Undrar Vad Som Händer

Jag funderar ibland på vad som kan hända om jag slutar lyssna på min hjärna och bara tänka med hjärtat. Kommer allt bli som en kärlekssaga då? Eller kommer jag bli sårad av kärleken? Jag är förvirrad. Vågar jag släppa mitt hjärta löst? Kommer det kännas bra, det känns bra när vi träffas. Det kan inte bara gå fel? Eller jag vet inte. Kärlek är komplicerat, fast utan komplicerad kärlek skulle inte kärleken ha den charm som den har. Från klump i magen när han dansar med någon annan på krogen till fjärilarna som börjar pirra i magen när han lägger sin arm runt midjan på en. Jag vill berätta allt för dig, jag vill att du ska veta allt om mig. För det känns rätt. Det känns som att det borde vara vi två. Vi två tillsammans mot en ganska knasig värld. Det borde vara vi två enligt mitt hjärta. Men hjärnan har fortfarande andra tankar.. ♥



Källa

Ställ inte cykeln bredvid stället ställ den istället i stället..

Mysig kvällsfika på voyage med flickorna. Det behövdes. Nu ska jag kolla på Wallander och sen sova. Jag är trött.

Puss


Fan va snygga vi e. Haha!

Linnea

Lollipop

Vilken dag det var igår. Först kom världens bästa Linda med bussen, jag blev så otroligt glad över att se henne ♥ Det får inte gå lika lång tid emellan varje gång vi ses! Så jag planerar att åka till henne redan i mars! Vi åkte iallafall hem till mig och började tagga inför kvällen, volym och tellus var det som gällde. Det blev snabbt Tellus, fyfan vad kul det var. Drinkar, glowsticks, röd, gul, grön, pirr, test, svartsjukedrama, dans, dans, dans, disskusitioner, modellfotografering, cider, shots, skratt, lycka, kallhemfärd, telefonsamtal, ännumera lycka, trötthet och sömn.

Vaknade tidigt idag vilket leder till extrem trötthet nu. Därför är det sängen som gäller.

Puss



Linnea

definitivt all in!

Idag blir det en klassiker. What the fuck happend last night!?

Vi tar det från början. Vi har taggat inför fredag hela veckan och till slut kom den äntligen. Efter brännvinet. Efter shotsen. Efter ölen. Så gick det bara utför. Eller egentligen inte, för jag verkar ha haft riktigt skoj även om jag inte riktigt kommer ihåg allt.

Men jag vaknade upp med en del frågor i huvudet i förmiddags.

Varför har jag ett blåmärke på käkbenet som ömmar som satan?
Varför ligger det en spya i min säng?
Vad gjorde jag egentligen efter 12?
Vart tog Mallan vägen?

What the fuck happend last night!?!?


Fler, lite mer smickrande bilder kommer...!

Manda

Two words



FucYou!


The First Time

Jag kommer ihåg första gången jag såg dig. Jag stod där och sneglade lite på dig, du var sådär ofattbart söt med ditt rufsiga perfekta hår med perfekt färg som framhävde dina fina ögon som man drunknade i. Du kollade på mig, jag kollade snabbt bort men hann se att du log. Det var då, just i den sekunden som jag fick den där magkänslan, fjärilar som började flyga ja började sväva på moln och drömma. Men den där Lady Gaga låten drog snabbt tillbaka mig till verkligheten, fan.

Du stod fortfarande kvar. Mina kompisar tog tag i mig och började dra mig där ifrån för vi skulle gå. Ja kollad på dej en sista gång och den här gången höll jag kvar blicken. Du såg så självsäker ut nästan lite retsamt, jag föll pladask. Jag försvann snabbt men var tvungen att springa tillbaka för att hämta en sak, det var då, då det hände du tog min hand, drog mig intill dej och du sa ditt namn och frågade om mitt, jag blev knäsvag, men svarade snabbt. Sen tog du fram mobilen och ville att ja skulle knappra in mitt nummer, med darrande händer skrev ja det.

Jag är förvånad att jag faktiskt kom ihåg det. När man i vanliga fall i det läget brukar få världens blackout. Du tog tillbaka mobilen och gav mig en kyss i pannan och sa, ja kommer höra av mig va säker på det. Sen försvann du. Jag stod kvar där i min egen dröm tills ja värktes ännu en gång av den dundrande musiken som kom ut ur högtalarna. Jag staplade iväg i mina höga klackar och hittade mina kompisar som kollade frågande på mig och undrade vart jag hade tagit vägen. Jag berättade allt. Ni vet precis sådär som tjejer gör. Det kändes fantastiskt. Och du höll va du lovade, du hörde av dig. Om och om och om och om igen. Jag blir lika lycklig varje gång...♥


There's a place downtown, Where the freaks all come around.

Ligger i sängen och dunkar musik som kommer att spelas på stans krogar om några veckor. Och jag ska säga er, att jag blir inte direkt otaggad! I helgen blir det party. Men när jag säger party, då fattar ni antagligen inte vad jag menar.
Jag menar, jag är så taggad så att jag tror att mitt hjärtas rytm har ändrats och slår i takt med Ke$has härliga dunkdunk.
Jag tror att när jag sitter här och dricker öl för mig själv bara för att få en försmak av helgen, lär det bli galet när helgen väl kommer.
Jag tror att när jag dagdrömmer om att shota med mina flickor och go hardcore lär det hända on the dancefloor.
När jag nu, en onsdag, känner mig taggad till tusen och redan nu har klackarna i taket, tror jag att på fredag blir det en vild natt!

Nu lite matematik !

Dunkdunk + galet + go hardcore + vild =

When the dark
Of the night comes around.
That's the time,
That the animal comes alive.
Looking for
Something wild.. !




Ammy

two wrongs don't make it right but two rights they can't go wrong.

Idag har jag läst förmodligen världens finaste bok, En Bok Om Kärlek av Michaela Forni. Den gjorde min dag, eftersom ja hade en ganska jobbig dag. Först massa info som vi skulle ha fått reda på för länge sen vilket gjorde dagen till en stress dag. Sen att bussen var typ hunda timmar sen vilket gjorde att ja blev tjurig. Sen till toppen av det hela att jakob var sjuk så alla planer blev inställda vilket gjorde mej tråkig.
Då var det bara att tappa upp ett bad och lägga sig och läsa den där boken, hur fin som helst och när jag kom upp från badet var ja gladare.

Nu börjar hostmedicinen värka, jag blir bara tröttare och tröttare nu ska ja sova. God Natt.

Så här avslutar vi dagen idag och längtar efter morgonen:

Hans Ruffsiga Hår Smakar Hallon På Morgonen
Stora rådjursögon, tydliga kindben, lockigt hår, födelsemärken, tatueringar, skrattgropar, fina tänder, söta läppar, smala fingrar, fräknar, magrutor och kramvänliga armar. Han har allt. Skriven av Michaela Forni

Linnea

Kan Du Kan Ja

Watch Your Heart When We're Together. Boys Like You Love Me Forever.

Suck On That!

Självförtroende var det, ja tack!


Vad Handlar Det Om?

Det handlar inte om att få den man vill. Det handlar om att få den man vill ha.
Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara med
just den människan.
Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst på en fredagsnatt.
Det handlar om att gå hem med honom.
Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av den eller dem som älskar dej. Det handlar om skrattanfall och fina händer.
Så är det bara.
Förstår du? Har du känt det? Känner du det?






Michaela Forni är ett geni.

Choklad är nyttigt (iallafall för själen)

Nu sitter vi här, igen! Chokladen är med, såklart och vi lägger vår energi på att tagga inför ett svettigt spinningpass på Friskis & Svettis!

Vi tänkte fortsätta på vår filosofiska bana och här kommer dagens motto;

"Du måste ha lite fett på din kropp, för att ha något att träna bort!"

(Iallafall är det just det vi försöker intala oss efter att ha smällt i oss varsin 200-grammare!)


6 år - ner i flyttlådor

Idag har jag börjat rensa ur min byrå i garderoben för att göra lite mer plats åt alla kläder och väskor! Men av sex byrålådor har jag ikväll hunnit avverka två. Det tar sådan tid att gå igenom alla gamla prylar! Det är allt ifrån foton från urminnes tider och gamla prov från högstadiet som man inte kan låta bli att kolla igenom. Till roliga dagböcker och en hel hög med gamla cdskivor som lockar till dans!

Jag tror att den där byrån har funnits med mig i ca 6 år. Då är det trots allt inte så otroligt att jag har samlat på mig en massa skit.
Samtidigt som jag sitter där, bläddrar igenom gamla dagböcker med gulnande sidor och stavfel så känner jag mig gammal. Dock på ett bra sätt.

Jag har fått uppleva en otroligt massa roliga saker genom mina år. Resor, camping, konserter, sol&bad, underbara vänner och en jävla massa äventyr!

Som jag skrev den 2 juni 2007 "Jag tror att mina upplevelser genom livet har gjort mig till en väldigt positiv liten apa! Bara att tänka att tiden kommer istället för att tänka att den går gör livet så mycket mysigare..."

Filosofiskt om något!
Ny dag imorgon, vilket även medför nya äventyr!

Godnatt världen!

Manda

Now I'm Back At The Begining..

AGAIN I'M BACK THERE AGAIN. WHY? WHY?




Bullar for life!

Är precis hemkommen från ett mycket välbehövligt styrketräningspass och jag känner hur styrkan sprider sig i kroppen! Beach 2020 känns inte längre som ett orimligt mål, om det inte vore för alla bullar som jag och min flumboll till vän smäller i oss! Men livet är till för att levas helt enkelt och vad vore livet utan en smarrig och hederlig kanelbulle då och då? Inget liv värt att leva helt enkelt! ;)





Nehepp, nu blir det till att plåga sig själv och skriva hyllningstal till Svenska C imorrn, Ciao!

Erika

this love, this hate

när ens liv i stort sett är crap gäller det att hitta de ljusa små stunderna i livet som att ens bror kommer hem med ben & jerry's glass eller att ens älskade djur är så där extra mysigt när man kommer till stallet.

<3

Ditten & Datten






Amanda&Erika som fjortisar? Njaaa, skulle inte tro de!




COLGATE !





:OOO en papegojja !?



Jao, lite flum en måndag skadar väl inte? (;

Motivation

Nu har jag äntligen rett ut mitt liv, det känns galet skönt kan jag lova. Det var inte så farligt som jag har gått och oroat mig över, trodde att jag skulle dö idag men jag fick fortsätta leva. Leva med ny motivation. Lovley.
Åh vad lättad jag är.

Det här ska firas med shopping sen, haha jag känner mig super taggad på allt just nu! :D

Nu blir det engelska..



Linnea


hahahah



Bara för att jag är så jefla soet va ! (eller för att jag äntligen har cam!)

Okej, jag håller med om att jag är ganska knasig ibland. Men detta har varit en allmänt hispig och konstig dag. Så jag tänkte att ni skulle få ta del av min ända lugna stund denna dag!

Nä nu måste jag hoppa i säng! Tjofadderlittan!

Shut Up And Let Me Go

Ibland undrar ja om vissa människor någonsin har tänkt att använda sin hjärna!! Jag råkar alltid ut knäppa männiksor på mitt jobb som ska börja bråka om en skuld på 2 kr tillexempel att det är mitt fel att den lämnade böckerna för sent! Hålltyst och betala. Ta ansvar för det ni har gjort och skyll inte på mig.



LÄR ER DET!


Linnea

999 bitar





Har i några dagar varit extremt sysselsatt med det 1000bitarspussel familjen fick i julklapp. Idag var vi nära, men sista pusselbiten saknades. Nu blir bilden aldrig färdig, aldrig densamma. FUCK!

Manda

Jag Sökte Dig Och Fann Mitt Hjärta

nu ska ja kolla på dagboken sen sova. Jobb imorgon, hurra va kul eller nått!



Linnea

And Just Like That...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oj :D



GLAD!

FREDAG



Idag börjar vi dagen med den här låten, Tack Malin!
Så sjukt bra.

GOD MORGON!

Linnea

Alla barnen dricker te utom Affe som pimplar kaffe

alla barnen ligger och sover och pluggar till prov, utom malin för hon sitter uppe och läser alla barnen skämt med sin bror !

FAIL!

Det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort.



4 jävla timmar bort.

Think About Life.

Äh skit i det, det är för jobbigt!

/ L

Irreplaceable

Vad svårt det är att glöma saker när man har börjat tänka på dom igen, även fast det var flera år sen.
Jag minns det som att det skulle kunna ha varit igår, men det var det inte. Jobbigt men kul att jag har börjat tänka på det igen för jag blir glad av det.


AAAARRRIIIIIIIBBBBBAAA

Tequila ärä nyttigt för sjkälen.



JAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

ROMHOLMSKÄRLEK

Mums säger jag bara, gaah.
Det är kärlek på nytt.. Ahhh
Jag kommer ihåg den dära
kvällen, åh, åh, åh, åh.......
Jag hatar fiskar. Men för han
skulle ja kunna fiska resten
av mitt liv..♥



Åh

Linnea

Express Yourself

I Like
I Want
I Need

♥ a cute boyfriend
♥ new shoes
♥ money
♥ holliday
♥ a sweet puppy
♥ peace on earth
♥ happiness
♥ forever love
♥ handbag
♥ fame
♥ icecream
♥ a bestfriend
♥ hugs and kisses




FAIL!

Erika: Den där killen sa Hejdå snygging! till mig när jag klev av bussen.
Amanda: Jaha, vad sa du då? Hejdå Turkslusk! eller..?

Vi satt i det så kallade Turkakvariet... PIIIINSAMT !


I'll Give Anything But UP!

Det var ett tag sen det kändes så här, pirr i magen , jag hoppar på små rosa moln, jag ler. Söt Sötare Sötast. Jag tycker om den här känslan, väldigt mycket. LYCKA.

Nu ska jag sova och drömma ♥



Tihi /L



Baby Can You Play With Fire?



Ooh, by the way, by the way
I've found someone who gives me space
Keeps me safe
Makes me sane
Found someone to take your place
Now I'm safe in his arms
And I decided only he can play with fire
..♥

/L

Hallelujah!

Jag funderar på vad jag ska göra i resterande delar av mitt liv och jag har kommit fram till : Ingenting. Jag hittar inget som skulle passa mig. Antingen så är det fel miljö eller så passar det inte mig, och i de flesta fallen så nekar jag på grund av att jag aldrig skulle klara av jobbet med mitt temperament.
Hmm. Svårt.

Det får kanske bli som min far sa till sin 12åriga dotter när hon frågade vad han tyckte att hon skulle bli när hon blev stor; Du får väl bli strippa eller hora. Om du inte duger till något annat?



Jag som strippa - vad tycks?

//Manda,
eller ska jag säga Chesty Leather (från Vad är ditt strippa-namn?)


Remix It

Så-galet-bra-remixer-på-sjukt-bra-låtar-av-så-as-bra-sångare-jag-älskar-de.













Linnea

En minst sagt dålig dag!

När man inte trodde att en dag kunde bli sämre, kommer livet och biter en i arslet!
Efter att ha (som det nämns i tidigare inlägg under dagen) haft en riktigt soppig dag med långa och tråkiga lektioner, en tråkig överraskning då kaffemaskinen var trasig och deppiga miner, trodde jag inte att det kunde bli en värre dag! Men då kommer Amanda Kristina Dahlgren och piggar upp mig till max, så jag traskar muntert ner till busstationen för den dagliga dosen av en busstur!
Vad händer då? Jo, mobilen pajar, såklart! Och jag måste säga att jag är mer eller mindre beroende av min mobil, vare sig jag vill eller inte! Men så är det nog för de flesta nuförtiden, man har ju allt i den där lilla opålitliga och dumma teknikprylen som egentligen skulle vara ganska skön att slippa ha surrandes i fickan! Men iallfall så pajar den, på den sämsta tänkbara dagen och just nu är jag nere på botten på min humörtermometer, något som min katt fick erfara när han som vanligt är jobbigt påträngande då man minst behöver det!

I ett försök att stilla min ilska ska jag nog njuta av ett par avsnitt SATC och ha ångest över plugget som jag var för arg för att göra, eller så hoppar jag helt enkelt i säng så att den här dagen äntligen kommer till sitt slut!



Erika

ERIKA DÅÅÅÅH! !


Tjenare Kexet Sitter Du Här Och Smular.

WIIIHOOO det krävdes inte mycket för att få mig på så jäkla bra humör igen. LYCKA!!! ;D
And it's a secret baby..




Linnea

You don't really care for music, do you

Jobbig dag. Ibland har man jobbigaskitdeppsug dagar. Idag är en sån dag. Mitt hår är messt up. Fast nu börjar jag iaf tycka att det är snyggt, bra jobbat linnea. Äh alla måste väl ha såna hära dagar också. Tur att typ alla i kvadraten prickade in just idag. Något positivt med det hela.

Nu ska jag börja plugga natur kul med prov. Haha eller inte.

Puss.



Linnea

De ni! :D

" My baby don't mess around, because she loves me so and this I know for sure "

"Vänner är som stjärnor......"

Tjenare världen!
Här ligger vi (Erika och Amanda) i sängen och peppar varandra till ett gladare humör. Det är det vänner är till för liksom. Om man ska uttrycka sig milt så har den här dagen varit piss. Inget roligt att se fram emot, tråkig skoldag och en växande läxhög. Det var efter en kaffe och tjejsnack som vi kom på att livet är alldeles för kort för att deppa för sådana småsaker!

Vi lever bara en gång! (Tror vi i alla fall) Eller när man blir ett spöke så kan man kanske inte göra alla roliga saker som man kan göra när man är vid liv. Så därför har vi bestämt oss för att vi ska leva chill helt enkelt, och ta dagen som den kommer.

Att allt inte bara är svart på vitt och allt bra behöver inte ta slut.



" Vänner är som stjärnor: De syns inte jämnt, men de finns alltid där "

Amanda & Erika

What the fuck happened last night!?











Tequila happened last night.

Manda

I♥IT





Uppdatering!

Har haft ännu en av de många bra helgerna jag har haft på sista tiden och den här innebar två krogbesök (och en ny förälskelse för lakritsshots), firande av ett halvår med min snygging och snaskande på godis, pizza och annat gott och onyttigt. En bra helg helt enkelt!
Och imorgon början den nya terminen, den sista terminen nånsin på gymnasiet och jag kan inte låta bli att småle när jag tänker på det! Studenten har nog aldrig känts mer upplyftande än nu!

Nått annat som också är upplyftande är Sex and the City och jag ser fram emot en kväll med kaffe och en hel drös med SATC-avsnitt! Jag är nog förälskad i det med tror jag!

Nehepp, det var det jag hade att dela med mig för den här gången (tråkigt, jag vet), hejsvej! :D

Erika

Love

Ibland är kvadraten inne i nått kärleksstimm, fina bilder och texter.
Det förtjänar en egen kategori.


The One We Danced To All Night Long.

Vilken mysig morgon måset jag säga, pappa väkte mig med frukost på sängen. Sen gick jag upp och kollade på New Moon med dom. Helt super mysigt. Det är tur att föräldrar finns ibland faktiskt.
Min röst är fortfarande inte tillbaka och jag tror att jag börjar få feber igen. Jätte tråkigt med tanke på att jag måste verkligen gå till skolan imorogn för VT börjar då!

Aja jag ska stoppa i mig massa C-vitaminer och bara chilla. En perfekt dag för The Hills och Grey's Anatomy!

Puss


wooohhoo Doug från The Hills.. ;) snygggggg, jo tack!

Linnea

.

"There's just something about those bad boys that we all just keep going back to."

<3

Playmates Brings The Drama

Wiihoo, en as bra kväll måste jag säga. The Hills och massa andra trevliga saker.. ;D Det kan inte bli BÄTTRE :D Eller jo det kunde ha varit lite bättre om min röst hade bestämt sig för att komma tillbaka. Nu är jag mer inne på teckenspråk, haha men va gör de. Haha efter jag hade sovit vaknade jag iallafall upp med ett leende på läpparna, jäklar vad bra allt känns :D Helt GALET bra! Skönt när man får känna sååå :D

Nu ska jag va social eller social och social mera barasittadärochsegladtu eftersom ja inte kan prata, haha! Och sen kolla på några mer avsnitt av The Hills.

TREVLIG KVÄLL ALLA :D

Puss



Linnea

If I Were A Boy.

God Morgon, eller nått! Har precis vaknat.. Vilken kväll det var igår :D Kom fram till massa bra saker.. Aja det var inte lika kul att vakna idag, min röst är iprincip helt borta. Vilket jag försöker lösa med té. Men det fungerar så där.

Sitter iallafall och lyssnar på If I Were A Boy för typ 89076 gången. Bara för den passar perfekt idag. Sådetså.

Nu ska jag sova.

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home, to come home


But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man
.



Linnea

So Let Me Tell You This

Some people wait a lifetime for a moment like this.
Some people search forever for that one special kiss.
I cant believe its happening to me.
Some people wait a lifetime for a moment like this.


Jag är kär...I min hurley tröja :D
Förövrigt ligger jag och lyssnar på fina låtar, det kommer bli en lång natt. Jag är pigg.

Linnea

I Can't Seem To Get This Curiosity Out My Head

Vilken dag. Malin tog körkort (GRATTIS BABE, JAG VISSTE ATT DU SKULLE KLARA DET!!!) och vi var med i radio, haha galet roligt. Även fast vi lät som små fjortisar ;) Jaja efter det var det skola. Gjorde äntligen klart den där dumma engelska redovisningen, hurra för det eller nått. Kom hem gjorde klart alla info & layout uppgifter. Hoppade ner i min sköna säng under ett duntäcke, ett vanligt täcke och en filt och somnade på direkten. Vaknade nyss, det känns sådär konstigt, som att det borde vara fredag fast det bara är torsdagkväll. Hmm jag kommer inte kunna sova inatt, tur att Grey's Anatomy och Sex and the City finns.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp té, jag tror jag kanske börjar sjukna om igen (för typ 600 gången på bara några månader..) jäkla dåligt imunförsvar jag har. Inte hjälper det med C-vitaminer heller. Sjukhuset bara säger det för man ska tro att det hjälper, men det gör inte det. Och det är inte okej. Plus att mina revben inte är bra än, det gör fortfarande ont. Akuten nästa?

Äh nu har jag gnällt klart tror jag. Jag är (även fast jag inte verkar det) väldigt glad idag. VT börjar på måndag och det känns jätte bra!

Do what you want, what you want
Like nobody's watching
Do what you want, what you want
Keep your body rockin'
What what what, give it up
Like nobody's watching you
Oh no, the rhythm's calling you
Lose control, the rhythm's calling you..



Linnea


körkort !

YEEEY!! :D:D nu är jag glad! äntligen är körkortet fixat!! :D

LINDA

LINDA har gjort min dag idag, DEN SNYGGINGEN KOMMER TILL MEJ OM TVÅ VECKOR!!!!!!!! :D JAG ÄR VÄLDIGT GLAD JUST NU!!!!!!!!!!!!!!

Utgång den 29:e alltså, fyfan va kul :D:D:D


Linnea <3

Pictures









DiffusGlöd in my ♥

Linnea

Ny kategori



Ett ord Amanda iaf yttrar ungefär 30 gånger om dagen. Ett ord som passar väldigt bra inpå Kvadratens livssituation. Fail. Väldigt mycket av de saker vi gör är FAIL(vilket vi oftast märker först efteråt). Vi stöter dagligen på människor som är FAIL, saker som är FAIL och situationer som är FAIL.

Vad innebär då fail? Vet man inte det är det megafail men anyways. Något som är pinsamt, jobbigt, dåligt, opassande är fail. Något man inte vill ska hända, något patetiskt. Get it? Ni lär få se en helvetes massa failinlägg!

Blind Melon

Shannon Hoon - Axl Roses old mate som sjunger. Tunga grabbar. Sjukt bra låt. Sjukt bra. Lägg till i Spotify-listan, cowboys!



Aight?

Amanda: Det där gjorde min dag
5 min senare
Amanda: Det där gjorde min dag
Någon i kön till icakassan: Du har redan sagt det en gång idag
Amanda: Jaså? Vad bra, då har jag haft två bra dagar!

Alltså så sinnessjuk jag måste vara. Men såna behövs ju också, aight?

PEACE

Om du vill ha mig, NU kan du få mig så lätt.

Jag känner för att skrika, du fattar ju seriöst inte.. Jag försöker iallafall, du gör inte det. Men skit i det då, för jag kommer inte alltid finnas här. Barasåattduvet.



Awesomeness!

Visserligen har jag aldrig varit någon vintermänniska, jag anser att det är mycket skönare att kunna gå ut och äta min frukost i solen iklädd pyjamas. Att slippa ha skor på sig, och känna gräset mellan tårna. Att åka till en sjö, inte för att åka skridskor utan för att kunna sola och bada. Att kunna se hur människorna verkligen ser ut, när de inte gömmer sig under flera lager kläder för att hålla ute kylan.

Men nu känner jag (kanske mer än någonsin?) att jag verkligen vill att det ska bli vår!
När det blir vår, då känns det som att 2010 börjar på riktigt, och 2010 kommer att bli awsome, det har Erika och jag bestämt över en kaffe på George!

Nu blir det snart dags att inta min första och sista lektion för dagen, eftersom att jag klantade till det lite imorse. Och efter det blir det till att trampa plattan i mattan upp till Linnea och planera årets största händelse!


SUIT UP !

Manda

.

jag har suttit och kollat på min läxhög hela eftermiddagen nu. den blir inte mindre.

lat? nej jag kallar det motivationshadikappad.


.

Because I told you, you'd live to regret it,
and now I don't wanna make you feel bad,
But when it comes to me just forget it,
I'll be the best you never had,
You put me through so many emotions,
Now baby it's your turn for that,
'cause in your empty heart I have left a mark,
The best you never had.


Where Is The Love?

Hemma från första dagen i skolan, kändes bra att va tillbaka. Sista treminen i gymnaset förfan!! Galet! Nu ska jag iallafall sätta mig ner med alla uppgifter som är kvar för 50 p kurserna.. Religionen såg inte så jobbig ut om jag hade tänkt mig, skönt kan jag lova. Sen blir det prommis med vanten. Sen husvisning :D Kul! Ett hus vi ska kolla på har pool, snacka om poolparty i sommar, yyeeehh! 8)

Nu: PLUGG!


C ya!

Linnea

!!!!!


         
      



I HÖST SMÄLLER DET!
 

GOD MORGON VÄRLDEN



Så här börjar vi dagen idag. Puss


Fight For It

For a kiss to be really good you want it to mean something. You want it be with someone you can't get out of your head so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot, so deep you never wanna come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me you don't want to, 'cause when you find the right person to first kiss it's everything.


Puss !


Oh Baby It's Raining, Come Into Me..

Wiihoo va mätt jag e nu, flickorna är här och vi har precis ätit och druckigt för den delen, mysigt. Blä för tequila! ;) Imorgon är det jobb som gäller, tur att jag börjar klockan 12 så man hinner sova ut lite :) Sen blir det hockey såklart med min kära pappa! Håller tummarna för NH, allettan borde dom klara av eller?!

Nu har vi kommit fran till att Nyårslöften är skit och dom ska man helt enkelt strunta i, eller vad säger du mandiz?? Aja jag gillar 2010, äh va fan jag orkar inte sitta här och babbla mer, nu ska jag gå och va social, chhhinnnngg!

BTW Calle skulle ha vunnit idol, SÅDETSÅ!

puusssspusssspusssspusss

lalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GALD!!

<3<3<3<3

braaappapaappaa!!

<33<3<3 Tihii!!

Puss


.

NU DÖR JAG!

You're sweet as a honey bee

Jag har hittat en låt som gör mig så jäkla GLAD! Vet egentiligen inte varför den gör mig GLAD, men jag får iallafall en väldigt bra känsla av låten. En känsla som jag inte har haft på några veckor! Tihi jag ÄLSKAR den här låten!




Wihoo den här remixen är BÄST! LYSSNA!


Tihi det känns äntligen som att jag är back on track, samma gamla vanliga Linnea igen. Som jag har saknat det!

Puss

Oh NO

JAG KAN INTE ANDAS.

JAG DRUNKNAR. RÄDDA MIG.


NEJ DET GÖR JAG INTE! SÅDETSÅ!

Viva la vida loca!

Dansa salsa, dricka mojitos & röka cohibas? Ja tack!









Trött

Åh jag hatar att vara chaufför, mina föräldrar får helt enkelt gå hem. Jag är trött. Jag vill sova. Puss

I Know That Only You Can Play That Part

Ibland behövs det Ola för att få mig på bra humör. Konstigt va!? Det är inte ofta det händer nu förtiden snarare aldrig längre. Men idag, idag gjorde det de. Man glömmer väl aldrig sin barnkärlek, eller?!


My friends keep saying
it´s time to move on
There will be others
though you are gone
But baby it´s so hard to let you go
When I remember the way we used to be

We could last for ever and a day
Baby come on back
let´s find a way

We were invincible
we were one of a kind
Now the dream is all that I have
but I remember when we were invincible
.

Linnea

Sötaste Lillkillen

Hemma från en mysig fika hos min kusse, hennes pojkvän och deras söta son Charlie ^^ Han är så underbart gullig och busig. Tihi! Jag har bestämt nu att jag ska hälsa på dom oftare, jag har saknat min kusin massor. Vi har liksom alltid kunnat prata :D Och det ska man ta vara på.

Nu ska jag chilla en stund, sen blir det väl kaffe med mina flickor!




Puss

Linnea

sorry boo strike two

Jag är trött, jag är jävligt trött. Jag vill sova! Men jag kan inte sova det är för tidigt.
Kul. Idag var en bra dag iallafall. Lager 157 var jätte kul. Jag shoppade. Shoppade
lite för mycket. Men vafan det var det värt. Man blir glad av att shoppa.
Hittade inga jeans dock. Tråk.Tråk.Tråk. Nu ska jag dränka mig i vaniljglass och
greys anatomy sesong två. Imorgon kommer det bli en bra dag det har jag bestämt.
Sådetså. lalalalalallalalallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Och jag saknar min malin.
Inga jävla egyptier ska få köpa henne för miljoner kameler, hon är min, bara min.
Förresten jätte kul att sverige inte kom till final, jäkla dålig hockey måste jag säga.
Ne nu vare ju glass och greys. pusstillallasötamänniskorsombetydermassor.

<3


Meet Me Halfway

Jag tror aldrig jag har varit så mätt som jag är nu, först massa mat hos mormor sen fika med Erika och Chris. Jag spricker nästan, nu kan jag inte äta på typ en vecka! Men mysigt var det iallafall, man blir alltid på så bra humör när man har varit hos mormor :D

Åh imorgon åker jag och Erika till Lager157, det ska bli galet roligt, HEJ SHOPPING! Wiiihooo det gillas!

Nu ska jag göra nått vettigt, typ träna! Ciao!


Bästa låten just nu! Meet Me Halfway - Black Eyed Peas ! Den var med på Victoria Secret Fashion Show som förövrigt var skitsupergaletas bra i år..





Linnea

egypten !

heej alla! haha hr inte skrivit på ett tag men det beror på att jag är i egypten och internetet här är inte på topp om man säger så. aja här är det iaf toppen ! typ 27 grader varmt, 25 i både poolen och i havet :) me like :D här gör jag inget annat än att sola bada äta och snorkla, ;) det är jätte fint att snorkla här men kan ligga ute i flera timmar:) jag jobbar på min bränna, den brukar inte vilja titta fram så ofta men nu är det nästan så att man börjar se att jag har vart i solen.



vi bor iaf på ett jätte fint hotell. men det är as stort och då menar jag verkligen stort, första kvällen tog det mig och bror 15 minuter att hitta från restaurangen till hotellrummet. maten är jätte god och det är gratis dricka, glass, pankakor och drinkar dygnet runt! :D




det som suger med att vara här är att vi var här över nyår.. det var inte så kul om man säger så, egypten folket är ju inte direkt party nissar om man säger så. det som bjöds på var en gubbe som sjöng michael jackson låtar och en tjej som dansa magdans, det var typ 10 pers som titta på.. aja hoppas att alla hade det bättre där hemma ! jag saknar er sjukt mycket !! puss på er <3<3

Avatar

Nu har jag och Erika också sett Avatar och var den bra?! JA! Fast lite lång! Men men jag älskar iaf spontana biobesök, en super mysig kväll!

Wiihhoo jag är jätte lycklig just nu, för jag är ledig imorgon :D Jag är väldigt glad för det kan jag lova, första lediga söndagen på as många veckor, mycket trevligt kan jag lova!

Nu ska jag underhålla mig själv med Gossip Girl och Juicy Couture, gotta love it!

Linnea


2 0 1 0

GOTT NYTT ÅR! Det var en super kväll igår, helt jävla skit bra var den! En bra start på ett nytt år! IIIIHHH :D Wiiihhoo nu blir det Gossip Girl hela dagen :D Puss på 2010!

STUDENTEN HERE WE COME!



Linnea

RSS 2.0