TGIF

Ahh äntligen fredag, inte för att det spelar så stor roll för mig men för mina lovers det betyder att jag får ha dom heela dagarna istället för bara en stund efter jobbet ;) Love ya! idag står det iaf schemat att vi ska lång fika, bara tjejer med massa kaffe och skitsnack, det blir så bäst :D

Nu ska jag hjälpa mamma med huset, städning, yyeeeyy!! :S

Puss

When u were young...

Nu sitter jag här på jobbet, framför datorn och filosoferar, medan gamlingarna sitter och tjattrar i bakgrunden. Fläkten ligger i nacken, men ändå rinner svetten i pannan.
Det här är mitt första sommarjobb, eller ja, första jobb borde jag väl säga. Och det känns som att jag har tagit ett stort steg in i vuxenvärlden. Sen om jag har mognat eller inte ska jag själv inte yttra mig om tror jag.,!

Men när jag sitter här så finns det mycket man kan fundera kring och när tanterna sitter och talar om "den gamla goda tiden" så är det svårt att inte komma att tänka på sin egen, förstås inte lika gamla, men fortfarande goda tid.. när man knappt var en tvär hand hög och sprang över gränsmattan med actionfigurerna i händerna och lekte Superman eller vad det nu var. Sommaren kändes som en evighet och man hade all tid i världen på sig att göra alla de där sakerna som man ville göra medan solen stod högt på himmelen.

Alla vänner hade alltid tid att leka och jobb...va fan är det för något? Jo men de är ju sånt som mamma och pappa håller på med och som mormor och morfar har blivit för gamla för.
Vad jag ska jobba med när jag blir stor? Jag ska bli Superman!
Äh, du kommer nog på något bättre ska du se, du har gott om tid på dig lilla Amanda.

Men nu sitter man här, och tiden har hunnit ikapp, och jag vill fortfarande bli Superman. Fatta chill att bara flyga runt, bekämpa skurkar, rädda vackra kvinnor i nöd och hyllas som hjälte. Man behöver aldrig fundera på att räkningarna ska betalas, eller att mat ska inhandlas eller på att man behöver plugga vidare. Inte heller behöver man tänka på förhållanden, man räddar ju nya varje dag och har antagligen ett gäng beundrare som hänger efter en.

Vore inte det drömmen? jo, det är väl just vad det är, en sketen dröm. Nu måste jag nog försöka fokusera på verkligheten ett tag till. Annars är väl risken att jag slänger upp en hostande kärring på ryggen och försöker flyga ut genom fönstret (kan inte sluta bra när man jobbar på tredje våningen).

Fantiserar jag för mycket för mitt eget bästa? Kanske. Men det är mitt sätt att hantera den läskiga och oförutsägbara framtiden. 



//Am

Snart, snart, snart..

...är det helg, och det glädjer mig enoooormt mycket. Det tar verkligen på krafterna att jobba och stå i hela dagarna, konstigt va? Jag känner mig i alla fall välförtjänt av en lång helg. Sedan är det bara två veckors arbete kvar..yippie !! ;D

Huset är fullt här hemma, mormor å morfar samt syrran, Jimmy å lilla Vilmer är på besök. Vilket är väldigt skoj även om jag känner att jag är galet trött och lagom osocial, men de får skylla sig själva som skulle komma mitt i jobbveckan:b

Nu ska i alla fall, jag, syrran, Jimmy å bror knalla ner på stan och in i den popcorndoftande salen och bänka oss framför duken. När bandet börjar rulla kommer vi förhoppningsvis att skratta så mycket så att alla popcorn hamnar i en ända sörja tillsammans med läsken på golvet. Det är såklart Brüno vi ska se! Hoppas att jag inte har för höga förväntningar å blir besviken istället ;D haha.

Ses å Syns // Am

Fint

Hmm egentligen borde jag sova nu, men gör jag det? Nej! Jag har precis kollat på film, en fin film, The Notebook. Alla borde se den! Iaf kom jag in på en fin sida på nätet med många fina citat, läs dom =)

"You May Be One Person To The World But You May Be The World To One Person."

"The best thing about me is you."

"Love is a many splendid thing. Love lifts us up where we belong. All you need is love!"

"If you love someone you would be willing to give up everything for them, but if they loved you back theyd never ask you to."

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesnt believe, and leaves before she is left."

"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." ♥

"Don't hate me because I'm beautiful, hate me because your boyfriend thinks I am."

"When I saw you I was afraid to meet you. When I met you I was afraid to kiss you. When I kissed you I was afraid to love you. Now that I love you, I am afraid to lose you."

"Meeting you was fate, becoming your friend was a choice but falling in love with you I had no control over."


nattinatti
<3

Måndag

Hej hej! Sitter just nu och väntar på Erika som kommer alldelse strax, hon har varit super duktig och delat ut post till oxelösund idag, så nu ska vi chilla lite sen så ska jag skjutsa henne till körskolan :D Så ska jag möta upp söta Mandiz och idag har vi bestämt oss för att vi ska köpa en eferlängtad lyxshake och dra ner till hamnen och sätta oss och mysa :)
Efter det blire trampolinhoppning, super kul :D Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, får se helt enkelt!! Småland var iaf super kul och mysigt det måste vi lätt göra om!!! :D

<3
I've been wasting time with clueless guys
But now it's over
Let me tell you why
I'm through
I've meet someone new
Who's just like you

You're it
You're the ultimate
It's automatic.
I'm sure of it
No lie
So don't even try
To tell me that you're not the guy
Cuz I've been waiting all my life
For someone just like you
But you're it
You're the ultimate, you!

//Linnea<3


Smååååland!

Nu lämnar vi en del av kvadraten kvar i Nypan och sticker till Småland! Hoppas att du klarar dig utan oss i ett dygn Mandan och du vet vad vi har sagt om att skydda sig!
Ring om du behöver råd *blink blink* och we love you!

Peace out!


<3

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Godnatt
//Am

:O Tufft


KLICK!

Från Britneys twitter!!


<3

Take my hand, Take my whole life too,
Cuz I can't help falling in love with you.

<3

SHIT :O




//Linnea & Eirka

I Feel On Top Of The World

Just nu känns det som att ingenting kan stoppa mig, It Isn't Over Until I Say It Is! Jag mår så sjukt bra och jag e lycklig :D
Dagen idag var super, träffade min älskade Malin, som jag har saknat dej bejb, om jag inte får träffa dej väldigt snart igen så går jag under, det skulle till och med vara värt att gå till Norpan för att få träffa dej <3

Aja kom precis hem ifrån Mandiz, tack älsk för en trevlig kväll, nu ska jag hoppa i sängen, see ya!



//Linnea<3


Det är bättre att slitas ut, än att rosta bort.

Efter 2 dagar, 12 timmar totalt, på jobbet så sitter jag här vid datorn och känner mig helt slutkörd. Ingen energi verkar finnas kvar i kroppen och huvudet hänger och slänger. 3 gånger idag har jag trott att jag ska svimma, för att jag varit så yr och sett en massa stjärnor, hur fasen ska jag klara de här veckorna undrar jag nu?

Som tur är så är alla snälla, både personal och alla gubbar och tanter är myciga att prata med. Antagligen så tycker de att det är roligt när någon ung och pigg själ kommer in i deras instängda och ultralångsamma miljö.

Idag har jag, precis som igår, jobbat som bagare, kokerska, städerska, matare och nån form av psykolog. Klart som fan att det tar på krafterna. Imorgon ska jag väl göra samma sak. Plus en promenad med en av tanterna som strosar runt med rulator om det blir soligt.

Nu ska jag tvätta lite kläder, städa och fixa och försöka hinna med en powernap och en dusch innan kompisarna kommer förbi en sväng. När mamma och pappa är bortresta så märker man hur mycket de egentligen gör när de väl är hemma. Så än kan man inte koppla av.

Men jag måste väl säga att det danska ordspråket "Det är bättre att slitas ut, än att rosta bort" stämmer ganska bra. Det är bara att köra på.

Sen är jag ju så sjuuuukt sexig i mina arbetskläder..! ;D






"Efter väl förrättat arbete är vilan angenäm" Marcus Tullius Cicero

Godnatt / Am


Är det så här det känns?

=(

I'm back!

hallå världen!
idag är jag tillbaka i verkligheten igen. jag har varigt borta och jobbat i några veckor. det har varigt tufft, varken internet eller kontakt med omvärlden. men denna dag är jag tillbaka i min hemstad och hälsar på för att imorgon bege mig tillbaka till isoleringen. nejmen det har varigt nyttiga veckor som består av hård träning och tufft arbete.

imorgon ska jag iallafall få träffa mina fina flickor igen! det ska bli super mys och vi har mycket att ta igen!
puss så länge

// mallan

Titanic

Mandiz har just vittnat via telefon att jag sitter och kollar ensam på Titanic, det var ett tårfyllt samtal hon fick vittna och en utläggning om att han kanske inte dör, även fast man vet att han gör det!! Hmm! Aja igår blev det en tidigkväll för min del var verkligen super trött och det var underbart att få sova ut lite :D

Jahopp nu sjönk den där dumma båten :(

Ne nu ska jag stänga av och kolla på nått betydligt roligare!!

//Linnea

Filosofi..


Waking up I see that everything is ok
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

2009-07-09

Det regnar som fasen här utanför fönstret och jag undrar bara en sak; vart tog sommaren vägen? Men jag antar att om man hade oturen att hamna i Sverige, får man väl också stå ut med det dåliga vädret.
Men just idag känns det lite onödigt med regn, eftersom vår inplanerade picknick inte känns sådär jättemysig just nu!
Men man kan inte alltid ha tur, så vi får köra en inomhuspicknick hos Manda istället och det är ju inte fel det heller, speciellt inte när hennes amerikanska pannkakor är ljuvligt goda! Mums!

Nått annat som är lite tråkigt är att jag bara har cirka en vecka sommarlov kvar, sen blir det stenhård postsortering och regniga cykelturer på posten i 5 veckor som gäller! Ioförsig är det ju väldans skoj när lönebeskedet dimper ner i postlådan i Augusti, så det tackar jag inte nej till! Och faktiskt så har det här sommarlovet redan levt upp till alla förväntingar och jag kan helt klart säga att det här är det bästa sommarlovet ever! Aldrig har jag skrattar så mycket, badat så mycket, druckit så mycket milkshake eller kollat på så många skräckfilmer eller umgåtts med så fina vänner! Nej, det här sommarlovet är oslagbart!

Och nu ska jag fortsätta mitt härliga sommarlov med ett besök hos en kär barndomsvän!
Puss!



// Erika

Ofrivillig barnvakt..

Ibland kan jag inte hindra min ilska, när det känns som att man ska spricka och börja skrika som en dåre så brukar jag istället smälla igen dörrar hårt som in i helskotta och klampa med tunga steg upp för trappan och in på mitt rum för att låta det vråla ur högtalarna. Detta är ett typiskt omoget beteende då det inte på långa väger märks att jag snart ska fylla myndig!

Men vad ska man göra? Päronen förstörde min kväll som skulle blivit så bra, med att sätta mig som barnvakt, åt min bror, som är 15 ÅR !! För att de ska få gå ut och roa sig lite.
Jag vet att jag verkar väldigt självisk nu, det är en annan av mina väldigt omogna sidor som poppar upp när jag är förbannad och tycker att livet är jävligt orättvist.

Jag hade tänkt spendera kvällen hemma hos Erika, med film och härliga vänner. Istället ska jag vara hemma, med min bror. Som om han inte klarar sig själv? Vad ska jag göra liksom, se till att han inte sittar 7 timmar i sträck och skjuter sönder folk på CS?

Sådärja, nu har jag fått avreagera mig något! Då blev allt mycket lättare helt plötsligt. Nu ska vi hämta upp Linnéa å dra ut till Råby för att ta ett dopp eller två ;D

//Am

I Think You Need A New One!

IIHH Nu har jag lunch, härligt! Tog en tripp hem var super nära på att bli stoppad av polisen men bilen före mig hade turen (!) haha! Ska strax åka tillbaka igen, slutar klockan två och då ska vi iväg och bada i råby! Sen på kvällen blir det rockfestivalen på nyköpingshus, super skoj.

Ne nu måste jag åka tillbaka, ses snart älsklingar!! <3<3


//Linnea<3


2009-07-07

Denna fina dag har spenderats med mina fina flickor och det började med ett besök på badhuset för en motionsrunda! Sen bar det av till Surprise där vi gjorde motionsrundan ganska onödig genom att smälla i oss ganska så megastora glassar! Men mumsigt va de :P
Efter det mötte vi upp det tredje hjulet, Linnea, och köpte thaimat, för att sen avnjuta den i hamnen! Mums fillismaskens säger jag och vilken dag!

Nu är dom här och river mitt hus och vi ska snart iväg för att kolla på skräckfilm för tredje dagen i rad och det känns ju jättesmart eftersom jag är ensam hemma i en vecka, NOT!

Peace out och här kommer lite bilder;





Nybadade och nybastade!



MUMS!







// Erika


????

Vad kan man säga, jag e fast :O





Hotpants, tajta linnen, sjukt bra musik har just blivit mig grej tror jag!


//Linnea<3

The Blogging Thing Again

Jahopp nu ni sittere jag här igen, fast nu har jag lunch, niiice! Bara två timmar kvar nu :D HA! Hmm egentligen vet jag inte vad jag ska skriva förutom att allt e så sjukt bra!!! JAG E SÅ LYCKLIG! haha det känns som att alla kvadratinlägg nu förtiden handlar om lycka! Men tur e väl det eller!? :D Ne nu ni ska jag gå och strecha lite!

<3

//Linnea<3


Jobbet Igen

Hmm det känns lite som att det har blivit en tradition att skriva ett inlägg på min lilla rast, iallfall idag är det mycket lugnt här och jag har inte alls mycket att göra vilket betyder att jag får åka hem klockan två idag igen :) Härligt! När jag kommer hem ska jag träffa Malin och lilla Klara en stund, det ska bli mys, sen bär det av till mina kvadratflickor igen :D Igår var en super dag, jag håller verkligen med erika, spelaroll om det regnar för jag e lycklig iallafall. Förlåt förresten gumman att jag inte hann köra hem dej, hoppas du inte blev allt för arg! :/

Förresten har jag blivit en riktig hejare på att se på skräckfilmer, även fast jag typ skriker, hoppar till åt det minsta lilla och gömmer mig under täcket lite då och då.. ;) Ha men jag får inte längre mardrömmar vilket är en stor framgång, haha ;D

Ne nu ska jag surfa lite, sen blir det jobb igen!

Förresten är jag fortfrande jätte arg för den där dumma Parkeringsbötern på 500 spänn :O

//Linnea<3

Happiiee!

Regnet öser ner, det är grått överallt, jag är blöt och hungrig! Men det skiter jag i för jag är så jäkla glad! Glad över sommarlovet, glad över mina fina vänner, glad för ALLT och för en gångs skull verkar allt vilja gå som jag vill att det ska gå! Jag skiter i att jag är dyngsur och att magen kurrar som en dammsugare, jag sitter och smilar ändå och det är det här som kallas att vara lycklig!
Jag tjatar hela tiden om hur glad jag är, men vad är inte bättre att skriva om än någonting positivt? :D  
Tänkte bara dela med mig lite av mitt humör och nu är det bums i säng som gäller för mig!
Ni är underbara flickor, bara så ni vet liksom ;)

// Erika




Love




Jag får inte nog av fina underbara bilder!! Förresten flickor vi måste fota snart!!!



//Linnea<3

Klar!

Ä N T L I G E N är jag klar med allt jobbigt städande!! Hurra!! Det här ska firas med att jag får sluta klockan 2, iiiihh!! Förövrigt är allt super bra, lite trött dock och huvudet gör ont men vad gör det när man e lycklig!! Igår var en jätte bra dag som började med en underbar frukost hemma hos Erika sen åkte jag vidare på dop, lilla Tilla fick sitt fina namn, jätte fint dop var det ute på en ö, där jag också döptes! :) Sen åkte jag in till stan igen och träffade brudarna och vi plankade in på Cheerleader EM, haha jätte roligt hade vi där. Sen på kvällen hyrde vi film och hade det mys. Ne nu måste jag jobba lite, ahh bara en timma kvar till lunch!

BTW, Jag tänker inte vara den som ger upp i första taget, för det här kan vara värt att vänta på! :)




Jag älskar bilden ;)

//Linnea<3


En vanlig kvadratdag!















I brist på "bättre" saker att göra, ser vi till att ha riktigt skoj och njuta av sommarlovet! En vanlig kvadratdag spenderas på cheerleader Em, i hamnen, på Max, i havet eller i en soffa med en fet pizza!


I CAN DO IT BETTER



Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend
No way, no way, I think you need a new one
Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend

Hey, hey, you, you, I know that you like me
No way, no way, you know it's not a secret
Hey, hey, you, you, I want to be your girlfriend

You're so fine, I want you mine, you're so delicious
I think about you all the time, you're so addictive
Don't you know what I can do to make you feel alright?
Alright, alright, alright

Don't pretend, I think you know I'm precious
And so yeah, I'm a hey, hey princess
I can tell you like me too and you know I'm right
I'm right, I'm right, I'm right

She's like so whatever
You could do so much better
I think we should get together now
And that's what everybody?s talking about

Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend
No way, no way, I think you need a new one
Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend

Hey, hey, you, you, I know that you like me
No way, no way, you know it?s not a secret
Hey, hey, you, you, I want to be your girlfriend

I can see the way, I see the way you look at me
And even when you look away I know you think of me
I know you talk about me all the time again and again
And again and again and again

So come over here and tell me what I wanna hear
Better yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name ever again
And again and again and again

?Cause she's like so whatever
And she could do so much better
I think we should get together now
And that's what everybody's talking about

Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend
No way, no way, I think you need a new one
Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend

Hey, hey, you, you, I know that you like me
No way, no way, you know it's not a secret
Hey, hey, you, you, I want to be your girlfriend

Oh, in a second you'll be wrapped around my finger
Woo, 'cause I can, ?cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in?
Hey, she's so stupid, just what were you thinking?

In a second you'll be wrapped around my finger
'Cause I can, ?cause I can do it better
There's no other, so when's it gonna sink in?
She's so stupid, just what were you thinking?

Hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend
No way, no way, I think you need a new one
Hey, hey, you, you, I could be your girlfriend
No way, no way

Hey, hey, I know that you like me
No way, no way, you know it's not a secret
Hey, hey, I want to be your girlfriend
No way, no way, no way, no way..


<3

One look at you and I can't disguise
I've got hungry eyes
I feel the magic between you and I


Just nu sitter jag och lyssnar på Anders Johanssons veriation av Hungry Eyes, och jag blir verkligen sjukt sugen på att se Dirty Dancing..Hmm flickor vi måste ha myskväll ingen snart med film ;)
Igår var en super dag, jag jobbade bara till 3 gick och solade och mötte flickorna för en Angle Wing, mycket mumsig, åkte hem, sa hejdå till Chris, gick hem kom väldigt fort ut där ifrån drog ner på stan var på ganska dåligt humör, det är tur att man har er flickor som tröstar, jag älskar er. Allt blev mycket bättre fram åt kvällen, vi åkte ut och badade i Råby haha det blev tillochmed lite nakenbad där en stund ;P Åkte hem till Mamma Mia och köpte pizza, roliga grabbar där alltså eller vad säger du Mandiz? Åkte hem till Simon och kollade på en super rolig film åkte hem och sommnade direkt, haha en toppenkväll kan man säga. :D

Om typ bara några sekunder kommer Mandiz och Erika, jag ska tvinga dom att vi ska åka och köpa en lyxshake, tihi :D

XOXO

//Linnea<3

En dålig start med ett roligt slut!

Musiken på högsta volym, en katt i hasorna och ett dåligt humör! Det är jag just nu och anledningen till att jag är arg är att någon var så dum som valde att bygga att samhälle i Svalsta av alla ställen! Hur tänkte man? Här går det ju bara typ 5 bussar om dan och om man råkar läsa fel i tidtabellen (som jag precis gjorde) så är det kört!
Nej, usch för landet säger jag!

Men nu ska jag sluta vara negativ för den här lilla detaljen ska inte få förstöra min dag!
Dagen (det som blir kvar av dagen efter att jag måste vänta på en buss som går jättesent!) ska nämligen spenderas med de fina flickorna och jag ska säga att med dem har man aldrig tråkigt! Är det inte vilda bilturer är det nakenchocker och skrattanfall! :D
Igår var inget undantag och vem det än var som kom på den briljanta idén att bada näck, så var det en skojig upplevelse, speciellt när vi fick fint besök där vi låg och plaskade! 
Som sagt, med er flickor har man aldrig tråkigt! :D<3

Nu ska jag gå och göra en smaskig latte som gör att saker och ting känns lite mindre dystert! Puss och kram skumbanan!

// Erika  

No Air

Är den låt som spelas på min Ipod just nu, just nu som jag sitter på jobbet och har lunch :D Denna arbetsvecka har gått i rasande fart och är snart slut :D Jätte skönt. Iallafall igår så träffade vi mandiz kusin sjukt trevlig var hon, det var jätte trevligt att träffas, läs hennes blogg! Vi var och badade eller det var ju bara jag och Erika som badade men vad gör det för det vad as kul. Jaha nu byttes låt, intresseklubben antecknar va?! :P I eftermiddag så blir det bad igen, det känns som att det har blivit lite av en tradition nu, eller vad säger ni tjejer? Nu måste jag gå, pappa ropar, vi ses snart mina underbara flickor. XX


//Linnea<3

*Do The HappyDance*

Okej, alla söta nu spolar ni fram till 2:25 och lyssnar i några sekunder så ni hör vad sötaste Danny säger! OMG! ;D



<3<3

Sen kan ni ju fortsätta kolla på del två också för det e sjukt bra!! :D



<3<3<3<3<3<3

Like I Do With My Feelings For You



<3

s:lelove.

SKY'S THE LIMIT FOR YOU

Anywhere, Anytime Take The Chance, Anywhere, Anytime Free You'r Minde, Say What You Wan't To Say, Sky's The Limit.


<3


RSS 2.0