Bad Romance

Bara för att den här videon är HEL GALEN!



S H I T

Helt Galet

Sitter hemma hos erika nu, vi har ätit lussebullar och druckit varm choklad.. Snacka om julstämning liksom hehe. Hela dagen gick iallafall åt till att plugga och prov, så ovärt. Imorgon ska jag ta den där dumma sprutan också..
Sen på kvällen blir det iallafall Magnus Betnér, VIP of course, va annars ;)

Linnea

Makes things feel, feel alright.

Nu sitter jag på det glänsande golvet i mitt alldeles nystädade rum, Molotov Jive har fått mina gamla, fina fönster att skallra oavbrutet i nästan två timmar. Idag har jag verkligen förvånat mig själv, jag satte igång med en riktig storstädning av mitt kaotiska rum och min väldigt oorganiserade garderob!
Det var ballt att jag överhuvudtaget kom att tänka på att det skulle vara något som behövdes. Att jag sedan satte igång och gjorde det är ganska ofattbart. Men här kommer det som förvånade mig mest - jag njöt av det!

Jag dansade runt med damvippan, slängde enorma högar med papper och plockade reda på alla kläder och annat trams som annars ligger och döljer mitt fina parkettgolv.

Nu kan man se mitt golv och mitt rum ser ut att vara dubbelt så stort. Det känns skönt, inte bara för att jag vet att det inte längre ligger en generation dammråttor och lurar under min säng. Utan det känns även enormt skönt att jag verkligen tog tag i något som jag förra veckan aldrig ens skulle orkat tänka på!

Har jag hittat tillbaka till min energi, den som varit försvunnen i cirka en månad nu? Det vore ju faktiskt inte helt fel om det skulle vara så.
Att kunna ha lite extra energi, utöver den det kostar att ta sig upp ur sängen och gå till skolan. Nu kanske jag även kan hålla mig vaken och öronen öppna under de tre sista veckorna innan lovet?


-Världens bästa Milton

Manda

OMG

Det finns en anledning till att Zlatan är min favvo spelare, ever, behöver jag säga varför?!?!
Så sjukt snyggt.




Whatever as if get the picture..

Nu skiter jag i plugget, el clasico är ett måste att kolla på såklart. Jag håller lätt på Barca..Sådetså. Aja jobbade idag, fanns typ ingenting att göra så tråkigt. Fikade med dom bästa sen, lovely ♥

Imorgon blir det att boka tatueringstid också, trevligt måste jag lätt säga eller kanske äntligen :D



Linnea

Eh okej

Kul att jag sitter hemma en lördagskväll och är skit trött och kul att jag måste jobba imorgon, verkligen jätte kul, eller inte. Är ganska så opepp just nu kan jag lova. Jag vill bara vara ute och hela natten lång...
Men men så blev det inte idag och vi får väl tagga inför nästa helg helt enkelt :)



<3

K Ö P S T O P P

Helvete, jag hatar det.. Måste spara pengar.. Vill inte.. Åh Shopping..



=(

WOW

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosa...


Ltie kul tkcyer jag!

Home Sweet Home..Eller??

Alltså det brukar alltid kännas jätte skönt att komma hem och såklart gör de det idag också men inte på samma sätt, inte alls på samma sätt. Jag hade börjat bli van att hoppa upp ur hotellsängen och springa och köpa frukost äta snabbt, åka tunnelbana och göra London osäkert.. Jag har fastnat för hela grejen, det är så det ska vara. Det är så det kommer bli. En grej som inte finns i London som är som en drog är Kvadraten, ni har varit saknade!

Jag har så mycket att berätta och det kommer jag göra imorgon, nu är det sängen som gäller.

Linnea

Galet



Den e så grym, så jag kan fanemej inte sluta lyssna på den!
Gaaah !

Someone new - Eskobar feat. Heather Nova

Manda

THE GRINCH



Jag har börjat fundera på om det var jag som var Grinchen i ett tidigare liv. Ja, ni vet han det där gröna trollet som stjäl alla julgåvor och julprydnader, bara för att han hatar julen. Okej, jag hatar väl inte julen, men jag kan inte säga att jag gillar den.

Antagligen beror det på att hel högtiden är ett rent jävla kaos! All hets, julklappar hit och dit. Släktmiddagar med köttbullar och prinskorvar i stora högar. Julsånger som går på repeat. Julen är helt enkelt så förbannat uppförstorat. Adventsstakarna åker upp i fönstrena ungefär i samma veva som vi justerar klockan efter vintertid. Coop plockar fram allt glitter, små jultomtar och alla ljusslingor när de märker att vi bytt ut shortsen mot långbyxor. I princip landets alla torg har fått varsin gigantisk gran redan vid Allhelgonahelgen.

Nästa helg är det första advent, och jag har redan tröttnat på pepparkakor, adventsstjärnor och allt annat som hör julen till.

För första gången på fyra år ska jag fira jul, och inte resa till varmare breddgrader för att slippa den. Men om jag känner mig rätt så kommer jag i panik att öppna alla klappar den 23e december för att sedan pusta ut i ren befrielse över att jag överlevt en svensk jul.

Manda


Done Some Shopping..

Shit vilken dag sager jag bara, intervjuer och shopping igen..Mina fotter ar helt slut, thank god for converse!! Dagen borjade med skit aklig frukost, inte okej. Sen bar det iallafall ivag till Westfield, shopping, shopping och ater shopping. Sen vare intervju topshop..
Efter det annu mera shopping, gissa forresten vem jag sag shoppandes inne pa Top Shop?! MARY-KATE OLSEN!!!!!! Hon hade typ ett ton manniskor runt om sig och massa kassar sa klart ;) Sa var hon fett kort ocksa!
Lite coolt tycker ja ;)

Nu sitter vi iallfall har pa varat hostel och jag ar nastan helt saker att dom dar typ 8 spaniorerna som sitter har intill sitter och snackar om oss, haha!! :P

Alltsa det kanns som att jag kommer somna om typ en sekund, ska kanske forsoka fa me Helena ut en stund, men bara kanske.. For det kanns ju sa fel att ga och lagga sig klockan 6.. :/

Aja pusspaer



Linnea

Idag var det min dag



Idag har jag haft en riktigt rolig och soft dag!
Erika och jag bröjade dagen med att bli proffsmassöser, måste säga att vi lyckades riktigt bra! Sedan knallade vi ner på stan för att fika. Där satt vi och skvallrade i några timmar. Efter det blev det dags för Redovisning&Bestraffning. Lektionen gick undan och vi hamnade bland klädhängarna och skokartongerna igen.
Vi gick åt varsitt håll i några timmar. Jag chillade framför datorn tills jag hörde dunkande musik utifrån, då förstod jag att Erika och kära Dunderkulan hade anlänt.
EFter detta brummade vi ner till teatern. Där vi under nästan två timmar satt som fastklistrade med ögonen på underbara Anna Ternheim som gjorde ett fantastiskt uppträdande. En show som bjöd på mycket skratt, gråt och gamla favoriter!
Sen bar det av till Rosvalla för att kolla på Crissebooooi som spelade bandy. Därefter brassade vi på musiken och lät Dunderkulan dansa mig hem!

Nu sitter jag hemma och tänkte nog knoppa snart, medan lyckan fortfarande ligger varmt om hjärtat!

Sov gott, kör försiktigt och lev rövare!
(+lyssna på Wedding Song med Anna Ternheim)

Mandiz

London Calling

Hello! Nu ar jag i London och jag har det sa otroligt super roligt, shit det gar verkligen inte att beskriva, vi bor precis vid piccadilly circus, ni vet vid alla neonskyltar :D Idag har vi gatt i affarer och shit vad mycket shopping det kommer bli imorgon + alla intervjuer sa klart!!! Har kollat ut massa klader pa topshop och overallt, shit det har ar verkligen lycka, det kan man lugnt saga. Nu sitter vi allafall pa varat hostel och ater massa gottis saker. Snart ska vi nog sova vi har gatt as mycket idag sa jag kan lova er att jag ar helt slut! Ah vad jag langtar tills imorgon!!

Hoppas ni dar hemma har det super bra! Jag saknar er forjavlig mycket! Love U! <33

BTW jag har kollat pa massa kandisar pa roda mattan, sla det!!!! :P

Linnea


London Today

Nu drar jag till London! Ses på torsdag.


Ny vecka, nya möjligheter?

Då var det ny vecka, nya högar av plugg som ska växa och nya stressmoment som hela tiden kryper sig på en sakta och obehagligt! Men det är också en rolig vecka och framförallt en rolig måndag för idag är det nämligen 200 dagar kvar till studenten! Det kan låta länge, men emellan de här dagarna ska det också klämmas in tre lov, studentfester och annat skoj som gör att tiden kommer gå otroligt fort.

Och den här veckan kommer också bli rolig med tanke på att jag och Amanda imorgon vid ungefär den här tiden kommer att stå lyckliga med två feta leenden på läpparna och lyssna till Anna Ternheims ljuva stämma då hon gästar lilla Nyköping! Ska bli riktigt roligt och efter att ha diggat bruden i några år tror jag att det kommer bli en magisk kväll!
Om den blir lika magisk som nya Twilight-filmen New Moon återstår att se, men jag är säker på att jag inte kommer gå därifrån besviken iallafall!
Och på tal om Twilight och New Moon måste jag bara ge en liten hyllning till den filmen, för den var rysligt bra och jag tror att vi alla fyra i Kvadraten satt som klistrade vid bioskärmen när vi igår satt i en fullsatt biosalong för att checka in den nya filmen. Ett tips till alla som vill se en spännande och riktigt bra film!

Men nu ska jag ta mig tillbaka till verkligeheten och försöka göra min läxhög lite mindre jobbig att titta på!

// Erika


You're a liar liar!



Melrose Place börjar snart.. Så jäkla bra!


Linnea

New Moon

-Herre jösses vilken film!
 
Ja, det var min reaktion av uppföljaren till Twilight som hela kvadraten gick och såg idag på Nyköpings biograf. Självklart var meningarna delade, och vissa tyckte om den bättre än andra.

Jag älskade den!

Ett år kvar till nästa ! :D


Manda


You can feel my heart beating



<3

Trött, Tröttare, Tröttast

Det finns ingenting att säga förutom att jag är TRÖTT! Ojojoj det var verkligen jätte länge sedan jag var så här extremt TRÖTT! Så det finns bara ett botemedel och det är att SOVA!

Så God Natt Världen, Ses imorgon!


Linnea

Falskt?

Jaja Tellus i går, as nice som vanligt. Jobb idag tråkigt.. Men behövligt med lite extre kirr i kassan. Idag då? Har ingen aning. Träffa mina galet underbara flickor iallafall<3 Imorgon jobb och New Moon! :D

Förresten har jag tänkt på en sak iallafall, är inte det du håller på med lite väl falskt?! Jag är trött på det iallafall.
Håller alla tummar och tår att det ska bli bättre snart.




HELA kvadraten @ tellus!

igår va en galen natt ! krogenpremiär för mig :) sjukt kul ver det!
började med en galen bilresa till nyköping i 200 på motorvägen (Y) sen blev det fixa och sen in på krogen och träffa mina flickor ! :D dansa hela natten låång !

kom nyss hem och ska nu ut till mina små djur, sen blir det att försöka sova igen ett antal timmar. imorgon väntar en mysig dag med mina flickor igen <3


Batman

Musiken dunkar i högtalarna. Svante springer runt som en tok. Linnea provar kläder. Bästa dansstegen disskuteras. Vi taggar helt enkelt för utgång ikväll!

Ikväll blir det premiär för Mallan med gummibrallan att dansa häcken av sig på krogen! Och då ska det fan dansas!

Ses på golvet !

Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman!

SRESS IT!

Wwwwiiihhhoooo jag går på högvarv, har typ stressat mig igenom hela jävla dagen, skola, plugg, skola, jobb, england hit och dit, uppgifter, enkäter, jobb, blondering, mer jobb, prov, läxförhör, böker och jag vet i fan. Stressad är jag iallafall allt är skitjobbigt..fan fan fan. Jävla skit känslor som kommer upp också, varför varför??????? Ja hatar att jag inte är smal och så som jag vill fast jag tränar hela tiden åååhh orka.

Nu ska jag dränka mig själv i jobb.

Cya


Fredag !!

...nej just fan, de e ju bara torsdag.

Men för mig är det fredag idag, då jag tänkte sova ut ordentligt i min sköna säng imorgon! Kolla klockan när jag atomatiskt vaknar 07.43. Då sänder jag en kort tanke till mina kära vänner som är duktiga och släpar sig till skolan. Lägger ner huvudet på kudden igen och drömmer söta drömmar.

Det är inte bara inbillning! Det har faktiskt varit en ovanligt grå november. Det är faktiskt inte så konstigt att man själv känner sig hängig och grå, när himmelen är detsamma!
Jag minns knappt den dagen jag senast fick solsrålar på kinderna när jag klev utanför dörren. Jag minns bara regnet som smattrar mot asfalten, lukten av blöta löv och hur hela staden ser ledsen ut när de gråa tar över.

Jag blir trött, och jag tror inte att jag är den enda som reagerar på det sättet, men det känns som att orken liksom rinner av en på samma sätt som regnet.

Så imorgon ska jag jobba med att få fram solen. Den är ju där, skiner och sprider värme, det är bara molnen som är ivägen!

Manda


Influence FlashBack

Ni vet en sån där känsla man får i bland, det pirrar i magen, man svävar på moln, man brister ut i skratt fast ingenting egentligen är särskilt roligt, ni vet den känslan när man bara känner sig lycklig. Så har jag känt mig de sensate dagarna, veckorna och månaderna, otroligt lycklig och glad. Vad det beror på vet jag inte, men jag hoppas mer än gärna att den här känslan stannar kvar föralltid. Även fast livet kanske får sina motgångar ibland är det mer än värt att kämpa vidare för det som kommer efter är något så otroligt. Jag tycker man ska tänka på det, jag tänker ofta på det.

"Efter regn kommer solsken"



Hittade det här inlägget på min andra blogg som jag skrev för läääänge sedan och jag kände att jag bara var tvungen att posta det här, för det finns nog inget annat sätt att beskriva lycka för mig just nu..så är det!

Linnea

Alone Again

We're friends, we're together, we're hurting each other, we're fighting, we're alone again.


LONDON BABY!

Wwiiiihhhooo det löser sig alltid, jag och Helena drar till London på tisdag :D Suck on that!







Linnea

vacation

nu är det bokat och klart ! mallan drar med familjen till egypten !
det dåliga är att vi åker på nyårsafton..


<3


I Need You Now

Hej hej hej! Då var man hemma igen efter en ganska trevlig skoldag som började med sovmorgon :) Sen några få lektioner. Nu är det iallafall dags för en blöt prommenad med hunden, inte lika trevligt kan jag lova. Sen får det bli träning och plugg.

En sak till bara, jag längtar tills på fredag!!

Pusspådet


Fick förresten reda på att jag ska till London redan nästa vecka :O Shit!

Linnea

En tripp till Estocolmo!

Är precis hemkommen från en tur i huvudstaden med skolan, där vi besökte en synagoga, ett buddhist-center och dessutom blev det en tur till Dramaten, där vi fick kolla på Bergmans pjäs Höstsonaten.
Dessutom blev det chailatte på Wayne´s (måste vara världens godaste dryck!), tacos med tjejerna och strosande på Stureplan och jag kände mig något malplacerad där med min plånbok som innehöll max 200 spänn, men titta är ju gratis iallafall!

Förutom att jag inte är en kultursnubbe så var det en riktigt rolig dag, men en hel dag känns också i benen och jag försöker liva upp mig själv med en kopp te och ett tjockt duntäcke.
Och det bästa av allt är att vi har sovmorgon imorrn, till klockan halv 1! Måste va den längsta sovmorgonen jag har haft iaf, skönt! Så nu funderar jag på om jag inte ska unna mig själv en bra film och njuta av att kunna vara uppe hur länge jag vill? Men ikväll tror jag faktiskt sängen vinner över filmen ikväll och imorgon ska jag sova, lääänge!

Men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, så jag säger väl godnatt och hoppar i säng nöjd och glad över en skojig dag i huvudstan!

Erika


En dag i Sthlm

Idag har kvadraten haft en fullproppad men väldigt rolig dag i Sveriges härliga huvudstad!
Vi har åkt en massa buss, besökt en synagoga, lyssnat på en knasig tant. Sen har vi åkt mer buss. Ätit mosade mackor. Träffat en pårökt (ej fakta) buddhist, som egentligen inte var någon buddhist. Vi har mediterat. Vi har förmodligen blivit halvt drogade (näst inpå fakta då alla höll på att somna av rökelsen!) Vi har fikat. Fönstershoppat. Fått en guidad vandring på självaste Dramaten. Ätit på Tacbar. Fönstershoppat lite till. Sedan sett pjäsen Höstsonaten på Dramaten. 

Efter det blev det hemgång för mig, Linnea och Erika, medan Mallan stannade i sthlm. Mysig dag me tjejerna helt enkelt! Trots att vi knappt träffade några snoddpojkar alls på Stureplan :'(

Nu e de dags för sängen! Så lycklig över vår sovmorgon imorn :D Så välförtjänt!




Puss Pusss

Manda

Måndag!

Har precis tittat på filmen Nyckeln till frihet efter åtaliga tips från alla håll och kanter och jag måste bara säga att jag också föll i fällan! Gosh vilken bra film säger jag bara och även om jag inte är den böliga typen var jag tvungen att fälla några tårar för den här filmen, så det är ett tips till alla filmälskare som vill se en genomfin film!

Innan dess spenderade jag cirka en timme i motionsspåret med Amanda och vi tog en kombinerad promenad- och skvallertur i skogen, som genast blev ganska onödig då vi smällde i oss kakor och choklad så fort vi kom innanför dörren igen, men jag tror på det där med att leva livet jag!

Och nu är det snart dags för sängen, för imorrn ska jag pigg och glad, tillsammans med resten av trean, ta mig upp till huvudstan för att besöka synagogor, buddhist-tempel och dramaten. Ska bli en riktigt rolig dag i huvudstan!

Godnatt!

Om någon tagit min ork, ge genast den tillbaka!



Jag förstår inte riktigt vad som hänt. Jag funderar på vad som hänt med den gamla pigga Amanda? Hon som tog tag i saker direkt. Som inte tvekade för att göra de som stod på att-göra-listan, eftersom att det ändå måste göras.
Nu är min lista väldigt lång. Alldeles för lång. Och inte blir jag piggare för det.

Var kan man fixa lite ork? Jag är i stort behov av några kilo styrka för att kunna pricka av dessa jobbiga saker som står på listan. Jag har insett att de inte försvinner med tiden.

Handlar det om prioritering? Eller bara att jag är så jävla trött i psyket?

Nu blir det i alla fall att ta i med hårdhandskarna, även om detta etyder att jag sedan kommer att vara död i jul. Men den där listan mår jag ända inte bra av. Det är en massa plugg. Det där körkortet. Men även att söka jobb som är de stora punkterna.

Nu blir det till att jobba ihjäl sig..

//Trötta Manda

Free Fallin'

Exakt ålder? 18 år 8 månader och 20 dagar
Var bor du? Nypan
Bor tillsammans med? Mina föräldrar + voven
När tog du studenten? Tar i vår
Något jobb? Jao på bibblan
Pussat någon idag? lalaa jaa
Vad har du ätit idag? Bara thaimat
Dagens smink? lite puder och mascara
Dagens roligaste? Fika med Erika
Har du många vänner? Har så att det räcker och dem är underbara!
Hur många har du kysst? Ska man hålla räkningen på de?!?!
Har du pojk-/flickvän? Nepp!
Vem pratade du med i telefon senast? Malin tror ja ;)

SENASTE..
..personen du kysste? En söt pojke :)
..gången du spydde? typ skolavslutningen i 6:an eller nått
..gången du grät? Igår kollade på 2012, ja, jag e känslig
..pizzan du åt? de kommer ja inte ihåg..
..gången du var i Göteborg? Förra sommaren
..gången du var i Stockholm? I somras
..gången du var full? Haha ja du påmin mig om det?
..personen som såg dig gråta? Hela bion? Ne ja vet inte :P

VEM..
..vill du kyssa nu? Söta pojken!? ;)
..vill du sova bredvid inatt? Secret :O
..ska du träffa imorgon? Mina flickor och
..sjöng du senast för? Mamma och pappa, sjunger ju jämt
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Lalalalalaaaa...
..förtjänar att dö? De som förtjänar det helt enkelt.

VAD..
..vill du helst göra nu? Flytta
..vill du ha nu? en resa till New York
..längtar du till? Sommaren...
..är det bästa som hänt dig? Omöjligt att välja en sak, men kvadraten är högst på toppen.

Ja, jag har jätte tråkigt!

Linnea


Tellement loin de ce monde



Grâce à toi à nouveau je respire.

Klart som korvspad. Så enkelt. Så förståeligt.


Bostad

Äntligen har jag lugnat ner mig lite och tagit tag i allt som har med allt att göra, jag är med i Nyköpingshem, sen har jag mailat några som annonserar ut lägenheter, så nu är det bara att hålla tummarna! :)

Nu ska jag nog lägga mig i ett bad sen sova.. ja e trött!




Linnea

Sex, Musik & Våld

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas

För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu,
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör!

...och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i Saint-Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z-3
I en värld av Idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller nåt helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör,
Ingen, ingen, ingen, ingen hör!

Manda

AAAAH

igen, igen och igen...... Jag hatar dej. Det finns ingen anlednig att älska någon som beter sig som ett jävla svin.

Hoppas du är nöjd för du betyder inte ett jävla dugg för mig.

Close your eyes..





Close your eyes
Clear your heart
Let it go

Manda

GGGGAAAAHHHHH

IBLAND UNDRAR JAG VARFÖR I HELVETE MAN INTE KAN FÅ VÄLJA SINA JÄVLA FÖRÄLDRAR?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!

Under attack..

Först och främst ETT SUPER DUPER STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA OCH UNDERBARASTE MANLIN SOM FYLLER 18 IDAG, GRATTIS, GRATTIS, ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!!!!!! :D LOVE U SWEETIE<3

Nu kan jag börja gnälla lite istället, åkte hem idag med världens huvudvärk när jag kommer innanför dörren så får jag ett migränanfall, så j---a jobbigt, det som var så länge sen nu. Aja inte mycket med de, det var bara att proppa i sig migrän medicin sen vare bara att sova.. Och nu sitter jag här, är jätte dizzig i huvudet och väntar på att mamma och pappa ska komma hem och laga pannkakor.


Förresten har jag börjat gilla det här stuket på bilderna, så fint!!!

Linnea

18 and life

18 idag !! 
har fått många fina presenter :) och dagen har varigt allmänn mysig :)
nu väntar middag !


Okej då vet jag.

Sitter och försöker plugga och för första gången på länge fungerar det bra.. Har hittat massa info om wicca nu, inte för jag direkt bryr mig ett skit om den religionen men jag bryr mig om att vi har redovisning på torsdag. Sen har jag försökt hitta massa fakta om Scandic men det går segare vill jag lova.
Haha sen har jag lärt mig massa tyska idag också inte så nödvänligt men sjukt kul, hahaha!

Imorgon blir det iallfall skola igen, känns okej tror jag.



Linnea

<3

mm nutella pankakor och prison break framför brasan, kan det bli bättre?


Dagdrömmer

Sitter vid Chris dator och anstränger mig för att höra mina egna tankar. Men när jag tror att det är fritt fram att låta skallen göra sitt så överröstas tankarna ännu en gång av eldstrider, blodbad och monster. Självklart kommer dessa otäckheter från teven och inte ifrån Krikon.

Eftersom att jag inte är något stort fan av Arnold Schwarzenegger så valde jag att sitta med framför teven under tiden det fortfarande fanns popcorn i skålen. Sen var det helt klart inte värt det längre.

Som jag sa så kan det ibland vara svårt att höra sina egna tankar, och det som stör kan ju vara annat än kulsprutor och yxhugg. Då är det dags att skruva upp volymen!

Jag är en dagdrömmare, jag drömmer när jag inte har något bättre för mig, när jag vill vara någon annan stans, göra något annat och även när jag inte heller vill dagdrömma så dagdrömmer jag.

Det är som att min hjärna lever sitt eget liv. Men, vad gör det egentligen? Att slippa tänka på verkligheten kan ju också vara en befrielse.

Alla kan ju behöva komma bort och känna sig fri ibland.



Manda - Hissar dagdrömmar!

Think About It.

Har varit hemma idag också, välbehövligt då jag sov till typ 12 :) Iallafall har jag hunnit plugga lite och kollat på skolor som man ska söka till efter skolan (eftersom man tydligen måste sköta allt själv då Enskilda inte har någon studievägledare...vad nu det kan bero på?) och jag har hittat några få.. Shit jag blir bara mer och mer förvirrad, vad vill jag göra egentligen? Vågar jag ta det det jätte stora klivet att flytta 8 h ifrån Sverige direkt efter studenten? Det kanske är bäst att vänta lite? Gaaah jag blir galen på alla frågor.

Äh skitsamma så länge nu ska jag bara fokusera på allt som har med tredje året på gymnasiet att göra. Allt annat får vänta ett tag till.

Nu: ett till avsnitt av DH.



Linnea


Four things

There are four things I really wanna do right now





and that is ;




Manda


Off Topic

Som två andra kvadraten medlemmar har också jag legat hemma hela dagen, det måste vara så att vi smittar varandra ;) Aja bättre känner jag mig iallfall och ca 7 DH avsnitt har jag hunnit med idag! Så jäkla bra! Jag tror att ja blir hemma imorgon också. Vi får se.



Linnea

Sjuklig dag!

Precis som nästan alla av oss tjejer ligger jag hemma och är sjuk och jag måste säga att det är otroligt tråkigt att va sjuk! När man var liten var det en befrielse när den första hostattacken kom och mamma sa åt en att "Erika, du ska nog inte gå till skolan idag", men en sån här dag är det faktiskt bara tråkigt när man ligger ensam hemma, huset ekar tomt och läxhögarna ropar efter att gås igenom.
Men någonting som är positivt med att vara hemma är att jag får göra precis som jag vill, sova precis så länge jag vill, äta precis vad jag vill och tycka synd om mig själv till vilken grad jag vill och just nu tycker jag lite synd om mig själv för att jag har så otroligt tråkigt i min ensamhet, så jag tror jag ska ta min väska (med det nytagna körkortet i) och sticka en sväng till närmaste mataffär för att inhandla lite tröstchoklad, för om inte hostmedicinen hjälper så kommer definitivt chokladen att pigga upp mig! Det gör den alltid!

Sen står en rolig film på schemat och dessutom planerar jag att vara duktig och bocka av några av sakerna på min saker-som-jag-måste-göra-men-inte-vill- lista, som trots allt måste göras tillslut!

Men nu kallar chokladen på mig, ha en bra dag! :D

/Erika

Bortskämd

Måndag morgon, skolan börjar om 40 min och vart befinner jag mig?
- Hemma, framför datorn, i pyjamas!

Har fortfarande inte blivit bättre från denna konstiga förkylning, som någon jävel smittat ner mig med! Huvudvärk, yrsel, hosta och snuva har jag nu fått tampats med hela helgen nu. 

Och undertiden som jag har försökt battla den här snuvan jag dragit på mig så har jag samtidigt haft en underbart mysig helg. Med middagar, tända ljus, soffmys, film, godis, vänner, bilturer, bio och så klart pojkvännen!

Därför är det nog inte så konstigt att jag känner mig extra (utöver sjukdomen) nere och ensam en sån här grå måndag. Jag har helt enkelt blivit bortskämd på mys, skratt och sköna personer hela helgen!

Bara 5 dagar till nästa helg ! (:


<3
 Manda


-

JAGTYCKEROMDEJ

<3

RIP

min dator är död jag hatar den , den var mitt liv.
all musik , alla bilder, alla filmer, ja ALLT är borta

nu ska jag gå och lägga den på vägen och hoppas att det kommer en lastbil och kör över den

suprise weekend!

denna helg har varigt helt toppen!

börja med att vi skulle ha en liten släkt träff hemma hos mig eftersom jag fyller år om några dar, och som vanligt så trodde jag att det bara skulle vara typ farmor och faster som kommer..
mamma börja tjata om att jag skulle ta tåg hem tidigt på fredagen, och gissa vad ? jo på tåget sitter Izabelle och Lotte och överaska mig och kom och hälsa på . snacka om att jag vart förvånad och glad !
på kvällen sen bara välde det in folk och det blev värsta middagen, jätte kul var det!

på lördags morgonen gick vi upp tidigt och så drog jag lotte och izabelle till stockholm. det vart shopping hela dagen ! jag köpte lite kläder och så fikade vi också :) på kvällen gick vi ut och åt på någon fin restaurang !

helgen har varigt toppen :) tack alla !

nu ser vi fram imot onsdag då jag fyller 18 !!

mallan<3



Host Host

Kul att vakna upp och må ännu sämre än någonsin, feber, ont i halsen och hosta inte jätte kul direkt. Har haft desperat försök till att försöka må bättre men ingenting har fungerat. Det var bara att inse att det är bara att ligga hemma i sängen i några dagar.. Hata! Tur att desperate housewives och vatten finns :)

Nu ska ja försöka sova en stund, god natt!


Man börjar ju undra

Eh jag skiter i allt nu. Orka bry sig. Det blir bättre nästa vecka! Då fyller babe 18 år och det ska bli bäst! Jag vägrar iallafall bli behandlad som jag-vet-inte-vad!



<3

Tellus Baby

Det finns inte ord för att kunna beskriva denna kväll. Det skulle bli en lyckobok på 642039 sidor! Det känns så sjukt bra. Nu ska jag sova. Somna med ett leende på läpparna. Förresten var Dead By April killarna super trevliga :D As kul att snacka med dom!

Puuusssssssss

Tinitus

Helt jävla galet var ordet ! Jag tror knappt att det kunde ha varit bättre.

Whaaaaat can I say, What caaan I doooo !!?

DEAD BY APRIL <3
Smash Into Pieces <3

Det stavas G-A-L-E-T !

-Wait for it..!

Efter en lång, seg och väldigt okrävande skoldag, sa jag adjö till mina flickor och satte mig på cykeln. Det var dags att åka hem. Trots att jag inte var särskilt sugen, på grund av årets första snö som inte verkade nöja sig med att falla neråt (utan från alla andra håll också) så började jag i alla fall trampa hemåt.

Det var inte det roligaste jag varit med om. Varför finns det tillexempel ingen Bikeport (istället för carport) på skolan? Cyklarna blir ju genomblöta, och därför blir min rumpa detsamma.

När jag väl kämpat mig hem, var jag lika glad som innan, om inte ännu gladare. Jag går och räknar ner timmarna. Snart är det dags. Snart kan jag klä upp mig. Snart kan jag gå ner till krogen. Snart kan vi passera kön på grund av att vi har presspass. Snart ska jag hoppa runt & skrika i takt till Jimmie Strimmells ljuva toner.

DEAD BY APRIL ikväll !!!

It's gonna be legen - wait for it - DARY !

Manda


Get Confused And You Fade Away

Den här dagen har gått åt att tänka väldigt mycket. På allt som verkligen händer det som typ kallas livet. Livet består av upp och ner gångar, alla människor är olika, alla människor bråkar, alla människor tänker och tycker olika saker. Vilket man helt enkelt måste acceptera men även komprimissa. För annars kan man ju inte hitta dom där speciella personerna som alltid finns vid ens sida och om man inte kan acceptera att alla människor är kommer förbli olika så kommer man själv förbi ensam.. Det är ju något som man inte vill. Jag tror att man växer väldigt mycket under såna här tänk dagar. Man kanske hittar sig själv mer och mer vilket man ska göra. Ett problem kan aldrig lösas genom att vara kall och ge upp det är nått som jag har lärt mig, en mycket viktig sak. Men även att alla måste lyssna på varandra, jag är en så sjukt glad person och det schockar mig själv när det kommer såna här dagar. Samtidigt som jag tycker det är viktigt att ha såna här dagar. Man kan inte alltid leva i en perfekt bubbla och inte släppa in några personer i ens liv för jag lovar er dom där speciella personerna behövs i ditt liv, inse det!

Puss<3



Hej hopp, ja... du vet hur det slutar!

Kalla fingrar och stela kroppar försöker vi bota genom att sitta och digga den ultimata partymusiken och hälla i oss hett kamomillté. Förhoppningsvis kommer det att fungera.
Båda är vi trötta och sega efter en hetsig dag med allt från företagsmässa till balklänningsprovningar, det är bra jobbigt att vara student alltså!

Så mycket att göra och fixa. Men så otroligt lite tid.

Men vi säger som vår körskolelärare, Det man inte hinner idag, det gör man imorgon. Annars skiter man i det!

Så enkelt är det!

/
Amanda & Erika


New Moon



Månen var fin idag, så jag fotade lite :)


Linnea

about time

i natt sov jag inte många timmar vilket jag märker nu, försöker sitta och plugga men jag kommer på mig själv med att nästan somna med boken i ansiktet hela tiden.

det har vart mycket den sista tiden med skolan, UF, hästarna och ja typ hela livet men jag gillar det, ialla fall till en viss del. ibland kan man ju önska att det fanns mer tid men det är också skönt att det händer saker. studenten känns inte så långt borta nu när man sitter och planerar studentresor och ska prova mössor och annat kul!

nej nu blir det att pallra sig ut till djuren och rida lite.

mallan

What can I say?

Jag+Manda+Presspass+Dead By April på Tellus i morgon = SANT! Vårat första event som vi fotar på! Det ska bli kul, så självklart så taggar jag här hemma genom att lyssna på dom! (och hostar ikapp låtarna för den delen, men en liten jäkla förlyldning ska inte stoppa mig!). Visst är det konstigt att man kan fasta för en låt så jätte snabbt?! What can I say med Dead By April är bra, lyssna på den!!



Linnea

PRASSELONLINE

I gårkväll så lanserades äntligen våran hemsida prasselonline mycket slit har det varit, men nu känns det riktigt bra! Vi firade genom att gå ut och äta på City Asien.

Puss


hallå där kött och blåbär

nu är lovet slut och man är tillbaka i skolan igen, segt som vanligt. lovet var alldeles för kort som vanligt.. var i småland och tävlade med marco och eddie i slutet, men det gick inte så bra så det talar vi inte om .. annars har jag inte gjort så mkt alls faktiskt. hade en lista med saker jag tänkte att lovet skulle vara en jätte bra tid att börja ta tag i saker på men icke så blev det inte.

åkte till skolan tidigare idag för jag tänkte att jag skulle plugga lite, men det blev att jag fastna vi facebook , youtube och andra tidsfördrivande sidor ;)

jag har nog tittat på när Sean Baan var med i Cirkus Möller 10 gånger nu och det är lika kul varja gång !!



Mallan

Fight or run?

Arg som ett bi, ledsen i hela kroppen och nästan lika låg som glocalnet bestämde jag mig för att snöra på mig joggingskorna. De kändes konstiga till en början, lite ihopsjunkna och dammiga. De kanske har fått stå i skåpet lite väl länge? Då gör jag nog både dem och mig själv en tjänst genom att bege mig ut på stadens gator.

Jag lät iPoden blanda alla spår och stoppade lurarna i öronen. Därefter dundrade jag ner för backen. Detta var en sån där tur där man kan koppla alla låtar som spelades upp till livet och nuet. Och där låtarna tog överhand och bestämde över både mitt tempo och mina tankar.

30 seconds to mars fick mig att öka på takten för att fly från alla tankar som ville trycka ner mig. Hey ya med Matt Weddle fick mig att sakta in tempot något och tänka på alla bra saker i livet. Sen kom The red jumpsuit apparatus och gav mig vinnarskallen tillbaka. Jag kämpade upp för backar, runt krön och tog i till det yttersta på raksträckorna.

Folk tittade på mig, undrade säkert vad det var för dåre som var ute och sprang så sent, men jag såg dem inte. Nu var jag helt inne i mig själv. Det handlade om att vinna eller förlora. Leva eller dö.

Jag börjar tro att jag har någon slags fetish, för när pulsen är på max och det börjar värka och sticka i hjärtat och när lungorna gör så ont så att jag knappt kan fortsätta. Det är då jag njuter som bäst av min springtur. Därför fortsätter jag. Men detta funkar självklart bara i min ensamhet och inte i sänghalmen!

När jag kom in mådde jag en gnutta bättre i sinnet och kroppen var alldeles matt. Att ta sig ner till duschen är nog det ända jag klarar av att göra idag så däför stryker jag mitt planerade styrkepass. Helt klart värt det!

Jag är glad att man kan springa ifrån sina tankar, och där med skjuta upp bekymmrerna till en senare tidpunkt. Man känner sig inte alltid fit for fight, så då kan det vara skönt att fly. Sedan kanske man känner sig mer taggad nästa gång tankarna smyger sig på!

           

Manda


The Holiday! (är slut)

Är precis hemkommen från en trevlig fika med tjejerna som avslutades med en biltur med Linneas kexburk och just nu sitter jag och tänker tillbaka på en mycket mysig helg som innehöll krogbesök, myspys, en filkmkväll som slutade med sällskapsspel och massa sömn med en snorig näsa! En riktigt bra helg helt enkelt och jag känner på mig att den här veckan kommmer bli minst lika bra; vi ska på företagsmässa, jag ska köpa min balklänning (som jag med lite tur hittade i fredags) och jag ska framförallt njuta av min sovmorgon imorrn!
För en gångs skull känns inte hösten så deppig och tråkig längre, för det finns så många fina människor som kryddar vardagen för mig och dessutom går tiden så sjukt fort och från och med imorrn är det cirka 7 veckor kvar till jullovet! Det ni!

Och nu när jag för en gångs skull har en lugn kväll hemma ska jag skämma bort mig själv med The Holiday, en kopp te, Ahlgrens bilar och hudspa!

Puss och kram skumbanan!


En mysig film!

// Erika

RSS 2.0