No Way.




i can't. i can't i can't i can't.
i can't do this anymore. its going to kill me. i just can't. i need to move on.
but.
i can't stop fancy him. i can't and i need to because its the worst thing ever.
i can't because thinking of everything that happened literally makes me sick to my stomach.
i can't because he's the only one i ever think about.
he's the one i don't want to think about, but i cannot stop.
i can't because i never got to kiss him, i never felt his breath between my lips.
i can't because i spend my days fantasizing about him surprising me,
showing up on my doorstep, telling me he made a mistake.
i can't because he understood me.
he just got me, right from the start.
and i don't find that often. not often at all.
i can't because we would be perfect together.
i know we would. and it's too hard for me to give up on that.
i can't because EVERYTHING makes me think of him.
i can't because i want him more than i've ever wanted anything in my life.

i can't breathe. i can't focus. i can't be without him. i can't go the rest of my life wondering what it would have been like.

i just can't.


Movie Time.

Efter två dagar som arga snickaren är jag äntligen klar i mitt rum och det blev toppen bra. Bättre än vad jag vågat hoppas :) Kul!

Nu sitter jag iallafall och lyssnar på paramores nya platta, sjukt bra. Livet känns bra nu. Imorgon är det nyår och det har jag bestämt att det ska bli bra, det kommer bli bra. :D

Aja jag funderar på att sätta på en film, hangover står på schemat tror ja.. Alla säger ju att man måste se den, då måste jag väl det! Så Ciiiaaoo!



Puss

Kärlek av udda slag

Ligger nerstuvad i min nybäddade säng med min nya laptop i knät. Det värmer skönt i både hjärtat och knät - jag tror att jag har gått och blivit kär!
Jag tror att jag och Klas (som han fick heta) är som menade för varandra. Tangenterna ligger bekvämt under mina fingertoppar. Mina favoriter på spotify dundrar ut genom datorns högtalare. Klas ligger stilla och bråkar inte alls med mig. Han visar vägen till alla världens hörn genom sökmotorer och verktygsfält. Han har till och med en fin liten kamera, om jag skulle vilja se hur håret ser ut utan att behöva gå ur sängen. 
Och han går även, hör och häpna, att stänga av om jag inte skulle orka med honom längre!

Om man kan bli kär i en dator, så är det nog det jag är. Ligger i min säng, klockan är knappt elva och inte är jag trött direkt, jag bara myser med min nya kompis från Acer!

Den inte längre så nya Generation Internet är inte längre intresserade, inte längre beroende utan nu mera förälskade i sin teknologi!



Manda

Now I'm Thinking Tow Is Better Than One.

ÅNEJ DET FICK INTE HÄNDA!!!!



First One Is The Worst One



SANTSANTSANTSANTSANTSANT

Checking into rehab is everything we had





Hey ja e blondare, fan vad jag gillar det. Aldrig mera brunett.

Pusspådet


Linnea

The Day We Met Was Like Hit And Run

You drove me crazy every time we touched
But now I’m so broken that I can’t get up
Oh boy, you make me such a lush

I used to be love drunk
But now I’m hungover
I’ll love you forever
Forever is over
We used to kiss all night
Now its just a bar fight
So don’t call me crying
Say hello to goodbye



Jag Saknar Dig


Marry X-Mas

En otrolig morgon, jag har fått Elsas Mode och nu sitter ja och lyssnar på Erik Grönwall. Mysigt.

GOD JUL TILL ALLA SNÄLLA!



PUSS

Linnea

Jag Dör Lite

OMFG!!!! Sex And The City 2, trailern!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAHHHHHHHHH :D



Bli sommar nu tack!!!!!!!

Linnea

Kicked Ur Assssss!!

Bror å jag satt uppe och skapade oss ett varsitt par fyrkantiga ögon framför teven. Men helt plötsligt slets jag från den fördömda soffkoman och kom på den briljanta idén att springa ut i vintern!
Vilket vi gjorde!
Och VAD me grejer vi gjorde; Snöänglar, snöbegravda lillebrorsor, uträttade snökrig, snömagplask, snöpromenad och såklart en massa snözoombiesnack! (:


Ängel



Djävul



Pöss å Natti!!

Oh I almost lost that girl to my foolish pride.


Day 132


Bild från LeLove

Skitstövel

Var inte en skitstövel! Om folk uppförde sig hövligt och betedde sig som folk skulle det inte behövas några regler alls. Det krävs inte mycket; välvilja, vänlighet, sunt förnuft och lite eftertanke.

Att inte bete sig som en skitstövel, är en grundpelare i allt socialt liv. Faktum är att alla regler och riktlinjer är specialfall av denna enkla regel. Ingen kommer säkert att blockera dig på msn eller facebook på grund av att du är en skitstövel (eftersom det, i sig, skulle vara att bete sig som en skitstövel). Trots det är det ändå en dålig idé att vara en skitstövel, så låt bli med det.

Jag lämnar, medvetet, ingen definition på en skitstövel. Om tillräckligt många i din omkrets antyder du är en skitstövel, genom slingrande ord, eller rakt ut, är det troligt att du är en skitstövel (och om de säger det rakt ut, är det troligt att de också är skitstövlar).

Och kom ihåg, du behöver inte ha fel bara för att du är en skitstövel. Även skitstövlar kan ha rätt, men de framför sina åsikter på ett provcerande och arrogant sätt.

Så helt enkelt, var inte en skitstövel, det är bara irriterande och gör att folk blir sura på dig.

De här skitstövlarna är gula, men skitstövlar finns av alla sorter.

Manda

Leave the past in the past, gonna find the future

Nu har jag tänkt, tänkt jätte mycket. Tog en liten prommenad i det jätte kalla vädret, kanske lite ovärt men ändå behövligt. Jag behöver alltid vara ensam när jag tänker. Jag tror att det är just det kalla snöiga vädret som får mig att tänka. Jag har iallafall kommit fram till många saker under min prommenad: Jag är en väldigt snäll person, bryr mig verkligen om andra och sätter andra gärna framför mig så de ska få det bästa, någonting som jag inte borde göra eftersom det slutar bara med att det är jag som blir sårad i slutet. Jag är väldigt känslig och mitt självförtroende är verkligen i botten. Vilket jag tror beror just på att jag kanske är lite för snäll, jag måste lära mig att väga upp min snällhet eller vad man ska säga, man måste hitta balans mella snällheten och tuffheten hos sig, att det är ok att man säger ifrån och säger precis vad man tycker ibland.Inte helatiden sitta och hålla med och göra alla andra glada, man måste tänka på sig själv. Men hur ska man klara det när man hela sitt liv har varit den lilla snälla tjejen som alltid håller med. Ja, det snurrar i min hjärna just nu!

Jag tror verkligen på kärleken, många lägger alldeles förstor vikt på kärleken (ja, jag gör det) faller den faller jag. Jag kanske ser stark ut på utsidan men på insidan kan det vara kaos. Man måste tänka på att man har inte kommit till den här jorden för kärleken, inte för att hitta din andra halva utan för att vara din egna hela. Det tycker jag är viktigt att komma ihåg för annars kommer det bli jobbig. Alltså det blir ett rörigt inlägg just nu, för jag snubblar bara in på olika tankar helatiden. Huvudsaken med livet är väl att man ska vara lycklig inte olycklig. Jag är jätte lycklig men sen kan det komma dagar då de olyckliga känslorna tar över. Vad ska man göra då? Ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting eller ta itu med tanknarna, shit jag vet inte. Nu var det iallafall ett tag sen jag var olycklig. Vilket absolut beror på alla fina människor som jag har runt om mig. Det är viktigt att uppskatta människorna för dem, de är. För dem människorna kan vara en del av ditt egna hela jag. Inte bara en person som väger upp din andra halva.
Jag hade med mig min ipod på prommenaden och det kom en låt med simple plan, When I'm Gone, i den låten finns frasen som är rubriken till det här inlägget " Leave The Past In The Past, Gonna Find The Future". En fras som är så otroligt viktig, jag kan lätt sitta och tänka och grubbla saker som har hänt för länge sedan och komma in på tankar som att "om jag hade gjort så hade det ändrat nått" tex. Jag känner att det är viktigt att det som är gjort är gjort, se det som en erfarenhet inte någonting som man ska sitta och tänka på veckor, månader och tillochmed år senare. Ett misstag ska inte ses som ett misstag utan även här en erfarenhet. Ett liv fullt av erfarenheter, lycka, vänner och kärlek är ett helt liv, visst, men huvudsaken är den att du mår bra. Man ska alltid tänka på att sätta sig själv först i vissa situationer, skit i om människor snackar skit, för de som gör det är bara avundsjuka på dej, bara för att dom vill vara precis som du.
Det var typ det och jag ber verkligen om ursäkt för ett rörigt inlägg, men det känndes bra för mig att få ur mig de som jag har tänkt på ikväll.

Hemma från slit och släp!

Är precis hemkommen från en dag på jobbet som innebar cirka 10 minusgrader, massor med julkort och övertid! Efter den här dagen har jag insett att jag nog är för ung för att jobba, jobbet tar ta mig sjutton kål på mig, som det så fint heter och att imorgon gå upp klockan kvart över fem för att starta jobbet en halvtimme tidigare känns faktiskt lite som ett rått självmord!
Men, för att se på den ljusa sidan av saken så får jag pengar och dessutom är det julafton om inte mindre än 3 dagar (eller 2, har tappat räkningen)!

Och en annan rolig sak är att jag snart ska ta en mysig fika med flickorna och det känns som att det var åratal sen jag såg dem, så det är dagens höjdpunkt utan tvekan! :D Tyvärr blir det inte en så långvarig fika, eftersom jag måste hem och sova sen, bläää!

Men nu ska jag sluta klaga, försöka tina mina fötter och sen njuta av en mysig fika!
Hej svej! :D

Erika

Hjärtvärk istället för Stjärtvärk!?

Igår kände jag att jag verkligen behövde ladda upp inför jullovet. Jag menar, ibland kan det faktiskt vara mer ansträngande att vara ledig än att gå i skolan, det beror ju helt på vad man gör det till.
Så jag och mamma kröp ner i soffan och kollade på Coyote Ugly, drack vin och smaskade på godis. Sedan kände vi för att gå på en promenad i vinternatten. Underbart! Katten gjorde oss sällskap.

Imorse väckte mor mig när klockan inte slagit 8 ännu. Tro det eller ej, men detta var på min begäran. Men trots att jag planerat att gå upp tidigt så kom jag inte ur sängen förrän klockan passerat nio. 
Då snörde jag på min joggingskorna och kastade mig ut i kylan. Men det var inte alls som det brukade vara. Det var tungt att andas, lungorna fylldes med den iskalla luften. Jag kisade med ögonen, det är så svårt att se när allt är vitt. Och bara efter tio minuter eller tre uppförsbackar och fem krön så kände jag att det gjorde ont i hjärtat. Hela joggingrundan var ett rent helvete och jag kunde inte koncentrera mig på att bara springa. Utan all energi gick egentligen till att tänka på hur ont det gjorde.


Så nu laddar vi om. Dags för ett pump-pass istället! Boxpåsen Kurt - here I come !



Manda


I'm the hottest bitch in heels right here

Bästa låten justn nu, ever!



BTW älskar jag att ha spotify i mobilen, det kan inte bli bättre :D
+ jag älskar faktiskt mina föräldrar väldigt mycket.

Linnea

maraton !

nu blir det maraton ! och då snackar vi inte ut och springa nån mil i snön för att sen cykla lika långt, utan nu snackar vi 8 sesonger scrubs, choklad, te och andra nyttiga saker (Y)

vad ska man annars hitta på när man knappt kommer utanför dörren för att den är igen snöad :O

idag har jag iaf varigt duktig, gick upp innan tuppen och drog till stallet för att ta hand om mina små djur och ut och rida i snön, lite mysigt var det iaf ;) imorgon väntar julklappsinhandling i stockholm !


Herr Gurka

Imorgon är det dags för en hejdundrande fest, med ett oslagbart budskap: Det är snart dags för oss att ta studenten!!
Väldigt svårt att förstå att det snart är vår tur, men därför finns studentfesterna där för att påminna oss om hur jävla bra vi (snart) är !

Jag sitter här hemma med tredubbla plagg på mig för att hålla kylan utanför och funderar kring min klädsel till imorgon kväll. Det är sagotema och jag kan inte riktigt bestämma mig. Det står just nu mellan två karaktärer, svårt val, då båda är väldigt roliga att klä ut sig till ! :D


Det står mellan :

            

 Smurfelina                                         VS.                                        Maja Gräddnos     


Vad tycker ni? (;

Mandiz

I Miss You So Bad

Jag saknar dej så! Det finns inte ord. Det hade varit bättre om du hade varit här ♥

Jag hatar den här dagen.

Jag älskar dej, pussar och kramar från din syster ♥







I will fallow wherever it might take us.

Måste bara börja med att säga att jag verkligen hatar det jäkla skit väder som är ute nu, skulle lätt kunna byta allt mot varmare breddgrader. Aja jag tog mig upp ur sägen idag iallafall och begav mig till jobbet. Känndes måttligt onödigt eftersom det knappt var några människor där idag. Alla är väl typ ute och handlar julklappar eller nått.

Efter jobbet så stack jag och pappsen och kollade på hockey, kul att dom vann. Nu är dom ju klara för allettan :D Trevligt! Träffade också en utlåst Micke där, hoppas du hittade dina päron och att du kom hem ordentligt ;)

ÅÅHHH jag skulle seriöst göra allt för en resa någonstans just nu, veckan som kommer är seriöst sämsta veckan på hela året, jag vill bort här ifrån, bort från allt. Jag vill inte att det ska bli måndag, tisdag och speciellt inte onsdag..Shit det brukar inte vara så här jobbigt. Eller så brukar det vara det fast man förtränger alla dagar. Det skulle vara så skönt att om man kunde spola fram dagar. Eller att man kunde bara få ligga kvar i sängen alla dagar. Funderar på att göra det. Just nu känns det bäst så, just nu känns det som att jag vill prioritera familjen och ingenting annat. Allt annat får helt enklet vänta. Värför kan det inte bli nästa vecka den här veckan?



Linnea

091213

snön som kom igår försvann lika fort som dem kom.. men ett litet krig med bror och hans kompisar hann jag med iaf ;) jag kommer nog aldrig att växa ifrån snöbollskrig ;P

idag har dagen tillbringats framför datorn för att plugga körkortsteori.. 4 timmar har jag fått ihop och nu känns det som att jag har fått psykiska men av alla regler och skyltar.

hegen har varit rätt bra ändå, det börjades med utgång på frdagen, även om det hände lite incidenter som vi inte vill gå in närmare på, så var det en väldigt kul kväll;P igår blev det en mysig hemmadag med te godis och scrubs och sova och det behövdes kan jag säga:)

nu är det bara en vecka kvar i skola och jag är överlycklig över det!

<3

Första snön!

Jahapp, då har den första snön kommit också och i och med det ökar mitt sug efter att få ställa sig på ett par nyslipade skidor och glida nerför en nypistad skidbacke med ett litet lager nysnö! Finns nog ingen skönare känsla än då man står på toppen av skidbacken, blickar neråt, drar ner skidglajjorna och tar sats nerför backen! 
I år blir det nog ingen skidresa för min del, men nästa år ska jag ta igen det med att åka dubbla gångerna istället!
Jag älskar snön, mina skidor, värmestugor och toppstugor med världens godaste varma choklad, skidstrumpor som man aldrig fryser i, fjällstugor med öppna spisar, att komma hem uttmattad efter en heldags skidåkning, nysnö, pistmaskiner, skotrar, bussresor, sittliftar, kvällsåkning, minusgrader och ja, listan kan göras lång! Jag älskar fjällen helt enkelt!

Men nu är det slutdrömt för idag och sängen kallar! Godnatt!


Higher



Åh! Jag är känslig, jag grät. Hur fint är inte det här?

Baby are you down, down, down?

Helt klart bästa låten just nu ! Jay Seans ljuva stämma är svår att inte sitta å digga till, igen och igen och igen... (:




Manda

SleepTime

Jag är jätte jätte jätte trött.

God Natt!

Linnea


S H O P P I N G

Var på stan idag med mamma min, vi shoppade julklappar sen blev det såklart lite till mig också (A) Sen träffade jag upp Ican för en fika och för att gratta CoffeHouseKillen ;) Trevligt! Sen blev det en jäkligt lång raggarrunda, för att sedan hämta Malin! Och nu är vi hemma, jag sitter och diggar till gamla Disneylåtar, svenska favoriter osv, inte undra på att båder Erika och Malin kollar konstigt på  mig haha! Ikväll är det iallafall Julfest @ Tellus som gäller, galet roligt. Ses där!

Förresten så vill jag bara säga att jag saknar min underbara Mandiz som inte jag har träffat på as länge känns det dom. Hoppas du har det bäst i V-ås. KOM HEM!



Linnea

Pannkaka

Feberdrömmar, huvudvärk och yrsel va tre saker som stod på mitt schema imorse. Men det var inte jag själv som hade planerat detta. Men det var tydligen obligatoriskt och mamma lät mig inte få hoppa över det även fast jag bad på mina bara knän.

Så fram med datorn, tre klick och ett scroll senare så var jag sjukänmäld. Dags för lite fler feberdrömmar.
Vid elva vaknade jag igen, och kunde inte somna om. Antingen på grund av att jag var utvilad eller för att Max satt coh spelade CSS utanför mitt sovrum.
Så jag gick upp och joinade honom.

När jag kommit ut ur counterstrikedimman så ställde jag mig till både min och min brors stora förvåning och lagade pannkakor. Men sanningen var den, att jag inte kunde hjälpa det. Jag behövde de där pannkakorna. Verkligen !





Skryter lite om mina väldigt lyckade pannkisar!! (:

Manda


En Bok Om Kärlek

"Jag vill veta allt om dig. Varför dricker du alltid ditt kaffe svart? Tycker inte du om mjölk? Vad hette din farmor och lever hon fortfarande? Har du någon gång gått på en begravning och vad fick du för betyg i historian? Hur många flickvänner har du haft före mig? Nej fan, det ville jag ju inte veta, dum fråga. Jag frågar alltid frågor jag inte vill ha svaret på. Du svarar alltid rätt."

Ett utdrag ut Michaela Fornis bok "En Bok Om Kärlek"

Mamma och pappa, det är en mycket bra julklapp kan jag lova!! :)




Hold me now don't bother if every minute it makes me weaker.

Också var det kväll igen, hur fort går inte dagarna egentligen?! Idag har jag iallafall hunnit med en del i korta darg typ, plugga, plugga, plugga och inte plugga. Roligt va?? Vi har väldigt mycket just nu, men får jag klaga? Nej! För då kanske lärarna blir ledsna (Ehh??).

Jaja det blev en rolig dag tillslut som spenderades tillsammans med Erika, bullar och DH. Det slår allt plugg kan jag lova!!

Pusspådet


N E W - Y O R K ! En resa dit skulle inte sitta fel nu. Jag saknar att skutta upp från sängen och kolla ut genom fönstret och se alla gula taxibilar susa förbi. Jag saknar att vandra runt på Manhattan och kolla på alla höga skyskrapor och alla udda människor. Jag saknar att trippa in på Starbucks och beställa världens godaste chocolatechipfrapinowithlightblendedcream (försök säga det snabbt, hah!). Jag saknar att gå längs 5th avenue och kolla på alla fina skyltfönster. Jag saknar att shoppa på världens finaste Juicy affär. Jag saknar att snacka med trevliga bögar som ger en rabatt bara för man är från sverige. Jag saknar att kunna få en pizzaslize på max en minut. Jag saknar alla korta kineser i China Town. Jag saknar alla roliga taxichaufförer som inte äns hittar i sitt eget distrikt (!). Jag saknar alla neon skyltar på Times Square. Jag saknar världens största M&M butik. Jag saknar att träffa på The Naked Cowboy. Jag saknar att kolla på utsikten från 84 våningen på Empire State Buildning. Jag saknar att få kolla på snygga hockeyspelare på Madison Square Garden. Jag saknar att shoppa as billigt smink. Jag saknar att få vara på en pappa-dotter-resa. Jag saknar att äta världens godaste frukost och samtidigt smygfotografera människor med snygg stil. Jag saknar att bara gå runt i SOHO och kolla på alla små söta husen. JAG SAKNAR NEW YORK OM NI INTE HAR FATTAT DET!

Linnea

En Kul Jul?

Jag undrar varför vinter alltid gör så att man hinkar té i mängder, fryser satan dygnet runt (även om man klär på sig flera kilo kläder) och varför man alltid får sån ångest precis innan jul och jullov?
Vintern och julen ska ju vara mysig, har jag hört, och det har den också varit..... För en sisådär 12 år sen, då man lyckligt omedveten mumsade i sig lussekatter, knäck och mozartkulor och utan protest klädde på sig overallen (på mammas begär) och mössan för att gå ut och njuta av den första snön! 
 
Nuförtiden kommer julen mest med ångest över allt som behöver fixas innan jul, alla skolarbeten som ska lämnas in och alla julklappar som ska inhandlas. Det kan ju låta tråkigt, men det är ju så det är när man växer upp, eller? Innebär det att allt blir tråkigare, mer krävande och jobbigt bara för att man blir vuxen? (Nu säger jag inte att jag ska räknas som vuxen) :)
Jag antar att jag bara är inne i nån slags åldersnoja, men faktum är att jag saknar tiden då allt var spännande, roligt och okomplicerat!

Tror jag ska ta fram det där gamla mottot med "att vara barn hela livet", men så länge kan jag, precis som många andra äldre människor, ta och klaga lite över hur det ser ut idag. Det var ju faktiskt bättre förr!
Iallafall när det kommer till jul, jullov, födelsedagar och andra roligheter, för annars är jag faktiskt ganska glad över att vara äldre!

Körkort, studenten, myndig, frihet och möjligheter är några sånna saker som kommer av bara farten och nu har jag nog peppat mig själv tillräckligt tror jag! Det är nog inte så tokigt att va äldre ändå!

Erika


Hit Us Robert

Nu ligger téet som ett täcke av balsam i magen och det är kolsvart ute, trots gatubelysningen. Jag har drömt inatt igen. Om Robert Pattinson. Härliga dröm. Stackarn, det är stalkervarning på mig. Men vafan han är ju blek, ruffsig och... underbar.
Jag måste be Erika lyfta upp mig i öronen och skaka lite vett ur mig. Mentalt otrogen det är vad jag är, trots att jag bara drömmer om en kyss på kinden...Hrm...




Manda - Medlem i Anonyma Robert Älskare


Serverar du min middag ur en kattmatsburk?

Vet ni vem den mest senila personen jag känner är?
Svar: Amanda Dahlgren

Hon glömmer bort all behövlig fakta och slarvar bort viktiga papper och andra ting som man inte ska slarva bort. Ingenting verkar vara som det ska i hennes skalle! För att inte tala om hur hon kan tala friskt om något och sedan helt plötsligt stanna av och glömma bort vad det va hon argumenterade om. Hon är hopplös helt enkelt!

Hon är ett riktigt praktexempel för de som inom ett visst antal år kommer att stå flyförbannad i garderoben och undra varför det inte finns någon potatis kvar i troslådan. Stackars den som måste dras me henne i framtiden!

Nu precis hörde jag att hon åt middag hemma, när hon lovat att hon skulle laga middag med tjejkompisarna, vilket hon helt glömt bort! Vad är det egentligen i hennes huvud som tar upp så mycket plats!?




Sköter du om mig, byter du på mig - när jag blir senil?

Manda




we're never gonna survive unless We get a little crazy.

Så var det söndagskväll igen, helt sjukt vad tiden går fort. Helgen har iallafall bjudit på en massa skratt, trevliga stunder, alldeles för många köttbullar, hockey och för ovanlighetens skull tidiga kvällar.. Det var ett tag sen kan jag lova. Men det var nog ganska välbehövligt.

Igår var det iallafall det årliga julpartyt, mycket mysigt som vanligt. Jag har en helt total tokig släkt, det kan nog Erika intyga på ;) Men kul har vi!

Idag då, har jag jobbat hela dagen typ, konstigt nog gick det ovanligt fort idag, vilket alltid såklart är super skönt. Sen åkte jag och Pappi på hockey, hmm det gick ju som det gick, skönaste kommentaren kom lätt ifrån sekritariatet "Jaha Trångsund utökar sin ledning till 2-3 i sudden, man kan ju nästan säga att dom har vunnit!" helt super roligt. I övrigt var matchen inte direkt det bästa jag har sett..

Nu är det bara att peppa inför den kommande veckan även fast alla mina krafter är helt borta, jag hoppas på att få tillbaka dom till efter jul. Good Luck To Me!!




Linnea

B A T T L E F I E L D

Jävla förbannade skitstövelsinternet !!!
Precis klar me mitt inlägg som jag filat på i en tiominuterenkvart (som de säger på pizzerian) och så blir hela skärmen svart ! Palla.

Det är inte min kväll direkt.. Dagen var kalas! Hann med lite shopping, kaffe & kaka, busa med skitungen och skratta till alla livets tokigheter. Men kvällen.. suck.
Jag hade taggat för utgång ikväll, men mina kära partysessor hade ätit för mycket köttbullar på julkalaset och orkade inte rulla ner till krogen ikväll (helt förståeligt!). Men det fick även mig att tappa suget helt.
Så jag tog ett glas vin till istället! Nu har ett flertal glas vin lagt sig som en varm filt kring min hjärna och fingrarna hittar inte riktigt rätt alla gånger på tangentbordet. Skönt. Men inte helt som det var tänkt att det skulle va idag.

Familjen slöar framför tv4 och lillskiten sussar så gott i sin säng...
Vad gör jag? Jo jag sitter och väger inbjudningar till krogen mot en inbjudande säng! Är fett danssugen men vettefan om jag orkar gå dit! B-E-S-L-U-T-S-Å-N-G-E-S-T!


- Erikas riktiga jag !


Mandan

I have been so good this year



J U L F E S T P Å G!

LOVE




You are my Manhattan from the sky
You look so neat and tidy when I’m way up high..

K A F F E S U G E N

Jag är super sugen på kaffe, ska försöka få med mig erika punktslut.

Måste bara lägga till en grej

Alltså shit vad goda clementinerna är i år, bara så att ni vet, jag har nyss smällt i mig typ två stycken :D

HHHHEEEELLLLLLLTTTT GGGAAAALLLLLLEEEEETTTTTT!

my lips like sugar

Okej ska börja med att skriva att jag är jätte trött, men det går bara inte att somna :/ Vad det beror på har jag ingen aning om, kanske är det för att månen är full, eller va fan jag vet inte. Åh jag vill sova! Aja det finns iallafall mycket att göra när man inte kan sova, läsa as gamla tidingar, göra suduko för att få tiden att gå (YES ja klarade ett) hehe! Lalaallaaa usch va trött ja e. Fast när jag ändå håller igång kan ja ju ta och berätta att min mamma har ritat min tatuering nästan klar nu, helt galet bra :D Va det blir får ni se när det är klart, hah! Alltså helt jäkla varmt är det också, fast det kanske inte e så konstigt när ja ligger här med två täcken, elementet på högsta värme, filt på de och en as varm dator. Snacka om värme slag..Jaja ska upp och dricka lite vatten sen sätta på en film..Pusspådet!

Linnea

OJOJOJ

Vilken hel crazy kväll! Totalt super grym! Magnus Betnér var G A L E T rolig. Också blev det ju lite bättre när vissa hade VIP ;)




Linnea

På det igen!

Hjärtslagen ökar, flåset stiger, svetten börjar tränga fram och musklerna känns tyngre och tyngre. Man pressar kroppen lite till och sen kommer känslan, den härliga känslan när man verkligen har gjort något och tagit ut sig ordentligt. Jag har saknat den och jag har saknat fotbollen och nu ska jag komma igång igen, sådetså!
Var för första gången på länge på fotbollsträning idag och det riktigt ryckte i fötterna när jag kom in på planen!

Hoppas att mitt nya träningsintiativ kommer ha lika bra inverkan på plugget också, så man kan minska de där otroligt onödiga läxhögarna en bit innan jul!

Men nu ska jag ta mig lite välförtjänt fika (och göra träningspasset ganska onödigt) och försöka ta itu med allt annat som finns att göra (och det är inte lite)!

Godnatt!

/ Erika






RSS 2.0