min kropp. Men det ska väl gå fint... right?

Som tur är så har jag med mig mina egna små muskitörer, som ska stå vid min sida. Grejen är att det jag är mest nervös över är att jag ska ha för sopiga värden (vilket jag har en tendens att ha) eller att jag ska fylla i något fel i alla dessa papper så att jag inte godkänns! Så därför tar jag med mig Erika, så att hon kan hjälpa mig med alla papper (min andra mamma). Linnea ska vi försöka vänja av vid hennes spruträdsla!

Två flugor i en smäll!



Mandiz

Puss


Sitter hos Mandan och väntar på att få åka till blodcentralen, snyggingen ska ju lämna lite blod! Bra gjort tycker jag! Vi har druckigt alldeles för mycket kaffe också, sockerexplotion for sure. Ne nu måste ja dra.

Puss

Juste ett extra GRATTIS till Chris som inte längre är tonåring, GRATTIS GAMLING!

En rolig dag!

Måste säga att den här dagen har gjort mig tröttare än vad jag varit på väldigt länge! Men det har varit en riktigt roligt dag med brudarna!
Klockan halv 6 begav vi oss till Kungens kurva och Ikea för att handla grejer till UF-mässan och vårat företag, för att sen köra fel och villa bort oss i Skärholmen, kolla fel på öppettider och stressa genom Ikea och fnissa och digga till olika bra och dåliga låtar!
Men en riktigt rolig dag har det varit och jag vet några som kommer sova riktigt gott inatt!

Imorgon blir det till att fira en 20-åring aka min kära pojkvän, men just nu ligger sängen närmast på schemat, Godnatt!



"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."

Erika

Älskade söndagar!

Idag har jag varit riktigt duktig; Jag har tränat, städat och tvättat! Känner mig lite som en hemmafru, men det är det värt för så här rent har varken mitt rum eller mina kläder nånsin varit!
Jag har dessutom hunnit med att mysa med en älskad pojkvän, så det har helt enkelt varit en perfekt söndag!

Och jag har kommit på att jag älskar söndagar; Man kan sova hur länge man vill på dem, ingen klandrar en för att man slappar och vilar hela dagen och man kan gå och lägga sig vid elva på kvällen utan att det anses mesigt! Helt enkelt den perfekta dagen! Förutom att den ligger dagen före måndagen, men nu för tiden börjar mina måndagar med en välbehövlig sovmorgon, så man ska inte klaga!

Jag måste också säga att jag älskar att det börjar bli vår och i takt med att temperaturen stiger ökar även mina förhoppningar om att snön ska vara borta till studenten!

Men nu ska jag ta en kopp te och krypa till sängs! Godnatt!


Längtar tills man kan slänga av sig jackan!

Erika


Don’t Wanna Take A Breath With Out You Babe.

Sitter och pluggar naturkunskap, fortfarande om gener och sjukdomar. Det skrämmer mig lite måste jag ärligt erkänna. Eller kaske inte skrämmer mig, utan jag får snarare en konstig känsla i magen. Men som allt annat måste det gå över någon gång. Jag tror jag ska lägga undan naturkunskapsboken en stund. Jag ska nog sätta på sista delen av Luftslottet som Sprängdes. Sen blir det lätt Coco Avant Chanel. Den här veckan bli lite konstig i skolan tror jag, många lärare är bortresta med alla 2:or. Imorgon har vi bara lektioner utan lärare. Sen blir det fömodligen IKEA om vi har kommit på allt vi ska köpa, men det tror jag nog. Vi är effektiva.

Mamma och Pappa var bortresta i helgen och kom hem idag, jag fick massa fina saker, en sjukt fin Ed Hardy tröja (kärlek till mamma, pappa och den).

Förresten visst blir man lycklig av vädret som är just nu, SOL! Det är så otroligt välbehövligt. Det känndes bra imorse när man fick sätta på sig solgaljorna när man skulle åka iväg till jobbet. Mer sånt väder vill vi ha. Ne nu blir det mys och film. Det är också välbehövligt ibland.



There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day
♥♥

FÖRRESTEN JAG ÄR SÅ FÖBANNAT LYCKLIG JUST NU ♥ Kände att jag var tvungen att få ur mig det :D

Linnea

TränaTräna

Phuu en hel jobbdag avklarad! Det känns bra, fick en liten present också på jobbet, ALLA Amerikanska Elle tidningarna från 2009, galet kul! Tack! Nu ska jag strax träffa Ican och vi ska ta oss en sväng på friskis, skönt att träna lite. Sen blir det hem och mysa med film, Coco Avant Chanel!

Ne nu måste jag åka!

Pussokram ♥


I Will Dream About You

Sov Gott Alla Fina. Jag ska drömma lite om dej, för just nu känns allt sådär perfekt! Du är bra söt du ♥
Natti Natti

Gener och Sånt

Jag ligger och kollar på film, just nu ser jag på Avatar. Synd bara att den är så galet lång, jag som måste sova tidigt. Jobbar ju imorgon! Iallafall kollade lite på Luftslottet som Sprängdes, vilken film! Ja vågade inte se klart den själv. Men den är väldigt bra..Så det får bli projektet imorgon kväll istället.

Har pluggat idag också, naturkunskap. Nu känner jag mig duktig. Under pluggandet kom jag in på avsnittet om gener, sen genetiska sjukdomar. Det är intressant hur lite man egentligen vet om vissa sjukdomar. Tex om jag googlar en väldigt ovanlig genetisksjukdom, får jag kanske upp 10 resultat på Svenska. Vilket är väldigt lite och på dom sidorna står det skrivet med ett väldigt avancerat språk. Om en i ens närhet får just får den sjukdomen som diagnos, vill man som anhörig kunna läsa om den. Det finns så otroligt lite fakta. Jag hoppas verkligen att någon dag det kommer finnas mer fakta för det behövs.

Det här hittade jag på Lunds Universitets, forskningsgrupp: "...är en fatal neurodegenerativ sjukdom där transport av kolesterol ut från endosomer är defekt. Sjukdomen karakteriseras av en abnorm ansamling av kolesterol i aberranta organeller i cellen. Vår forskargrupp har upptäckt att glypikan-recirkulering också är defekt i celler.." Förstår ni vad dom menar? Det gör inte jag.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med det här inlägget, men jag hoppas att det kanske berör nån.



K K K KALLT

Jag fryser som satan. Ett element inställt på 28 +grader, två täcken, mjukisbyxor, hoodtröja, strumpor och duntofflor hjälper inte. Jag hoppas verkligen inte jag är på väg att bli sjuk.

Ne jag är bara kall av mig helt enkelt!! Förövrigt känns det väldigt tomt här hemma. Undrar om jag tränar mina muskler nu när jag ligger och skakar som en lite jagvetintevad. Vi får väl se imorgon om jag vaknar med träningsvärk. Haha!

Ne nu ska jag göra mig lite varmt té. Så är läget och det är så det är.


Fyhelvete vad jag saknar sommaren!!!!!

L

Yeah, The Bad Boys Are Always Catching My Eye.


I said the bad boys are always spinning in my mind,
Even though I know they’re no good for me it’s the risk I take for the chemistry,
With the bad boys always catching my eye
.

As if by magic




Här sitter jag nu, Klas den andre sitter som bekant i mitt knä. Men något som är annorlunda är solbrillorna! Det hände som magi, solen kom, värmen kom och snön droppar från taket!
Självklart behlöver det firas. Fönstret öppnades och där placerade jag mig. Tro det eller ej, men det är varmt.

Skulle kunna ta av mig (med risken att bli förkyld), men bara känslan att det faktiskt bränner lite på min hud gör mig lycklig som bara tusan!

Am

“My knees start to shake, when you're in sight, my mind's filled with wonder, my heart with fright. When will this feeling stop? When did it start? How can I listen to my mind, without breaking my heart? I'm so confused, what can I do? I can't think you”

Du sa att du ville dö

Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta
När jag tänker på oss två nu

För du var solskenet
Och jag var ensam


Nu är du det.

A

Nerds are sexy, sportsmen ain't!



I like it !

Hard Work

Sitter på jobbet och väntar på att få börja, jag känner mig lite duktig som faktiskt är här en hel kvart innan! Idag ska jag jobba med en som heter Anna, hon är galet trevlig. Fotograf är hon också så jag ska snacka lite tips med henne. Sen blir det att skynda till friskis för ett pass.

Ne nu måste jag nog gå.

L

Sommaren är inte långt bort!

SolaBadaNjutaLevaFrihetGlassVännerSolbrillorJeansshortsStrand
CyklaFotbollKärlekIslatteRåbyResorFrihetVattenBlommorBadbyxor
BikiniHamnenBarafötterSolbrännaBrunabenShoppingUppleva
GrillaSolblekthårSovmorgonSmoothiesFestivalKallölMusik
GräsRomholmenSTUDENTSimmaChillaMatTältLinnenVärme


Ska jag säga mer än att jag längtar efter sommaren?


Charlie

Jag måste bara visa en liten bild på världens sötaste busunge Charlie!

Mitt fina kusinbarn och jag som myser lite♥

I'm Having Fun Don't Put Me Down, I'll never Let You Sweep Me Off My Feet.

Stressdag måste jag börja med att säga. Allt blir så mycket värre också när jag är som jag är. Det är iallafall jätte mycket att göra med Prassel allt inför mässan och allt runt om kring. Jobbigt men samtidigt vilken galet bra erfarenhet. Det är det som är håller en uppe lite + att det idag är bara 100 dagar kvar till STUDENTEN. Det behöver hända nått nu annars blir jag galen, kan inte bara den jobbiga snön försvinna!? Jag tror att det behövs vår.

Imorgon är det iallfall sovmorgon, det gillas starkt. Även fast jag nog hoppar upp tidigt och tar en sväng på crosstrainern..Känns som att jag har ätit väldigt mycket på sista tiden. Sen blir det ett besök hos farbror doktor, jag har sådär sjuktasont i mina revben igen. Jag vet att jag verkligen inte ska gnälla om det, absolut inte när det pågår massa andra hemskheter runt om i världen och människor som har det betydligt mycket värre än vad jag har det. Men jag lovar er den här smärtan är outhärdlig. Men jag tänker bara framåt. Positivt. Håller tummarna att det hjälper med lite träning imorgon kväll.

Det är ju snart helg, inte för jag direkt har någon aning om vad som händer. Men det är skönt kan jag lova. Spontan helg blir det helt enkelt.

Neej nu signar en trött Linnea ut./


Ni brukar ju klaga på att jag aldrig ler på kort, så här varsågod nu får ni en leendes Linnea :D och en väldigt glad nybliven 19 åring..


Heart Heart HeartBreak



Boys Like Girls ♥

I've been lookin for someone like you.

Ett ord. Kärlek. Ett så litet ord med så stor betydelse. ♥

My life in the rear view,
I'm running from Jesus,
Don't know where I'm goin' to.
Got nothin' to lose, I'm fightin' my demons,
Been lookin' for someone like you,
I've been lookin for someone like you.


Biff? Sötsnaskare? Livsnjutare!

Hade som sagt i mina tankar byggt upp min kväll med soffmys, nötter och té. Men istället för att slappa så fick musklerna jobba. Älskar impulser. De gör en lycklig.

Något annat som inte gör mig lika lycklig är när man får ett fint samtal och ber om att få ringa upp, och efter 15 minuter så har denna goding slumrat in i djup sömn, alltså svarar inte på mina samtal.   

Men jag är en glad prick ändå!         . <----------som en sån prick



Mandie aka Biffen (hrrm, *snasksmaskarN)

Låt Oss Tänka En Stund På Det.

Äntligen har jag lugnat ner mig, det är inte lätt att altid vara ett nervvrak i vissa situationer. Nu ligger jag iallafall ner bäddad i min säng och just nu pågår det en enorm tankeverksamhet i mitt huvud. Jag har tänkt. "Behandla andra som du vill bli behandlad själv" Är ett så förbaskat bra uttryck. Jag börjar bli irreterad på människor bara lever sig igenom livet på en räkmacka. Låter andra göra allting, tar aldig åt sig nått för det är ju inte deras fel osv, osv. Det är ju inte rättvist för fem öre. Men efter den här kvällen har jag insett att om nån människa behandlar en illa, eller kanske inte illa utan mest blundar för saker och ting. Kommer ju inte hon eller han få nått tillbaka från mig heller. För det blir ju ingen glädje att hjälpa den personen då. För man får ju ingenting tillbaka.
Men somsagt det är ju tur att jag har insett det också. För just nu gäller det att hålla hårt på det. Då du kommer det inte bli lätt för dig. Jag har alltid trott att man ska behandla alla så, speciellt när det gäller människor som står en nära. Men då är man tillbaka där igen, jag bara ger och ger och vad får jag tillbaka!? Jo en tjurig människa som inte kan bestämma saker och ting själv. Kanske dags att ta tag i sitt liv, räkmackan försvinner tillslut eller så försvinner jag.

För det finns ingen finare glädje att hjälpa nån som man vet blir lycklig av det, för hjälper dem mig kommer jag alltid hjälpa dem. Det är så det är, punktslut

Jag finns alltid här för dom som alltid finns här för mig. Jag behandlar människor precis så jag vill bli behandlad. Håller hårt i mina guldkorn och sparkar bort dom som glider på den berömda räkmackan!

Nu signar jag ut.



Linnea

Virrig?

Jag har kommit på att jag nog är otursförföljd! Eller så är jag bara klantig och tankspridd! Jag skulle nog tippa på det första om jag fick välja själv, men iallafall så är jag en sådan person som aldrig kommer att tänka efter innan jag gör någonting och visst, det ger många skratt och pinsamma situationer! Sådant man minns för evigt och kan titta tillbaka på med ett gott skratt! 

Jag pratar till exempel om sprutande soda-streamers, golfklubbor i huvudet, pappor som svimmar, pinsamma kommentarer som personer som inte är menade att höra dem faktiskt hör, krossade glas och tallrikar, brinnande ugnar, skedar som ska körs i micron, cykeldomino, vurpor och andra trasiga och knasiga saker!

Men tur är iallafall att det bjuder andra på goda skratt eller kanske suckar, men faktum är att jag inte är ensam i gänget om att vara virrig och klantig! Vi är ett par virrpannor allihopa skulle jag tro och faktiskt så är jag glad att det är så, för de små misstagen, de pinsamma stunderna, de långa skratten och varandras medlidande förgyller vardagen mer än man tror!
Jag tror faktiskt att vi alla kommer hamna på mentalsjukhus någon dag (iallafall jag), men det gör mig faktiskt ingenting, för när den dagen kommer har jag antagligen hunnit få många goda skratt genom livet! 

Men nu ska jag sluta med mina filosofier, ta en kopp te och njuta av några avsnitt av SATC! I like it! :D 

Erika  

7,5 minuter - en halv evighet

3/4 av Kvadraten hoppade ikväll runt i en stor sal tillsammans med andra svettvilliga människor. Det var ett roligt jympa-pass som fick våra muskler att svälla till minst dubbla storleken och blodet att pumpa fort som fasen genom kroppen.
Efter en välförtjänt dusch begav jag och min vän Erika oss iväg mot Solarieöarna. Jag skulle nämligen testa på att sola i ett solarium för första gången! Vilket slutade i ett förfärligt äventyr för min del.

Erika visade mig hur jag skulle ligga, var jag skulle stoppa in pengarna och det lät som att det var lätt som en plätt.

Men när de blålamporna väl blinkade igång och jag skulle lägga mig på det konkava glaset greps jag av panik. "Skulle jag verkligen ligga direkt på glaset!? Borde jag inte ha köpt de där ögonskydden? Vad fan är det som låter!?" Men jag tvingade ändå ner mig själv till liggande ställning.
Det kändes rätt okej ändå, det ljummna glaset mot huden och fläkten mot fötterna, men när jag skulle stänga luckan..

Jag har länge plågats av min klaostrofobi. Den är inte att leka med. Och även denna gång bidrog den med att jag låg på helspänn med knogarna knytna, blundade hårt och svettades som en gris. Jag bara längtade till de där 7,5 minutrarna skulle ta slut, men det kändes som en evighet. Jag kollade på klockan, 1 minut hade gått och jag kände att jag inte längre klarade av det.

Så jag bestämde mig för att öppna luckan och sola ryggen. Nu kändes det med ens mycket bättre.

Det var antagligen första och även sista gången jag besökte solarieöarna!


Solstolen passar mig bättre!

Am

E R I K A

Det här inlägget är bara till dej, du är VÄRLDENS BÄSTA!!!!! Tack så jätte mycket sötis!! ♥♥♥♥
/Linnea

....

JA MEN FYFAN VA KUL! VILKEN FÖRJÄVLIGT LYCKAD KVÄLL. ELLER SKA JAG SÄGA JÄVLASKITHELVETESJÄVLAFAN KVÄLL. ÄH JAG SKA LÄGGA MIG OCH BLI ÖVERKÖRD AV EN BUSS. GODNATT.

RSS 2.0