sool!

idag har det vart en helt underbart fin dag! solen har skinit och det har varit jätte varm ute:) låg ute och solade på vår altan där det har vart 39 grader! helt sjukt skönt!
i helgen var jag i alla fall och tävladå på Norrköping International Horse Show. det har gått jätte bra och det var sjukt kul att vara där:)

nu är det bara en vecka kvar i skolan med plugg och sen är det snart sommar!!! gud vad skönt det ska bli!

nej nu ska jag krypa ner och sova ikapp och kanske kolla på en film också;)
//mallan<3

I ♥ You



I ♥ YOU

Idag har det varit full fart, min älskade mamma fyller nämligen år i morgon, säg grattis!, men vi firar henne idag, jätte kul men nu kände jag att jag behövde en liten paus ;) 
Så jag kände för att göra en liten bildserie, gulligt va?! Det är till alla er som känner att ni vill ta åt er! Speciellt mina kvadrat flickor!!!! <3<3

Nu back to the Party!

//Linnea<3

Förreseten tack tjejer för en sjukt bra kväll igår!! :D


Twitter

Kom igen nu alla människor skaffa Twitter!!! Det är ju jätte roligt juuhh!! Kom igen nu!!!! :D

Twitter så söker ni på Myranz så kommer jag upp ;D




//Linnea<3

Sunlight






Här ligger jag precis just nu, har McFly spelas i öroen jag pluggar till körkortet, livet är faktiskt ganska bra ibland :)

//Linnea<3

Tvåan suger!

Jag är glad! Två färdiga arbeten idag innebär att min plugghög har minskat och det kallar jag lycka!
Nu kan man börja blicka framåt mot det härligt långa sommarlovet utan ett dåligt samvete i bagaget och det är ju inte helt fel!

Just nu sitter jag och gottar mig i min lycka och tänker på allt som sommarlov innebär;
Jordgubbar och glass, bad,  sol, resor, jobb (kanske inte det roligaste, men jobb betyder pengar och det säger man inte nej till) sovmornar, strandpartyn, roadtrips. Listan kan göras lång och om sommarlov någonsin har känts behövligt så är det nu! Till alla dom som säger att tvåan är värst, så är jag beredd att hålla med. Tvåan suger!

Ikväll ska jag förfesta in sommarlovet med grillning, en bra film och mysiga vänner. Det kommer bli super!
Puss!

// Erika

Day off!


"Always look on the bright side of life" tänker jag medan jag sitter här med mitt historiaarbete, som ioförsig skulle kunna vara intressant om det inte var för de andra miljarder arbeten som ska in den här veckan. Det skrivs mycket om plugg här i bloggen, men faktiskt så är de det som livet går ut på just nu och hälften av tiden (typ) umgås vi med matteböcker, lärare och jobbiga arbeten.
Iallafall tog jag en day off idag, för att försöka få iordning på saker och ting, men jag kan ju säga att det inte hjälpte så mycket.
Först bar det av hem till Manda, där vi fick lite gjort, men det slutade med att båda satt och dreglade över sista-minutenresor, sommarplaner, byggarbetare och sockerkaka och kaffe, så nu prövar jag pluggtaktiken hemma istället!  
Har också haft världens otursdag idag så jag tänkte att det var lika bra att stanna hemma.

Om nån timme är det också dags för fotbollsträning och i och med det kommer jag ännu ett steg närmre beach 2020. Känns som att jag är på god väg där!
Nu är det en kopp te och back to buisness som gäller! 
<3
// Erika 


A beautiful lie



It's a beautiful lie
It's a perfect denial
Such a beautiful lie to believe in
So beautiful... beautiful

Amanda

ahh!

jag blev precis väldigt glad när jag tänkte på hur få dager det är kvar till sommarlovet!! men jag blev samtidigt väldigt stressad då jag råkade se berget med inlämningsuppgifter som ska in och inte är klara än.. men men det löser sig nog;) sommarlovet ska i alla fall bli jätte kul har jag bestämt! mina planer för sommaren ser än så läng ut så här:
- chilla gärnet med kvadraten<3
- åka på roadtripp!
- sola och bada i massor!
- jobba och träna nåra veckor
- i slutet av sommaren bär det av till SM
och sen ska jag bara ha det allmänt mysigt, det är ju ändå vårat allra sista sommarlov..

menmen, imorgon bär det av till tävling i Norrköping Internationel Horse Show:) de ska bli super kul!

nej nu ska jag fortsätta att plugga och packa!

vi ses och syms!
//mallan<3

Mamma Mia

Efter att ha läst Mandiz inlägg om hur hon skrek "mamma mia" rakt ut när en gubbe dök upp i hennes fönster, så kände jag att jag var sugen på att kolla på Mamma Mia filmen, alltså att en film kan få mig på så bra humör, man liksom drömmer sig bort och man känner att man själv är med i en film under 1 timme och 30 minuter, jag gillar't! Så nu börjar jag känna mig smått glad igen villket är super skönt. Idag har jag även fått massa gjort 3 stora arbeten klara, sper härligt. Men jag måste vara hemma i morgon igen för att göra klart de som är kvar. Men nu ska jag inte tänka på det utan start kommer Tilda och vi ska ta en prommenad med hundarna. Super härligt!

Mamma Mia, Ofc! ;)



//Linneaa<3

Shopaholic!

Jag lider av en svår sjukdom! Den kallas jag-kan-inte-sluta-shoppa-syndromet och den drabbar oftast flickor i ung ålder. Man har fortfarande inte kommit på något botemedel mot sjukdomen och den allvarligaste biverkningen är total luspankhet bland de som drabbas av den. Jag har ändå ganska milda syndrom, men den är jobbig att leva med.

Tyvärr var jag så dum att jag ingick i en pakt där Manda och jag helt skulle sluta shoppa onödiga saker, men efter de två klänningarna jag köpte idag har jag inte bara brutit pakten, jag har också sårat min älskade vän!
Jag får helt enkelt skylla på sjukdomen.

Nu sitter vi och väntar på en lååång lektion i engelska och efter plugget ska mandan och jag plaska runt i basängerna (och kisset) på hjortensbergsbadet. Vi har iallafall en motions- och hälsopakt och den har jag hållt än så länge!

Puss på er!

Just Do It

Jahopp då är man hemma idag då, antagligen blir jag hemma i morgon också, det blir bra plugg dagar. Jag har varit uppe sedan halv 8 i dag och jag började plugga direkt och just nu har jag bara hunnit med ett arbete och ska nu börja på nästa, usch jag orkar inte! Plus att jag sitter och äter sånadära kexchoklad kuddar, fyfan det är inte undra på att jag ser ut som jag gör. Jag måste verkligen ta mig i kragen och börja gå ner i vikt ordentilgt. Ångest!
 Åh jag fattar inte att vissa dagar kan vara helt perfekta sedan kommer det bara jobbiga dagar då man bara vill dra täcket över huvudet och bara lyssna på bra musik och inte behöva göra någonting. Idag är absolut en sån dag. Ne men jag ska inte gnälla mer för faktum är ju den att det är sanart sommarlov, som jag längtar! Och en sak till som jag verkligen ser fram emot är när jag får körkort! Japp nu blir det på med MTV sen är det bara att fingra som fan på tangentbordet så att alla dumma arbeten blir klara.

Hoppas resten av kvadraten får en underbar dag!! Love Ya ♥

Kings Of Leon - Use Somebody. Lyssna på den!!


//Linnea<3

Mys en tisdagskväll.

Vilken kväll, vilken underbar kväll.
Efter att jag hade fikat med min gullrumpa Erika på alkisarnas bänk så rullade jag hemmåt på min fina cykel. Min vision över hur kvällen skulle komma at se ut fick mig att trampa snabbare och snabbare, och när jag väl var hemma var jag våt som en regnig afton! Svettig och med håret åt alla håll gick jag i alla fall in i huset och möttes av en lurvtuss. Vovven var tydligen på lika glatt humör som jag. Men när han hade lugnat ner sig uppstod ett lugn. Nu var det bara jag, mamma, hunden hemma. Ja, och katten då, men han kunde likagärna ligga död i sin korg, han märks knappast.
Min bror är i Stockholm och min pappa någon annanstans och festar loss.
Ikväll skulle det bli tjejkväll för fulla muggar!
Mamma och jag bestämde oss för att laga en pizza och mumsa i oss den framför en riktig tjejrulle.
Det var kanon. Tjejer äger!
//Mandiz

Don't Worry, Be Happy!

Jag är sjukt glad och tycker att den här dan har vart helt sjukt bra, trots ett tre timmar långt nationellt prov i spanska (som jag älskar jättemycket precis som ironi) och en stor reva i mina nylagade leggings, för det är bara småbagateller! den här dan har varit grym ändå; solen vågade visa sig, jag fick vg i matte c (jippie), jag har hittat två helt underbara klänningar som jag (trots mitt köpförbud) ska köpa imorrn och jag har varit med sjukt roliga människor. Ja, en dag kan inte bli bättre (om man bortser från spanskan).
Jag avslutade också dagen med kanelbulle och kaffe i vår otroligt fina och älskade teaterpark och det var ju inte fel det heller, förutom för plånboken. Jag fikar för mycket, men bor man i Nyköping så räcker de gott och väl som ursäkt.

Min kväll kommer antagligen bli lika bra, förutom att solen inte är kvar, men det är tisdag och tisdagar betyder Desperate Housewifes och Desperate Housewifes betyder att jag inte kan plugga, så jag tror att det här kommer bli en bra kväll! Dessutom känner jag lukten av plättar och att smaska i sig några sånna är ju inter heller helt dumt, mums fillismaskens!
// Erika


Piiiinsamt!

Oj herren uppe i grantoppen, det var ett bra tag sedan jag bloggade såg jag i nyssens. De andra 3/4na av kvadraten bloggar som tusan, så jag känner mig lite efter. Men då är allt som vanligt alltså.

Men just idag har min dag varit ovanligt olycksdrabbad och det var den jag hade tänkt att berätta om idag när jag ändå sitter här och vägrar plugga (som är så jäädrans bra att göra när man verkligen behöver få saker gjort...NOT).

Dagen började med att jag släpade mig upp ur sängen med ögonlock som hängde nere vid knäna, snubblade ner för trappan som vanligt och halsade juice och slevade in müsli som en äkta amerikanare (där syftade jag inte på müslin utan bordsskicket). När jag sedan stod framför spegeln för att kämpa, och då menar jag verkligen kämpa med att göra något åt min kaluffs jag har på skallen, så dök det plötsligt upp en man i mitt badrumsfönster!

Mitt rum är på andra våningen... ni kanske undrar hur detta gick till? Jo, tyvärr så är det ingen magi inblandad utan det är så att vi håller på att göra om fasaden på familjens hus vilket medför ställningar runt hela dunderkåken. Så det var kanske inte så superchockande när man tänker efter, men rädd det kan jag erkänna att det blev jag rejält!

Så jag spratt till i hela kroppen och skrek "mamma mia!" högt samtidigt som jag med ett enda skutt tog mig in till mitt rum. Fråga mig inte om ordvalet, ve, fasen skriker "mamma mia" när de blir skrämda? Jaja, jag gjorde det i det här fallet och det värsta var att mitt fönster stod öppet. Vilket resulterade i att "Stiffler" som vi kallar honom hörde mig.

Om ni inte tycker att detta var ens lite pinsamt så kan ni ha i bakhuvudet att jag och Erika har smugit på dessa muskulösa grabbar som arbetar i bar överkropp i min bakgård... Det är i och för sig bra härligt att vakna upp, dra isär gardinerna och ha en så vacker utsikt.

Jag ska inte gå i kloster.


När jag sedan skulle rulla ut min cykel, slalom mellan alla byggnadsställningar var det inte konstigt om jag skulle fastna och ramla pladask ner i marken och få cykeln över mig. Och det var precis vad som hände. Plus att helt plötsligt så lyftes en stor tyngd från min rygg (cykeln) och en hjälpande hand reste mig upp på fötter igen. Det var den där Stiffler som va där igen... Piiiiinsamt !


När jag har alldeles tomatröd i fejjan tackat och börjat rulla iväg min cykel ner för stentrapporna hör jag en låg röst som säger "mamma mia" efter mig och tätt därefter kom en massa fnitter! Såna jävlar killar är alltså! De försöker verka som gentlemän och vara trevliga och sedan fnittrar de som småflickor bakom ryggen på en.

Jag ska gå i kloster.


Skolan sken iväg i alla fall och Erika och jag satte fart hem till henne för att dricka saft och plugga... mest för att dricka saft.

Efter det bar det iväg till stallet med skvalpiga magar. Vi gjorde oss och hästarna i ordning och red ut i skogen. Allt funkade förvånansvärt fint tills det att vi kom hem och skulle hoppa på banan.

Jag travade mot ett lågt kryss (här måste tilläggas att jag inte hoppat till häst på ca 7 år) och hästen hoppade högt över. Men direkt steget efter att hon kommit ner började hon bete sig som en äkta rodeohäst och bockade som satan. Jag är van vid bråkiga western hästar som bockar och har sig med jämna mellanrum, men jag är däremot inte van vid dessa fjolliga dressyr/hopp sadlar där man sitter som en uppstoppad jagvetintevad med ett snöre i hjälmen som någon däruppe håller i.

Det jag ville komma till var i alla fall att jag föll av, eller jag föll inte bara av, utan jag kastades högt upp i luften och sedan föll jag rakt ner på höften. Snart är jag uppe i de där hundra gångerna man ska trilla av en häst för att bli en bra ryttare.


Ont som fasen gjorde det så jag kunde inte rida mycket till efter det, utan istället bestämde vi oss för att brumma hem och dricka en kaffelatte. När jag fixat mitt kaffe gick vi ut och jag tog en klunk. Men spottade genast ut den igen! Fyfasen va äcklig den var! Erika kom på lite senare att jag hade haft salt istället för socker i kaffet.


Erika och jag bestämde oss för att sparka lite boll istället för att dricka saltigt kaffe. Men eftersom att Erika suger på att sikta (blinkblink) så blev jag tvungen att hämta bollen ute i vildmarken. Där jag brände hela benen på brännässlorna!


Det var verkligen inte min dag. Om någon dag någonsin är min så var det i alla fall inte idag.

Och antagligen inte imorn heller... eller dagen efter det... eller.. nej nu ska jag sluta.


Ses å syns // Mandan


Livet Leker

Vet ni vad jag har gjort hela dagen idag (eller iallafall från klockan 12) legat ute i solen till klockan 4 och pluggat körkortsteori, jao mina vänner det är dags snart för uppkörning :) Och jag tänkte att jag kunde kombinera solning med pluggning och det gick alldeles utmärkt så nu kan jag massor med regler i trafiken samtidigt som jag blev brun, nice måste jag säga. Musik har även varit en stor del av dagen, alltså det kan inte bli bättre! Shit även fast vi har miljoner inlämmingar och saker känns allt väldigt bra, det är super skönt! :)

Nu ska jag kolla på The Hills. See ya!



The Heart Never Lies - McFLY, OFC!


//Linnea<3

Ett steg närmare beach 2020!



Jag har vart duktig och kommit ett steg närmare beach 2020, jag har nämligen varit ute och joggat för första gången på länge! Annars tycker jag det är så fruktansvärt trist att jogga runt själv i samhället där alla känner igen en, men idag kändes det som en bra joggingdag, så jag snörade på mig dojjorna och sprang några meter. Duktigt av mig tycker jag och nu har jag lite energi till alla högar med plugg som väntar på mig.

Jag känner inte heller för att gå och lägga mig ikväll, för imorrn väntar den värsta dagen ever! FYRA TIMMAR spanska nationella låter ju inte speciellt lockande och det kan jag säga att det inte är heller! Känns så sjukt trist att sitta inne och skriva ett assvårt prov som man aldrig kommer klara när solen gassar som fasen utanför fönstret och man drömmer sig bort till Hawaii eller nått. Nej usch för spanska säger jag!

Just nu sitter jag och räknar ner dagarna till sommarlovet och kommer fram till att det är väldigt få dagar kvar och det är ju inte helt fel! Speciellt inte när geografiarbetet ligger och blänger på mig här brevid. Nej, sommarlov in my <3 säger jag och nu ska jag försöka göra nånting åt min pluggångest, även fast jag vet att jag inte kommer lyckas.
Puss och kram skumbanan! <3

// Erika

Twitter In My Heart

Haha jag har just kommit underfull med Twitter och jag gillar det sjukt mycket jag menar jag kan ju liksom följa Danny Jones, Tom Fletcher, Harry Judd och Dougie Poynter, iiiiihhhhh!!! Snacka om att jag är glad, förresten är det precis ett år sedan i dag som jag fick min McFLY CD av Marie i England!! Det var de som fick mig att börja gilla dom igen (gillade dom redan 2006..) Tihi vet ni en till sak jag längtar sjukt mycket till sommarlovet och till november faktiskt, lite konstigt jag vet men asså det som händer då kommer bli oslagbart! :D


Titta här vad jag hittade på Twitter, Danny Jones beagle Bruce, tihi han är nästan lika söt som min beagle Svante.

//Linnea<3


Tidsfördriv..

Sitter här och väntar på att tvättmaskinen ska brumma färdigt, så att jag har några kläder att ta på mig i veckan, och passar samtidigt på att skriva några rader.
Jag har kommit på att jag aldrig kommer klara en flytt hemifrån. Mina kläder ligger alltid slängda i en sjuk oordning och aldrig blir dom tvättade, jag kommer aldrig ihåg var jag lägger saker och jag HATAR att städa!
Ända tills förra året hade jag aldrig satt igång en diskmaskin själv och knappt en tvättmaskin heller, så framtiden ser inte så där värst munter ut. Men jag hänger inte hakor för de, för det är en evighet kvar tills den dan jag flyttar hemifrån, känns de som.

Jag har också kommit på att det bara är tre veckor kvar till den lyckligaste dagen på året; sommarlov! och med den upptäckten kommer som vanligt ångesten över allt plugg som jag ska göra, men inte har gjort. Ioförsig så är det skönt, för då vet jag att jag fortfarande är som jag brukar, men de sista veckorna ska jag göra en total makeover och plugga!
Det är ju så mycket skönare att få sommarlov om man pluggar lite, annars är det ju ingen skillnad på sommarlov och plugg lixom.

Jaha, då va tvättmaskinen klar och tänk va tiden går fort när man har roligt!
Sov gott allihopa! <3

// Erika


söndag

ja då var det sönadg igen och som alla andra söndagar har denna dag spenderats till att plugga, sova, rida och plugga ännu mer..
hela helgen har jag ialla fall varigt och tävlat  på Norrköpings Horse & Pony Show. det har gått bra och marco har hoppat jätte fint så nu är det bara och ladda om till nästa helg då det är Norrköping International Horse Show.. det ska bli jätte kul!.

jag hoppas att resten av kvadraten har haft en bra helg!<3


här är en bild på mig och marco från helgen, ni kan ju bortse från min min;)

//mallan<3

Lite allt om ingenting!

Idag har vart en perfekt dag! Jag satte väckarklockan på halv 8 och som en zombie lyckades jag klä på mig, äta frukost, mata katter och åka till stallet. Väl där geggade jag in mig både mig och alla sadlar i olja och det va ju mys!
Sen bar de av på en tur till min kära gamla mormor där jag lyckades locka till mig både bullar och kaffe plus en urgullig teservis som numera är min! Te är livets dryck, i love it och nu jävlar ska det drickas te!

Sen har jag hunnit med massa andra saker och jag känner mig som en riktig friskis, uppbokad 24/7!
Imorrn blir en lika packad dag och jag ska hinna med tottopållar, massa plugg, stå i en kiosk, klippa gräs och allt va man kan hitta på! Jag älskar att ha saker att göra (förutom plugg såklart).
Men ikväll har jag tänkt unna mig själv en riktig softis-kväll, bänkad framför teven och Robinson med en kopp te och sen ska jag kolla på Twilight (igen) för den är grymt bra!

Nu blir de grill och chill för min del, så ha det bra allihopa! Hoppas att min kvadrat har det lika bra! Puss!

// Erika <3


LYCKLIG

Fast jag sitter här och pluggar på en lördag så är jag ändå otroligt lycklig, vill ni veta varför? Jo så här är det igår när jag kom hem från en prommenad med hunden så öppnade jag brevlådad och gissa vad som låg där? Jo min McFLY dvd!!!!! AAAAHHHH jag sprang in och kollade på den och jag är med i den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är med i en McFLY dvd!! Och inte bara en gång utan flera gånger filmar dom mig!!! Fatta att jag är överlycklig just nu, och grejen är den jag var verkligen skit snygg :O Shit jag trodde aldrig att jag skulle skriva att jag själv är snygg men faktiskt så var jag det!! Tihi! ^^

Nu ska jag fortsätta plugga! Saknar er mina kvadratflickor!



Lies - McFLY, jag ska försöka hitta då jag e med! :D

//Linnea<3

När tiden räcker till...

Jag önskar att jag hade mer tid till att göra allt jag vill göra! Jag vill äta glass i solen, bada, titta på en mysig film som man kan snyfta lite till och skratta bort långa kvällar med härliga människor, men ibland räcker inte tiden till tyvärr. Tiden går så sjukt fort och ibland för fort!
Men det som är bra med det är att det är sommarlov snart och det innebär att jag har tid att göra vad jag vill!

Just nu är det skönt med en extra långledig-helg och nu när tiden för en gångs skull räcker till ska jag bara njuta och jag ska börja med att kolla på en mysig film, krypa ner under täcket och knapra på mörk och god choklad!

Tack för igår kvadraten, ni vet att ni är underbara!

// Erika

Vart Ska Vi Sova I Natt?

Tja! Sitter just nu och tittar på när Måns sjunger ´Vart ska vi sova i natt´ haha jag skrattar ihjäl mig! Den e så otroligt rolig!! Men han e väldigt duktig! Tihi!
I alla fall dagen än så länge har bestått av lek Nora och Elliott 3 och 5 år är här, dom brukar jag sitta barnvakt åt, men nu ligger båda helt utslagna och sover, dom e så söta!

Har faktiskt också hunnit sola lite så nu e jag snyggt brun ;) Snart bär det av till Amanda det ska bli så otroligt nice!! :D
Nu ska jag äta lite rabarber paj! Pusspåerallasöta <3



//Linnea<3

Inspration

Som ni kanske har läst så är jag extremt mode intresserad, så allt jag ser i tidningar, på internet, på stan ja nästan överallt ser jag som inspration! Min största insprationskälla är absolout min stilikon; Lauren Conrad. Jag menar titta bara så sjukt snyggt hon klär sig!!
    
    
(bilderna är klickbara!)

I LOVE IT! I sommar ska jag banne mig vara lika smal som henne också, nu j'vlar!

//Linnea<3

chill!

den här veckan har varigt väldigt chill måste jag säga;) började med måndag som bara var halvdag i skolan sen drog hela klassen till stockholm på tisdag och det var väldigt kul, förutom att jag inte kunde gå med på stan med de andra kvadrat flickorna<3 idag var det inte heller en så seriör skoldag, eller så kanske det bara var jag som var lite lat;)

nu sitter jag ialla fall och laddar inför hopptävling hela helgen i Norrköping, jag är fett taggad!
vi får ju heller inte glömma att ladda inför imorgon när vi ska till amanda:) ahh ennu en rolig kväll med mina fina vänner<3

puss på er alla!

//mallan<3

Ett roligt dygn!

Jag är så stressad över plugget så jag håller på att gå under och just nu håller jag på och försöker få ihop en källkritisk granskning i historia och jag fattar verkligen nada! Eller så handlar det bara om att jag är så otroligt skoltrött, men jobbigt är det iallafall!

Det senaste dygnet har iallafall varit kanonkul och igår drog hela klassen upp till Stockholm, där vi bland annat besökte två sövande föreläsningar. Först bar det av till SM i UF, som var det mer spännande besöket under dagen.
Sen gick vi till SEB på hamngatan, där vi blev bjudna på lunch bland kostymnissar och jag fick lite panik över att jag har valt ekonomi, om det är på SEB man hamnar! Iallafall så var det väldigt gott och maten var nog en av de bättre sakerna under dagen.
Sen bar det av till Solna och Ica, där vi bjöds på allt från en självgod VD till kaffe och kaka. Det här var ändå en ganska intressant föreläsning, om det inte var för att man var så fruktansvärt trött! Jag skyller det på kostymnissarna på SEB.

Sen så började iallafall det roliga! Jag, Linnea, Amanda och Viktor bestämde oss för att stanna i storstan och ta tåget hem och själv letade jag jeans som en galning och efter timmar av ångest och "jag passar inte i nånting"- tankar så hittade jag ett par helt okej jeans, så jag var nöjd som en.. nånting.. Dessutom hittade jag en sjal och ett par örhängen och det gjorde mig ännu gladare!

Sen hade vi lite otur som vanligt; vi missa tåget, fick ta ett senare, fick hoppa av tåget i Södertälje, ta ersättningsbuss för att komma hem till Manda skitsent, va astrött, somna på bums, vakna upp bland byggarbetare som visade sig vara våra gamla classmates. Men det är sånt man får ta, för vi hade jäkligt skoj!

Här kommer lite bilder från gårdagen;



Jag, Manda och Linnea utanför UF- mässan



Linnea och malin, plus en kille som också ville va me på bild. :)



Vi är ett tajt gäng! (du också Malin) ;)



Linnea är en söt shopaholic!



Amanda är inte en shopaholic, men söt e hon!



Malin va inte me oss o shoppa, de va tråkigt! :(



När vi va nöjda me inköpen, vänta vi på tåget och sen bar de av hemåt!

Tack för en skojig dag allihopa! <3

// Erika

Halo

Hej!! Är allt bra med er kära läsare? Med mig är det så sjukt bra, i måndags och i går var jag i Sthlm, jag var bland annat på bio med Malin vi såg 17 again det var as bra, enligt mig iaf ;) Har även shoppat lite ett par solglasögon och en Lauren Conrad kopia klänning (den som hon har på sig när hon dejtar Stephen i säsong 3;) Den är verkligen skit snygg!! :D

Nu är vi förresten lediga i morgon och på fredag vilket är underbrat skönt! Det ska bli super mys hos Amanda i morgon :D Nu ska jag ta och börja städa mitt rum, eller kanske göra om rumet lite, ibland känns det som att man behöver lite förändring liksom!



Halo - Beyonce.

//Linnea<3

Jag är ett datasnille! (not)



Jag är riktigt glad, för jag och Manda har lyckats designa vår blogg lite snyggare och jag lyckades till och med pula in en liten Ipod i bloggen, så nu kan alla som besöker vår blogg lyssna på lite music samtidigt, inte illa va? :D
Självklart får ni andra kvadratenflickor tycka till om den nya designen men jag hoppas ni gillar den!

Idag har jag inte haft en så speciellt händelserik dag i övrigt. Jag har typ pluggat och varit ute hos hästarna och där är det punkt. Men jag har inte heller haft lust att göra så mycket på grund av det SKITtråkiga vädret! Jag hoppas på bättre väder imorrn då klassen (inklusive kvadraten:D) drar opp till huvudstan och gör den osäker, ska bli superskoj!
Nehe, nu tänkte jag försöka fixa lite mer på designen och äta nånting gott för jag är vrålhungrig!
puss på er!

// Erika <3


Hey Ya..




En så bra låt! Lyssna på den!

//Kvadraten<3

Solat

Nu sitter jag här med en skål jordgubbar :) Mkt gott. Ska snart kolla på ett till avsitt av The Hills, det har typ min dag bestått av, The Hills och jordgubbar, perfect!! Också har jag solat lite så nu är jag så där snyggt brun, love it!

Nu ett avsnitt av the hills!

Ciiaaoo

//Linneaaa<3<3


En tantig (men skojig) dag..

Eftersom jag har bestämt mig för att dissa melodifestivalen så sitter jag här istället och suktar över fina kläder på Forever21.com. MEN jag är superglad för Mandas och min klädbytardag som vi hade igår och framtiden känns inte lika hopplös efter den, så tack för den fina och miljövänliga idén!

Idag har jag som sagt suttit och njutit i solen, vilket syns på min mage; den är typ fläckig! hemskt, men de e smällar man får ta när man slarvar med solkrämen. Och eftersom mina föräldrar även den här helgen var borta så var jag och Elli tvungna att fixa käk och jag lyckades tända grillen OCH grilla lax, de ni! Det var dessutom supergott, så jag kanske har en framtid som hemmafru, vem vet?

Jag känner mig nästan som en tant; jag har solat och blivit röd (=fult), varit och handlat på Coop, lagat mat och nästan kollat på melodifestivalen, så nästa steg är väl att skaffa rullator och färga håret vitt. Men om jag är en tant så måste jag säga att sånna här dagar är det ganska chill o va tant.

Imorgon ska iallafall jag och solstrålen Amanda ut till tottopållarna igen och får väl hoppas på att man överlever den här gången också. Men det ska bli riktigt skojigt och nu tänker jag fortsätta sukta efter SKITsnygga kläder som jag aldrig kommer få!
Puss på er älskade kvadratenflickor och jag hoppas ni har det toppen! <3<3



                                      Finfina klänningar som jag vill haaa!

// Erika <3

Asså Jag Är Glad

Seriöst det var länge sedan allt kändes så här bra, det är som att någonting har lättat ifrån mina axlar!! Jag är glad helt enkelt, jag tror att det beror på mina fina kvadrattjejer! Jag älskar er! ♥ Förresten har den här kvällen varit super bra, jag har ätit M&M's, jordgubbar och kollat på flera avsnitt av The Hills, det kan inte bli mycket bättre :D Nu ni ska jag lägga mig och kolla på Bones! Juste MALIN, ring mej i morgon ;)



Bild

"Sweetheart, put the bottle down, a quick fix won't ever get you well! Coz i'm so much better than you!"

//Linnea<3

I run away but I can’t let go..

Hej på er! Just nu sitter jag här och äter en kexchoklad (ångest) men va fan. Ibland måste man unna sig saker ;) Och då menar jag inte bara godis utan också kläder, på måndag ska jag shoppa ihjäl mig inne på Top Shop för vi ska nämligen till Sthlm då. Det ska bli super kul!

I alla fall gårdagen var super bra med hela kvadratgänget samlat, även fast det hände lite saker så var det underbart bra och jag är överlycklig över att jag har så fina människor runt mig, jag är verkligen oerhört tacksam över det, ni är så bäst tjejer ♥

Nu ska jag strax gå ut med hunden sen så blir det The Hills maraton, en lugn kväll helt enkelt! Det behövs i bland.

Let Go - Janet Leon

The flicker on the TV
Dinner on my own
Got your last words on my mind
If only you could feel me
Pick up your phone
And tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go
But I can't let go


Putting on my makeup
I'm going out tonight
With your last words on my mind
I wear the dress of our break up
And it won't feel right
Please tell me I'll be fine

Cause every choice is a new mistake
Every turn every step I take
To escape from your memory
Seems impossible for me

I run away but I can't let go
I said I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go
And everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I can't let go

I don't know how to get by
Seems like we can't make it alright
Never wanna say goodbye
I can't let go
So give me one more try
You're everything I need

I run away but I can't let go
I say I don't but I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go..

Förmodligen den finaste låten just nu!!

//Linneaa<3


Sommar och sol! <3

Fy fanken va ja älskar solen! Jag skulle va glad på heltid om de va såhär sjukt underbart väder varenda dag, men sån tur har man inte.
Idag har jag chillat gärnet och legat och stekt i solen och läst en bra bok från ett tips av Mandan, kanonskön dag!
Om ett tag ska jag in till stan och hjälpa min syrra att handla och skönt med ännu en anledning att va ute i solen :D

Igår hade jag också en skojig dag me mina fina kvadratenflickor, o även om de hände lite saker ;), så är det så galet skoj att va me er störtsköna brudar! Puss på er!

Här kommer lite bilder från igår; 




Jag och Mandan stack till Frankfurt innan vi träffa de andra brudarna!



Hela gänget samlat!



En heting!



Två andra hetingar provar fjårtisposen!



Linnea och jag steker utan sol :)



En söt Linnea och en söt Manda :)



Två glada flickor!


Förlåt tjejor om ja la ut bilder utan er, men ni får klaga om ni inte gillar dom ;)

// Erika <3

Kloster

Jag och Amanda har precis kommit fram till att vi ska gå i kloster!! kul va???




//Linnea & Amnda blivade nunnor! <3

Me, You and the Dancefloor

Ciiaaoo! Nu sitter jag och Malin och lyssnar på musik, just nu spelas forever med chris brown ;) I kväll ska vi träffa resten av kvadratflickorna sen ska vi nog dra vidare någonstans :)

Nu ska vi fixa oss, hahaha det kommer ta ett bra tag, för det mesta när malin och jag ska hitta outfits så ligger det typ 500 klädesplagg på golvet ;)

Ses o syns!!


//Linnea<3


*Do The Happy Dance*

Seriöst mina vänner ni ska bara veta hur glad jag är nu!! Jag sprang ner på H&M alldeles nyss och vad får jag se?? Jo en del av Matthew Williamson, kollektion!!!! AHHHHHHH Jag sprang ner och kollade vad som fanns, visst det fanns typ ingenting bara några få plagg men jag kom i alla fall där i från med värdens snyggaste bikini! Ahhh jag e så glad. :D
Det är så när man är modeintresserad ;) Tihi!!

Nu ska jag gå och kolla på min fina bikini!!


// En mycket super glad Linnea!!!! <3

En mysig film förgyller dagen..



Blöt i nyllet, tårarna sprutandes. Det är så det brukar sluta när jag kollar på Forrest Gump och idag var inget undantag. Engelskalektionen spenderades med att titta på den fantastiska filmen och jag är helt såld på den och har alltid varit.
Jag tror att det är århundradets bästa film helt enkelt!

Resten av dagen har också varit riktigt bra och för tillfället har jag U-landskunskskap, tyvärr är jag inte så värst engagerad och jag skulle hellre gå i affärer och fylla på min garderob lite, eller ta en kaffe latte! Shit va ja e beroende av den förbannande drycken!

Idag har jag också funderat lite på vad jag vill göra efter plugget, men min hjärna ekar tomt, så jag får väl ta det som det kommer, men jag har iallafall ett år kvar och precis som Forrest Gump säger; Life's like a box of chocolates, you never know what you're going to get!

Puss på er och ha en kanondag ni med!

// Erika

Onsdag

God Morgon!


//Linnea och Malin <3


Match

ja nu har jag och linnea precis kommit hem ifrån matchen mellan enskilda uintet - team bravo.. och det blev tyvärr en förlust för team bravo.. med 15-0

linne ligger död på sin säng, matchen var tuff men underhållande;) nu ska jag gå och plåstra om min vän:) hon behöver stödet just nu.

//malin<3


en lite mer hel linnea;)

Happy, happy joy!



Sitter här i skolan och känner mig för en gång skull väldigt lycklig! Kanske är det Linneas fina inlägg som har smittat av sig, men faktum är att jag är sjukt glad. Delvis beror det helt klart på mina fina kompisar som förgyller vardagen och kanske beror det på det fina vädret, jag vet inte och jag bryr mig inte, för jag älskar att vara glad! Det spelar ingen roll att jag sitter i skolan och längtar ut, men lycka är underbart i vilket fall som helst.

Inom de närmsta timmarna har vi ett sjukt långt hål innan spanskalektionen och efter det ska jag och Amanda ut och utmnana ödet på hästryggen igen. Igår gick det riktigt fint och jag kom hem utan blåmärken eller hjärnskakning. Hoppas på en favorit i repris igen!

Jag funderar på att spendera min håltimme i skojiga affärer, där jag kan sukta efter allt jag vill ha men inte har råd med, men då är risken att mitt glada humör försvinner, så jag tror att jag ska göra lite nytta och plugga istället.

Lycka till på matchen ikväll Linnea och jag hoppas ni vinner! :D

// Erika <3

Skola

Geografilektion och det suger! Vi har otroligt tråkigt och alla lektioner idag = piss. Istället sitter vi här och bloggar och drömmer oss bort till huvudstan och SHOPPING <3. Det blir iallafall förmodligen en shoppingresa nästa vecka och vi brummar iväg på måndag till tisdag. På tisdag kommer även klassen upp och vi ska gå på grönan :D!

I helgen som kommer ska vi ha det så jävla bra, bildbevis kommer!

Idag har vi också haft UF- info med VÄRLDENS snyggaste kille, helt stört snygg och alla föll pladask. Det är så killar ska vara: Inte alls komplicerade! Linnea går under av kärlek!



// Erika, Linnea, Amanda och Malin <3 Ps. mopsen är Amandas idé :P


plugg.

nuj sitter jag här igen. klockan är typ 11 på kvällen och jag har precis skrivit klart ett arbete som ska avara inne imorgon. detta är lite typiskt mig, alltid lämna saker till sista sekunden och sitta uppe hela nättrna och plugga för att jag har hittat andra mycket roligare saker att göra när det egentligen var tid för att plugga. men som man säger "bättre sent än aldrig"

för att titta på dom positiva sidorna är i alla fall att jag hade bästa helgen med mina fina vänner och att jag ska sova hos linnea imorgon och åka med henne och kolla på den legendariska matchen mellan Enskilda United och Team Bravo! jag ska följa med som starkt mentaliskt stöd men även hejjarklack;)

men ni får ha det så bra, vi hörs och ses

// malin<3

Lycka

Ni vet en sån där känsla man får i bland, det pirrar i magen, man svävar på moln, man brister ut i skratt fast ingenting egentligen är särskilt roligt, ni vet den känslan när man bara känner sig lycklig. Så har jag känt mig de sensate dagarna, veckorna och månaderna, otroligt lycklig och glad. Vad det beror på vet jag inte, men jag hoppas mer än gärna att den här känslan stannar kvar föralltid. Även fast livet kanske får sina motgångar ibland är det mer än värt att kämpa vidare för det som kommer efter är något så otroligt. Jag tycker man ska tänka på det, jag tänker ofta på det.
"Efter regn kommer solsken"


Bildkälla: Flickr


//Linnea<3

Måndagsfilosofi...


Nu hamna man här igen när man egentligen skulle plugga ekonomi, men en blogg är seriöst beroendeframkallande! Inte för att jag har så mycket att säga, det är bara extremt skojigt och få kludda ner några obetydande rader.
Idag slutar jag iallafall plugget halv 2 och det, mina kära vänner, är inte dåligt. Då ska nämligen jag och min homie Amanda ut och rida på tottopållar. Sist gick det inte sådär jättesuper: jag lyckades bli sparkad på båda knäna av en mördarhäst, men det är smällar man får ta antar jag. Jag hoppas på bättre lycka idag!

Och på mattelektionen för ca en timme sen spenderade jag tiden med att studera min kalender (för jag slipper nationella :D förlåt amanda) och där upptäckte jag till min stora glädje att det bara är 5 veckor kvar till sommarlovet! Sen upptäckte jag också att det bara är 4 månader kvar till min stora dag, hallelujah! Livet som 17 bast är faktiskt  tråkigt, för det är riktigt trist mellan-ålder utan förmåner.
Sen är det också riktigt trist att fylla på hösten, men jag antar att jag får skylla på mina föräldrars dåliga tajming och gilla läget!

Det är iallafall skönt med lite roliga besked och sånna har jag fått många den senaste tiden, så kanske har min otur vänt? Jag hoppas på det och nu är det back to buisness som gäller!
Puss på er kvadratenflickor! <3<3
// Erika



 



 


Kullerbyttor.

Ja, vad ska man säga, det var livat i det lilla huset, i den lilla förorten, till den lilla staden i lördags. I alla
Jag vaknade upp dagen efter och kunde räkna till sjutton blåmärken och tre skrapsår varav alla förutom två var på mina ben.
Jag har inte minne av hur ett enda kom på sin plats, men jag var antagligen bedövad i hela kroppen vid det tillfället. En sak jag minns var iaf att jag blev uppslängd på axeln av han som Erika kallar "världens längsta dvärg" som sedan sprang iväg med mig runt huset. Det måste ha varit en härlig syn för vissa, då jag guppandes hängde över axeln på en minikille som var hälften så lång som jag medan hans spinnande ben tog oss runt huset tills han ramlade ner för en en halvmeters stup. Det slutade med några kullerbyttor i gräset där det säkert föddes ett antal blå fläckar.
Jag har ringt lite fyllesamtal som jag fick höra om idag i skolan, (Piiinsamt!) och gjort en massa andra saker som ja, som vi inte ska ta upp på den här sajten... ;)

Vi hade i alla fall en ruskigt härlig kväll och inget gick galet förutom att dvärgen tog sönder flaggstången.
 
Ses å syns/ Manda
                                                           

Don't be the reason...

...You better learn how to treat us right, Cause onces a good girl goes bad, We goes forever..

Hej! Har precis kommit hem från en fest, så nu sitter jag och lyssnar på finaste låten, Good Girl Gone Bad av Rihanna. Ska snart kolla på ett avsnitt av Bones sen så ska jag sova. I morgon kommer Malin hit vid lunch sen så  ska vi åka och träffa resten av Kvadrat-Flickorna. Ser verkligen fram emot det!! :D

Har ni haft en bra kväll?

//Linnea<3

I love spanska

Spanskalektion och absolut heltrist! Så istället för att plugga, och när man för en gångs skull har fått lämna klassrummet, så sitter jag här och ordbajsar istället. Jag har verkligen ingen lust att skriva om Kanarieöarnas fantastiska kultur, så jag är busig, gör uppror och skriver blogg.
Idag har jag för en gångs skull hunnit med ganska mycket; skrivit nationella prov i engelska, umgåtts med fina flickor, kollat på Forrest Gump (tack Nina!) och ja lite andra småsaker. Dessutom har jag fortfarande inte köpt en sjal och det gör mig sjukt deprimerad! Inte har jag hunnit med att rensa garderoben heller, men som sagt: Blondiner skriver sina löften med blyerts!

Efter skolan ska jag däremot skippa mitt deppiga humör och rensa skit! Jag har nämligen gått med på att storstäda ett stall och om det är roligare än spanskalektioner vet jag inte, men det blir definitivt en omställning.
Och efter att skitrensningen är avklarad kommer jag defintivt få en trevlig helg, för den ska spenderas med mina bloggkompisar, o de e inte illa ska ja säga er, för här har det laddats upp med både det ena och det andra!

Nehej, nu ska jag väl göra som min kåta kompis, min spanskakompis och min datagranne: Återgå till spanskaplugget!
Jag talar såklart om Amanda! Puss på dig!
// Erika

I <3 Spanska... NOT !

Liksom min kära vän Erika så sitter jag här och tampas med mitt spanskaprojekt, och jag har kommit så långt som att jag inte har en jävla aninig om vad jag ska skriva om!

Däremot så kommer en massa andra idéer upp i min skalle, som till exempel ett kommande UF till projektarbete i 3an. Varför inte uppfinna en garderob med killar i? Det skulle lösa alla kåta tjejers problem, bara ta fram och prova vilken du vill ha idag! Jag tycker att idén är super men däremot kanske det finns lite tekniska problem. Men jag får helt enkelt fila på min idé.

Tillbaka till mitt spanskaprojekt, jag har valt att skriva en låt, vilket jag inte hade en susning om att det faktiskt va så svårt som det är. Jag har skrivit nån låt på svenska och nån på engelska, men att göra det på ett språk som man endast kan beställa en stor öl på, ökar svårighetsgraden något har jag blivit medveten om.
Funderar starkt på att ta en gammal svensk låt å köra in den i min bästa vän altalavista! Klick, klick, KLART!
Men ja, vi får se hur det blir med den saken...

Ikväll ska jag skita i allt som har med skolan att göra och lägga ner all min energi på att ligga i soffan och sträcka mig efter den stora feta godisskålen. Och om jag inte orkar sträcka på mig så kan ju alltid min kära pojkvän göra jobbet!

Men nu kallar min kära spanskalärare på oss, bäst att pysa sin väg då !

Ses å syns /Amanda

I Skolan...

Jahopp nu sitter man här igen, i skolan. Har precis haft nationella prov i engelska och somsagt så gick det åt helvete. Så nu är jag lite arg och om tio minuter så ska jag och mallan ha redovisning. Det kommer inte alls gå bra..

I alla fall i kväll är det fest, ser lite ifram emot det. Jag är lite för trött bara. Förresten så har jag och mallan köpt lite nya kläder, tre linnen :) underbart snygga är dom.

Nu ska jag dra, ciiiaaaaooo snyggingar!




//Linnea

Jag stressar i hjäl mig och jag är hyper.

Det är sant jag sitter bokstavligt talat här och skakar! Jag är sjukt stressad för alla dumma arbeten som ska in, så jag tänkte att jag skulle gå och göra mig en Latté vilket jag gjorde och inte blev det bättre, jag fick bara en dum koffein kick!

I alla fall var precis och spelade fotboll också (vilket jag egentligen inte hinner) men jag var tvungen för vi har match på tisdag som jag inte alls vill missa eller jag kanske vill missa den lite för det är mot min skola (!). Ha!

Tillbaka till den där Lattén jag inte alls skulle ha druckit för nu kommer jag inte kunna somna vilket kommer visa sig i morgon då jag kommer vara sjukt trött på nationella provet i engelska. Skit säger jag bara. Allt är skolans fel. Just nu har jag bara lust att skita i allt och bara ta sommarlov. Det skulle vara så skönt.

Dom ända solstrålarna jag har i mitt liv just nu är mina fina kvadrat flickor, tack för att ni gör mitt liv så mycket lättare!! 
I Love You Girls!!


"För han kanske typ är väldens snyggaste fotbollsspelare!" ♥ (A)

// En mycket stressad Linnea

det är inte lätt när det är svårt.

íbland kan det kännas ganska tungt i livet speciellt när skolan hittar på så många arbeten så att man knappt hinner ha något socialt liv alls. men då gäller det att hitta ljuspungter i livet för att inte gå under helt och det är tur att jag har mina fina flickor som alltid gör en glad:)
men nu ska ut till mina djur i regnet och sen blir det vel att sitta uppe hela natten och plugga igen.

//mallan<3


Underbar, sval och frälsande...

Jag sitter och pluggar med idrottsarbetet, och det går åt helvete! Eller åtminstone går det trögt, jag skriver konstant fel och hälsofaktorerna på nätet upplyser mig inte nämnvärt mycket, snarare tvärtom.

Så jag bestämmer mig helt enkelt för att ta en paus och varva ner. Jag går ner för trappan och går min vanliga "jag-har-egentligen-massor-med-saker-att-göra-men-finner-ingen-lust-runda". Den slutar alltid vid kylskåpet.
Detta monster som ser ut att kunna sluka upp mig när som helst om jag inte hinner före. Och som vanligt när jag öppnar dörren (vilket jag vet att jag aldrig ska göra) så står den där. Denna underbara, svala och frälsande drycken och stirrar på mig. "Drick mig! Drick mig!" skriker den efter mig. Jag sänder en kort tanke till min friidrottstränare, men tänker att han ändå aldrig kommer att få veta något.

Jag sprätter Coca-colan, tar en klunk, och ett rus av obeskrivbart välbehag sprider sig genom kroppen. Jag ryser, huvudvärken släpper, allting skiner upp och humöret är återigen på topp. Nog för att jag gillar Coca-Cola men det är sällan det smakar så bra som det gör just nu. Världen känns vacker, det finns ett hopp för framtiden, allting ordnar sig. Dansandes tar jag mig upp för trappan med min Coca-Cola. Ska precis sätta igång datorn men gör felet att låta blicken nudda vid dessa rysliga utskrifter och luddiga föreläsningsanteckningar.

Då är man genast tillbaka där man började.

Dags för en ny klunk...
/Manda


När ångesten slår till...

Sitter och har lite smått ångest över alla möjliga saker: över mitt ofärdiga idrottsarbete som ska va inne imorrn (!), över min garderob som känns mindre och mindre varje gång jag tittar i den och över att jag börjar bli pank, igen.
Jag har en sjuk oförmåga att ta tag i saker och minst av allt i plugget, för vore det inte så förbannat tråkigt hade jag säkert suttit och råpluggat med glatt humör för flera timmar sen! Men, turen är inte på min sida och jag är inte alls intresserad av att sitta uppe hela natten och skriva på ett onödigt långt och ointressant hälso- arbete.
Istället sitter jag här vid datan och som sagt, har ångest och läser världens mest nödvändiga tidning: Cosmopolitan! Här kan man göra test i form av "Kommer han att utvecklas till ett arsle?", och läsa om "hur man blir kvitt finnarna för gott!" eller vad sägs om "Få tajtare mage, rumpa och lår med hjälp av supermodellen Marissa Miller?". Nej, jag måste faktiskt erkänna att Cosmo inte kan få mig på bättre humör idag, jag får bara dåligt samvete över att jag inte gör en akutbehanling mot akne, eller fixar en tajtare rumpa med hjälp av supermodeller.

Det är sånt här jag gör istället för att plugga och fixa en bra framtid, men jag kommer säkert ha nytta av Marisa Millers superduper- träningsprogram i framtiden. När jag söker jobb, kan jag stoltsera med att kunna räkna ut om chefens partner är ett arsle eller trolla bort allas finnar! Framtiden är ljus!

Nej usch, jag måste verkligen börja göra någonting åt mina hemska I- landsproblem och jag tror att jag ska börja med garderoben. Jag är inte kompis med farbror garderob, men för att lätta upp stämningen lite ska jag rensa och göra fint, för Amanda och jag ska nämligen ha en klädbytardag, vilket jag tycker är en helt fantastisk idé! Speciellt för oss fattiga ekonomer, som borde veta bättre än att slösa bort pengar på, tja.. sjalar och kaffe latte.

Men, pengar är ju inte allt, för att se på det lite positivt, och istället är jag glad över att vara omgiven av kreativa människor! Och nu börjar faktiskt ångesten släppa lite, så nu ska jag på allvar ta tag i min garderob! 

Hej hopp och jag hoppas på att få se mina bloggkamrater i plugget imorrn! :D
// Erika


Hemma...

Hej hopp! Idag så kände jag bara att jag behövde en dag hemma ifrån skolan för att försöka plugga ikapp allt som jag ligger efter med..känns verkligen jätte bra att behöva vara hemma ifrån skolan bara för att plugga. USCH inte alls roligt. Vad har jag hunnit gjort idag då? Jo jag har börjat lite smått med idrottsarbetet, geografin, trafikkunskap och lite engelska visst känner jag mig lite duktig. Annars då, jag har konsumerat kesokex alltså kex med keso på, så sjukt gott. Sen har jag också hunnit kolla lite på skolor som jag vill gå på efter Enskilda (hade lite smått kris i går kväll/natt om vad jag ska göra med mitt liv) som tur är har jag hittat flera möjliga skolor här snackar vi USA baby. Två i LA och tre i New York!! :D Alla skolor har något med mode att göra, yes I'm going in to the fashion buissnes.

Nu ska jag kolla på Bones och äta yttligare några kesokex ;) Förresten Amanda, Malin och Erika, jag saknar er! ♥

En sak till jag måste åka till närmaste Top Shop och köpa denna underbara klänning!!

//Linnea<3




Something old Something New

Haha vet ni vad jag har precis läst igenom våran fina blogg och som ni vet så är det  premiär idag, då har såklart Amanda, Erika och Malin skrivt långa super bra inlägg men jag vad har jag gjort? Jo jag la in en låt, inte alls kul! Men nu kände jag att det var dags för mig att skriva mitt ultimata premiär inlägg.

Så vad har jag gjort idag då? Jo jag tog sovmorgon i morse för jag hade körskola klockan 10, vilket gick sjukt bra, jag säger bara hej körkort! :) Sedan trippade jag vidare till skolan där fann jag mina fina vänner, vi bestämde oss för att gå och äta på Birgers det blev en bulgursallad som smakade väldigt gott. Sen tillbaka till skolan för att ha Italienska. Sen hem och plugga. Det är typ de jag har gjort idag, nu ska jag gå och fixa lite té.

Förresten måste jag bara skriva en till sak och det är ett fint citat från Sex And The City (som jag är lite smått beroende av); " Maybe our mistakes are what make our fate. Without them, what would shape our lives? Perhaps, if we never veered off course we woulden't fall in love, or make new friends, or be who we are. After all, seasons change. So do cites. People come in to your life and people go. But it's comforting to know that the ones you love are always in your heart."

Jag gillar't!
Haha det kanske inte var världens bästa premiär inlägg men det var i alla fall bättre än en låt! ;)

//Linnea


regn.

som ni redan har läst så är det premiär för våran blogg idag, och eftersom jag precis läste inläggen från alla mina kamratbloggare så kände jag även att det var dags för mig att skriva mitt första inlägg.
jag kom precis hem från stallet helt dränkt eftersom moder natur bestämde sig för att att regna skulle vara bra den här eftermiddagen när jag var ute och red.
så nu sitter jag här framför datorn nyduchad och dukat upp en kopp te för att försöka ta tag i mitt historia arbete som skulle ha varigt klart imorgon men som jag inte riktigt har kommit så långt med, inte kommit någon stans med alls faktiskt.. men som man säger, bättre sent än aldrig;)

// malin<3


Premiär!

Nu sitter jag här med en kopp chai-te och med full ullkläds-mundering (efter skyfallet som både dränkte mig och mina historiapapper) och skriver mitt första blogginlägg, nånsin! Då förstår säkert alla att jag inte är något proffs och inte heller en erfaren bloggerska, men som man säger: övning ger färdighet!
Idag har iallafall varit en väldigt händelserik dag, småskaligt talat, för här i Nyköping är ju inte världen så stor tyvärrr!
Jag har iallafall lyckats med att starta en blogg (!), somna på träningspasset och dränka mina historiapapper och mig själv i ett skyfall, plus massa andra helt ointressanta saker som intresseklubben just nu sitter och frenetiskt antecknar!
Jag har dessutom gått på sjal-jakt i Nyköpings otroligt stora centrum, där man kan gå från affär till affär och bara sukta! Eller inte, för tyvärr är Nyköping en otroligt liten stad och här finns med andra ord inte en enda affär som kan dämpa mitt behov av sjalar! För det är precis det som jag är beroende av, sjalar i olika färger, former och modeller och så fort jag känner mig lite deppig, glad, tjurig eller ja ni fattar, så köper jag sjalar! Och jag lovar, det funkar! Är jag ledsen, köper jag en sjal och vips så är jag glad igen! Men idag hade jag inte turen på min sida, jag fick åka hem utan sjal och det här var såklart bra för min plånbok, som har börjat eka lite kusligt tomt på sista tiden.
Det här med pengar är något som jag inte är så jättebra på att hushålla med och trots att jag går ekonomi, så har jag inte lärt mig någonting om att hålla i pengarna. Men en gång en slösare, alltid en slösare och jag lever efter mottot att man blir ju inte lyckligare av pengar! Lycka är sjalar, sjalar i mängder!
Dessutom måste jag erkänna att man blir väldigt lycklig av alla underbara människor som förgyller ens dagar, så lite cred ska väl dom ha också! :)

Jaha, det var ganska mycket om ingenting, men det känns bra att ha kluddat ner några rader i ett allra första blogginlägg och nu ska jag gå och rädda mina historiapapper med hårtorken. Länge leve tekniken säger jag bara!
// Erika <3

McFly

Vet ni vad jag tycker ni alla borde göra, lyssna på den här uderbara låten som spelas av universums bästa band ;)




McFLY mina damer och herrar! :D


//Linnea


Pust å stön !



Jag drog på mig joggingbrallorna och knöt skorna. Nu jävlar ska det springas! Jag har inte sprungit på säkert en vecka, så idag får jag ta igen det.

Jag haffade vattenflaskan och började springa, ner för backar, upp för backar, över vägar och bakom hus. När jag väl kommit igång gick det lättare än vad jag hade trott. Det tog bara några få minuter att ta sig ner till hamnen. Jag fortsatte ut på piren. Nu börjar det kännas, men jag kan inte sluta än. Inte förrän jag kommer längst ut. Lungorna brändes. Jag skruvade upp volymen så att musiken dånade för fullt i öronen för att överrösta mina andhämtningar. Solen som stod lågt på himlen värmde skönt i ryggen, svettdropparna rann i ansiktet och samlades ovanför läppen. Jag ökade takten för att det skulle kännas rejält. Nu ska det kännas!

En stor kråka blev skrämd och flög kraxandes iväg.

Nu såg jag slutet av piren! Det var som att se den sista tårtbiten på barnkalaset, man måste bara ha den!

Jag lade i ännu en högre växel och satte fart i sken. Ljumsken började göra ont, men nu ville jag inte stanna.

Pyttsan, jag kommer ha riktigt ont imorgon, men det är väl sånt man får ta. Måste jag alltid vara en sån jäkla vinnarskalle?

Nu stod mina lungor i full brand, men jag var bara några hundra meter från målet! Vattnet låg stilla längs piren och änderna simmade i par. Och här sprang jag, våt av svett med ett par tunga jobbiga brallor och en vattenflaska i handen. Godsmack började spelas, och jag headbangade mig fram till mitt mål.

Pust och stön! Snacka om att vara slut. Jag ställde mig över räcket och det kändes som att jag skulle kasta upp maten igen.

Efter att ha stått där och kväljt några gånger i takt med mina hjärtslag så började jag jogga tillbaka.

Det är sånt man gör när allt annat känns så tråkigt.

/Amanda


Bild


Rolig Katt, eller vad? // Erika och Linnea

Blondiner skriver sina löften med blyerts!

Hej! Välkommen till Kvadraten, vi som skriver här är Amanda, Linnea, Malin och Erika och vårat sätt är helt enkelt bäst!

Vi skriver snart igen, ses och syns / Kvadraten

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0