SovaSova

Ja sova var det ju, nej det gick inte alls. Klarvaken var ordet! Skolan börjar imorgon..bara 5 veckor till lov! Det är ju skönt..11 veckor till New York..15 veckor till STUDENTEN. Det är en bra vår vi har att se framemot! Tyvärr ska det ju bli kallt nu igen, jag som hade hopp om att allt skulle fortsätta smällta nu när det har varit plusgrader. Men det får vänta ett tag till!

Det blir alltid såhär, när jag loggar in på blogg.se har jag så mycket att skriva. Men när jag kommer hit till inläggsidan är det tomt och fast jag letar som en galning i min hjärna så hittar jag inte det. Det vill bara inte komma ut just nu. Det beror nog på att jag är trött, fast fortfarande vaken. Ondcirkel det där.

Ne nu signar jag ut!

Natti


På hotellrumme i NY 2008.

Untouched

I feel so untouched and I want you so much
That I just can't resist you, It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now, need you so much
Somehow I can't forget you, I've gone crazy from the moment I met you..


5 veckor till lov!

Vägmärken & Vägmarkeringar istället för Träning & Funderingar.
Idag skjuter jag upp träningen och därmed även mina tankar och funderingar till morgondagen. Istället tog jag ner min näsa från det höga blå till den underbart nydoftande, men ack så trista körkortsboken.

Jag vet, otroligt!




Am

DESIGN

Flickor säg va ni tycker!! Annars så ändrar jag tillbaka. Fast jag är inte helt klar än..

Puss

Jag Har Försökt Träffa Andra Men Det Är Inte Så Lätt

Sitter just nu på jobbet (hmm det kan vara risk för ett såntdär idag-har-jag-gjort-de-och-nu-ska-jag-göra-det-inlägg) och har rast. Det är nått ungdomsstipendie inom sport utdelning här idag. Så massa sportintresserade har varit här och köpt biljetter. Kul att få ha nått att göra! Jaja jobb hela dagen har det iallafall varit! Säger bara HEJ PENGAR TILL NEW YORK SHOPPING!

Ne nu ska jag vara flitig och arbeta lite mer. Rasten är slut! Puss



Jag Ska Sakna Dig Imorgon

Jag älskar att vakna av fina sms, det är sådärsuperhärligt underbart! Sen lite Melissa Horn på det och allt är helt jävla sjukt bra! Åh vilken kväll det var igår, den var bara helt bäst. Inte undra på att allt känns så super bra! Ja är så oerhört tacksamm över mina fina kompisar. Ni är bäst!!

Nu ska jag städa mitt rum! Sen äta min fina Hello Kitty Tårta :D

Dagen kommer bli bra!

L

awesome

Det var¨ svårt att skriva våratlösenord ska jag säga er. Efter ett antal jägershots, så är det inte så lätt att kontrollera fingrarna längre. sHIT OXÅ
Men jag vill bara säga att jag har haft en kalasbra dag. En dag som började med att en yngling firade sina 19 år i livet och en annan yngling firade sin födelse! Jag är numera moster x 2! !

Jag vill oxå säga till erika att jag har alla dina grejer. AWESOME! bara att komma å hämta imorn

Sen vll jag säga Grattis Linnea! du e bäst å jag hoppas att du har haft en bra dag å att jag inte bad fel kille att dra åt helvete. Puss!

Hide and seek
spelas nu btw. fast snart blir det Memories för jag vill somna med party-känslan i kroppen å knoppen!

Denna underbara känsla. All the crazy shit i did tonight, Those would be the best memories!

Å sen vill jag säga godnatt. det finns inget att göra jag har sovit hela dan. jag vet att det går över, men det är lika svårt för mig.

Jag drar mig sakta undan, och solen följer med. Har du en famn för mig?


Värdighet

Så jäkla sjukt värd kväll så det finns inte ord.. TACK TILL ALLA SOM GJORDE DEN SUPER BRA :D
Nu blir det till att hoppa i sängen, men först borsta tänderna! Cya.


19 förihelvete

HELT GALET MEN NU KÖR VI :D



L

Ugglefeber





Dessa är några av de ugglor som ska boa hemma hos mig. Jag tror att jag har fått ugglefeber.
Manda <3 them !

Jag Vet Vem Jag Är När Jag Är Hos Dig

Oj det bubblar av tankar i min hjärna just nu! Hur en sak kan göra en annan så självklar sak så oskälvklar. Ja ni fattar ju att jag är förvirrad! Men för en gång skull är det bra förvirrad. Ni vet för det mesta när man är förvirrad över vissa saker så är det ofta dåliga saker..Men nu är det bra. Väldigt bra. Man blir trött av att tänka kan jag lova!

Jag har precis lagt mig i sängen och grejen var ju den att jag skulle kolla på film, för det finns ju inge bättre än att somna till en bra film. Men jag hann inte äns trycka på playknappen innan tankarna tog över. Alltså det låter ju som att jag är världens tänkare, vilket jag är under vissa perioder. Ne men nog skrivet om mina tankar, för jag kommer ju ändå inte berätta dom just nu!

Istället för film fick det bli lite Melissa Horn. Det fungerar bra det också, det är ju super att somna till helt galet fina låtar. Det gör en glad.

Nu slog det mig precis, idag var sista dagen som 18 åring för min del. Konstigt. Men oj vad mycket jag har hunnit gjort och saker jag har provat på under mitt 18 åriga år. Så det känns helt okej att påbörja mitt år som 19 åring. För då ska jag upptäcka och prova ännu mera saker. Nu är det bestämt.

Nu ska jag sova, tror nog att det blir en snutt av filmen iallafall.

God Natt Världen nu slocknar en superstjärna för ett tag, men vi ses ju imorgon ;)




Puss L

Tränar

Nu sticker två tredjedelar av kvadraten och tränar livet ur oss. Galet roligt! Plus att Helena ska va med också :D

Långa nätter

Det var en gång en liten tjej som satt uppe halva natten med två av sina närmsta vänner. För att endast en stund senare klä på sig och ge sig iväg till krogen när solen är på väg upp.
När hon väl var hemkommen var hon så trött, så trött, så att hon faktiskt inte hann få av sig alla sina kläder innan hennes huvud lades på huvudkudden.
Hon sov och sov som hon aldrig gjort förut. Vilket kanske inte var det bästa hon gjort.

På andra sidan jorden, på andra sidan av staden där fanns det för lite att göra. Så hon gjorde alldeles för mycket. Hon drack whiskey, blev bjuden på sprit och vandrade i dimma. Hon dansade och blev jagad av små troll. Hon såg sina vänner på långt håll, men desto närmre hon kom desto fulare blev dem. De va inte hennes vänner. De va hennes egna fula personligheter. Hon ville inte acceptera dem. Hon sprang. Till slut kom hon till ett gatuhörn, placerat vid en stor ek. Där stannade hon. Då kom en bekant, klädd som en Paladin från World of Warcraft. Han hade även med sig en Warrior med whiskeyflaskan i högsta hugg. De sprang förbi. Jag stod kvar, ropade och medan mina andra nära och kära samlades runt om kring mig vände dessa figurer tillbaka mot mig. Jag förstod inte vad de sa, men jag visste vilka de va. Nu hällde de i mig sprit och bar mig därifrån. Jag blev varm, svettig och jag hade gett upp för länge sen.
Jag vet vad som måste göras, men ända sitter jag kvar här. Och om jag behöver förklara den skugga som ligger i tiden. Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Ändå sitter jag kvar här.

Sen vaknade flickan upp, liggandes i sin säng. Svettig. Varm. Och liksom i sovande tillstånd, helt förvirrad.
Det var en dröm. En dröm som inte verkar vara så farlig, men som var den mest märkliga hon upplevt.



Manda

Jahopp

Då var dagen förstörd då. Skit match!

Trötter!

Är precis hemkommen från en hockeyfrukost på Tellus, som innebar att vi pallrade oss upp klockan kvart i fem i morse för att titta på Sverige mot Slovakien. Det var spännande och nervpirrande och såklart så förlorade Sverige, som de brukar göra när jag tittar på hockey! Men roligt var det, trots att huvudet väger tungt av för lite nattsömn.

Så resten av dagen ska jag bara chilla och njuta av att det för en gångs skull är lite varmare ute än sisådär 25 minusgrader! Nu har jag också jobbat klart för den här veckan och jag kan njuta av lovet!

Dessutom är jag så grymt trött på snön just nu! Allt rasar ihop, alla blir deppiga och i takt med att snöhögarna blir högre, kommer sommaren ännu längre bort! Men, man ska väl inte klaga antar jag! 

Men  nu tänkte jag ta och krypa ner under täcket ett tag och försöka ta igen lite sömn!

Hejsvej!


Erika

Cry Me A River

Igen, nu har jag gjort det igen! För andra gången har jag kollat på Allt För Min Syster. Även fast jag visste precis vad som skulle hända har jag typ gråtit konstant i en och en halv timme. Så fin film. Flickorna ska sova här i natt, vi tre i min 120 säng, haha lycka till. Plus att vi ska upp kvart i 5 imorgon. HHHOOOCCCKKKEEEYYY såklart, tellus blir det igen :) Det gillas! Nu måste vi sova!

Natti Natti



L

You Got Me Begging You For Mercy

JAG ÄR KÄR! Robin ♥

JobbDag

Nu ska jag snart ut och fota lite, det är ju så otroligt fint väder ute, så det vore ju dumt att kasta bort en sån här dag på att bara sitta inne. Jag och Tilda ska åka ner mot hamnen och runt där och hitta motiv. Mysig dag. Jag ska jobba sen också, timmarna går jätte fort på Culturum. Efter det blir det mys med bästa. Vi ska se Sagan Om Ringen *host* Jag har aldrig sett den! imorgonbitti blir det Hockeyfrukost igen, super roligt!

Nu måste jag åka..



L

Min Mormor

Jag har världens bästa mormor! Bara så att alla vet liksom! ♥♥

Jag Vill Ha Dig Nu Som Jag Hade Dig Förut

Kärlek

Finaste spotify spel listan ever.

Melissa Horn

Jag har totalt kärat ner mig i Melissa Horns alla låtar!! Åh dom är så förjävligt fina!! ♥

Några från Spotify:
Melissa Horn – New York
Melissa Horn – Lät du henne komma närmre
Melissa Horn – Långa nätter
Melissa Horn – Jag kan inte skilja på
Melissa Horn – Vår Sista Dans
Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

LYSSNA

L

I’m awake but my world is half asleep

Så var det ju det här med att sova igen! Men det flyger så otoligt många tankar i mitt huvud just nu! Väldigt bra tankar måste jag säga, planer och tankar. Jag tycker jag har väldigt bra framtidsplaner just nu och jag har ändrat mig helt, man ska inte behöva gå och vara fundersam. Nu känns allt lättare! Studenten (helt galet att det snart är dags!!!!), sommar, jobb, australien, säsongare, resor, flytt till annan kontinent, ännu mer resor. Åh det känns så härligt. Ge mig studenten nu, då ska ni få se en lycklig linnea kan jag med allsäkerhet lova!! Ge mig livet! Poetiskt det lät då. Men när jag väl har bestämt mig för saker och ting vill jag helst att det ska ske nu, nu, nu. Jag måste nog stanna upp livet ibland. För när man gör det, det är då saker händer. Fina saker.

Men först och främst vill jag bara fylla 19, jag är klar med 18 nu. Det känns bra. Tihi! Det ska firas stort på fredag även fast just 19 år inte är lika spännande som 18 eller 20, men va gör det jag älskar att fylla år (hmm fråga mig om 10 år om jag fortfarande då älskar att fylla år!). Det firas iallafall på Tellus..UNDERBART!

Haha så kör vi igen då: Släcka lampan, stänga ögonen, dra täcket över huvudet och hålla tyst.

wish me luck!




L



BOWLING









Bowling vare som gällde ikväll! :D AWSOME!

Ursäkta röran.

En Famn För Mig.

Vilken mysig dag vill jag börja med att säga! Vaknade upp med lelove och en galet god frukost. Fin början på en dag. Sen träffade jag Tilda en stund på dan, vi hade mycket att ta igen kan jag lova. Det var mycket trevligt. Sen träffa bästa för en date. Så nu är jag galet mätt, men ändå så sitter jag här med cola och en godispåse, välbehövligt tycker jag + lite Lars Winnerbäck och lite Melissa Horn så fint. Nu ska vi krypa ner med en film sen sova, ett bra avslut på dagen blev det ju också. Perfekt! Såna här dagar borde det finnas mer av.

PUSS


Bild från i julas..

L

Just You And Me Tonight

Jag har insett att min senaste kyss: var mycket mysig
Jag lyssnar på: Do You Remember med Jay Sean för tillfället
Jag pratar: väldig snabbt och mycket
Jag tycker om: att ha kul och leva livet
Jag avskyr när folk: inte vågar vara dem själva
Min bästa vän är: flera stycken ♥
Min första vän heter: Lucas måste det vara
Kärlek är: fint men även konstigt också
När jag borstar tänderna: har jag en rosa tandborste
När jag lagar mat: blir det ganska gott ibland
Jag tänder på: självsäkra, glada och snälla killar och tatueringar såklart, mums.
Det sexigaste yrket är: någonting som jag inte har funderat över..hmm
Det är charmigt när: en kille ler sådär superunderbart och kollar på mig sådär fint..
Jag är rädd för: sprutor
Den värsta känslan är: ledsen känsla
Den bästa känslan är: lycka
Jag är bäst på: jätte mycket saker
Jag är sämst på: att hålla ording på viktiga saker
Om jag va ett djur skulle jag vara: jag vet inte
Jag kommer alltid att vara: bäst på att vara mig själv
Det finaste som finns är: att vara med dom man älskar
I sommar: tar jag STUDENTEN och lever livet med fina människor runt om mig
Sist jag grät var: När jag kollade på allt för min syster
Jag kan: göra vad jag vill bara jag bestämmer mig för det
Jag kan inte: sova om jag tänker för mycket
När jag vill tänka går jag: till det stället jag alltid har gått till när jag vill tänka
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka
Min mobiltelefon är: en jävligt bra julklapp
När jag vaknar på morgonen: har jag hopp om dagen
Innan jag går och lägger mig: tvättar jag bort sminket och borstar tänderna
Just nu tänker jag på att: jag vill ligga kvar i sängen hela dagen med massa avsnitt av The Hills
Bebisar är: gulliga
Idag har jag: precis vaknat
Ikväll ska jag: TRÄNATRÄNATRÄNA och kolla på OS
I morgon kommer jag: kolla på sagan om ringen (blllääää) hahah! va gör man inte för sina fina kompisar!?♥
Jag vill verkligen: få dig.



Fin Låt.

Jag är en sucker för fina låtar, för musik överhuvudtaget, det går inte att leva utan musik. Hittade en precis nyss "Another Lover's Gone" av Robin Bengtsson. Jag tror det beror på minnen och känslor, för de flesta låtarna kan man faktiskt relatera till, det är fint.

I’m gettin’ tired
Another try, another failure to reach the sky
But I’ll always keep on lookin’ for
Somebody to be standin’ by my side


On my own
Tryin’ to get a hold of things
What a mess I’m in
I’ve done wrong
That is why my baby’s gone
I got myself to blame
Here I am lonely and broken again
I keep holdin’ on
Another lover’s gone


And love is not an easy game
When you’re gambling with your heart at stake
There’s nothing to gain If you’re playin’ safe
Barely time to heal before you brake
I hope and pray
I got what it takes to make it all the way
..♥


Seasons Come And Go

Det finns en risk att det idag igen blir ett sånt där idag-har-jag-gjort-det-här-och-de-här inlägg, men va sjutton gör det om 12 år? Ja så vad har jag gjort idag? Dagen började ju väldigt tidigt 05.10 för att vara exakt då var det bara att palla sig upp från den varma sängen och fixa sig för att sedan ge sig ut i de -25 (!) gradiavädret. Som tur var kom helena och hämta mig så jag slapp ta min egna bil. Vi åkte till Tellus, sportnörd som jag är ville jag ju inte missa Tellus Hockey Frukost. Nog var det en bra idé allt, frukosten var god och matchen var guld. Det gick ju inte att få en bättre start på dagen!

Sen var det bara hem och hoppa ner i den varma sängen igen och powernapa en stund. Sen vaknade jag ordentligt utvilad och med hopp om att resten av dagen skulle fortsätta som den hade börjat, vilket den gjorde! Det var bara upp och hoppa sen spela lite wii os sports, jag är så tävligsinriktad så jag måste tillochmed vinna över dom fula gubbarna i spelet, mina vänner fick sig ett gott skratt kan jag lova. Men vann gjorde jag allt.

Sen blev det en ta-hand-om-sig-själv-stund, med bad och en film. Trevligt. Sen helt plötsligt var det dags för mysfika med bästa! Vi hade det super. Fikade och gick och kollade lite i affärer. Jag har bestämt outfit tills på fredag, nån fyller ju liksom 19 då! Det ska firas. Sen fick jag skjuts till jobbet så ja slapp gå i det hur kalla vädret som helst. Jobbet gick fort, det var knappt några människor alls inne. Vilket gjorde att stägningen gick fort och jag kom hem skapligt. Sen dess har jag bara umgåts med familjen och så.

Och nu ligger jag här igen, under mina tre täcken och brevid min sötis. Fick just reda på att på lördag mina vänner ska det bli 6+ grader. Det gillas mer än någonsin. Ge mig vår nu tack!


Det här inlägget får avslutas med en bild på världensbästa Henrik Lundqvist och Nicklas Bäckström, från morgonens vinst mot Finland!

L

To Little To Late




L

SvantisVantis




Jag har en lite knäpp hund kan jag lova, men så söt han e ♥

L

FireFlies




I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
.

Det är någonting väldigt speciellt med den där låten, somsagt..♥

Blubb

Men sug lite till bara. Jävla skit kväll.

Lärande

Oj vad jag har lärt mig mycket idag.
Äggnudlars koktid är inte alls 3 minuter som det står på paketet, snarare typ 8 min och då är dom fortfarande hårda.. hmm.
Champinjoner krymper till super liten storlek när man steker dom.
Dom blir också brända när man häller soja på dom.
Häll inte soja på dom för då går brandlarmet. Eftersom högvärme och soja inte fungerar så bra ihop. Det blir rökutveckling.
Brandlarm är omöjligt att få att sluta låta.
Föutom om man använder snön.
Vilket man inte ska göra för då halkar man på de sen när man går ner från pallen som man använd till att nå upp till brandlarmet. Vilket resulterar i blåmärken.




Det konstiga är att allt det där hände på kanske 5 minuter. Haha!

L

I'm Only.

Now listen to me baby
Before i love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I'mma tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

I'm only gonna break break ya break break ya heart.

/L


SVERIGESVERIGESVERIGE

WWWWWWWWWWWIIIIIIIHHHHHOOOOOOOOOOOOOOO SÅ JÄKLA AS BRA MATCH SÅ DET FINNS INTE... 3-0 TILL SVERIGE DET KAN JU KNAPPAST BLI EN BÄTTRE START PÅ DAGEN. DET VAR NICE PÅ TELLUS OCKSÅ BRA FRUKOST!!

L

Boken Som Är Skriven Om Kärlek.







Michaela Forni sätter ord på känslor som jag inte trodde fanns, det är fint!

L


Någonting Nytt.

Titta vad min fina mamma gav mig..


Hur fint är inte det? Förmodligen världens finaste mening! Den ska sitta på min rygg snart..
Fast jag tror nog att min mammi gav den till mig för att den inte skulle sitta på min rygg ;) Enligt henne passar det bättre på väggen!

Tack Mamma ♥

L

Söndag och slut på helg!

Är precis hemkommen från ett välbehövligt friskispass med flickorna som riktigt kändes riktigt skönt med tanke på allt godis jag smaskat i mig i helgen! Men godis hör helt enkelt helgen till och så är det!

Den här veckan är det äntligen sportlov och jag måste säga att det är oerhört skönt med ett uppehåll i pluggandet! Istället ska jag roa mig med att jobba två dagar och träffa de finaste! Dessutom har vi ett födelsedagsbarn på fredag (jag talar såklart om Linnéa) och det ska firas med buller och brak!

Nu ska jag snart pallra mig i säng för att orka ta mig upp klockan sex imorgon bitti och åka till jobbet! Just nu skulle jag hellre gräva ner mig i en snödriva och stanna där tills den smälter, men det som är så finurligt med jobb är ju alla pengar som rullar in i slutet av mars! Så det är bara till att peppa mig själv och pallra mig upp, trots att jag avskyr det!

Godnatt!



Erika








TräningsFreak

Är precis vad jag har gått och blivit. Så jäkla bra. Älska träning!! Funderar stark på att börja med fotbollen igen..

Plus att det handlar om att bjuda på sig själv..





Nu drar jag och tränar med brudarna! Cya!

L

Meningarna som knockar mig. Mmm - usik!

Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin. Kent - Socker

Its hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep. Owl City - Fireflies

Does that make me crazy? Possibly. Gnarls Barkley - Crazy

This was over before, before it ever began. Anberlin - The Feel Good Drag

I'll love you forever, forever is over. Boys Like Girls - Love Drunk

Fake love for an hour or so, who says I can't get stoned? John Mayer - Who Says

Can you add colour inside these lines? In Flames - Come Clarity

Jag skulle ge dig allting du pekar på. Men bara när du inte hör, vågar jag säga så. Kent - Utan Dina Andetag

I'm falling in love with you favorite song. Mando Diao - Dance With Somebody

If I Were A Boy I Would Not Be Like U.

Okej det här kommer bli ett sånt där idag-har-jag-gjort-det-här-inlägg. Men det är ju trevligt det också! Dagen började tidigt efter en sen kväll, tungt att gå upp. Kvällen igår var iallafall lyckad, förutom skumma saker också, tack för att du hörde av dig! ehe..Glöm att jag hör av mig nu liksom.
Tränade gjorde jag igår också, det var ju en trevlig upplevelse, dom spelade iallafall McFly. Det gjorde min dag. For sure. Sen vart det inte som planerat, men det gör ju inte nått för jag åkte till VÄRLDENSBÄSTAMANDIZ istället!! Sen blev det punkt punkt punkt.

Jobb stod på schemat idag, gick ganska snabbt även fast jag var trött. Sen vare bara att möta upp flickorna och dra och träna. Bra jobbat. Sen fika på det! Underbart! Nu sitter jag här och har precis ätit, nu ska det städas! Wiihoo! Sen blir det att kolla på snyftfilm. Mysigt det med. Imorgon är det jobb och träning. Sen LOV på riktigt!


Linnea

Yesterday

Gårdagen i bilder. Knasigt men skoj!






Pusskalas!


Busted.










Manda ägde som vanligt!


Äckelpottorna rökte inomhus :OO!


Åka bil!






Kryygen!

hihudheuhihih











Konstig musik. Vin @ Amandas place. Snurr i bollen. Nya erfarenheter. Ciggarettrök inomhus? Förfest. Brannkärr. Öl. Pubben. Bil. Hockey. Max. Pommes frites. Massa skoj. Fler bilder imorn!

Pöss




TONIGHT.

hihuhhehehhohuuhii!!

Blire party ikväll eller!?










Come on let's do it!

God Morgon Världen!

Så här startar vi dagen idag!



Linnea

NattFilosofi

Så var man här igen, jag är jätte trött men kan verkligen inte sova. Jobbigt det dära. Så nu får det bli lite kvällsfilosofi istället. Det gillas det också.
Jag är så otroligt tacksam just nu, jag har allt det jag behöver. Jag har förjävligt bra föräldrar och underbara vänner, behöver man nått mer? Nej jag tycker verkligen inte det. Att ha människor som alltid ställer upp för en är det viktigaste som finns. Ni är guld. Man ska inte behöva söka efter saker som man inte behöver för det komplicerar bara andra saker. Därför har jag bestämt mig för att ta vara på den lyckan. Jag är lycklig!

Jag är också väldigt glad just nu för jag vet precis vad jag vill göra efter studenten, alltså på ett ungefär. Hur bra är inte det? Jag är bara 19 år (snart) jag har försjutton hela livet framför mig. Varför ska jag behöva gå runt och oroa mig helatiden om vad som ska hända, det är ju fantastiskt att inte veta. För första gången i mitt liv på jätte länge kan jag bara ta det som det kommer. Året 2010 är mitt år. Jag kommer inte plugga direkt. Det ska jag göra när jag känner att jag är redo.

Man kan ta sig över kullar i livet, det fungerar. Man kan komma över "perioder". Även fast det är jobbigt just då så löser sig alltid allting. Det är värt att tänka på. Jätte värt att tänka på.

Nehepp nu prövar vi igen, Släcka lampan, stänga ögonen, dra täcket över huvudet och hålla tyst.

Natti Natti

Linnea

Horoskop

Kärlek
"En gammal kärlek kan göra sig påmind genom en händelse som troligtvis sker under eftermiddagen/kvällen."

Arkiv

Jag hittade fina gamla bilder som jag tog våren/sommaren 2008, precis när ja fick min systemare :)



KLICKA på dom! Hah © på alla..!

Linnea

Hoppsan Hoppsan..

Lallalalaaaalalaaa *drömmer* liiiiteeee. Nu har jag tränat, så just nu går ja på högvarv. Jag älskar att träna. Det fungerar liksom alltid. När man är arg, ledsen, glad eller bara behöver tänka. Nu ska jag springa och hoppa in i duschen.


Ge mig dig.

Linnea


So Let's Start Giving.


"We are the world for Haiti"

Så jävla fint! Inte undra på att jag sitter här och lipar nu! ♥

Isn't It Obvious?

I spend trust, despite of everything that I've lost
I put my trust in you, isn't it obvious that I do love you?


Sweet Dreams

Lång dag idag, så nu lockar sängen mer än någonsin. Alltså allt känns okej. Det är skönt att känna så. Det vill jag göra alltid. Förresten är jag lycklig över mitt nya linne ja köpte idag, hela 40 silvermynt fick ja betala, sjukt billigt!



Linnea

Kolla, vilket gräsligt konstverk!



Här var det klippt, Mona Lisa!

En galen trädgårdsfantast som har anlitat en 3D-konstnär vid namn Chris Naylon att klippa till hennes gräsmatta till ett Da Vinci-konstverk. Trots att han inte riktigt håller samma klass som Leonardo så kan man nog ge honom en liten guldstjärna för hans arbete med saxen!

Och inte bara det: som alla vet så växer ju gräs och fantastens kära Mona Lisa behöver därför rakas var fjortonde dag! Man vill kanske inte ha skäggiga damen i sin trädgård precis!

Manda

He was always there to help her, She always belonged to someone else.


Jag är cool för jag har solglasögon inomhus.
Eller så längtar jag bara förbaskat mycket till våren och sommaren.
För jag har hört att allt blir lättare då.. ♥

Förresten har jag inte kunnat somna än..

Linnea

Being hurt by someone you truly care about leaves a hole in you heart that only love can fill










© På alla bilder..

Linnea


TröttHet

Jag är jätte trött, men jag kan inte sova. Jag undrar vad det kan bero på.
Kanske att jag har börjat tänka så ofantligt mycket igen.
Tänker gör jag ofta, lite för ofta ibland. Men idag känns det rätt att tänka.
Jag tänker blandannat på livet. LIVET är som det är och det är så det är.
Jag täker också på hur snäll jag är, varför, när man bara får skit till baka.
Det är ju inte jätte kul direkt.
Hur kan människor såra varann så mycket som dom faktiskt gör?
Jag tycker inte det är rätt.
Tänk på hur bra vi har det jämnfört med andra kulturer och länder.
Varför i hela världen ska man hålla på att vara elak och stöddig då?
Allt slutar bara illa då.
Tänk på det du.
För om du inte gör det kommer inte du ha några vänner kvar sen.
Eller någon som bryr sig om dig.
Hur fan mycket leker livet då? Ingenting.

Ja åter till tröttheten.
Jag har försökt lyssna på hur många lugna låtar på spotify som helst.
Vilket bara resulterar i snyftande och tåriga ögon.
Känslig var det ja.
Men varför ska jag behöva försvara mig för det?
För det är sån jag är och så är det.

Äh nu ska jag försöka med det gamla hedliga.

Släcka lampan, stänga ögonen, dra täcket över huvudet och hålla tyst.


God Natt!



Linnea

SPLITTAT

Nu är det så där igen. Så Jävla Skit Tråkigt Tycker Jag =(

Hår

Efter en lång, grå och riktigt tråkig dag i skolan sitter vi nu och kurar hos Erika i hennes syrras ekande och tomma rum i brist på bättre saker att göra. Under tiden så sitter Amanda med turkos färg i håret. Hon tycker att det är bäst att färga det turkost, för att visa att hon skiter i allt!

Neej, nu skojar vi lite. Hon ska inte göra något knasigt med håret. Men snart kommer Grabbarna Grus hit, så det är bäst att vi sätter fart!

Hej Svej!

Secrets..




©

Linnea

FÖRVÅNAD

Jag är förvånad över mig själv, även fast det var jätte länge sen jag körde friskispass så har jag fortfarande all kordination kvar. Helt galet bra :D Passet var skit kul också, bara partymusik. Askul!

Små Enkla Saker

Men jösses hur svårt ska det vara att bestämma sig för vad man ska hitta på en mörk måndag som denna!? Ena sekunden känner jag JAPP, yeees, jag är peppad för bio! Och andra sekunden har jag inte längre klackarna i taket utan tycker att en mysig soffliggartävling tillsammans med vänner låter mysigare.
Make Up Your Fuckin' Mind Girl!
Tur att jag, fylld med beslutsångest har min lilla pingla i livet som ser till att fatta en del bra beslut åt mig.

Idag blir det inte mys i biomörkret. Idag blir det inte heller till att ligga och trycka i soffan hela kvällen. Idag blir det en vinterpromenad i natten.



Who's the bitch noooww ?!

M-m-m-manda

Alltså Okej..

Mickaela gör slut i radio! Jävla svin som var otrogen mot tjejen..

Lyssna!

So What I'm Still A RockStar

Det är en sak jag inte förstår mig på. Hur vissa människor tänker! Ena sekunden är dom helt "normala" sen så kan det ändras på en sekund typ. Ska man då tro på vad dom säger, eller påverkas dom av andra för att dom inte är perfekta då. Eller jag vet inte. Det här blev jätte förvirrat! Eller vänta jag tror att jag menar att dom spelar en slags roll, för vad dom egentligen är vågar dom inte visa! Då är man ju tillbaka till det där med att våga vara sig själv. Fyfan vad synd det är! Det gör mig ledsen. Våga visa vem du är påriktigt! Allt blir så mycket lättare..
Aja det var väl mest det jag ville ha sagt. Igen!

Nu ska jag äta lite, sen plugg och träna. TRÄNATRÄNATRÄNA :D




Linnea

BÄSTA SÄLJARE FOR SURE

Alltså shit vad glad jag är nu :D :D Fy fan uttagningen till bästa säljare gick hur galet bra som helst!! Jag fick nästan bara positivkritik!!!!!! :D ÅHHH vad kul det var. Jag hoppas på att jag går vidare till uttagningen på mässan också. Det skulle vara hur kul som helst!!!! :D

ÅH vilken kick man fick! IIHH!!!!



Linnea

...

OKEJ NU DÖR JAG :O

Alla ♥ Dag

Ett hjärta till alla som betyder massor ♥



Oh I want to say this right
And it has to be tonight
Just need you to know..
I don't want to live this life
I don't want to say goodbye
With you I wanna spend
The rest of my life..

What can I do, to make you mine
Falling so hard so fast this time
What did I say, what did you do?
How did I fall in love with you?..


Sen dör man typ resten av låten ♥ ÅH!
Kanske för att den är så otroligt sann.

Linnea

Jobb

Sitter här på jobbet idag igen, har rast! Trevligt! Sprang ner till sandy's och köpte en vaniljlatte. Så nu orkar jag lätt med kvällens bravader. Idag är det en alla ♥ dag föreställning, där dom sjunger (hmm det känns som jag börjar göra reklam för vad som händer här på culturum!) i ca 1 timme, det kostar 100 kr. Så om ni har typ tråkigt kom hit och håll mig sällskap! haha! Fast jag vet inte om det låter så lovande, jag hör dom öva nu...hmm..

Ikväll blir det iallafall fika med mina fina, jag har inte träffat dom på länge (känns det som även fast det var i fredags) mysfika på voyage säger man aldrig nej till!

Förresten vet ni! Jag fick ett alla ♥ dag kort av en låntagare, där det stod att jag var söt! Hur gulligt är inte det!? Han gjorde med allsäkerhet min dag! Tihi! Vissa människor är faktiskt trevliga här :D

Nu måste jag jobba! Ching!

Linnea


Tommy Körberg, Mina Damer Och Herrar!

Jag har rast just innan allt drar igång, jag jobbar på Tommy Körberg ikväll. Fick en glimt av han, vilken trevlig man han är :) Funderar på att smyga upp och kolla sen, vilken bonus att få se han liksom ;) 395 kr kostar biljetterna.. Nästan helt slutsålt är det också, finns kanske 5 biljetter kvar.. Vilket betyder att inte jag får så mycket att göra. En lugn dag på jobbet helt enkelt.

Cya!

Linnea

Taggad för att taggas!

I och med att min kära kusin Hanna precis har fått sin efterlängtade tatuering på ryggen. Och flera av mina vänner har bokat tider för att skaffa sig sitt första livslånga kroppssmycke så blir jag väldigt taggad på att göra detsamma.

Jag ska som sagt tatuera in min vovves tassavtryck. Var har jag inte riktigt bestämt ännu. Men det är tur att vi har Ted från Ted's Tattoo i Upplands Väsby, han ska få hjälpa mig med mina funderingar och sedan föra det till verket.
Han är verkligen att rekommendera då både min mor och Hanna blev extremt nöjda!


Min kusin Hannas fina tatuering.
På spanska och betyder; Jag är tacksam.



Milles tassavtryck.

Manda

He's My Friend, It's Nothing?


Your style, your voice, your points of view
The good, the bad and ugly too
Boy I'll take it, give it to me
I'll be careful, give it to me
Addiction don't come close to this
Official is what this is
Still I can't say it
No I can't say that I'm in love

I hope to God you feel the way I feel
Cause this could be amazing
Something so super real..



Det Kommer Så Plötsligt

Det är förjävligt hur uppochner allt går. Nu ska jag leta fram det där visitkortet och ringa på studs :( För såhär kan jag inte ha det.

Chinos

För några dagar sen hade ja ett sms samtal om chinos, de e galet snygg MEN (det finns alltid ett men..) jag passar fan inte i det alltså. Synd! Jag kommer alltid vara Jeanstjejen.


Snygga är dom iallafall :)

Linnea

It's Time To Rise Up And Face The Facts.

Ett till inlägg hinner jag med innan ögonen bestämmer sig för att stänga ner för dagen. Ligger i min säg med datorn på magen och läser fina bloggar, lyssnar på fin musik och kollar på fina bilder.
Dagen idag har varit otroligt givande och bra. Jag känner mig lycklig. Vilket är ett tecken på att jag börjar må bättre, det känns väldigt bra för det är jobbigt att inte må bra, det tar på krafterna att inte känna sig tiptop hela tiden. Men det ska det bli ändring på, frånochmednu!

En sak som jag här tänkt på är hur mycket man påverkas av varandra, hur mycket inflyt vissa människor kan ha på en själv. Ibland på ett bra sätt och ibland på ett mindre bra sätt. Jag menar absolut ingenting dåligt för jag tror att man måste gå igenom vissa perioder av sitt liv för att skapa ett liv med erfarenheter. Det kan gälla allt från kläder, musik till olika känslor. Jag har och kommer aldrig se misstag som misstag utan som erfarenheter. Hösten har varit en bra erfarenhet, du var en erfarenhet.

Jag har lärt mig så mycket den här hösten/vintern. Ett nytt sett att se på mig själv som en starkare person. Man ska aldrig gräva ner sig i det som har hänt. För det som har hänt har hänt det kan man aldrig ändra på, hur mycket man än ligger och grubblar över det klockan halv 3 en tisdagsnatt du kan inte ta tillbaka det som är gjort. Gjort är gjort det går inte att ändra på. Se tillbaka på det som en upplevelse/erfarenhet även om det kanske var en dålig sak. Jag känner att det är något som jag har insett den här hösten. Förut var allt annorlunda, men jag känner mig mycket starkare nu. Jag låtsas ingenting.

Jag tycker synd om de människorna som inte vågar vara den dem verkligen är. Det är jätte sorgligt. Varför dölja den fina personligheten du har fått? Visa den och var stolt över dig själv. Våga Vara Bäst! Varför spela någonting du inte är när du duger precis som du är. Du kommer bara göra människor runt om dig besvikna när dem upptäcker ditt riktiga jag. Visar du det från början kommer allt bli så mycket lättare.

Alla människor går i upp och ned gångar, det är någonting man helt enkelt får acceptera. Kan man inte göra det kommer man få det jobbigt i framtiden. Håll Om Håll Tyst Håll Ut. Respektera varandra och lär av varandra.

Hoppas ni orkade läsa! God Natt!

Linnea


Emma

Jag har precis kommit hem från en kompis som ja inte har träffat på för länge! Vi hade det så jäkla bra, skratt, prat och ännu mera skratt! Som jag har saknat min Emmis ♥ Hon är så underbar!


And It Was New York


:D :D :D :D :D ♥

Linnea

If The Stars Collide, Will You Stand By And Watch Them Fall?













© PÅ ALLA BILDER, SÅDETSÅ.

Linnea

??

Ibland undrar man ju om det står rätt till i huvudet på vissa människor!!

BALKLÄNNING!!!!

GAAAH vilken LYCKA!! Min RÖDA klänning har kommit in i storlek!!!!! Och nu är den beställd!!! Wiiee ingen svart klänning blev det för mig i år!!!!!! :D :D Tihi!! Nu är jag glad!!!!! :D

Lalallala!! :D

I <3 Peace



Jag vet inte vad det är med mig och peacemärken, men mitt fnatt efter allt som har med nitar och peacemärken att göra fick mig att beställa det här snygga armbandet! På http://www.cocoo.se kan man frossa i coola armband hur länge som helst, så det är ett tips till alla armbandsälskare!

My New Friend

Jag och Jack Daniel ligger och bekantar oss med varandra i min säng. Visst har jag stött på honom förr, men dock under andra omständigheter. Aldrig har vi varit ensamma, en tisdagskväll.. i min säng.
Jag vet inte om det kommer att göra att vi kommer varandra närmare eller inte. Jag vet inte om det kommer göra att jag ändrar mitt första intryck av honom, som inte var det bästa. Jag vet inte om jag kommer träffa honom igen.

Men vad jag vet är att ikväll behövde jag honom - starkt!
Och jag tror inte att han kommer att göra mig besviken.

Manda




He Said I'd Love To Love You All Through The Night.

Jag blir mycket lycklig när jag hittar fina saker som finns gömda lite här och var. Det gillas jätte mycket. Du är en fin sak.



Puss!

Linnea

Framsida

Jag har gjort en framsida till min kalender, jag blev riktigt nöjd :)



Puss!

Linnea x 4

Samma bild fyra gånger. Orginalet är första bilden :)



Lallala jag har tråkigt. Ska sätta mig och kolla på Wallander nu, även fast jag har sett den typ 12 gånger.

Puss!

Linnea

Animal Planet

Som vanligt när jag väl uppdaterar här på bloggen så ligger jag, ensam, i min säng och väntar på att det ska bli dags att stoppa om mig själv och gå på min dagliga dejt med John Blund.

Det har varit en mysig helg med allt i från maskerad till tevemys framför melodifestivalen. Och som vanligt känns det snarare som att jag är tröttare istället för utvilad efter en helg. Men denna gång är det lite värre då en rejäl förkylning verkar förlänga min helg något.

Min pojke har precis lämnat mig ensam för att dra tillbaka till Gurkstaden (Västerås). Seperationsångest? Jo en aning. Kollade precis när de sista bussarna till Eskilstuna gick. Men eftersom att jag var tre timmar för sen så fanns det inget annat val än att gilla läget.

Mängder med O'boy och serier får dränka mina sorger tillfälligt och imorgon blir det antagligen till att ligga i soffan framför Animal Planet långt in på kvällen.



Over and Out ! / Manda

Jag Kokar Chanel.








Titta vilken fin T-shirt jag hittade längst in en utav mina garderober, kul!
Cocco Chanel, från T-shirtstore.. typ 400 silvermynt, kap!

Linnea

Promise Me.



The absence of you is killing me, are you thinking like me, of the laughing times,
Or of the sad and loving times?
Everything that's left of us
Is fading away

Promise me to think of us, as a time so wonderful
Promise me to think of us, still bright, still colourful
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed..

Scchhh It's A Secret..

Jag ska berätta en hemlis: Ja kommer rösta på ola ikväll.. Men schh säg inte till nån!



Bara För Att Det Är Så


Lycka kallas det :D

Jag har inte mycket mer att säga än det. Så det så!

Linnea

Så Jäkla Bra

Bara för att allt är så jäkla bra just nu, det är påväg till toppen, toppen! Wiiee alltså att känna denna lycka igen det är fantastiskt! Jag som egentligen borde vara jätte trött sitter bara i sängen och ler och känner mig piggast i hela universum! Åh!

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it




Linnea

COWGIRL BABY







T A G G A... Mandiz med en öl i handen, linnea och erika glada töntar, precis så ska det va.. + mallan såklart som tyvärr inte är här :(

En sak till Mandiz planerar att göra något alldeles G A L E T imorgon, TO BE CONTINUED...

Puss

Om jag inte fanns

Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny.
Jag har rätt mycket med mig själv
precis som du.
Jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans.
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams.
Jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans.
Jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns.



My Heart


It’s my heart you're stealing
It’s my heart you take
It’s my heart you're dealing with
And it’s my heart you'll break
.

Snö, snö och åter snö!

Hör och häpna; Jag har pluggat! I flera timmar nu tror jag! Inte för att det har gjort mig så mycket smartare, men bara grejen att jag faktiskt har tagit mig tid till att sitta ner och bläddra igenom helvetesböckerna gör mig ganska stolt över mig själv. Och det som är bra är att nu när jag har varit så duktig, kan jag göra precis vad jag vill för resten av kvällen och det är inte så tokigt måste jag säga!

Dessutom känner jag mig insnöad här ute i Svalsta och just nu kan jag inte göra annat än att klaga som många andra och säga att "Jag hatar vintern". Men den här gången kommer det faktiskt från mitt hjärta; Jag hatar faktiskt vintern, speciellt när man bor på landet, har bilförbud och är totalt insnöad. Civilisationen känns flera tusen mil bort och jag funderar på om jag inte ska ta och gå i ide i nått hett land till nästa vinter!
Jag kan se mig själv på en flashig strand, med en drink i ena handen och solkrämen i högsta hugg i den andra, gassandes i solen medan jag njuter över att slippa den svenska vintern!
Men, det är ju bara dagdrömmar och för att ta mig tillbaka till verkligheten ska jag nog (försöka) ta mig ut och rulla några varv i snön för att inse vilken otur vi har som hamnade på just den här platsen på jorden.

Eller så skiter jag helt enkelt i det, dricker en kopp te för att få upp värmen och accepterar att vi faktiskt bor här, i landet som Gud glömde eller nått sånt!

Erika


Picture It

Jag är på fotohumör igen, det gillas.









Copyright på alla biler, tack :)

Linnea

I'm Freakin Fuckinstein!

Erika står vid spisen som vanligt. Christos greedar ner som skit, och stör Erika i sitt arbete. Linnea spelar musik och suckar över alla världens pojkar. Jag, ja.. Jag bara längtar mig bort till varmare breddgrader med hjälp av härlig sommarmusik, kaffe latte och fönsterdraperi (så att jag inte råkar blicka ut mot den förbannade snön!).

Ikväll blir det plugg och sen kanske jag ska ut och springa lite i snöstormen? (pfft, knappast. Nu är det för mycket även för mig) Men lite boxning och styrketräning med brorsan är det som gäller.

Sen blir det bara att tagga inför morgondagen! Yiiihaaa Cowboy!


Sommar, KOM HIT !

L-L-L-L O V E

"nej gumman ! Killar är och har alltid varit skit. Men vi dras till dem som magneter ändå, och precis som de hjälplösa mynten så fastnar vi på magneterna, och det kan vi inte hjälpa! Men om vi samlar ihop oss, så att vi är en massa mynt då kanske, kanske kan vi stå emot de dumma, klena magneterna. Tillsammans är det ända sättet"

Kloka ord ♥


LOVE

I Say Fuck You, Get A Life

HAH!
i got too much shit on my head to have to deal with all of you.



Jag gillar låten dårå.

De e ba' å åk!

Fika, Fika med Erika!
Vi sitter här och dricker kaffe @ my place. Lyssnar på musiken som Klas den andra spelar och surfar runt och kollar på roliga bilder på facebook.

Snart blir det lite plugg inför svenskaprovet på torsdag å sen ska vi svettas tillsammans med alla hurtiga tanter på Friskis&Svettis jympapass!

Känns alltid lika bra att gamlingarna klarar av mer än min tonårskropp gör.. för mycket fest? Äh, knappast!





De e ba' å åk! På torsdag är det studentfest och på fredag är det Bushfest! Kanonkul!


Klockrent!


-Fan för mitt liv

Men jag tycker om min pöjk i alla fall! (:

Manda

Lite kvällsfilosofi..

Är precis hemkommen från ännu ett styrketräningspass som sker varje måndag för min del och jag riktigt känner hur musklerna börjar svälla (iallafall vill jag tro det). Kroppen värker, likaså huvudet och jag funderar helt enkelt på att chilla järnet ikväll, vilket antagligen kommer innebära några underbara SATC-avsnitt och en värmande kopp te!

Jag har iallafall en rolig vecka att se fram emot, som innebär en studentfest, en avskedsfest och 20-årsfirande!
Mindre roligt är väl att efter avskedsfesten försvinner min kära systeryster i 3 och en halv månad till Asien och dyker inte upp igen förrän någon vecka innan den stora dagen Studenten, men då blir det iallafall lite lugn och ro här hemma om det nu är någonting positivt!

Dessutom innebär det att när hon åker bort kommer det finnas en full garderob och en bil till mitt förfogande, men jag måste säga att det ändå inte överväger att ha min kära syster hemma, för de är ju faktiskt bra att ha, syskonen!

Men nu var det slutpratat om syskon! Nu ska jag njuta av SATC och min sköna säng! Sov gott!

Erika



Till Den Som Ler Kommer Lyckan





Jag dricker té, kollar på alldeles för fina bilder, gråter en skvätt, tänker på kärleken, tänker på lycka, kommer fram till bra saker, funderar lite till sen ler jag.

Är Du Lycklig Nu För I Helvete?

Hur mår du?
Skrattar du?
Gör du saker som får dig att må bra?
Träffar du människor som får din mage att pirra?
Känner du dig starkare eller svagare än förut?
Saknar du?
Tar du hand om dina vänner?
Älskar du?
Gör du alla de sakerna du så länge sagt att du skulle göra?
Håller du dina löften?
Längtar du?
Tänker du?
Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?
Vill du?
Önskar du att det var som förut?
Går du vidare?
Gråter du när ingen ser?
Vågar du?
Är du lycklig nu?

I'm Only Gonna Break Break Break Your Heart.

Sitter i skolan och pluggar extra redovisning och beskattning.. Fast kännde att jag behövde en paus nu :) Ska snart träffa kusinen min, det ska bli trevligt med tanke på att vi knappt träffar varandra längre.
Fick ett uppmuntrande mail från pappa för ett tag sen också, han har bokat två veckor i Sicilien i sommar :D Det där beskedet kom i alldeles rätt stund, nu känner jag mig jätte lycklig! Lägenheten som vi ska bo i ligger precis vid stranden och har takterass, wiee kolla bara på bilderna nedan hur fint det är.
Då är det bara att börja räkna ned då.. Planerar kanske en resa till NY också på påsklovet om ekonomin håller i sig som jag vill och att ja inte shoppar för mycket ;)


Lätt att jag ska hänga på den här stranden varje dag!




Lite delar av lägenheten. Åh vad jag längtar!

Linnea

RSS 2.0